Τι σκέφτεστε; - Page 688
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 688 of 1532 FirstFirst ... 1885886386786866876886896906987387881188 ... LastLast
Results 10,306 to 10,320 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ενοοείται βρε Κυκνάκι μου! Μα ήδη την έχεις την αγκαλιά μου όσες φορές μιλάμε και υπάρχω εκεί γύρω που γράφεις και εμφανίζομαι. Και όχι μόνο την δική μου έχεις αλλά και την αγκαλιά της Μαρκέλας και του Λάμπρου :)
    Και τώρα σου δίνω μια μεγάλη αγκαλιά για όσο θέλεις (δεν θα βαρεθώ ακόμα κι αν είναι για ώρες) ;)
    με συγκίνησες Χριστίνα μου! ναι Κύκνε, έχεις μια μεγάλη αγκαλιά από μένα με πολύ-πολύ αγάπη! Με πρόλαβε η Χριστίνα!
    Να πάρεις δύναμη απ' την δικιά μας και να προχωρήσεις κάνοντας όσα επιθυμείς και θέλεις πραγματικότητα! Νοερά επικοινωνούμε..

Senior Member
    Ενοοείται βρε Κυκνάκι μου! Μα ήδη την έχεις την αγκαλιά μου όσες φορές μιλάμε και υπάρχω εκεί γύρω που γράφεις και εμφανίζομαι. Και όχι μόνο την δική μου έχεις αλλά και την αγκαλιά της Μαρκέλας και του Λάμπρου :)
    Και τώρα σου δίνω μια μεγάλη αγκαλιά για όσο θέλεις (δεν θα βαρεθώ ακόμα κι αν είναι για ώρες) ;)
    Να 'σαι καλά κι εσύ κι η Μαρκέλα...σας ευχαριστώ κορίτσια...κι ο Λάμπρος αλλά μόνο αν κάτσει φρόνιμα και μείνει σε μια απλή φιλική αγκαλιά...
    Αλλά ειδικά αυτό που είπες ότι δεν θα βαρεθείς ακόμα κι αν είναι για ώρες είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί μέχρι πρόσφατα είχα τέτοια αγκαλίτσα αλλά μου την πήρανε, δεν την έχω πια... :( Μπορεί να φταίω κι εγώ αλλά όπως και να ΄χει, μου την πήρανε... :( Οπότε κρατήστε με εσείς οι δυο τουλάχιστον...να μη φοβάμαι τόσο πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    για την αγαπη να δινεις οτι παιρνεις.. γιατι μετα γυριζεις πισω το κεφαλι κοιτας μια και μετανιωνεις για οσα εδωσες :Ρ
    καλη δυναμη κυκνε αν και δεν σε κοβω να σαι και πολυ καλα και ειναι κριμα τετοιες μερες...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να 'σαι καλά κι εσύ κι η Μαρκέλα...σας ευχαριστώ κορίτσια...κι ο Λάμπρος αλλά μόνο αν κάτσει φρόνιμα και μείνει σε μια απλή φιλική αγκαλιά...
    Αλλά ειδικά αυτό που είπες ότι δεν θα βαρεθείς ακόμα κι αν είναι για ώρες είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί μέχρι πρόσφατα είχα τέτοια αγκαλίτσα αλλά μου την πήρανε, δεν την έχω πια... :( Μπορεί να φταίω κι εγώ αλλά όπως και να ΄χει, μου την πήρανε... :( Οπότε κρατήστε με εσείς οι δυο τουλάχιστον...να μη φοβάμαι τόσο πολύ...
    Αχ ο Λάμπρος βλέπει σε εσένα τον εαυτό του και ίσως να αισθάνεται έλξη σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι άλλο πέρα απο αυτό που βλέπω δλδ το φιλικο :)
    Να μην ξεχνας την αγκαλια μας Κύκνε.. είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! :) Να παίρνεις δύναμη απο αυτήν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    για την αγαπη να δινεις οτι παιρνεις.. γιατι μετα γυριζεις πισω το κεφαλι κοιτας μια και μετανιωνεις για οσα εδωσες :Ρ
    καλη δυναμη κυκνε αν και δεν σε κοβω να σαι και πολυ καλα και ειναι κριμα τετοιες μερες...
    BloodyKate, αναφέρεσαι στην υπογραφή μου "για την αγάπη όσα κι αν δίνεις είναι λίγα;" Θα σου πω γιατί ρωτάω, είναι σημαντικό...
    Σ' ευχαριστώ και μακάρι να βρω λίγη δύναμη γιατί πρέπει και να γυρίσω στη δουλειά και πώς θα δουλέψω σε τέτοια χάλια...κι όντως είναι κρίμα να είμαι έτσι τέτοιες μέρες γιατί δεν μπόρεσα να χαρώ σχεδόν τίποτα...κι είχα σχέδια που θα με έκαναν να χαρώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αχ ο Λάμπρος βλέπει σε εσένα τον εαυτό του και ίσως να αισθάνεται έλξη σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι άλλο πέρα απο αυτό που βλέπω δλδ το φιλικο :)
    Να μην ξεχνας την αγκαλια μας Κύκνε.. είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! :) Να παίρνεις δύναμη απο αυτήν..
    Χωρίς παρεξήγηση, ελπίζω να μην συμβαίνει τίποτα άλλο πέρα από το φιλικό γιατί η ιδέα μιας αγκαλιάς από άντρα μόνο φόβο που προκαλεί...Λάμπρο, δεν είναι προσωπικό, για τον οποιονδήποτε το ίδιο θα έλεγα κι ελπίζω να μη σε πειράξει η συζήτηση εφόσον γίνεται "μπροστά σου"...
    Χριστίνα, θα προσπαθήσω να την σκέφτομαι κυρίως τα βράδια που πέφτω για ύπνο για να μην φοβάμαι, να ΄σαι καλά... :)
    Γιατί να σου πω κάτι; Τον τελευταίο καιρό από το φόβο μου μερικές φορές κοιμάμαι στο πάτωμα...

Senior Member
    Χωρίς παρεξήγηση, ελπίζω να μην συμβαίνει τίποτα άλλο πέρα από το φιλικό γιατί η ιδέα μιας αγκαλιάς από άντρα μόνο φόβο που προκαλεί...Λάμπρο, δεν είναι προσωπικό, για τον οποιονδήποτε το ίδιο θα έλεγα κι ελπίζω να μη σε πειράξει η συζήτηση εφόσον γίνεται "μπροστά σου"...
    Χριστίνα, θα προσπαθήσω να την σκέφτομαι κυρίως τα βράδια που πέφτω για ύπνο για να μην φοβάμαι, να ΄σαι καλά... :)
    Γιατί να σου πω κάτι; Τον τελευταίο καιρό από το φόβο μου μερικές φορές κοιμάμαι στο πάτωμα...
    Να την σκέφτεσαι για να μην φοβάσαι :)

Senior Member
    Να την σκέφτεσαι για να μην φοβάσαι :)
    Ναι κορίτσι μου, θα προσπαθήσω γιατί δεν την παλεύω άλλο στο πάτωμα, τις προάλλες με είδε κι η μητέρα μου και τα μπάλωσα επειδή ήμουν μισοκοιμισμένη και της είπα να με αφήσει τώρα, ότι τάχα μου με πήρε ο ύπνος αλλά αν με ξαναδεί θα υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά...χώρια που ξυπνάω πιασμένη...

Senior Member
    Ναι κορίτσι μου, θα προσπαθήσω γιατί δεν την παλεύω άλλο στο πάτωμα, τις προάλλες με είδε κι η μητέρα μου και τα μπάλωσα επειδή ήμουν μισοκοιμισμένη και της είπα να με αφήσει τώρα, ότι τάχα μου με πήρε ο ύπνος αλλά αν με ξαναδεί θα υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά...χώρια που ξυπνάω πιασμένη...
    μήπως κάνεις παρέα στο γατάκι σου και θέλεις να κοιμάσαι χάμω; Πάντως εμένα ο δικός μου στο κρεβάτι θέλει να κοιμάται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    μήπως κάνεις παρέα στο γατάκι σου και θέλεις να κοιμάσαι χάμω; Πάντως εμένα ο δικός μου στο κρεβάτι θέλει να κοιμάται;
    Όχι, φοβάμαι και θέλω να κοιμάμαι κάτω γιατί έτσι δεν χαλαρώνω τόσο πολύ άρα είμαι σε ετοιμότητα αν συμβεί κάτι κακό και πιο κοντά στην πόρτα για να φύγω...και το γατάκι μου επίσης στο κρεβάτι θέλει να κοιμάται ή στο δικό της κρεβατάκι... ♥

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι και το μεγαλυτερο ταξιδι... αρχιζει με ενα βημα!!!

Χρονια πολλα και καλα σε ολους!!!!

Senior Member
    Δεν ειμαι τέτοιος άνθρωπος Κυκνε , την αγκαλια μου θα εχεις και θα ειναι πάντα φιλική , πίστεψε με εχω δώσει αγκαλια φιλική σε πλασματακι σαν εσένα όταν μου την ζητάτε , ειναι αγκαλια απο την καρδια μου .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Όχι δεν με πειράζει καθόλου , πίστεψε με όμως δεν θα σου προκαλέσει καθόλου φόβο η αγκαλια μου .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Και τον εαυτο μου βλέπω αλλα και ένα αλλο πλάσμα στον Κυκνο , μου ζητούσε αγκαλια συνεχεία και την έδινα , μόνο αγκαλια Χριστίνα και ας ήξερα ...... .
    Η αγκαλια ειναι στήριγμα κατι μοναδικό και μαγικό και οποίος το ζητάει ειναι πολυ πολυ ευαίσθητος και καλός άνθρωπος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Και τον εαυτο μου βλέπω αλλα και ένα αλλο πλάσμα στον Κυκνο , μου ζητούσε αγκαλια συνεχεία και την έδινα , μόνο αγκαλια Χριστίνα και ας ήξερα ...... .
    Η αγκαλια ειναι στήριγμα κατι μοναδικό και μαγικό και οποίος το ζητάει ειναι πολυ πολυ ευαίσθητος και καλός άνθρωπος .
    Έτσι είναι! Και όποιος πει οτι δεν έχει ανάγκη απο μια αγκαλιά ,για μένα, λέει ψέμματα! Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει ευαισθησίες.. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπάρχει! Ακόμα και οι δολοφόνοι έχουν..