Τι σκέφτεστε; - Page 706
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 706 of 1532 FirstFirst ... 2066066566967047057067077087167568061206 ... LastLast
Results 10,576 to 10,590 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Πολύ όμορφο αυτό το post από πάνω... το εννοώ...

Senior Member
    In this old house where every door is open

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    τι ομορφο..

Senior Member
    Ναι πολύ όμορφο Λίλιουμ! Εγώ χαίρομαι που αναγνωρίζονται όσα κάνω.. :) Τελικά όταν τα βλέπεις θετικά τότε θα σου συμβαινουν πράγματα που δεν τα περιμένεις!

Senior Member
    ...ότι για μια ακόμη φορά είναι 100% εκνευριστικό να μοιράζουμε 100% τις ευθύνες δεξιά και αριστερά για επιλογές που έχουμε κάνει οι ίδιοι, έστω και αν αυτές δεν είναι οι καλύτερες που έχουν υπάρξει, ανά καιρούς.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Σκέφτομαι αν μπορω να κάνω κατι να αλλάξω μια κατάσταση που δεν μπορω να ελενξω πλέον .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Σκέφτομαι αν μπορω να κάνω κατι να αλλάξω μια κατάσταση που δεν μπορω να ελενξω πλέον .
    Αν δεν μπορεις να αλλάξεις μια κατάσταση τότε άλλαξε εσύ! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αν δεν μπορεις να αλλάξεις μια κατάσταση τότε άλλαξε εσύ! :)
    συμφωνώ! να συμπληρώσω μόνο, πως κι αν πάλι δεν μπορείς ν' αλλάξεις.. δυνάμωσε τόσο, ώστε ν' αντέχεις και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου για όσα συμβαίνουν γύρω σου!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    συμφωνώ! να συμπληρώσω μόνο, πως κι αν πάλι δεν μπορείς ν' αλλάξεις.. δυνάμωσε τόσο, ώστε ν' αντέχεις και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου για όσα συμβαίνουν γύρω σου!
    Σας ευχαριστω ....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    ...Εν συνεχεία σκέφτομαι πως νοοτροπίες όπως:

1."Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου",
    2. "όλος ο μ@μημένος κόσμος μου χρωστάει",
    3. "όλος ο μ@μημένος κόσμος είναι ΜΟΝΟ ότι έχω δει εγώ και οι 5 φίλοι μου" ,
    καθώς και τα 2 μέτρα και 500 σταθμά, απ' τα οποία πάσχει η δήθεν κριτική μας σκέψη,
    είναι συμπεριφορές εξίσου αντιπαθείς.

Προφανώς είναι μάλλον αδύνατο να είμαστε πλήρως αντικειμενικοί και άνευ bias, διότι όλοι έχουμε διαφορετικές γνώσεις-απόψεις-βιώματα και προσλαβάνουσες αλλά διάολε, ας ανοίγουμε που και που την ρημαδοκεφάλα μας, να μπαίνει λίγο φρέσκος αήρ. Έλεος με το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, έλεος με τον τετραγωνισμό του κύκλου, έλεος με τα κουτιά-τα συρτάρια και τα στερεότυπα. Έλεος με την ξυπνοπνευματύπνωση (και την ρομπότ ανθρωπομήχανση). Έλεος με την εγκεφαλική αρτηριοσκλήρωση.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Λάμπρο, σκέφτομαι ξανά, ότι οι περισσότεροι χάνουν μια ζωή σχεδόν προσπαθώντας να μάθουν να ζούνε! Μένουν σαν το μικρό
    παιδί που δεν μεγαλώνει ποτέ, γιατί αντί να του μάθουν πως να ζει για τον εαυτό του, του μαθαίνουν πως να ζει για τους άλλους!
    Κι έπειτα τί ευθύνες να ζητήσεις μετά από τον άλλον που πιστεύει πως όσα έμαθε είναι και σωστά; Και μόνο όταν θα φάει τα μούτρα
    του κατ' επανάληψη μπορεί κάπως να μετακινηθεί, αλλά και πάλι δύσκολο ν' ακυρώσει εξ ολοκλήρου τις λάθος αντιλήψεις του.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    σκεφτομαι οτι εχει γεμισει ολο το διαδικτυο πολιτικες διαφημισεις με τις μουρες αυτων που θελουν να εκλεγουν. απ'τα νευρα μου εσβησα παρα πολλους στο φεησμπουκ και εμεινα μονο με 15 ατομα. μου ρχοταν να στελνω υβριστικα μηνυματα σε οσα προφαϊλ πολιτικων διαφημιζονται εκει αλλα ειπα δε γαμιεται μη μπλεξω ασχημα. δεν αντεχω δεν αντεχω δεν αντεχω αλλο. φτανει πια αυτη η πλυση εγκεφαλου με τους μαλακες να διαφημιζονται παντου!!!!!!

Senior Member
    Μετα απο αρκετο καιρο επιστρεφω..δεν ξερω εαν σας ελειψα παντως εμενα μου λειψατε:) Ελπιζω να ειστε ολοι καλα:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι εχω ξεπερασει τα ορια μου..θεε μου δεν αντεχω αλλο..μακαρι να τελειωσει γρηγορα ολο αυτο..γιατι δεν εχω αλλες αντοχες..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    ...Εν συνεχεία σκέφτομαι πως νοοτροπίες όπως:

1."Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου",
    2. "όλος ο μ@μημένος κόσμος μου χρωστάει",
    3. "όλος ο μ@μημένος κόσμος είναι ΜΟΝΟ ότι έχω δει εγώ και οι 5 φίλοι μου" ,
    καθώς και τα 2 μέτρα και 500 σταθμά, απ' τα οποία πάσχει η δήθεν κριτική μας σκέψη,
    είναι συμπεριφορές εξίσου αντιπαθείς.

Προφανώς είναι μάλλον αδύνατο να είμαστε πλήρως αντικειμενικοί και άνευ bias, διότι όλοι έχουμε διαφορετικές γνώσεις-απόψεις-βιώματα και προσλαβάνουσες αλλά διάολε, ας ανοίγουμε που και που την ρημαδοκεφάλα μας, να μπαίνει λίγο φρέσκος αήρ. Έλεος με το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, έλεος με τον τετραγωνισμό του κύκλου, έλεος με τα κουτιά-τα συρτάρια και τα στερεότυπα. Έλεος με την ξυπνοπνευματύπνωση (και την ρομπότ ανθρωπομήχανση). Έλεος με την εγκεφαλική αρτηριοσκλήρωση.
    Πολύ σωστό αυτο που λές! Αλλά δυστυχώς ο καθένας θα πιστεύει σε οσα έγραψες ακόμα και αυτοι που αναφέρεις και αυτο είναι το πιο τραγικο! ..οι λεγόμενοι τυφλοι ή περιορισμένης αντίληψης!