Τι σκέφτεστε; - Page 748
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 748 of 1532 FirstFirst ... 2486486987387467477487497507587988481248 ... LastLast
Results 11,206 to 11,220 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οταν εχεις κουσουρι στο μυαλο σου φαινονται οι αλλοι στραβοι, για αυτο δεν πρεπει να ειμαστε τοσο σκληροι με τους αλλους, οσο δικαιο και ας μας φαινεται. Γιατι και αυτοι που σου αφησαν κουσουρι κουσουρια ειχαν

κ ερωτω εγω τωρα,αν το κουσουρι δεν το εχεις στο μυαλο τι γινεται??
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    κ ερωτω εγω τωρα,αν το κουσουρι δεν το εχεις στο μυαλο τι γινεται??
    ακομα δεν εχω δει καποιον που να ειναι τελειος

Senior Member
    ακομα δεν εχω δει καποιον που να ειναι τελειος
    οχι,τελεοι ανθρωποι φυσικα κ δεν υπαρχουν.υπαρχουν ομως ανθρωποι που ξερουν να δινουν αγαπη κ ενδιαφερον,ανθρωποι που νοιαζονται για τα πλασματα που φερνουν στη ζωη κ κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους για να τα μεγαλωσουν με τον καλυτερο τροπο..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    οταν εχεις κουσουρι στο μυαλο σου φαινονται οι αλλοι στραβοι, για αυτο δεν πρεπει να ειμαστε τοσο σκληροι με τους αλλους, οσο δικαιο και ας μας φαινεται. Γιατι και αυτοι που σου αφησαν κουσουρι κουσουρια ειχαν
    Ναι βρε αγάπη μου, το θέμα είναι πως αποκτάει κα΄ποιος κουσουρι? Έτσι ξαφνικά? Τι θα κάνω σημερα? Ας τυρρανήσω το μυαλό μου κ ύστερα τους άλλους?! όταν ένα παιδί μεγαλώνει στραβά... δε θα 'χει πάρει κάτι στραβά κ αυτό μέσα στο μυαλουδάκι του? Όταν κα΄ποιοι άλλοι ευθύνονται γι αυτά που σου έχουν κάνει σα παιδί... εσύ που θα ρίξεις τις ευθύνες σου? Τι θα πεις? όχι βρε εγω εχω το προβλημα από μόνη μου... δε μου φταίνε οι άλλοι! Σίγουρα μεγαλώνεις με κάποιο πρόβλημα κ ίσως το φορρτώσεις αργότερα σε κάποιον που δε φταίει... αλλά για σκέψου, ούτε εμείς που μεγαλώσαμε προβληματικά το θέλαμε.

Senior Member
    το θεμα ειναι γιατι το πιστευω..μου εχουν δωσει δειγματα?γιατι λιγο χλωμο το κοβω να ειναι απλα κ μονο η ιδεα μου
    Σωστή αλλά μονοπλευρη σκέψη.... Σκέψου μήπως και εμείς είμαστε σε στιγμές ευαισθησίας και παρερμηνεύουμε τα μνματα των ανθρώπων και τα παρεξηγούμε....

Senior Member
    – σ' αγαπώ..!!!
    – [αψουουουου...] συγγνώμη! έχω αλλεργία στις μαλακίες! :D

Senior Member
    λολ! αχλ.. τί δουλειά έχεις εσύ στις γυναικοσυζητήσεις και με τόσο απόλυτες απόψεις? Με κουσούρια ή χωρίς μέχρι
    να βρεις τον δρόμο σου σπάς τα μούτρα σου! Αυτό είναι το πλέον βέβαιο! Απλά τα κουσούρια καθυστερούν την εξέλιξη!

Γκούφυ μου, καλά είσαι; Ρίξε τα φώτα σου!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Σωστοοοοοοοοοος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σωστή αλλά μονοπλευρη σκέψη.... Σκέψου μήπως και εμείς είμαστε σε στιγμές ευαισθησίας και παρερμηνεύουμε τα μνματα των ανθρώπων και τα παρεξηγούμε....
    Ναι σωστα τα λες Χριστινα μου αλλα μιλαμε πολυ γενικα..αν μιλησουμε συγκεκριμενα νομιζω πως θα ''θιχτουν'' κ αλλες πλευρες του ιδιου ζητηματος κ τοτε ισως καταληξουμε ολοι στο ιδιο συμπερασμα..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    λολ! αχλ.. τί δουλειά έχεις εσύ στις γυναικοσυζητήσεις και με τόσο απόλυτες απόψεις? Με κουσούρια ή χωρίς μέχρι
    να βρεις τον δρόμο σου σπάς τα μούτρα σου! Αυτό είναι το πλέον βέβαιο! Απλά τα κουσούρια καθυστερούν την εξέλιξη!

Γκούφυ μου, καλά είσαι; Ρίξε τα φώτα σου!!
    Συμφωνώ και επαυξάνω!

Senior Member
    ''shh,quiet you might piss somebody off,LIKE ME MOTHERFUCKER YOU'VE BEEN AT IT FOR TOO LONG''!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ...Ρίξε τα φώτα σου!!
    Μαρκέλα, μόνο για σένα: Άναψα τους προβολείς! :D

Senior Member
    οχι,τελεοι ανθρωποι φυσικα κ δεν υπαρχουν.υπαρχουν ομως ανθρωποι που ξερουν να δινουν αγαπη κ ενδιαφερον,ανθρωποι που νοιαζονται για τα πλασματα που φερνουν στη ζωη κ κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους για να τα μεγαλωσουν με τον καλυτερο τροπο..
    ε ναι, στα λογια ετσι ειναι, ελα ομως που στην ζωη ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα. Οσο ασχημα σου εχουν φερθει οι γονεις σου αυτο δεν ειναι τπτ σε σχεση αυτο που θα παρεις απο τα παιδια σου. Για αυτο πρεπει πρωτα να αγαπησεις τους γονεις σου με τις ατελειες τους για να μπορεσεις να δωσεις καποιον αλλον και να μεγαλωσεις δικα σου παιδια.

Senior Member
    ε ναι, στα λογια ετσι ειναι, ελα ομως που στην ζωη ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα. Οσο ασχημα σου εχουν φερθει οι γοβεις σου αυτο δεν ειναι τπτ σε σχεση αυτο που θα παρεις απο τα παιδια σου. Για αυτο πρεπει πρωτα να αγαπησεις τους γονεις σου με τις ατελειες τους για να μπορεσεις να δωσεις καποιον αλλον και να μεγαλωσεις δικα σου παιδια.
    εδω θα μου επιτρεψεις να το συγκεκριμενοποιησω λιγο..π.χ στη δικη μου περιπτωση..το να αγαπησω τους γονεις μου φανταζει σεναριο επιστημονικης φαντασιας..πως να αγαπησω εναν πατερα που π.χ με εχει βιασει,κ μια μητερα που π.χ με κατηγορησε οτι εγω του ριχτηκα,κ συνεπως φταιω εγω?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ΜΑ αγάπη υπάρχει... Εννοείται πως δε θες το κακό του άλλου αλλά δε θεωρώ λάθος να τον χρεώσεις γι αυτά που σου έκανε, έστω κ άθελά τους διοτι κανείς δε γεννιεται γονιός αλλα όταν σου φωνάζει το παιδί σου βοήθεια, γιατί δε κάνεις κατι?!!! Κ ευχόμαστε όλοι να γίνουμε καλοί γονείς, να μαθαίνουμε από τους δικούς μας να μη κάνουμε τα ίδια... Θέλω παιδίατρο, αναγνώριση κ αγαπη... στίχοι ενός τραγουδιού που λεγεται "μικρόβια"