Τι σκέφτεστε; - Page 700
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 700 of 1532 FirstFirst ... 2006006506906986997007017027107508001200 ... LastLast
Results 10,486 to 10,500 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    joann, σ'ευχαριστώ μανάρι μου. Όχι, δεν είναι φόβοι. Πηγαίνει το "τελευταίο της ζωής του ταξίδιον".
    Βροχούλα, λυπάμαι πολύ... :( :( :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    joann, σ'ευχαριστώ μανάρι μου. Όχι, δεν είναι φόβοι. Πηγαίνει το "τελευταίο της ζωής του ταξίδιον".
    Τότε δεν υπάρχουν λόγια... Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον στους δικούς σου με την ουσιαστική έννοια
    και κρατάς στο μυαλό μόνο τις όμορφες αναμνήσεις...

Senior Member
    Τελικά η παροιμία " η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται " στην προκειμένη περίπτωση έχει ισχύ!
    Δεν αξίζουν κάποιοι.. για ν' ασχολείσαι κι είναι τσάμπα χρόνος να δίνεις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες!
    Στο πιάτο, το φαγητό που χάλασε το πετάς στα σκουπίδια. Άντε βρε πάμε γι' άλλα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δεν αξίζουν κάποιοι.. για ν' ασχολείσαι κι είναι τσάμπα χρόνος να δίνεις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες!
    οσο σκληρο και αν ειναι,ετσι πρεπει!

Banned
    σκεφτομαι οτι κατεβαινει παλι καθε καρυδιας καρυδι σε τουτες τις εκλογες...
    http://i.imgur.com/oxMvM.png
    σε κυβερνανε μπουληδες
    γιατι αλλαζεις θεση ?

Senior Member
    Πρωτίστως καλή δύναμη και από μένα...

(και δευτερευόντως, μετά από αφ' υψηλού θέαση, με το google earth, της Salton Sea, της Lake Mono, του Veckatimest Isl, του Diomede Isl, της Great Slave Lake, της Νήσου Μονής και του Αμαρουσίου δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο που είμαι)
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Τελικά η παροιμία " η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται " στην προκειμένη περίπτωση έχει ισχύ!
    Εννοείται! Οτι δεν μας κάνει το πετάμε.. και ειδικά μετά απο έστω και μια ευκαιρία!

Senior Member
    εδω θα συμφωνησω κι εγω η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Τελικά πρέπει να είσαι τόσο δραστήριος και δημοφιλής για να γίνεις αρεστός στο άλλο φύλο; Δεν το μπορώ. Σιχαίνομαι και τους συλλόγους και τις ομάδες και τις ημερίδες και τις συγκεντρώσεις και ο,τιδήποτε περιλαμβάνει επαφή με πολύ κόσμο. Δεν είναι στο αίμα μου, πώς το λένε; Είμαι αλλεργικός.

Banned
    γιατι εξαρτιεσαι τοσο απ'το αλλο φυλο ? δε τη καταλαβαινω αυτη την αδυναμια ωρες ωρες σε οσους ειναι single. μια χαρα δε περνας και μονος σου, πρεπει να εχεις μπαστακα ενα γκομενακι διπλα να δινεις αναφορα γιατι πηγες εκει που πηγες και γιατι εκανες οτι εκανες ? τα γκομενακια σημερα που πειναμε, ειναι ΒΑ-ΡΟΣ. εχουν αναγκες κι αυτα ακομα περισσοτερες απ΄τους αντρες, αφου και σαν πιο ευαισθητες επηρεαζονται ευκολοτερα και πρεπει να ακολουθησουν τη μοδα κι οτι αλλο τις πλασαρουν. ετσι οταν σου ζητανε ενα σωρο μαλακιες για να ειναι ικανοποιημενες και να παραμεινουν μαζι σου, κι εσενα δε σου περισσευουν, καταλαβαινεις οτι ειναι εξοδα πολλα κι ανουσια. γι'αυτο καλυτερα μονος ή εστω με μια που θελει να ειναι μαζι σου και δε κανει αγγαρεια ετσι ωστε να της προσφερεις καθημερινα, παρα με μια ζητιανα που σου κανει χαρη.

Senior Member
    Δεν είναι θέμα εξάρτησης, απλούστατα θέλω για μια φορά στη ζωή μου να γευτώ τον απαγορευμένο καρπό μιας σχέσης, για να μου φύγει τουλάχιστον το απωθημένο. Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι κάτι μόνιμο και σοβαρό. Καλύπτομαι και με μία μόνο ερωτική περίπτυξη, φτάνει μονάχα να το καταφέρει με μια μη εκδιδόμενη στηριζόμενος αποκλειστικά στις δυνατότητές μου. Από κει και πέρα, αν αποδειχτεί ότι ταιριάζουμε, υπάρχει χημεία και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας, γιατί όχι, ας κρατήσει περαιτέρω. Αυτή η οποία περιγράφεις, η αυθεντική και προσγειωμένη, αποτελεί το Άγιο Δισκοπότηρο που ψάχνουμε όλοι. Κανένας δεν περνάει καλά μόνος του. Ενδόμυχα όλοι έχουμε ανάγκη και λίγη ανθρώπινη επαφή, αρκεί για άτομα όπως εμάς να είναι με μέτρο και τους κατάλληλους ανθρώπους.
    Εσύ δεν ψάχνεσαι δηλαδή πλέον για σχέση; Αναθεώρησες;

Senior Member
    Έτσι είναι βρε Σέλντον γιατί δεν ακούς τον Κενο? Αφού έτσι είμαστε όλες οι γυναίκες. Μείνε μόνος σου αφου μας κατηγορεις που μας κατηγορεις τι μας έχεις ανάγκη και κλαίγεσαι? Μείνε μπακούρι όπως ο Κενο να δεις ποσο καλύτερη θα είναι η ζωή σου μετά. Άσε τις γυναίκες μωρέ..

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δεν είναι θέμα εξάρτησης, απλούστατα θέλω για μια φορά στη ζωή μου να γευτώ τον απαγορευμένο καρπό μιας σχέσης, για να μου φύγει τουλάχιστον το απωθημένο. Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι κάτι μόνιμο και σοβαρό. Καλύπτομαι και με μία μόνο ερωτική περίπτυξη, φτάνει μονάχα να το καταφέρει με μια μη εκδιδόμενη στηριζόμενος αποκλειστικά στις δυνατότητές μου. Από κει και πέρα, αν αποδειχτεί ότι ταιριάζουμε, υπάρχει χημεία και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας, γιατί όχι, ας κρατήσει περαιτέρω. Αυτή η οποία περιγράφεις, η αυθεντική και προσγειωμένη, αποτελεί το Άγιο Δισκοπότηρο που ψάχνουμε όλοι. Κανένας δεν περνάει καλά μόνος του. Ενδόμυχα όλοι έχουμε ανάγκη και λίγη ανθρώπινη επαφή, αρκεί για άτομα όπως εμάς να είναι με μέτρο και τους κατάλληλους ανθρώπους.
    Εσύ δεν ψάχνεσαι δηλαδή πλέον για σχέση; Αναθεώρησες;
    και μη εκδιδομενη να ειναι γιατι νομιζεις οτι δε θα εξαρτιεται παλι απο σενα ? λιγο ασχημα να τις μιλησεις ή λιγο οχι να πεις, η γυναικα ξυνιζει και νευριαζει και παραφερετε και γκρινιαζει και γινεται ενοχλητικη (κι αν δεν την αγαπας κι εσυ, σιγα μην την ανεχτεις). αφου σου γραφω ειναι πιο ευαισθητες κι ευκολα επηρεαζομενες απ'οτιδηποτε! δε γινεται να ταιριαζεται απολυτα, γιατι και διαφορετικο φυλο ειστε, και διαφορετικα εχουν μεγαλωσει. αλλιως φερονται σ'αυτες κι αλλιως σε μας. τα τελευταια χρονια ομως και λογο της υποτιθεμενης ανεξαρτησιας τους, και λογο πιο πολλων ευκαιριων αφου η κοινωνια τις φροντιζει και προστατευει περισσοτερο, εχουνε καταντησει δυσκολες και ψυχρες λες και μας κανουν χαρη αυτες που μας καθονται. και πλεον επειδη στο ελλαδισταν πειναμε, ειναι και αδιαφορες λες και δε μας χρειαζονται. ετσι πανε και οι αναγκες για ανθρωπινη επαφη και ολα τα φυσιολογικα. χεστηκαν αυτες, χεστηκα κι εγω. εξαλλου δεν εχω κατι να τις προσφερω, δεν εχω καν δικο μου χωρο να βγαζουμε τα ματια μας με την ανεση μας. οποτε τι να την κανω τη σχεση, οταν εδω πειναμε και εχουμε αλλου ειδους προβληματα ? παραπανω βαρος ειναι, στο ειπα.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 27-04-2012 at 00:10.

Senior Member
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους λογική είναι αυτή. Μήνες κάνω να μπω σε αυτό το φόρουμ και κάθε φορά που επιστρέφω , είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ούτε ένα βήμα παραπέρα.
    Αυτή η αστήρικτη και ανυπόστατη δήλωση ταιριάζει σε κομπλεξικούς μισογύνηδες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες, γιατί δεν είναι έτσι, όπως και ότι όλες οι γυναίκες είναι αυτό που διατυπώνεις μέσα στην θλιβερή σου άγνοια.
    Όχι φίλε μου, δεν μπορείς να ισοπεδώνεις τα πάντα και να προσβάλεις κατάφορα όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτόν εδώ τον ηλεκτρονικό τόπο. Τίποτα δεν σε νομιμοποιεί να μας τρίβεις το προσωπικό σου πρόβλημα στα μούτρα.
    Αν δεν μπόρείς να είσαι ευγενικός, τουλάχιστον μην είσαι αγενής!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Idella; 27-04-2012 at 00:11.

Banned
    μα και οι αντρες ειναι του μουνιου ζητιανοι. δεν ειναι τυχαια η λεξη μουνοδουλοι...
    κι αφου εισαι γυναικα και μενεις ελλαδα θα το ηξερες καλυτερα με τα τοσα λιγουρια που κυκλοφορουνε.
    απλα οι γυναικες πλεον το παιζουν ανεξαρτητες, αδιαφορες, παραμιλανε, παραπατανε, και τελικα στο διαολο πανε και πισω δε γυρνανε.