Results 10,921 to 10,935 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
11-05-2012, 15:30 #10921
Ναι, και 'γω είχα "λιώσει" (και συνεχίζω) όταν το πρωτοείδα.
Έχει ακόμα περισσότερες, μη μεταφρασμένες, ατάκες στα links.
Γιατί νομίζεις, άλλωστε, ότι φωνάζω "BINGO!", σε φαινομενικά άσχετες φάσεις; Αμπσολούτλυ ντιβάιν!
(Όπως έχω ματαδηλώσει, θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω ένα με χρωματάκια αλλά να είναι εσωτερικής κατανάλωσης, για πρωτοτυπία).http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
- 11-05-2012, 15:40 #10922
καλησπερα χρηστη sheldon.
απανταω μονο για να σου λυσω την απορια, οχι για να κανω διαλογο, αφου δε μπορω να εκφραστω ελευθερα εδω μεσα.
ο λογος που δε συμμετεχω τοσο πλεον ειναι η ανιση μεταχειριση απο τη διαχειριση. δε γινεται ενω υπαρχει κανονισμος και για τους χαρακτηρισμους, να αφηνουν χρηστριες σαν τη μαρκελα ελευθερες να με χαρακτηριζουν λες και γνωριζομαστε προσωπικα, ακομα και σε θεμα που δεν ειχα καν απαντησει! κι οταν μπηκα στη διαδικασια και της απαντησα και τη χαρακτηρισα κι εγω με τη σειρα μου και καταληξαμε να βριζομαστε, τοτε τιμωρηθηκα μονο εγω με προειδοποιηση που ληγει τον ιουλιο! λες κι εκεινη δεν εφταιξε πουθενα, ενω αυτη το ξεκινησε...
παρομοια αντιμετωπιση ειδα και με τη χρηστρια Joann πριν τις εκλογες, που με κατηγορουσε για χρυσαυγητη ενω της ειπα πεντακοσες φορες οτι δεν ψηφιζω (αλλα ακομα και χρυσαυγητης να ημουν, ειναι δικαιωμα μου και προσωπικο δικο μου, οφειλει να το σεβαστει). τοτε χαρακτηριζε καραγκιοζηδες εμενα και τον χρηστη YiannisCrete, κι αντι να παρει 2 (δυο) προειδοποιησεις αφου 2 (δυο) μελη εβρισε, πηρε μολις μια και η αλλη δωθηκε σε μενα επειδη της απαντησα με τον ιδιο τροπο (την ειπα καραγκιοζενα).
ολη αυτη η αντιμετωπιση λοιπον απο τη πλευρα του αντμιν μου φαινεται πολυ αδικη. σαν να ψαχνει αφορμη να με τιμωρησει. λες κι εγω ευθυνομαι για καθετι που συμβαινει εδω μεσα. λες και γραφτηκα μονο για να τσακωνομαι. καταλαβαινω παρολαυτα πως το φορουμ τινει να γινει εναλλακτικο του κοσμοπολιταν, κι ετσι πρεπει να προστατευτουν πρωτες οι χρηστριες, ακομα κι αν αυτες φταινε για τους καβγαδες. γι'αυτο προτεινω να αλλαξει η ονομασια του site σε womanpsychology.gr αφου δεν υπαρχει σεβασμος για τους αντρες, κι επιτρεπει να τους προσβαλλουν. να το ξερουμε απ'την αρχη τι παιζει, πριν κανουμε εγγραφη.
δεν εχω κατι αλλο να πω και δεν θελω να ενοχλω το κοσμο γενικοτερα. θα επιστρεψω καποια στιγμη συντομα οταν θα εχω κατι να συζητησω ή οταν θα βαριεμαι και δε θα υπαρχει τπτ αλλο να κανω. μεχρι τοτε απολαμβανω τις διακοπες και τη προνοια πορνεια.
χαιρετισματα δε στελνω πουθενα γιατι δεν εχω συμπαθειες πλεον σ'αυτο το φορουμ, ενω μετανιωσα και για τις δυο-τρεις που γνωρισα απο κοντα εκει εξω. που να ανεβαινα και σαλονικα με τους βλαχους.
11-05-2012, 16:04 #10923
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Το ότι έχω ποτέ κατηγορήσει χρήστη
για τις πολιτικές του πεποιθήσεις
είναι ανυπόστατα ψέματα.
Το ότι έχω πει κατάμουτρα σε χρήστη
ότι προωθεί video της χρυσής αυγής
-με αποδείξεις και link
που δείχνουν συγκεκριμένο post του-
είναι αλήθεια.
Το ότι με προκάλεσε να το κάνω
λέγοντας ανυπόσταστα ψέματα για μένα
σε προσωπικό επίπεδο
-διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση ν' ασχοληθώ μαζί του
γιατί έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω-
και απειλώντας τη σωματική μου ακεραιότητα εδώ
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...948#post344948
είναι επίσης αλήθεια
και επίσης γι αυτό τον αποκάλεσα καραγκιόζη
και εύλογα αναρωτήθηκα
-πάνω στα νεύρα μου-
τι αντιμετώπιση πρέπει να έχουν
οι τραμπούκοι του forum.Last edited by Joann; 11-05-2012 at 23:03.
11-05-2012, 18:08 #10924
οτι μπορει απο γονεις να ατυχησα,αλλα απο πεθερικα(κ κουνιαδες)δοξα το θεο δεν εχω παραπονο..τι υπεροχοι ανθρωποι(εεεμ,αν δεν ηταν δεν θα εκαναν τοσο απιστευτο πλασμα)..ποσο ευγνωμον ειμαι που τους εχω στη ζωη μου..<3
ακομα κ τωρα ειναι εδω διπλα μου.δοξα το θεο εχω κ εσας!!ανυπομονω να ανεβω χαλκιδα!!Μου λειπετε τρελα(κ σεις κοριτσακια μου πανεμορφα)(soulmatesNeverDie!!!)
11-05-2012, 19:27 #10925
σκεφτομαι τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγωωωωωωωωωωωωωω! :@
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
11-05-2012, 19:32 #10926
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΔΙΑ
κλεμενο αλλα καλο![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
11-05-2012, 20:49 #10927
11-05-2012, 20:56 #10928
Kαρατζαφέρης: “Σαν απατημένες γκόμενες ψήφισαν Χρυσή Αυγή”
http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
11-05-2012, 21:15 #10929
11-05-2012, 21:21 #10930
χαχαχαχα!!!! Joann, μόνο που αυτός ο χοντρός είναι άκακος και προστατευτικός των αδυνάτων και τα τρώει τ' αγριογούρουνα!!!
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
11-05-2012, 21:27 #10931
Γεια σου, βρέι!
I see eye to eye with you!
11-05-2012, 21:33 #10932
- In this old house where every door is open
Αν ηξερες τι εχουν δει τα ματακια μου, στις προηγουμενες εκλογες, ενας τοπικος υποψηφιος του ΛΑΟΣ, στο φυλλαδιο που μοιραζει στα σπιτια και στα αυτοκινητα, ειχε γραψει ως προσον οτι ειχε διατελεσει προεδρος του δεκαπενταμελους στο λυκειο και του πενταμελους της ταξης του!!! Και στα πολιτικα του ονειρα ήταν να φτιαξει πλωτο κινηματογραφο. Τα λογια ειναι περιττα.
Επρεπε να το κρατησω εκεινο το φυλλαδιο να το κανω κορνιζα. Εγραφε πολλα κουλα μεσα αλλα δεν τα θυμαμαι γμτ!!
11-05-2012, 21:38 #10933
- In this old house where every door is open
αχ το βρηκαααα αυτα ειχε και στο φυλλαδιο!!!
Στο Λύκειο διετέλεσε πρόεδρος δεκαπενταμελούς (Σχολείου)και πενταμελούς (Τάξης) όντας πρώτος σε ψήφους.
Διοργάνωσε το πρώτο Rock Festival
στο Θεατράκι της Μαρίνας στη Πάτρα παίζοντας με το συγκρότημά του πιάνο
Κιθάρα, Φυσαρμόνικα και Τραγουδώντας.
Συμμετείχε ως αρχηγός καρναβάλικών πληρωμάτων για συνεχή έτη.
Πήρε την ολυμπιακή Φλόγα από την Ολυμπία το 2000
Αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις Σπουδάζοντας την πρώτη του επιλογή Πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο.
Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε για 5 συνεχή έτη πρόεδρος έτους πολιτικών Μηχανικών. Πολέμησε το Κομματισμό και την διαφθορά Ιδρύοντας Ανεξάρτητες Παρατάξεις, σε σχολές σε όλη την Ελλάδα,εμπνέοντας την εξάρτηση για την ανεξαρτησία με αποκορύφωμα την Ίδρυση της Δ.Α.Σ.Π.(Δεν Ανήκω Σε Παράταξη)που πλέον είναι και πανελλήνια.
Για δύο συνεχή έτη έκανε Γιάγκος Live Show σε γνωστά μαγαζιά της Πάτρας, του Πύργου, της Ξάνθης και της Βουλγαρίας παίζοντας μουσική ,τραγουδώντας και προβάλλοντας προσωπικά βιντεάκια .
Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τον κινηματογράφο γυρνώντας διάφορες ταινίες με κορυφαία στιγμή την Επική τριλογία ‘Γιαγκόναν’ με γυρίσματα σε 7 χώρες, στην οποία συμμετείχαν συνολικά πάνω από 300 Φοιτητές, της οποίας το Βιντεοκλίπ διακρίθηκε στα βραβεία MAD 2006 και βραβεύτηκε για τη Σκηνοθεσία του από το Mega.
Στα 23 του Χρόνια κατέκτησε θέση μέσα στη πρώτη τετράδα στις Δημοτικές εκλογές του 2006.
Βραβεύτηκε ως Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σκηνοθέτης για τη ταινία ‘Γιαγκόναν 1’
http://www.giagos.gr/GIAGOFOTOS/tile...-GIAGONAN1.jpg
στο 8ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξαρτήτων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο.
11-05-2012, 21:42 #10934
χαχαχαχχαχαχα..:ΡΡΡ
Η φώτο είναι όλα τα λεφτά! (εκτός από το βιογραφικό).
Οπότε να μη μιλήσω για την υποψηφιότητα αδελφού μπουμπούκου, γιου Βουγιουκλάκη, γυναίκα Πασχάλη και του ιερού τέρατος της 7ης τέχνης Μπάρμπα.
Με κατατρόπωσες με τον υποψήφιο σου :(
11-05-2012, 21:44 #10935
Κατω τα χερια απο τον Γιακοναν.Ο οποιος Γιαγκοναν κυκλοφορουσε στο κεντρο της πατρας οπως και στην αφισα απο πανω και ηταν υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με το Λ.Α.Ο.Σ.
Ωχ σορυ τα απο πανω δεν τα ειχα δει.
Φίλοι-κοινωνία
01-07-2025, 09:37 in Σχέσεις και Επικοινωνία