Τι σκέφτεστε; - Page 712
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 712 of 1532 FirstFirst ... 2126126627027107117127137147227628121212 ... LastLast
Results 10,666 to 10,680 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    παλι βρε κυκνακι?
    βολεψου με λιγο παγωτο μερεντα και ασε τα εξτριμ σπορ ;)
    Δεν είναι αυτό που νομίζεις Kate, αλλά πονάει το ίδιο μη σου πω και περισσότερο... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο δίκιο έχω για όσα φωνάζω:
    http://www.newsbomb.gr/sex/story/821...hwris-syntrofo

...Περαστικά μας...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι δεν υπάρχει κι ότι είναι μόνο μέσα στο κεφάλι μας αλλά και στο κεφάλι μας να είναι πάλι είναι πολύ οδυνηρό...και μιας και το είπες, δες αυτό το βίντεο και δώσε προσοχή στην ατάκα του Benicio Del Toro "this is hell" (γι' αυτό στο δείχνω) και πες μου πως σου φάνηκε γενικά το βίντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=FZXR9ZrRR2c

Ευχαριστώ για τη συνταγή! :)
    Επειδη για την ψυχη μιλαει ουσιαστικα, θα σου πω ναι, πιστευω οτι υπαρχει ψυχη, η οποια φευγει απο το σωμα οταν αυτο πεθαινει. Αλλα δεν παει σε καμια κολαση, απλα ταξιδευει στο συμπαν, και αν οσο ζουσε στη γη ειχε φτασει κοντα στη θεωση, να ειναι αγνη, καλη, ευτυχισμενη, μπορει να δει και τον Θεο, αυτο ισως ειναι ο Παραδεισος, ναι, Κολαση δεν υπαρχει, το κακο απο μονο του δεν υπαρχει, κακο ειναι η απουσια του καλου, κι γινεται αυτο εδω στη γη, το κακο ειναι μονο μεσα στους ανρθωπους. Γιαυτο και ο μονος τροπος να νικησεις το μισος ειναι με την αγαπη.
    :) Αυτα πιστευω εγω!

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι πόσο δίκιο έχω για όσα φωνάζω:
    http://www.newsbomb.gr/sex/story/821...hwris-syntrofo

...Περαστικά μας...
    αχαχαχαχα ελα void να μου ξαναπεις μετα για μυθους και κουραφεξαλα δικα μου οταν το λεει ολος ο κοσμος.

περαστικα σας!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Επειδη για την ψυχη μιλαει ουσιαστικα, θα σου πω ναι, πιστευω οτι υπαρχει ψυχη, η οποια φευγει απο το σωμα οταν αυτο πεθαινει. Αλλα δεν παει σε καμια κολαση, απλα ταξιδευει στο συμπαν, και αν οσο ζουσε στη γη ειχε φτασει κοντα στη θεωση, να ειναι αγνη, καλη, ευτυχισμενη, μπορει να δει και τον Θεο, αυτο ισως ειναι ο Παραδεισος, ναι, Κολαση δεν υπαρχει, το κακο απο μονο του δεν υπαρχει, κακο ειναι η απουσια του καλου, κι γινεται αυτο εδω στη γη, το κακο ειναι μονο μεσα στους ανρθωπους. Γιαυτο και ο μονος τροπος να νικησεις το μισος ειναι με την αγαπη.
    :) Αυτα πιστευω εγω!
    Μακάρι να έχεις δίκιο και να μην υπάρχει στ' αλήθεια Κόλαση γιατί αν υπάρχει εγώ σίγουρα εκεί θα καταλήξω...όμως στη συγκεκριμένη σκηνή πιστεύω ότι ο ηθοποιός εννοεί αυτό που είπες πριν "ότι η κόλαση βρίσκεται στο μυαλό μας" γι' αυτό κι άλλωστε δείχνει το κεφάλι του...δηλαδή ότι αυτά που μας απασχολούν και μας βασανίζουν είναι η πραγματική κόλαση και συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό...η κόλαση είναι σίγουρα επίγεια, τώρα αν υπάρχει κι αφού πεθαίνουμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι όσο ακόμα ζούμε...
    Επίσης, συμφωνώ μ' αυτό που λες για την ψυχή, το πιστεύω κι εγώ ότι υπάρχει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αχαχαχαχα ελα void να μου ξαναπεις μετα για μυθους και κουραφεξαλα δικα μου οταν το λεει ολος ο κοσμος.

περαστικα σας!!
    Εγώ είχα εκτιμήσει πρόχειρα κάπου ένα 90% και με χαρακτήρισαν ακραίο με αθεράπευτες τάσεις γενίκευσης. Να που τελικά δεν έπεσα και τόσο έξω.

Banned
    εμενα σχεδον με εβγαλε μυθομανη σημερα η void http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post345330 και γενικα μπλεκω συχνα σε τετοιες αντιπαραθεσεις για τις γυναικες, με τις γνωστες μαρκελες να μου αραδειαζουν καμποσες φαντασιωσεις τους.

απο δω και περα sheldon οταν σε μειωνουν οι γυναικες μπορεις να τις λες αρρωστες κι αγαμητες με αποδεικτικα στοιχεια. και ειναι οι ιδιες που θα επρεπε να μας παρακαλανε να περασουμε απ'τα σπιτια τους για να τις θεραπευσουμε. 25 και 35 χρονων γαϊδαρες δε ντρεπονται να τη βγαζουν με το χερακι ή τον δονητη, επειδη αρνουνται να ριξουν τις μυτουλες τους και να συμπεριφερθουν καλα στους αντρες.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μακάρι να έχεις δίκιο και να μην υπάρχει στ' αλήθεια Κόλαση γιατί αν υπάρχει εγώ σίγουρα εκεί θα καταλήξω...όμως στη συγκεκριμένη σκηνή πιστεύω ότι ο ηθοποιός εννοεί αυτό που είπες πριν "ότι η κόλαση βρίσκεται στο μυαλό μας" γι' αυτό κι άλλωστε δείχνει το κεφάλι του...δηλαδή ότι αυτά που μας απασχολούν και μας βασανίζουν είναι η πραγματική κόλαση και συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό...η κόλαση είναι σίγουρα επίγεια, τώρα αν υπάρχει κι αφού πεθαίνουμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι όσο ακόμα ζούμε...
    Επίσης, συμφωνώ μ' αυτό που λες για την ψυχή, το πιστεύω κι εγώ ότι υπάρχει...
    Ενας παναγαθος Θεος δε θα εφτιαχνε μια κολαση να καιει τα παιδια του!! Αυτο που εκανε ειναι να μας δωσει την ελευθερη βουληση, τη λογικη, το ενστικτο να τον γνωρισουμε και να παμε κοντα του, και να απολαυσουμε τη ζωη μας στη γη. Αν εμεις τα καναμε ολα ροιδο εδω κατω, ειναι αλλη υποθεση!!

Senior Member
    πω, πω σκέφτομαι πως δεν μπορώ ν' ασχολούμαι άλλο με τις εγχώριες μειονότητες, που ζούνε ακόμα στον μεσαίωνα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εμενα σχεδον με εβγαλε μυθομανη σημερα η void http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post345330 και γενικα μπλεκω συχνα σε τετοιες αντιπαραθεσεις για τις γυναικες, με τις γνωστες μαρκελες να μου αραδειαζουν καμποσες φαντασιωσεις τους.

απο δω και περα sheldon οταν σε μειωνουν οι γυναικες μπορεις να τις λες αρρωστες κι αγαμητες με αποδεικτικα στοιχεια. και ειναι οι ιδιες που θα επρεπε να μας παρακαλανε να περασουμε απ'τα σπιτια τους για να τις θεραπευσουμε. 25 και 35 χρονων γαϊδαρες δε ντρεπονται να τη βγαζουν με το χερακι ή τον δονητη, επειδη αρνουνται να ριξουν τις μυτουλες τους και να συμπεριφερθουν καλα στους αντρες.
    Δε βαριέσαι... Είναι σίγουρα ότι θα τα αμφισβητήσουν, συκοφαντώντας τα σαν νοθευμένα και μη έγκυρα. Μπορεί να πούνε ότι τα ποσοστά φαίνονται φουσκωμένα, γιατί το δείγμα ήταν μη αντιπροσωπευτικό ή ότι οι ερωτηθείσες δεν απαντούσαν την αλήθεια λόγω ταμπού ή ό,τι του φανεί του λολοστεφανή. Τι να ψάξεις να βρεις άκρη τώρα; Αυγά λέμε εμείς, καλάθια αυτές. Φταίει που είμαστε μισογύνηδες πάντα.

Senior Member
    ποιός σηκώνεται τώρα να ετοιμαστεί να πάει να αφήσει το αμάξι στο φανοποιείο για βάψιμο(γιατι με χτυπήσανε παρκαρισμένη παρακαλώ)κ να μείνει δύο ημέρες χωρίς ρόδα

Senior Member
    Τι αποδείξεις έχετε να προσκομίσετε για την ψυχή που "φεύγει" και πάει "αλλού" ? Καμία. Υπάρχει καμία? Αν ναι, την θέλω, παρουσιάστε την παρακαλώ. Όχι ελπίδες ύπαρξης, ή οτιδήποτε άλλο, αποδείξεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Φτάσε κοντά στον θάνατο και να δεις αν σ' ενδιαφέρουν αποδείξεις για οτιδήποτε άλλο ακόμα μπορεί ίσως να σ' ανακουφίσει!
    Από να είσαι λοιπόν μα τόσο εναντίον σε κάτι, που δεν μπορείς ν' αποδείξεις ότι υπάρχει, είναι πιό έξυπνο
    να πιστεύεις σ' ό,τι ακόμα σ' ευχαριστεί, σε γαληνεύει, σου δίνει ελπίδα και προοπτική και σε στηρίζει έστω κι αν είν' ανύπαρκτο!

Senior Member
    Έχω φτάσει.Παρακάτω?
    Άσε τις μαλακίες, ποιος θέλει να τον στηρίζουνε καρεκλοκένταυροι εκπρόσωποι θεών διαβόλων και τριβόλων? Που αυτοί εφηύραν την έννοια ψυχή. Τι είναι ρε η ψυχή? Μπορείς να μου απαντήσεις? Την έχεις δει? Ή είμαστε τελικά τόσο απίστευτα νάρκισσοι που αρνιόμαστε ότι κάπου πρέπει να τελειώνουμε και μεις? Και πρέπει νά'σαι σκλάβος για να απολαμβάνεις να θέλεις να γονατίζεις. Ο θάνατος είναι παύση. Πονάει, πονάει ναι. Αλλά δεν πάμε πουθενά και δεν ταξιδεύουμε. Αποσύνθεση, εντ οβ στόρυ. Και τίποτε απ΄όσα μας τα έχουνε κάνει τσουρέκια. Είναι παύση λειτουργιών, συστημάτων ΥΛΗΣ. Και δεν αποτελεί το ευχολόγιό μου μπροστά σε ό,τι με φοβίζει ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Αποτελεί απλά ευχολόγιο. Να μάθουμε τουλάχιστον να παραδεχόμαστε, πες ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, και μην το ονομάζεις αλλιώς.
    Και κάτι άλλο. Η αποσύνθεση αποτελεί και αυτή σύνθεση.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Rain..μαλακίες λες εσύ! γιατί χωρίς να με ξέρεις, λες κι ότι μαλακία σου κατεβαίνει κάθε φορά!
    Προσωπικά λοιπόν για να μάθεις, εγώ δεν στηρίζω κανέναν και τίποτα, απ' όλ' αυτά που εννοείς!..
    Άσε που όταν τα βρίσκεις σκούρα την κάνεις μ' ελαφρά..