Τι σκέφτεστε; - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 1532 FirstFirst ... 24647273747576841241745741074 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    οτι απο το πολυ ιντερνετ επαθα ωλενιο νευριτιδα!!! (απο κακη σταση του αγκωνα τραυματιστηκε ενα νευρο κ αισθανομαι αγκυλωμενα τα 2 ακριανα δαχτυλα!)

έλα....
    το ίδιο κ γω
    αλλά είναι από αυτό?
    η κάνεις πλάκα μικρή λου?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....κάποιοι στο φόρουμ γέρασαν...:ρ...(λου και κηπ για σας το λεω).....
    τί ήθελα και μίλαγα...?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Στατιστικά η πάθηση είναι μάλλον σπάνια. Ο Χαράλαμπος Γκούβας, σε μια σειρά 18.000 ασθενών ορθοπεδικού ιατρείου αναφέρει «συχνότητα 240 περιστατικά με ωλένια νευρίτιδα του αγκώνος, σε 18.000 ασθενείς, δηλαδή ποσοστό 0,13%

Προβληματιζομαι τωρα γιατι οταν εψαχνα θυμαμαι παλια για αυτο που με βρηκε (δεν ειναι τοσο ασημαντο , δεν εβρισκα τιποτα). Πως ειναι δυνατον να βρεθηκαμε ηδη 4 μελη με αυτην?

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A9%...8E%CE%BD%CE%B1

Εκτος βεβαια αν οι στατιστικες ειναι παλιες προ υπολογιστων...ποιος ξερει...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το χα παθει και εγω.....απο κακη σταση οχι απο το ιντερνετ , αν και επαιξε το ρολο του και αυτο. Πλεον μου ειπε ο γιατρος ουδεποτε να στηριζομαι με τον αγκωνα:(

Και πως θα στηριζω το βαρος του κεφαλιου μου μου λες ε?

http://postimage.org/image/30orgqllw/
    αυτο ακριβως το προβλημα αντιμετωπιζω κ εγω! βαζω τον αγκωνα στο τραπεζι κ στηριζω το πηγουνι μου με το χερι μου! κ voila! λολ! :)

Senior Member
    εχω την υποψια οτι μαλλον μονοχνωτιαζουμε κ ιντερνετιαζουμε πολυ! βλακεια που δε μενουμε στην ιδια πολη! αν μεναμε, θα προτεινα πολυ σοβαρα να φτιαξουμε μια ομαδα ψυχοθεραπειας live, οπου θα συναντιομαστε μια φορα την εβδομαδα, πχ παρασκευες 8-10 μμ, σε καποιο σπιτι ας πουμε (εκ περιτροπης) [για να μη μας ακουνε ολα τα γειτονικα τραπεζακια της καφετεριας] κ θα λεμε διαφορα!

καλα, κορυφαιο το λινκ του κηπ με τον τυπο που καθεται οκλαδον!!! λολ!!!

Senior Member
    fuck! short message!

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Νευρίτιδαααα. Κι εγώ το έχω περάσει αυτό Lou και Κηπ. Αλλά ως νευρική και νευρωτική, μια νευρίτιδα έδενε κι αυτή, χαχαα.

ρειν ακομα κ στη νευριτιδα μοιαζουμε? λολ?

Αρχίζω να με κρίνω αυστηρότερα

χευ! ασε κατω το μαστιγιο! μην γινεις σαν κ εμενα! :(

Να μη με τιμωρώ με υπερβολικές κρίσεις.

εδω σωστη σε κοβω! :)

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι υπεκυψα στον ντετερμινισμο μου............ειμαι παρα πολυ θυμωμενος με εμενα και ολους εκεινους που με <<ηπιαν>> κατα καιρους.........

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ξαναβρίσκω τους ανθρώπους μου και μ' αυτούς τον εαυτό μου και την EXIT STRATEGY!
    Από τα ποιό σπουδαία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Σκέφτομαι ότι θέλω να πάνε καλά τα πράγματα για κάποια πολύ αγαπημένα μου άτομα.
    Κι ότι η ζωή είναι απίστευτα απρόβλεπτη...
    Σκέφτομαι (και είμαι χαρούμενη!!!!) πως το πρώτο και άμεσο βήμα πήγε καλά :)

Senior Member
    Σκεφτομαι πως σιγουρα η βια δεν ειναι λυση για να λυνουμε τις διαφορες και τις παρεξηγησεις μας αλλα ορισμενα ατομα ειναι τοσο ηλιθια που δεν καταλαβαινουν αλλιως......(σημερα πλακωσα στο ξυλο μια βλαμμενη αλλα της αξιζε το ατομο ειναι τραγικη περιπτωση...)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σκεφτομαι τις τελευταιες ταινιες που ειδα, το αισθημα του οτι τιποτα ποτε δεν ειναι αρκετο, γιατι οταν τελειωνει η μερα και μενεις παλι μοναχος, βλεπεις πως ουσιαστικα μπορουσες να κανεις κι αλλα τα οποια θα σε οδηγουσαν καπου αλλου... και γενικα θα ηθελα να ειμαι το αντιθετο απ'αυτο που ειμαι, ακομα κι αν το μισω και το σιχαινομαι.

Senior Member
    Σκέφτομαι έναν φίλο που "έφυγε". Σκέφτομαι ότι τον είδα λιγες μέρες πριν στο δρόμο και δεν τον σταμάτησα για να μιλήσουμε. Σκέφτομαι πόσο μόνος ήταν τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Σκέφτομαι ότι ο πόνος στο στήθος ήρθε πάλι και δε λέει να φύγει...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι οι αναβολές έρχονται πιο εύκολα αφού κάποιος έχει ήδη ακούσει αυτό που θέλει να ακούσει.
    Κι αν το ''αύριο'' είναι σαν ποτέ το ίδιο μπορεί και κάθε ''άλλη φορά''.
    What the heck, κι αύριο μέρα ειναι, όχι; Μήπως να πατήσουμε και το pause? πφφφ..

Αυστηρότητες σε α' ενικό ενεστώτα.

Senior Member
    για να επανελθω στο θεμα της νευριτιδας:

οποτε εσεις κηπ, ρειν κ αρκτε τι κανατε για να σας περασει?

εμενα ο γιατρος μου ειπε να το αφηνω χαλαρο κ να μην ακουμπαω το κεφαλι μου στο χερι με λυγισμενο αγκωνα κ μου εδωσε κ ενα αντιφλεγμονωδες, αλλα επειδη εχω κ παλινδρομηση κ παιρνω nexium, ειπα να μην το παρω γιατι επιβαρυνει την παλινδρομηση.

οποτε θα το αφηνω ετσι κ ελπιζω να περασει.

Senior Member
    Λου, κι εμένα μια κρέμα μου είχε δώσει, όχι χάπια και πέρασε μόνο του λίγο λίγο. Για κάποιο καιρό δεν ήξερα τι να κάνω με το κεφάλι μου, όπως ο Keep.:P
    Αλλά πάλι έτσι κάθομαι, είναι συνήθεια. Όταν το παρατηρώ αλλάζω στάση, και ξανά.:P
    Δυνατά τα αντιφλεγμονώδη! Λογικό να σε πειράζει στο στομάχι. Μην τα πάρεις άμα είναι να τη βρεις από αλλού θα σού΄λεγα. Υπάρχουν και κάτι σα μανίκια για τον αγκώνα, με προστατευτικό από κάτω, σα μαξιλαράκι, δεν κοιτάς να πάρεις κάτι τέτοιο? Περαστικά σου βρε.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας