Τι σκέφτεστε; - Page 695
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 695 of 1532 FirstFirst ... 1955956456856936946956966977057457951195 ... LastLast
Results 10,411 to 10,425 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι ότι οι γυναίκες στη σημερινή κοινωνία το μόνο στο οποίο είναι χρήσιμες, εκτός από εκείνες που μεγαλώνουν παιδιά (άρα οι μη μητέρες, που πλέον είναι και οι περισσότερες), είναι στο να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες των αντρών. Πρόκειται για τρομερά αναξιόπιστα και αφερέγγυα όντα, ώστε να βασιστείς πάνω τους για τίποτα παραπάνω. Ασταθείς χαρακτήρες που κάνουν στροφή 180 μοιρών από τη μια στιγμή στην άλλη και άντε μετά να τις εμπιστευτείς. Δε σας υποβιβάζω εγώ, εσείς μειώνεστε από μόνες σας στα μάτια μου. Και το φωνάζω διόλου τυχαία στο φόρουμ σας, ξέροντας ότι είναι κατά βάση γυναικοκρατούμενο.
    Χαχαχχαχαχααααα! Ααααααααχαχαχαχαααααχαχαχ αχχαχαχα! Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ αχαχχαα!

Σκέφτομαι ότι οι γυναίκες στη σημερινή κοινωνία το μόνο στο οποίο είναι χρήσιμες, εκτός από εκείνες που μεγαλώνουν παιδιά (άρα οι μη μητέρες, που πλέον είναι και οι περισσότερες), είναι στο να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες των αντρών. Πρόκειται για τρομερά αναξιόπιστα και αφερέγγυα όντα, ώστε να βασιστείς πάνω τους για τίποτα παραπάνω. Ασταθείς χαρακτήρες που κάνουν στροφή 180 μοιρών από τη μια στιγμή στην άλλη και άντε μετά να τις εμπιστευτείς. Δε σας υποβιβάζω εγώ, εσείς μειώνεστε από μόνες σας στα μάτια μου. Και το φωνάζω διόλου τυχαία στο φόρουμ σας, ξέροντας ότι είναι κατά βάση γυναικοκρατούμενο.
    Το λες αυτό γιατί δεν κατόρθωσες μέχρι σημερα να φτιαξεις μια ωραία σχέση, πίσω από τα λόγια σου κρύβεται αυτο το αποθημένο, παρά το ότι είσαι πολύ καλός και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Άμα δεις από θεματα στο φορουμ, διαβαζοντας τα μπορεις να καταλήξεις σ' αυτο το συμπερασμα, πολλές είναι γυναίκες που δελεάζονται εύκολα και ξανοίγονται στον καθένα που ξέρει τον ωραίο τρόπο να τις προσεγγίζει, να τις κάνει να νοιωθουν ευχαριστα και να τους ταξιδεύει τη φαντασία και να το παίζει και μάγκας. Άμα δεν έχεις αυτα τα γνωρίσματα οσο εξυπνος ανθρωπος και όσο καλός χαρακτηρας και να σαι καπου θα υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να πέσεις σε πολύ ώριμη και προσγειωμένη γυναίκα για να γίνει κάτι.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το λες αυτό γιατί δεν κατόρθωσες μέχρι σημερα να φτιαξεις μια ωραία σχέση, πίσω από τα λόγια σου κρύβεται αυτο το αποθημένο, παρά το ότι είσαι πολύ καλός και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Άμα δεις από θεματα στο φορουμ, διαβαζοντας τα μπορεις να καταλήξεις σ' αυτο το συμπερασμα, πολλές είναι γυναίκες που δελεάζονται εύκολα και ξανοίγονται στον καθένα που ξέρει τον ωραίο τρόπο να τις προσεγγίζει, να τις κάνει να νοιωθουν ευχαριστα και να τους ταξιδεύει τη φαντασία και να το παίζει και μάγκας. Άμα δεν έχεις αυτα τα γνωρίσματα οσο εξυπνος ανθρωπος και όσο καλός χαρακτηρας και να σαι καπου θα υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να πέσεις σε πολύ ώριμη και προσγειωμένη γυναίκα για να γίνει κάτι.
    Τώρα τι του λες και εσύ, εκείνος και μόνο που σκέφτεται και νιώθει έτσι δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα καλό στην ζωή του..

πολύ σωστό σχόλιο ιωάννη...:)

Senior Member
    Όχι, δεν το λέω μόνο γι' αυτό. Εκτός από τις βιωματικές μου εμπειρίες, είμαι σε θέση να διαβάζω τις περιπετειώδεις ιστορίες κάμποσου άλλου κόσμου χάρη στο μέσο του Διαδικτύου που συντείνουν σε αυτή τη διαπίστωση, καθώς επίσης έχω καεί από γυναίκες, με τις οποίες μας συνέδεε απλή φιλία. Ξέρεις πως είναι να σου λένε μέσα στα μούτρα ότι δε θέλουν να ξανασυναντηθείτε, και καλά γιατί τις ελέγχεις; Αυτό ακριβώς μου συνέβη σε αυτές τις γιορτές. Και ούτε καν είχα περάσει τη συγκεκριμένη από ανάκριση. Τη ρωτούσα απλώς γιατί επί τόσους μήνες δεν έστειλε ένα μήνυμα να προτείνει τίποτα. Και μετά από μερικές μέρες στεγνά μέσα στην ψύχρα να μου πετάει ότι προτιμά να απέχει, γιατί δεν της άρεσει να δίνει αναφορά για το πρόγραμμά της. Αναρωτιέμαι από που αντλούν όλη αυτή την αναλγησία να σε εγκαταλείψουν, όταν σταματήσουν να περνάνε καλά μαζί σου ή αντιδικήσετε σε κάτι. Ακόμα και όταν ξέρουν ότι πολλές παρέες δεν έχεις ή είχες παρεκτραπεί τη δεδομένη στιγμή και έχεις μετανιώσει, η ξεροκεφαλιά εκεί. Και μετά σου λένε ότι είναι πιο ευαίσθητες και στοργικές από τους άντρες, ως απόρροια του μητρικού ενστίκτου. Τρίχες κατσαρές! Πυρ, γυνή και θάλασσα. Σαν καταστροφική λαίλαπα μπορεί να σε σμπαραλιάσει, να σε σακατέψει και να σου κάνει το ηθικό χίλια κομμάτια. Γι' αυτό και το διατυμπανίζω ότι κάθε γυναίκα, οσοδήποτε σεμνή και χαμηλοβλεπούσα να είναι, κρύβει μέσα της μια εν δυνάμει π^$τάνα. Άμα της το βαρέσει, δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να μεταλλαχτεί και να μεταμορφωθεί σε τέτοια και να σου πιει το αίμα. Αλλά τι να περιμένει από κάποιες που ενεργούν με το συναίσθημα και αποτελούν μαριονέττες των ορμονών τους; Μονάχα να σπάσουν την πλακίτσα τους τις νοιάζει. Με ποιον περνάνε ωραία; Αυτός για κείνες αξίζει. Κι ύστερα τις εξισώσαμε με τους άντρες και τις αναθέσαμε σημαντικές θέσεις ευθύνης, μέχρι και υψηλά διοικητικά πόστα. Ούτε δυο γαιδάρων άχυρα δεν μπορούν να μοιράσουν αυτές, με τέτοια αστάθεια που τις δέρνει. Έπειτα, βλέπω απέξω όλα αυτά τα κοριτσάκια που βάφονται, μακιγιαρίζονται σαν μοντέλα και ντύνονται σαν τις πασαρέλες, έτσι απλά για να τραβήξουν τα βλέμματα, ενώ από μέσα τους είναι κενές, και απογοητεύομαι οικτρά. Που εκπέμπουν ψευδή ερωτικά μηνύματα, για να πάρουν επιβεβαίωση, και όταν πας να τους μιλήσεις, έχουν ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων που σε σνομπάρει πατώκορφα. Λίγες φορές έχει παρατηρηθεί να ερωτοτροπούν μαζί σου και λίγο διάστημα μετά να εξαφανίζονται; Ήθελαν μόνο να κάνουν το παιχνίδι τους για να θρέψουν τον εγωισμό τους. Τέλος πάντων, θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο για την κουτοπονηριά και τη φαυλότητα που τις χαρακτηρίζει, αλλά ας βάλω μια τελεία. Και ο λόγος που ανοίγομαι σ' εσένα τώρα, είναι γιατί κι εσύ τυγχάνεις μεγάλος παθών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    sheldon τι λες? καλημερα...
    που τα βασιζεις αυτα που λες?
    διαφωνω.. δεν ειμαστε μονο σεξομηχανες κανουμε κι αλλα πραματα!
    Σιγά μην ήσασταν και σεξομηχανές. Αν ήταν έτσι, το σεξ θα ήταν εύκολο και δωρεάν. Όμως, για να σου παραχωρήσει μια γυναίκα το κορμί της, θέλει πολλά ανταλλάγματα πρώτα.
    Λέω μόνο σε τι είστε πλέον χρήσιμες στα πλαίσια του σύγχρονου ρόλου σας. Και μην το παίρνεις προσωπικά. Κάθε κανόνας έχεις τις εξαιρέσεις του, εννοείται.

Senior Member
    Το πρόβλημά σου είναι οτί δεν βλέπεις τα λάθη σου και τα ρίχνεις στους άλλους. Για δες λοιπον που έφταιξες και σου φέρονται έτσι δεν νομίζω οτι είναι τυχαία όλα αυτα.. Εκτός αν έχεις τέτοιον εγωισμό και πιστεύεις οτι δεν φταις σε τίποτα και αδικήσε συνεχώς. Συνέχεια θυματοποιείς τον εαυτό σου.. Αντι να κοιτάξεις και να ψάξεις τι πρέπει να αλλάξεις. Έτσι όπως πας λυπάμαι αλλά χειρότερο κακό κάνεις στον εαυτό σου παρά καλό..

Όχι, δεν το λέω μόνο γι' αυτό. Εκτός από τις βιωματικές μου εμπειρίες, είμαι σε θέση να διαβάζω τις περιπετειώδεις ιστορίες κάμποσου άλλου κόσμου χάρη στο μέσο του Διαδικτύου που συντείνουν σε αυτή τη διαπίστωση, καθώς επίσης έχω καεί από γυναίκες, με τις οποίες μας συνέδεε απλή φιλία. Ξέρεις πως είναι να σου λένε μέσα στα μούτρα ότι δε θέλουν να ξανασυναντηθείτε, και καλά γιατί τις ελέγχεις; Αυτό ακριβώς μου συνέβη σε αυτές τις γιορτές. Και ούτε καν είχα περάσει τη συγκεκριμένη από ανάκριση. Τη ρωτούσα απλώς γιατί επί τόσους μήνες δεν έστειλε ένα μήνυμα να προτείνει τίποτα. Και μετά από μερικές μέρες στεγνά μέσα στην ψύχρα να μου πετάει ότι προτιμά να απέχει, γιατί δεν της άρεσει να δίνει αναφορά για το πρόγραμμά της. Αναρωτιέμαι από που αντλούν όλη αυτή την αναλγησία να σε εγκαταλείψουν, όταν σταματήσουν να περνάνε καλά μαζί σου ή αντιδικήσετε σε κάτι. Ακόμα και όταν ξέρουν ότι πολλές παρέες δεν έχεις ή είχες παρεκτραπεί τη δεδομένη στιγμή και έχεις μετανιώσει, η ξεροκεφαλιά εκεί. Και μετά σου λένε ότι είναι πιο ευαίσθητες και στοργικές από τους άντρες, ως απόρροια του μητρικού ενστίκτου. Τρίχες κατσαρές! Πυρ, γυνή και θάλασσα. Σαν καταστροφική λαίλαπα μπορεί να σε σμπαραλιάσει, να σε σακατέψει και να σου κάνει το ηθικό χίλια κομμάτια. Γι' αυτό και το διατυμπανίζω ότι κάθε γυναίκα, οσοδήποτε σεμνή και χαμηλοβλεπούσα να είναι, κρύβει μέσα της μια εν δυνάμει π^$τάνα. Άμα της το βαρέσει, δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να μεταλλαχτεί και να μεταμορφωθεί σε τέτοια και να σου πιει το αίμα. Αλλά τι να περιμένει από κάποιες που ενεργούν με το συναίσθημα και αποτελούν μαριονέττες των ορμονών σου; Μονάχα να σπάσουν την πλακίτσα τους τις νοιάζει. Με ποιον περνάνε ωραία; Αυτός για κείνες αξίζει. Κι ύστερα τις εξισώσαμε με τους άντρες και τις αναθέσαμε σημαντικές θέσεις ευθύνης, μέχρι και υψηλά διοικητικά πόστα. Ούτε δυο γαιδάρων άχυρα δεν μπορούν να μοιράσουν αυτές, με τέτοια αστάθεια που τις δέρνει. Έπειτα, βλέπω απέξω όλα αυτά τα κοριτσάκια που βάφονται, μακιγιαρίζονται σαν μοντέλα και ντύνονται σαν τις πασαρέλες, έτσι απλά για να τραβήξουν τα βλέμματα, ενώ από μέσα τους είναι κενές, και απογοητεύομαι οικτρά. Που εκπέμπουν ψευδή ερωτικά μηνύματα, για να πάρουν επιβεβαίωση, και όταν πας να τους μιλήσεις, έχουν ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων που σε σνομπάρει πατώκορφα. Λίγες φορές έχει παρατηρηθεί να ερωτοτροπούν μαζί σου και λίγο διάστημα μετά να εξαφανίζονται; Ήθελαν μόνο να κάνουν το παιχνίδι τους για να θρέψουν τον εγωισμό τους. Τέλος πάντων, θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο για την κουτοπονηριά και τη φαυλότητα που τις χαρακτηρίζει, αλλά ας βάλω μια τελεία. Και ο λόγος που ανοίγομαι σ' εσένα τώρα, είναι γιατί κι εσύ τυγχάνεις μεγάλος παθών.
    ,,,με τέτοιες απόψεις που έχεις για τις γυναίκες φίλε σέλντον, ούτε θυληκή κατσαρίδα δεν πρόκειται να σου κάτσει ποτέ...:ΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Το πρόβλημά σου είναι οτί δεν βλέπεις τα λάθη σου και τα ρίχνεις στους άλλους. Για δες λοιπον που έφταιξες και σου φέρονται έτσι δεν νομίζω οτι είναι τυχαία όλα αυτα.. Εκτός αν έχεις τέτοιον εγωισμό και πιστεύεις οτι δεν φταις σε τίποτα και αδικήσε συνεχώς. Συνέχεια θυματοποιείς τον εαυτό σου.. Αντι να κοιτάξεις και να ψάξεις τι πρέπει να αλλάξεις. Έτσι όπως πας λυπάμαι αλλά χειρότερο κακό κάνεις στον εαυτό σου παρά καλό..
    Τα λάθη μου τα ξέρω και τα παραδέχομαι. Για κάνετε λίγο εσείς την αυτοκριτική σας που έχετε ξεφύγει. Δε βλέπω να απάντησες σε τίποτα από όλα αυτά που έθιξα. Αλλά ξέρεις κάτι; Δε κάτσω να το συζητήσω μαζί σου. Αφενός γιατί είσαι γυναίκα, οπότε αντανακλαστικά θα υπερασπιστείς το φύλο σου, και αφετέρου γιατί μου έχεις δείξει πόσο ρηχά σκέφτεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ,,,με τέτοιες απόψεις που έχεις για τις γυναίκες φίλε σέλντον, ούτε θυληκή κατσαρίδα δεν πρόκειται να σου κάτσει ποτέ...:ΡΡΡΡ
    Ευχαριστώ πάρα πολύ Θεοφανία. Αν δεν είσαι ψυχολόγος, εσύ αδικείσαι. Βγάζει μάτι η υπευθυνότητα με την οποία θα αντιμετώπιζες τον πελάτη σου.
    Τις απόψεις βέβαια δεν τις απέκτησα μια ωραία πρωία που ξύπνησα άσχημα, αλλά μου τις ενσταλλάξατε εσείς οι ίδιες. Το ξέρω ότι δε θα μου κάτσει ποτέ καμιά. Δε θα φταίνε όμως οι απόψεις μου, αλλά η τεράστια βλακεία σας.

Senior Member
    Τα λάθη μου τα ξέρω και τα παραδέχομαι. Για κάνετε λίγο εσείς την αυτοκριτική σας που έχετε ξεφύγει. Δε βλέπω να απάντησες σε τίποτα από όλα αυτά που έθιξα. Αλλά ξέρεις κάτι; Δε κάτσω να το συζητήσω μαζί σου. Αφενός γιατί είσαι γυναίκα, οπότε αντανακλαστικά θα υπερασπιστείς το φύλο σου, και αφετέρου γιατί μου έχεις δείξει πόσο ρηχά σκέφτεσαι.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 24-04-2012 at 20:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Ντρέπομαι που με κρίνει έτσι μια 30χρονη που δε με ξέρει ούτε καν. Συγχαίρω επίσης τη μετριοφροσύνη και την αυτογνωσία σου. Άντε γεια από μένα.
    Last edited by Idella; 24-04-2012 at 20:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post

χαχαχαχα!! πως σούρθε κι εσένα τώρα αυτό το έντομο.. το θηλυκό προφανώς κι όχι το θυληκό ε;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ψάχνεσαι να τσακωθεις πάντως οπότε δεν θα σου κάνω το χατήρι και εύχομαι και κανένα άλλο μέλος απο εδώ..

Senior Member
    Ντρέπομαι που με κρίνει έτσι μια 30χρονη που δε με ξέρει ούτε καν. Συγχαίρω επίσης τη μετριοφροσύνη και την αυτογνωσία σου. Άντε γεια από μένα.
    Πάλι καλά που ντρέπεσαι.. Σέλντον εσύ ξεκινάς και επιτίθεσαι και κρίνεις κάποιον που δεν ξέρεις. Εγώ για άλλη μια φορά προσπάθησα να βοηθήσω. Απο εκεί και πέρα φαίνεται καθαρά ποιανού το επίπεδο είναι χαμηλό :)