Τι σκέφτεστε; - Page 755
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 755 of 1532 FirstFirst ... 2556557057457537547557567577658058551255 ... LastLast
Results 11,311 to 11,325 of 22967
    Senior Member
    Δεν μπορείς να σκέφτεσαι όταν πονας , τι να σκεφτείς , ο πόνος δεν αφήνει να σηκώσεις το κεφάλι , καθεσαι σε μια γωνία και περιμένεις .
    Ένα πράγμα να ζητήσω και να ειναι το τελευταίο , καπως να ξεκουραστω να ησυχάσω να μην υπάρχω πια .
    Και να θελω να ξεγελάσω τον εαυτο μου δεν μπορω , βλέπω ότι η άληθεια ειναι αλλου και δεν μπορω να την αλλάξω μόνο να την αποφύγω.
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Oτι θελω να παρω φορα κ ν αρχισω να διαπερνω ολους τους τοιχους με το κεφαλι......... δεν αντεχετε αλλο αυτη η πιεση... για ποσο ακομα.. για ποσο...................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    [QUOTE=N.Princess;349686]Αυτο το ποστ μαλακιζεται η' μου φαινεται?!?!χαχαχαχαχα πετυχημένο.

Senior Member
    οοοτι μα οτι να ναι σκεφτομαι τωρα...
    αντιφατικα συναισθηματα αηδια οργη.. ολα αχταρμας!
    απο τη μια να λεω δε γαμιονται ολα και απο την αλλη να καιγομαι!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    [QUOTE=ΗΛΙΑΝΝΑ;349725]
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Αυτο το ποστ μαλακιζεται η' μου φαινεται?!?!χαχαχαχαχα πετυχημένο.
    χεχε σ'ευχαριστω Ηλιαννα μου
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Πότε θα περάσει αυτή η φάση?

Senior Member
    σκεφτομαι τον σεισμο που εγινε, ολη η πολυκατικια κουνηθηκε.

Για το χθεσινό πιο πάνω ποστ που έλεγα πως λυπήθηκα για τον τροπο που μίλησα στην κοπέλα, που της ειπα να την βλεπω φιλικά αλλά το μετανοιωσα λογω που ο χαρακτηρας της μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση, χθες έλεγα να την παρω τηλεφωνο, όμως το ανέβαλα. Σημερα μέσα μου νοιωθω κάπως το έντονο συναίσθημα της Κυριακής που βρεθήκαμε κάπως να καταλάγιασε. Κι όμως δεν ειμαι βεβαιος, λέω να κρατησω μια πολύ καλή επικοινωνια μαζι της, δύσκολο πολύ να της ξανοιχθω ερωτικά αλλά να μην ειναι φαση να την εχω για δεδομένη να περιμενει αν και ποτε θα αλλάξει η διάθεση μου, ίσως και αυτη να απέρριψε ήδη το να συνεχίσει μαζι μου. Απ την άλλη ο φοβος αποτυχιας και μοναξιας, να βλεπω δυσκολο το να μου προκυψει κατι άλλο και μαλιστα καλο, να το μετανοιωσω δλδ ή να βάλω παραπανω δυναμη ψαχνοντας για κατι καλύτερο. Έτσι εχουν τωρα τα πράγματα.

Να ζητησω και παλι τη σκέψη σας ή προκαλώ και πάλι σύγχυση σε μενα?
    γιάννης

Senior Member
    Ιωαννη, αν περνας καλα με την κοπελα να την αναζητας, γτ δεν ειναι υποχρεωτικο να την βλεπεις ερωτικα για να κανετε παρεα. Μπορει να την ακυρωσες σαν γυναικα, αλλα μην την ακυρωνεις σαν ανθρωπος και που ξερεις μπορει καποια στιγμη να την γουσταρεις και εσυ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Αυτο το ποστ μαλακιζεται η' μου φαινεται?!?!

Παμε αλλη μια ξανα:

Τεσσερις(απο τις πολλες) αποριες που εχω κ μαλλον θα τις εχω για παντα,
    (εκτος κ αν καποιος απο εσας μου δωσει ικανοποιητικες, λογικοφανεις κ επεξηγηματικες απαντησεις):

A)ποσο μαλακας μπορει να ειναι ενας ανθρωπος,

Β)Γιατι υπαρχουν μαλακες

Γ)ποσοι μπορει να ειναι

Δ)Γιατι να ειναι οι περισσοτεροι πανω απο το κεφαλι μου
    (αναφερομαι σε συγγενεις που δυστυχως τυχαινει να εχω)

Ε)Πως τους ξεφορτωνεται κανεις??

ΣΤ)Εκτος απο μαλακες γιατι ειναι κ ξερολες??
    Καλημέρα Νεφελάκη μου! Να σου πω την αλήθεια, γέλασα με αυτά που διάβασα, όχι με το πόνο σου αλλά το πως τα περιγράφεις! Ένα είναι το θέμα... ότι όταν ο άλλος είναι μαλάκας, δε μπορείς να κάνεις κάτι! τα περιμένεις όλα! Καλύτερα κάποιος να είναι κακός, τουλάχιστον ξέρεις τι αντιμετωπίζεις! Είναι πολλοί!!! Είναι φωλιάααα!!! Κ πρέπει κανονικά να εξουδετερώσεις τον αρχηγό κ μετά τους υπόλοιπους αλλά αντε να τον βρεις!!! έχω κ εγώ εδώ κάτι τυπάκια που όχι μόνο είναι χοντρομαλάκες, το ξέρουν κ χαίρονται κιόλας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Καλημέρα Νεφελάκη μου! Να σου πω την αλήθεια, γέλασα με αυτά που διάβασα, όχι με το πόνο σου αλλά το πως τα περιγράφεις! Ένα είναι το θέμα... ότι όταν ο άλλος είναι μαλάκας, δε μπορείς να κάνεις κάτι! τα περιμένεις όλα! Καλύτερα κάποιος να είναι κακός, τουλάχιστον ξέρεις τι αντιμετωπίζεις! Είναι πολλοί!!! Είναι φωλιάααα!!! Κ πρέπει κανονικά να εξουδετερώσεις τον αρχηγό κ μετά τους υπόλοιπους αλλά αντε να τον βρεις!!! έχω κ εγώ εδώ κάτι τυπάκια που όχι μόνο είναι χοντρομαλάκες, το ξέρουν κ χαίρονται κιόλας!
    εννοειται, ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και εμεις ειμαστε αυτοι που σπερνουν χαρα στον κοσμο χαχαχα

Senior Member
    Τι σκέφτομαι?!!! Ότι είμαι πολύ ερωτευμένη, πολύ όμως κ κάθε μέρα που περνάει όλο κ πιο πολύ... κ δε ξέρω τι να κάνω, είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση... θέλω να του το πω αλλά φοβάμαι τόσο... κάθε μέρα που περνάει ερχόμαστε όλο κ πιο κοντά κ δε κάνει ρε γαμώτο!!! Δε κάνει! Ξέρω ότι έχει ημερομηνία λήξης, θα μου πεις ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται αλλά δε θέλω να κάνω όνειρα... κ είναι τόσο ανθρώπινο, είναι τόσο όμορφο αυτό το συναίσθημα! Αν δεν υπήρχε αυτό το κόλλημα... Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα! Το εύχομαι...

Senior Member
    Τι σκέφτομαι?!!! Ότι είμαι πολύ ερωτευμένη, πολύ όμως κ κάθε μέρα που περνάει όλο κ πιο πολύ... κ δε ξέρω τι να κάνω, είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση... θέλω να του το πω αλλά φοβάμαι τόσο... κάθε μέρα που περνάει ερχόμαστε όλο κ πιο κοντά κ δε κάνει ρε γαμώτο!!! Δε κάνει! Ξέρω ότι έχει ημερομηνία λήξης, θα μου πεις ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται αλλά δε θέλω να κάνω όνειρα... κ είναι τόσο ανθρώπινο, είναι τόσο όμορφο αυτό το συναίσθημα! Αν δεν υπήρχε αυτό το κόλλημα... Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα! Το εύχομαι...
    αν ειναι ελευθερος να του το πεις, στην χειροτερη θα κολακευτει ;)

Senior Member
    καλημέρααααα!!!!!!!!!πάλι τα ίδια τι σου είπα να κάνεις ?μίλα μίλα μίλα αλλά συγνώμη πιο είναι το κόλλημα?

Senior Member
    Λες να κολακευτεί ή να τρομάξει? Είμαστε εννέα οκτλω μήνες μαζί αλλα όχι γεμάτους γιατί έχουμε τελείως αντίθετα ωράρια κ βρισκόμαστε πολύ λίγο... δεν είναι λίγο νωρίς? όταν γνωριστήκαμε κ ξεκινήσαμε αυτή τη σχέση (διότι εγώ είχα μόλις βγει από μια άλλη μακροχρονια), είχαμε πει ότι παμε χαλαρά κ το ήθελα κ εγώ αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα μεταξύ μας!