Τι σκέφτεστε; - Page 703
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 703 of 1532 FirstFirst ... 2036036536937017027037047057137538031203 ... LastLast
Results 10,531 to 10,545 of 22967
    Senior Member
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    «Όλοι σκέφτονται γιατί δεν αλλάζουν οι άλλοι, αλλά κανείς δεν σκέφτεται να αλλάξει τον εαυτό του για να δει και τους άλλους σιγά-σιγά ν' αλλάζουν»
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 27-04-2012 at 13:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σ αρεσε γιαγιακα?
    μπραβο μπραβο ξερω κι αλλα τετοια
    αγνωστα σε εσενα φαινεται αλλωστε
    http://www.youtube.com/watch?v=HuQbJjTJYwE

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    http://3.bp.blogspot.com/-rruQlpxNu0...0/DSC00817.JPG

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012
    Σκίτσο του Στάθη
    στα χτεσινά Επίκαιρα
    Last edited by Joann; 27-04-2012 at 02:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    και μη εκδιδομενη να ειναι γιατι νομιζεις οτι δε θα εξαρτιεται παλι απο σενα ? λιγο ασχημα να τις μιλησεις ή λιγο οχι να πεις, η γυναικα ξυνιζει και νευριαζει και παραφερετε και γκρινιαζει και γινεται ενοχλητικη (κι αν δεν την αγαπας κι εσυ, σιγα μην την ανεχτεις). αφου σου γραφω ειναι πιο ευαισθητες κι ευκολα επηρεαζομενες απ'οτιδηποτε! δε γινεται να ταιριαζεται απολυτα, γιατι και διαφορετικο φυλο ειστε, και διαφορετικα εχουν μεγαλωσει. αλλιως φερονται σ'αυτες κι αλλιως σε μας. τα τελευταια χρονια ομως και λογο της υποτιθεμενης ανεξαρτησιας τους, και λογο πιο πολλων ευκαιριων αφου η κοινωνια τις φροντιζει και προστατευει περισσοτερο, εχουνε καταντησει δυσκολες και ψυχρες λες και μας κανουν χαρη αυτες που μας καθονται. και πλεον επειδη στο ελλαδισταν πειναμε, ειναι και αδιαφορες λες και δε μας χρειαζονται. ετσι πανε και οι αναγκες για ανθρωπινη επαφη και ολα τα φυσιολογικα. χεστηκαν αυτες, χεστηκα κι εγω. εξαλλου δεν εχω κατι να τις προσφερω, δεν εχω καν δικο μου χωρο να βγαζουμε τα ματια μας με την ανεση μας. οποτε τι να την κανω τη σχεση, οταν εδω πειναμε και εχουμε αλλου ειδους προβληματα ? παραπανω βαρος ειναι, στο ειπα.
    Αν μου κάνει τέτοια νερά η κυρία, θα τη στείλω στον κανάβατσο δίχως δεύτερη σκέψη και εγώ θα τραβήξω για άλλα λιμάνια. Σιγά μην κρατάω κάποια για να μου ρημάζει την ψυχολογία. Δεν αξίζουν οι περισσότερες για πάνω από μια βραδιά. Πρωτίστως επιδιώκω την ύστατη επιβεβαίωση να αποπλανήσω μία με τη γοητεία μου και δε με ενδιαφέρει παρακάτω. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο τώρα: Αν δεν απατώμαι, είχες γράψει παλιότερα ότι οι κατακτήσεις σου εσένα σταμάτησαν μετά το στρατό. Πιστεύεις ότι έπαιξε κάποιο ρόλο ο στρατός στο αποτέλεσμα αυτό; Μήπως δηλαδή επειδή σκλήρυνε ο χαρακτήρας σου, έπαψες να είσαι τόσο ελκυστικός και να μετράς όσο άλλοτε.
    Και τέλος, μη χάνεις χρόνο δίνοντας σημασία σε κάθε ανώριμο ατομάκι εδώ μέσα. Ποιος ο λόγος; Για να αποδείξεις και καλά στον όποιο άσχετο τυχόντα ότι δεν είσαι μισογύνης; Τι έχεις να κερδίσεις απ' αυτό; Εχέσθη η Φατμέ στο αλώνι...

Banned
    υπαρχει περιπτωση να μη σου κανει νερα ? ειδικα οταν εχει περιοδο που μουρλαινονται ολες.
    οταν πηγα στρατο στα 19 ημουν στη πρωτη μου σχεση, μετα εκανα λιγες ακομα, και μετα ηρθε η κριση και με γαμησε κι εμενα. πλεον μαλλον δε προκειται να ξανακανω καμια, κι ουτε το θελω αν ειναι με σκυλες παρομοιες με του e-psychology. το φορουμ αυτο ειναι εναλλακτικο του κοσμοπολιταν το εχουμε ξαναπει. οποτε θεωρω φυσιολογικο οταν λεω κατι που προσβαλλει τις γυναικες, να πεφτουν ολες πανω μου. και σκεψου τωρα αν συμπεριφερονται τοσο ασχημα μεσω διαδικτυου σε αγνωστους, πως θα συμπεριφερονται στα κοντινα τους προσωπα και ειδικα στον γκομενο τους. καταλαβαινουμε λοιπον πως οσα λενε ειναι παραμυθακια, με τετοιες συμπεριφορες πως να τις αγαπησουν ?

Senior Member
    Σκέφτομαι τις κωλοτούμπες και τα ψέματα νεαρών κορασίδων. Επίσης το χαμηλό επίπεδο πολλών που το παίζουν ιστορία.

Senior Member
    Από τις λίγες φορές που τα λόγια δε μου έρχονται, ούτε και θέλω να μου έρχονται, γιατί δεν έχω όρεξη να περιγράψω. Τι να περιγράψεις δηλαδή.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=uUbya2ShtN8 Τόσον καιρό έχω να μπω... άλλαξε εμφάνιση το φόρουμ... εσείς πάλι τα ίδια λέτε....
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Πρέπει να κοιμηθώ γιατί δε θα μπορώ καθόλου να λειτουργήσω αύριο κι όμως ό,τι και να κάνω δεν.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Ασε τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν γίνεται τιποτα χαχαχαχχαχαα! Καλά πραγματικά αν θεωρεις οτι είπες κάτι πετυχημένο τότε τι να πω για το μυαλό σου..! Ποιος μιλάει για ηλιθιότητα.. :D
    Last edited by Idella; 27-04-2012 at 13:18.

Senior Member
    Από το πρωί φαίνεται ποσο καλή μέρα είναι! Δλδ θα γελάω όλη μέρα... :D
    Καλημέρα λοιπον!

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους λογική είναι αυτή. Μήνες κάνω να μπω σε αυτό το φόρουμ και κάθε φορά που επιστρέφω , είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ούτε ένα βήμα παραπέρα.
    Αυτή η αστήρικτη και ανυπόστατη δήλωση ταιριάζει σε κομπλεξικούς μισογύνηδες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες, γιατί δεν είναι έτσι, όπως και ότι όλες οι γυναίκες είναι αυτό που διατυπώνεις μέσα στην θλιβερή σου άγνοια.
    Όχι φίλε μου, δεν μπορείς να ισοπεδώνεις τα πάντα και να προσβάλεις κατάφορα όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτόν εδώ τον ηλεκτρονικό τόπο. Τίποτα δεν σε νομιμοποιεί να μας τρίβεις το προσωπικό σου πρόβλημα στα μούτρα.
    Αν δεν μπόρείς να είσαι ευγενικός, τουλάχιστον μην είσαι αγενής!
    Συμφωνώ μαζι σου. Το μόνο που δεν κάνει είναι να βελτιώσει τον εαυτό του. Άμα πρώτα κάνει αυτό ας έρθει έπειτα να ξανασυζητήσουμε το θέμα, ίσως τότε να μην χρειαστει να το ξανασυζητήσουμε.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ασε τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν γίνεται τιποτα χαχαχαχχαχαα! Καλά πραγματικά αν θεωρεις οτι είπες κάτι πετυχημένο τότε τι να πω για το μυαλό σου..! Ποιος μιλάει για ηλιθιότητα.. :D
    δοκιμασε και με κανα σκουποξυλο τοτε καθως κανεις τις δουλειες.