Results 10,261 to 10,275 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
15-04-2012, 03:26 #10261
Προς έκπληξή μου συνειδητοποιώ ότι κατά τις κοινωνικές συναναστροφές μου βγαίνει μια γενναία δόση απάθειας ή ακόμα και μια τάση μισανθρωπισμού σαν αποτέλεσμα της μακροχρόνιας απομόνωσής μου. Πρέπει να κρύβω τόσο θυμό μέσα μου που καμιά φορά νιώθω χωρίς υπερβολή την ανάγκη να χιμήξω στον άλλον και να τον λιντσάρω. Είναι σαν να κοχλάζει μέσα μου μια συγκεκαλυμμένη επιθετικότητα που ζητάει απεγνωσμένα εκτόνωση, ενώ κατά γενική ομολογία είμαι χαμηλών τόνων και ήρεμος άνθρωπος. Έτσι, σαν αγρίμι στο κλουβί αντί να ανοιχτώ και να αφεθώ απέναντι σε ένα καινούριο άτομο που μου συστήνουν, διακατέχομαι από την παρόρμηση να το περάσω από Ιερά Εξέταση σαν να θέλω να μάθω και την παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής του προτού το εμπιστευτώ, ενώ άθελά μου τείνω να το ειρωνεύομαι και να το μειώνω. Επίσης, μένω σιωπηλός και κάθομαι να το κοιτάζω με καχυποψία. Καμιά φορά, μου φαίνεται ότι θα μου διαφύγει τελείως ο έλεγχος της κατάστασης και θα χειροδικήσω. Εντάξει, έχω δεχτεί ότι το κεφάλαιο της κοινωνικοποίησης έχει για μένα κλείσει οριστικά, αλλά ακόμα και οι λιγοστές ευκαιρίες που τυχόν ενσκήπτουν εξανεμίζονται, γιατί η πολλή περιθωριοποίηση με έχει σχεδόν αποκτηνώσει και με οδηγεί να ξεχνάω τα βασικά της επικοινωνίας. Τι πρέπει να γίνει δεν ξέρω. Και το γεγονός ότι διαφέρω τόσο πολύ από τον κόσμο, ο οποίος δε με καταλαβαίνει, αλλά με αντιμετωπίζει σαν εξωγήινο εξάμβλωμα ή παράξενο ανθρωποειδές, με αφηνιάζει ακόμα περισσότερο.
- 15-04-2012, 10:26 #10262
μην ανησηχεις και πολυς κοσμος φερεται ετσι.. κι εγω ετσι φερομουν παλιοτερα, και τωρα ακομα υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που μου το βγαζουν αυτο το θεμα ειναι αν θες να το αλλαξεις (υπαρχει τροπος παντα)
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
15-04-2012, 10:32 #10263
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Tι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου πως βρίσκεσαι στην εκκλησία και γίνεται η Ανάσταση;
Δείτε εδώ στον ονειροκρίτη (για όσους -όπως κι εγώ- δεν πατήσαμε στην εκκλησία στο ξύπνιο μας)...
http://www.oneirokriths-oneira.gr/%
Ανάσταση
Βλέπεις πως βρίσκεσαι στην εκκλησία και γίνεται η Ανάσταση;
Σε περιμένουν πολλά κέρδη, τιμές, δόξα και πλούτη.
Επίσης, θα μάθεις τον ερχομό κάποιου συγγενικού σου προσώπου που απουσίαζε χρόνια στα ξένα.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναστηθήκατε από τους πεθαμένους αυτό σημαίνει
ότι έπειτα από τις δυσκολίες τελικά οι προσπάθειές σας θα έχουν ευχάριστο τέλος.
Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι αναστήθηκαν,
είναι προμήνυμα πως θα έχετε φασαρίες και στενοχώριες
που θα ελαφρύνουν και θα ξεπεραστούν χάρη σε καλούς φίλους σας.
Καλό Πάσχα σε όλους, παίδες!
15-04-2012, 12:27 #10264
Σκέφτομαι τί να κάνω τελικά; Να πάω και να παίξω το ρόλο μου για μια τελευταία φορά ή όχι; Η καρδιά μου θέλει να πάει γιατί αγαπάει τους παρευρισκόμενους και θέλει να τους δει μια τελευταία φορά σε γιορτινή μέρα αλλά μιας κι η διάθεση μου δεν είναι καθόλου γιορτινή θα πρέπει να υποκριθώ τη χαρούμενη...δηλαδή αν πάω θα είναι μόνο και μόνο από αγάπη για εκείνους, όχι για να περάσω καλά γιατί αυτό δεν πρόκειται να γίνει, δεν πρόκειται να το δω σαν γιορτή, η μόνη μου χαρά θα είναι που θα δω αυτούς που αγαπάω...
Κι επειδή μιλάω για ρόλο, θέλω να βάλω κι αυτό το τραγούδι...
http://www.youtube.com/watch?v=XfbP4NxQBYQ&ob=av2e
"Σηκώνομαι μέρα με τη μέρα,
είναι μια συνηθισμένη μέρα...
Γνωρίζω ήδη το δρόμο,
το βάρος μιας απαραίτητης διαδρομής
που πρέπει να κάνω...
Γιατί δεν έχουμε ποτέ την επιλογή
των τοίχων και του εδάφους του
που μας κλείνει στο στενό,
στο στενό μιας μεγαλειώδης μοναξιάς,
αλλά γιατί να το κάνουμε;;;
Να στεκόμαστε στο ύψος των όσων μας ζητάνε,
των όσων περιμένουν οι άλλοι
και να ξεπερνάμε το φόβο μας;
Ειδικά όταν κανείς τους δεν μας βοηθάει να τον ξεπεράσουμε
και μας αφήνουν να τον ξεπεράσουμε μόνοι μας, χωρίς να σκέφτονται και χωρίς να τους νοιάζει αν μπορούμε να το κάνουμε;
Είναι ένα καθημερινό καθήκον,
ένα κουστούμι που πρέπει να φοράμε
για έναν ρόλο που δεν οδηγεί σε τίποτα...
Μα πρέπει πραγματικά να υποτασσόμαστε
μέχρι το τέλος;;;;
Να στέκεσαι στο ύψος σου,
να στέκεσαι στο ύψος σου,
χωρίς ποτέ να κατεβαίνεις
και να μην σε υπερασπίζεσαι
να θέλεις να παραδώσεις την καρδιά σου...
Το κείμενο που είναι σε μωβ χρώμα είναι οι σκέψεις μου, το ροζ είναι οι στίχοι του τραγουδιού, για να μην μπερδευτείτε...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-04-2012, 15:05 #10265
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!
15-04-2012, 17:41 #10266
Σκέφτομαι τη ζωή μου μερικά χρόνια πριν...θυμάμαι ότι παλιότερα το Πάσχα η μαμά μου έφτιαχνε κουλουράκια με τη συνταγή της γιαγιάς μου που δεν υπάρχει πια στη ζωή και σκέφτομαι ότι κάποτε θα μπορούσα να τα φτιάχνω εγώ σαν εκείνη...σαν τη γιαγιά εννοώ...όμως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ...και σκέφτομαι ότι δεν είμαι άξια να φέρω το όνομα της και ότι την ντροπιάζω... :( Δεν είμαι καθόλου άξια όπως ήταν εκείνη και δεν θα γίνω ποτέ..."να πάρεις τις χάρες της γιαγιάς σου"...υπέροχη η ευχή που μου έδωσαν αλλά αδύνατη...και φταίω εγώ γι' αυτό...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-04-2012, 17:45 #10267
15-04-2012, 17:47 #10268
15-04-2012, 17:48 #10269
Σ' ευχαριστώ πολύ αλλά εγώ νομίζω πως δεν είμαι, πως είμαι ακριβώς το αντίθετο κι η απάντηση σου με κάνει να κλαίω ακριβώς γιατί δεν είμαι καλός άνθρωπος...δεν φταίς όμως εσύ και μη ζητήσεις συγγνώμη, εγώ που δεν είμαι καλός άνθρωπος φταίω...κάποτε νόμιζα πως ήμουν αλλά τελικά μάλλον έκανα λάθος...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-04-2012, 17:49 #10270
15-04-2012, 17:54 #10271
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-04-2012, 17:59 #10272
Προφανώς τους το έδωσα επειδή είμαι κακιά και δεν φέρθηκα καλά...κι αφού είμαι κακιά, αυτό στο οποίο υποβάλλομαι μου αξίζει, το θέμα είναι ότι είμαι δειλή, κότα και άχρηστη και δεν το πετυχαίνω μέχρι τέλους...πάντως τα κατάφερα αρκετά καλά χθες και σήμερα οπότε μπορώ να νιώθω ότι τιμωρήθηκα αρκετά, αυτό είναι σίγουρο...απλά θέλω να τελειώσει κιόλας αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα αλλά ακόμα και όταν θα είναι δεν είναι εύκολο...αποτυγχάνω γαμώτο...και με μισώ επειδή είμαι κακιά...κι ειδικά μπροστά σ' εκείνη που ήταν μια άγια γυναίκα εγώ είμαι ένα τέρας...άρα όχι, δεν το καταλαβαίνω ότι δεν το αξίζω όλο αυτό στο οποίο υποβάλλομαι γιατί αν δεν το άξιζα δεν θα με έδιωχναν αυτοί που δεν ήθελα να με διώξουν...
15-04-2012, 17:59 #10273
Συγνώμη θα σου ζητήσω , γιατι σε έκανα να κλαψεις χωρις να σε ξερω και χωρις να εχω το δικαιωμα , αλλα να σου πω αυτο .... αν ήσουν κακός άνθρωπος ποτε δεν θα έλεγες πρώτα στον εαυτο σου και μετα σε εμάς ότι εισαι κακός ανθρωπος .
Οι κακοι ανθρώποι δεν έχουν συναισθήματα , δεν κλαίνε , δεν σκέφτονται ότι μπορει να έχουν κάνει λάθη .
Εγω πιστεύω ότι εισαι πολυ καλός ανθρωπος και ας μην σε ξέρω .
Εχω δει κακούς ανθρώπους και ξέρω πως ειναι , εσυ δεν έχεις καμία σχέση με αυτους.With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 18:05 #10274
Συγνώμη που θα σου πω δυο λόγια κα μπορει να κλαψεις πάλι .
Ακριβώς αυτο που σκέφτεσαι ακόμη και τις λέξεις που χρησιμοποιείς τις εχω ακούσει απο άνθρωπο που έζησα μαζι του πολλα , παρα πολλα.
Σε έχουν κάνει κάποιοι να μισείς τον εαυτο σου , σε φορτωσαν τα δικα στους λάθη και προβλήματα , δεν εισαι ούτε τέρας ούτε τίποτε απο αυτα που λες .
Τέρατα ειναι αυτοιου ειναι κοντα σου και δεν βλέπουν ότι εισαι ένα πλάσμα ευαίσθητο που θέλει απλα ένα πράγμα . Αγάπη .
Συγνώμη και πάλι για αυτα που σου είπα .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
15-04-2012, 18:06 #10275
Ξέρουμε καλά ότι ο μόνος τρόπος, για να το αλλάξω, είναι να βγαίνω συχνότερα έξω να βλέπω κόσμο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό όταν δεν υπάρχει παρέα. Άρα δεν αρκεί από μόνη της η θέληση. Δυστυχώς, αν αργείς να επικοινωνήσεις με άλλους, ξεχνάς πανεύκολα το χαμηλό επίπεδο σκέψης που επικρατεί εκεί έξω και ερχόμενος τελικά σε επαφή, βιώνεις ένα τρόπον τινά πολιτισμικό σοκ. Επίσης, εμένα μερικές φορές με πιάνει μια αγανάκτηση διαπιστώνοντας πόσο υπερβολικά απλοί είναι τελικά οι άλλοι, τη στιγμή που εγώ τους έχω τοποθετήσει στο μυαλό μου σε βάθρο και εξορίζομαι.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία