Results 10,291 to 10,305 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
15-04-2012, 19:04 #10291
σου αρκεί όμως η βοήθεια που παίρνεις από δω; γι' αυτό και λέμε για κάτι περισσότερο.. όσο κι αν αυτό, έχεις δίκιο, ότι είναι δύσκολο
να πετύχεις τον σωστό επαγγελματία, που θάναι ταυτόχρονα και λειτουργός! Όσο για τον φόβο, όταν φοβόμαστε ότι ο άλλος μπορεί
να μας κάνει κακό, συνήθως προκαλούμε πρώτοι εμείς κακό στον άλλον από το φόβο...!
Το αντίθετο της Αγάπης δεν είναι το μίσος αλλά ο φόβος!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 15-04-2012, 19:12 #10292
Όχι, δεν μου αρκεί, δεν σας κρύβω όμως ότι έστω κι αυτή η βοήθεια είναι ένα βάλσαμο για την ψυχή, ειδικά όταν δεν έχεις βοήθεια από πουθενά αλλού...γι' αυτό το λόγο ζητάω κάποιον να μου προτείνει μια γυναίκα γιατρό στη Θεσσαλονίκη που να μην είναι τόσο σκληρή ώστε να διώξει κάποιον που έρχεται να της ζητήσει βοήθεια και που είναι σε άθλια κατάσταση...και σου ξαναλέω, εγώ αν και φοβόμουνα, πήγα με τις καλύτερες διαθέσεις για να βρω βοήθεια γιατί δεν άντεχα άλλο πια, αυτή με έδιωξε...δεν μπορώ πια να παίζουν με την ψυχή μου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-04-2012, 19:21 #10293
για παράδειγμα εγώ Κύκνε μένω Αττική, οπότε δεν έχω καμιά σχέση με την συμπρωτεύουσα! Όμως η διαχείρηση του φόρουμ που αν δεν κάνω
λάθος εδρεύει Θεσ/νικη, θα μπορούσε αν ρωτούσες να σου προτείνει κάποιαν ειδικό ή κάποιους τέλος πάντων για νάρθεις σ' επαφή.
Και γιατί θέλεις συγκεκριμένα πάλι ν' απευθυνθείς σε γυναίκα ψυχίατρο ή ψυχολόγο;Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-04-2012, 19:22 #10294
σκεφτομαι οτι οι αγαπες πονανε..χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια!κουραγιο στους μονους/μονες γιατι αυτες οι μερες μας πονανε πιο πολυ..
http://www.youtube.com/watch?v=QBh2R9onKVY
15-04-2012, 19:29 #10295
Ρώτησα αλλά δυστυχώς δεν ξέρει να μου συστήσει γυναίκα...γι' αυτό και στο θέμα μου "βοήθεια" είχα ρωτήσει μήπως κάποιο μέλος από Θεσσαλονίκη ήξερε κάποια καλή αλλά δεν πήρα καμία απάντηση... :( Θέλω γυναίκα οπωσδήποτε, αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο 1ον γιατί τους άντρες τους φοβάμαι και δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου ώστε να κλειστώ σε ένα γραφείο μόνη με κάποιον εκπρόσωπο αυτού του φύλου και 2ον λόγω των θεμάτων που έχω να συζητήσω και ντρέπομαι να τα συζητήσω με άντρα...πολύ συνοπτικά θα πω ότι ένα από αυτά αφορά σεξουαλική παρενόχληση (χρησιμοποιώ τον πιο light όρο) οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα συζητήσω με άντρα, ντρέπομαι φριχτά!
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-04-2012, 19:39 #10296
Κύκνε αν δεν γνωρίζουν κυρίως απ' το φόρουμ δύσκολο.. στα κέντρα ψυχικής υγείας έχεις απευθυνθεί; νομίζω ότι
διαθέτει 2-3 τέτοια ο νομός, οπότε έχεις επιλογές και αν ταιριάξεις με κάποιαν.. μπορείς να συνεργαστείς, για κάτι
καλύτερο και στο κατ' ιδίαν.. αν θες σου στέλνω λινκς για να πάρεις πληροφορίες.
Επίσης, στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων ίσως μπορείς να βρεις κάποιαν άκρη ή κι απ' τους διάφορους φορείς εκεί ή
κι απ' τον δήμο με κάποιο ραντεβού στις κοινωνικές λειτουργούς.
http://www.medinfo.gr/?cat_id=453Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-04-2012, 19:40 #10297
Κοίτα, όταν οι ανθρώπινες σχέσεις διαλύονται για ψύλλου πήδημα, η οικονομική κρίση μας έχει τσακίσει και λόγω της ιδιοσυγκρασίας σου δυσκολεύεσαι να φανείς ευχάριστος, η ζωή αποδεικνύεται όντως σύνθετη. Στο μέρος όπου είμαι τώρα δε γίνεται να έχω ασχολίες, πλην του διαβάσματος μόνο. Στην παρούσα φάση, στην Αθήνα είναι που πρέπει να τακτοποιήσω τη ζωή μου, όσο κι αν αρνούμαι να το παραδεχτώ. Και θα καθόμουν εκεί για τη Μ.Εβδομάδα, αν δε με είχε πανικοβάλλει μαλακιωδώς η μητέρα μου να φύγω νωρίτερα για μια απογραφή ασφαλισμένων που η προθεσμία της έληγε τελικά τον επόμενο μήνα.
15-04-2012, 19:53 #10298
Πήγα και σε κέντρο υγείας Μαρκέλα, κι εκεί σου κλείνουν ραντεβού ένα μήνα μετά που εγώ ως τότε θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα και δεν αστειεύομαι καθόλου...κι αυτό το λέω για να το δούνε κάποιοι που αμφισβητούν την προσπάθεια μου και το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκα και σωματικά να τρέχω από εδώ κι από εκεί αλλά και ψυχικά να γίνομαι πειραματόζωο με το να αναγκάζομαι να μιλάω στον καθένα για θέματα που δεν θέλω να θίγω επί προσωπικού...έφτυσα αίμα στην κυριολεξία για να τα κάνω όλα αυτά αλλά δεν αναγνωρίζονται...προτιμώ να μου δώσεις τα λινκς με τις κοινωνικούς λειτουργούς γιατί εγώ σε νοσοκομείο ζωντανή δεν ξαναμπαίνω! Νοσηλεύτηκα τον Φεβρουάριο και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που υπέγραψα το έντυπο της εισαγωγής μου, ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το πως σου φέρονται εκεί μέσα...σαν να είσαι ένα τίποτα...σαν να μην είσαι άνθρωπος με αξιοπρέπεια...ήταν μια κόλαση χωρίς υπερβολή γι΄αυτό και στις 2 μέρες έδωσα εντολή να ετοιμαστεί το εξιτήριο μου, υπέγραψα κι έφυγα ιδία ευθύνη...για την ψυχιατρική κλινική μιλάω αν κι η παθολογική είχε επίσης τα χάλια της αλλά η ψυχιατρική δεν συγκρίνεται με τίποτα...είναι κολαστήριο όπως το είπε και μια φίλη και πολύ καλά το είπε..."γι' αυτό τα λένε κολαστήρια"...αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της...θα ερχόταν να με δει αλλά βγήκα πριν καν προλάβει, τόσο χάλια ήταν...σ' ευχαριστώ, στείλτα μου σε πμ σε παρακαλώ, ναι; Και θα δω κι αυτό που μου έστειλες τώρα τι είναι...
15-04-2012, 20:07 #10299
ναι δεν αντιλεγω. αμα τους εχεις σε βαθρα ομως, τοτε λογικο ειναι να αγχωνεσαι κι εσυ, να τρεμεις ολοκληρος και να μη δινεις το καλυτερο σου εαυτο (αλλοι φτανουν μεχρι και σε λιποθυμια), κι ετσι να χανεις και τις λιγες ευκαιριες που τυγχαν! ακομα χειροτερα αν ειναι κοπελα και τη φανταζοσουν καπως σπουδαια λογο εμφανισης, ενω γνωριζωντας τη απο κοντα συνηδητοποιεις ποσο απλη ειναι. και δεν χρειαζεται να προσποιηθεις. κανε κατι που πραγματικα σε ευχαριστει. ακομα κι αν δε το εγκρινουν οι πολλοι. εστω να περνας καλα με ενα δυο ατομα, να μη ξεχνας πως ειναι οι ανθρωποι. οτι κι αν ειναι αυτο, οσο κι αν σου φαινεται παιδικο κι ανουσιο, αμα εκφραζεσαι ετσι και νιωθεις καλυτερα τοτε συνεχισε τo. κι εγω πχ θελω να ξανασχοληθω με τα βιντεοπαιχνιδια και το γκραφιτι, αν ειχα εστω ενα ατομο για παρεα θα το ειχα ηδη κανει, αλλα και λογο ηλικιας ειναι δυσκολο να βρεθει.
15-04-2012, 20:08 #10300
15-04-2012, 20:14 #10301
Προχτες έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα άρωμα.. :) αυτό με ανέβασε! Είναι ωραίο να προσέχεις τον εαυτό σου..
Φροντίζω πλέον τον εαυτό μου γιατί τόσα χρόνια δεν ήξερα πως να το κάνω, πάντα σκεφτόμουν τους άλλους (εγώ πουθενα), πάντα σκεφτόμουν πόσο πληγωμένη ήμουν, πάντα σκεφτόμουν τα πάντα μαύρα γύρω μου και οτί δεν θα βγω ποτέ απο όλα αυτά. :) Η θέληση να αλλάξω και να αντιληφθω οτι ο εαυτός μου είναι πιο σημαντικός άργησε και με έκανε να πονέσω πολύ αλλά τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ! :)
15-04-2012, 20:29 #10302
15-04-2012, 20:35 #10303
15-04-2012, 20:48 #10304
15-04-2012, 20:53 #10305
Ενοοείται βρε Κυκνάκι μου! Μα ήδη την έχεις την αγκαλιά μου όσες φορές μιλάμε και υπάρχω εκεί γύρω που γράφεις και εμφανίζομαι. Και όχι μόνο την δική μου έχεις αλλά και την αγκαλιά της Μαρκέλας και του Λάμπρου :)
Και τώρα σου δίνω μια μεγάλη αγκαλιά για όσο θέλεις (δεν θα βαρεθώ ακόμα κι αν είναι για ώρες) ;)
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....