Τι σκέφτεστε; - Page 713
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 713 of 1532 FirstFirst ... 2136136637037117127137147157237638131213 ... LastLast
Results 10,681 to 10,695 of 22967
    Senior Member
    Χαχαα, μου αρέσει να τσακώνομαι το πρωί. Τι να ξέρω, απαντάω σε αυτό που μου λες, το επιχείρημά σου ήταν ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, έχουμε ανάγκη να βρούμε ένα ψέμα για να μην πούμε το απλό και καθαρό, φοβάμαι ρε, αυτό είν'όλο. Κακό δεν είναι να φοβάσαι, κακό για μένα είναι το φόβο σου να χρειάζεσαι ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια μεταφυσική για να μην τον παραδεχτείς και χρησιμοποιείς τα τσιτάτα χιλιετιών. ΦΤΑΝΕΙ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    μαρκέλα, σε παρακαλώ, ήταν λίγο, θέλω κι άλλο τσακωματούλι ρεεε. ΛΟΛ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πάλι ένα κάρο μαλακίες!! Τί είν' αυτά που λες μωρέ; Πας καλά; Κι ας πούμε πως είναι ο φόβος, που ποτέ δεν μας έμαθαν στο κάτω-κάτω και πως
    να τον αντιμετωπίζουμε, που είναι το κακό λοιπόν να "δω" και κάτι άλλο.., που προσωπικά και κατόπιν επιλογής γουστάρω και θέλω για να τον αντέχω;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Δεν είναι "προσωπικά", ούτε "κατόπιν επιλογής" ρε Μαρκέλα όμως. Καθόλου. Νομίζεις ότι είχες και έχεις την επιλογή ενώ ο πολιτισμός σου και οι θεσμοί του δεν σου έδωσαν την ευκαιρία επιλογής, αφού έχεις φάει προπαγάνδα ολκής καλή μου.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ασε τον τρελλο στην τρελλα του
    αυτα ειναι προσωπικα θεματα και ο καθενας ας πιστευει οτι θελει περι ψυχης και τα μετα θανατον..
    δεν ειναι λογος να τσακωθεις αυτος
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δεν είναι "προσωπικά", ούτε "κατόπιν επιλογής" ρε Μαρκέλα όμως. Καθόλου. Νομίζεις ότι είχες και έχεις την επιλογή ενώ ο πολιτισμός σου και οι θεσμοί του δεν σου έδωσαν την ευκαιρία επιλογής, αφού έχεις φάει προπαγάνδα ολκής καλή μου.
    και τί μας προτείνεις δηλ. για ν' αντέχουμε τους "πόνους" μας αν για μας είναι κι αυτό ένα μέσον θεραπείας; χέσε μας ρε ρέιν πρωί-πρωί λολ!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ρε, παιδιά, πέρα από το πού πάει η ψυχή μετά θάνατον,
    ο πόνος για την απώλεια αυτού που φεύγει δεν είναι το πιο δυνατό συναίσθημα;
    Είτε πιστεύεις ότι η ψυχή του αγαπημένου προσώπου συνεχίζει να υπάρχει,
    είτε ότι η ενέργεια της ζωής μετουσιώνεται σε κάποια άλλη ενέργεια μετά το θάνατο,
    είτε ότι είμαστε ύλη που σαπίζει και αποσυντίθεται,
    το γεγονός της απώλειας αλλάζει;
    Όχι. Γι αυτό ο θάνατος είναι κάτι πολύ σκληρό,
    επειδή έχει αυτό το απόλυτο.

Senior Member
    Joann, η Rain.. την έκανε μ' ελαφρά, όπως πάντα όταν δεν έχει τί ν' απαντήσει! Επειδή λοιπόν πολύ σωστά, είναι πολύ σκληρό..
    είναι κι έξυπνο πιστεύω για μένα να ψάχνω τρόπους να το μαλακώσω, κι όποιοι κι αν είν' αυτοί δεν είν' κακό, αρκεί να μ' ανακουφίζουν!

Senior Member
    Θα με αφήσετε να δουλέψω? (τον κόσμο)?
    Το γεγονός ότι η απώλεια δεν αλλάζει, δεν αλλάζει αν ΑΓΑΠΑΣ και αγαπιέσαι. Και γι αυτό δεν αλλάζει. Έτερον εκάτερον όμως, με το για ποιους ακριβώς λόγους δεν μπορούμε να εξετάσουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ως όχι και τόσο ΜΗ-ΑΠΟΛΥΤΟ.
    Εφόσον όλες μας διδαχτήκαμε να τρέμουμε μπροστά στο θάνατο, λογικό είναι να τρέμουμε. Όμως αν επιθυμούμε την ελαχιστότερη της αλήθειας, τότε θα παραδεχτούμε επίσης πως δεν ήταν και τόσο επιλογή μας να τρέμουμε, ούτε και τόσο επιλογή μας να σκεφτόμαστε το θάνατο με όρους το απόλυτο κακό. Όχι, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ απολυτότατα, δεν είναι το τρομερότερο ο θάνατος. Ο θάνατος εν ζωή τι σου λέει?
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Θα με αφήσετε να δουλέψω? (τον κόσμο)?
    Το γεγονός ότι η απώλεια δεν αλλάζει, δεν αλλάζει αν ΑΓΑΠΑΣ και αγαπιέσαι. Και γι αυτό δεν αλλάζει. Έτερον εκάτερον όμως, με το για ποιους ακριβώς λόγους δεν μπορούμε να εξετάσουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ως όχι και τόσο ΑΠΟΛΥΤΟ.
    Εφόσον όλες μας διδαχτήκαμε να τρέμουμε μπροστά στο θάνατο, λογικό είναι να τρέμουμε. Όμως αν επιθυμούμε την ελαχιστότερη της αλήθειας, τότε θα παραδεχτούμε επίσης πως δεν ήταν και τόσο επιλογή μας να τρέμουμε, ούτε και τόσο επιλογή μας να σκεφτόμαστε το θάνατο με όρους το απόλυτο κακό. Όχι, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ απολυτότατα, δεν είναι το τρομερότερο ο θάνατος. Ο θάνατος εν ζωή τι σου λέει?
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Και να ένα δείγμα ότι έχω θέματα με τις αλλαγές στο φόρουμ, σήμερα και μηνύματα επαναλαμβάνω, ενώ απλώς πάω να διορθώσω μια λέξη. Τέσπα, βαριέμαι να σβήνω. Προτιμώ να τσακωθώ, λολ
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Παιδιά, συνεχίστε το δούλεμα, παρακαλώ!
    χαχαχαχαχαχαχα!
    Εγώ τα δικά μου ήθελα να πω... τα είπα...
    αυτή η κουβέντα δεν έχει τέλος....

Senior Member
    Ναι ρε, δεν έχει. Αλλά πάντα με φτιάχνει η ρημάδα, χαχαα
    Χαίρομαι που δε θες να με σκοτώσεις, λολ, ούτε εγώ θέλω.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πφφφ....
    ... ο θάνατος είναι μιά ανεξιχνίαστη βλακεία.
    Χώρια που κρατάει μόνο μιά στιγμή.

Το θέμα είναι Τί σκοπεύουμε να κάνουμε μέχρι τότε.

@Joann: Είναι σκληρό επειδή βρίσκεται πάνω από τις δυνατότητές μας.
    Είναι σκληρό επειδή χάνονται αυτοί που έχουμε επενδύσει επάνω στους ίδιους ή στις αξίες τους.

Νομίζω πως η ανιδιοτελής Αγάπη βρίσκεται πάνω από αυτόν
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ναι ρε, δεν έχει. Αλλά πάντα με φτιάχνει η ρημάδα, χαχαα
    Χαίρομαι που δε θες να με σκοτώσεις, λολ, ούτε εγώ θέλω.
    ναι αλλά εσύ σε μένα γι' άλλη μια φορά.. δεν απάντησες! και ποστάρεις και διπλές φορές!!! Τί έχεις πάθει;