Τι σκέφτεστε; - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 1532 FirstFirst ... 26667475767778861261765761076 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 22967
    εχω ένα θέμα με τις λευκες σάλτσες.....(ειδικα 4 τυρια)...
    το κρασί έτσι και έτσι...μαύρο αβάνα με λεμόνι, ή μπακάρντι με λεμόνι....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λολλλλλλλλλλλλ....ναι είναι......
    η αλήθεια είναι πως όσο το σκέφτομαι, τόσο αγχώνομαι και τόσο μου ανοίγει η όρεξη..:(
    Μετά βγαίνω έξω για να ξεχάσω τη στεναχώρια μου που δεν κάνω δίαιτα και πίνω και τα ποτάκια μου...
    Οπότε απεργία πείνας με καρμπονάρες και μπακάρντι...λίγο δύσκολο...:ρ
    εκμεταλλευεσαι την απουσια μου και τα λες αυτα.
    ετσι??????????

Senior Member
    αρχικα διαβασα "λευκες καλτσες" και σκεφτηκα "παει, το καψε η κοπελια".....

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εκμεταλλευεσαι την απουσια μου και τα λες αυτα.
    ετσι??????????
    που να μαθεις τι κραιπάλη έκανε χτες ο κηπ....θα κατέβεις τρίπολη με καλάσνικοφ....:Ρ

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αρχικα διαβασα "λευκες καλτσες" και σκεφτηκα "παει, το καψε η κοπελια".....
    τώωωωωωρα?????????? για το καμμένο συζητάς?

Senior Member
    που να μαθεις τι κραιπάλη έκανε χτες ο κηπ....θα κατέβεις τρίπολη με καλάσνικοφ....:Ρ
    θα στειλω τους ανθρωπους μου.
    κανονιστε την πορεια σας...

Senior Member
    Τι το θέλατε αυτό το λινκ με την Ικαρία;
    Σκέφτομαι διακοπέεεεεεεεεεεεεεες! :-)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι δεν αντέχουν το όμορφο, δεν αντέχουν τη χαρά. Όχι μόνο τον άλλων, κυρίως τη δική τους. Δεν έχουν μάθει σε αυτήν;
    Πάντως δεν μπορούν να χαρούν. Σα να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους να χαρεί. Πρέπει να το χαλάνε. Πρέπει να χαλιούνται.
    Είναι κι αυτό μια τιμωρία, μόνο που τώρα δεν τους την επιβάλει κανείς άλλος παρά μόνο ο εαυτός τους.
    Γίνονται ο γονιός, όχι τόσο για να τιμωρήσουν το παιδί απέναντι, όσο για το παιδί που είναι οι ίδιοι το οποίο θέλει να χαρεί.
    Κουράστηκα με τις αναλύσεις.

Θέλω φως, ήλιο και χαρά και θέλω όλο αυτό να μπορώ και να το μοιράζομαι..

Senior Member
    Σκέφτομαι αν θα είναι ασφαλές να βγω το Σάββατο που θα είναι το ραδιενεργό νέφος πάνω από τα κεφάλια μας...
    Σκέφτομαι επίσης γιατί την ραδιενέργεια να την λένε ραδιενέργεια και όχι κάτι άλλο που θα είχε σαν συνθετικό το πυρήνας...

@Crazy...Αυτά τα άτομα που βρίσκουν συνεχώς αιτίες για να είναι στεναχωρημένα (και αν δεν υπάρχουν τις δημιουργούν) το κάνουν αυτό γιατί η λύπη και η στενοχώρια είναι το μόνο πράγμα που τους εκφράζει....όλοι νιώθουμε έτσι σε ορισμένες φάσεις της ζωής μας...Όσο για εσένα σε λίγες ώρες ξημερώνει...οπότε τον ήλιο και το φως θα τα έχεις,όσο για την χαρά προσπάθησε να βρεις άτομα με τα οποία θα μπορείς να μοιραστείς την χαρά σου και το ανάλογο θα μπορούν να κάνουν και αυτά :)

Senior Member
    Densoulew, ναι πράγματι.. σε λίγο ξημερώνει :)
    Thanks..

http://www.youtube.com/watch?v=VWBSFeB7WIk

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι δεν αντέχουν το όμορφο, δεν αντέχουν τη χαρά. Όχι μόνο τον άλλων, κυρίως τη δική τους. Δεν έχουν μάθει σε αυτήν;
    Πάντως δεν μπορούν να χαρούν. Σα να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους να χαρεί. Πρέπει να το χαλάνε. Πρέπει να χαλιούνται.
    Είναι κι αυτό μια τιμωρία, μόνο που τώρα δεν τους την επιβάλει κανείς άλλος παρά μόνο ο εαυτός τους.
    α για μενα λες. Σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι να βγει κανεις απο αυτο.... Ποσο πιατο πρεπει να πιασει για να καταλαβει οτι πρεπει να σηκωθει, γιατι εχει τοσο συνηθισει τον πατο που νομιζει οτι αυτο ειναι το φυσικο, καλο και θεμιτο.... Δε μπορουσα ουτε να χαρω, ουτε να ενθουσιαστω, ουτε να δεχτω αγαπη, ουτε καν να την δω την αγαπη, για πολλα χρονια... Απο την προεφηβεια μεχρι ενα χρονο πριν... Ακομα το παλευω να ισορροπω στη φωτεινη πλευρα, μερικες φορες μπαλαντζαρω λιγο, αλλα καμια σχεση με το παρελθον! Για αυτο θελω να βοηθαω ατομα τα οποια ειναι κολλημενα εκει που ημουν καποτε, με στη μιζερια, να μην τους αρεσει τπτ, να μην μπορουν να συναψουν σχεσεις με τους αλλους κτλ. Δε λεω οτι εχω γινει τελεια, μακαρι στο μελλον αν γινω ακομα καλυτερα, αλλα επειδη ξερω πως ειναι το σκοταδι, και οτι αυτοι που ειναι εκει εχουν ξεχασει πως ειναι το φως, οπως το ειχα ξεχασει εγω, θελω να "ξυπνησω" οσο πιο πολυ κοσμο μπορω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    α για μενα λες. Σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι να βγει κανεις απο αυτο.... Ποσο πιατο πρεπει να πιασει για να καταλαβει οτι πρεπει να σηκωθει, γιατι εχει τοσο συνηθισει τον πατο που νομιζει οτι αυτο ειναι το φυσικο, καλο και θεμιτο.... Δε μπορουσα ουτε να χαρω, ουτε να ενθουσιαστω, ουτε να δεχτω αγαπη, ουτε καν να την δω την αγαπη, για πολλα χρονια... Απο την προεφηβεια μεχρι ενα χρονο πριν... Ακομα το παλευω να ισορροπω στη φωτεινη πλευρα, μερικες φορες μπαλαντζαρω λιγο, αλλα καμια σχεση με το παρελθον! Για αυτο θελω να βοηθαω ατομα τα οποια ειναι κολλημενα εκει που ημουν καποτε, με στη μιζερια, να μην τους αρεσει τπτ, να μην μπορουν να συναψουν σχεσεις με τους αλλους κτλ. Δε λεω οτι εχω γινει τελεια, μακαρι στο μελλον αν γινω ακομα καλυτερα, αλλα επειδη ξερω πως ειναι το σκοταδι, και οτι αυτοι που ειναι εκει εχουν ξεχασει πως ειναι το φως, οπως το ειχα ξεχασει εγω, θελω να "ξυπνησω" οσο πιο πολυ κοσμο μπορω!!
    μπα για μενα λεει σιγουρα....

Senior Member
    μαλλον αφορα πολλους τελικα :p

Senior Member
    βρε θεοφανία αφού σου αρέσει το καλό φαγητό, μήπως να εγκαταλέιψεις για πάντα την ιδέα δίαιτα?

Senior Member
    Θεοφανία, παντως αμα ενδιαφερεσαι εχω μια συνταγη να σου πω με λευκη σως , που ειναι απο γιαούρτι μάλιστα..!