Τι σκέφτεστε; - Page 764
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 764 of 1532 FirstFirst ... 2646647147547627637647657667748148641264 ... LastLast
Results 11,446 to 11,460 of 22967
    Senior Member
    χαχαχα δεν χρειαζεται να σκεφτομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    χαχαχα δεν χρειαζεται να σκεφτομαι
    αχαχαχαχχαχαχαχαχα
    (καλο..)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αχ βρε παιδια ειστε ολοι τοσο καλοι ανθρωποι εδω, που τρεχετε ολη μερα και μοιραζετε συσσιτια, φανταζομαι κανετε και δωρεες οσοι ειστε βολεμενοι κι εχετε δουλεια ακομα γιατι σας περισσευουν, και τους παιρνετε και σπιτι σας πεντε πεντε για να εχουν που να κοιμηθουν (γι'αυτο δε βλεπουμε κανεναν στο πεζοδρομιο).

φροντιζετε και τα ζωα, τα σκυλια και τα γατια, και τα παπαγαλακια ειδικα του indymedia! τα συνορα ομως ειτε ανοιχτα ειτε κλειστα στο ελλαδισταν, το ιδιο πραμα ειναι. μπαινει ο καθενας ανενοχλητος, οποτε δε χρειαζεται να κλαιγεστε γι'αυτα, εδω τα εχουμε για φιγουρα. οπως κι ολα τα υπολοιπα δλδ, φιγουρατζηδες μια ζωη οι ελληνες.
    ....ποιος μοιραζει συσσιτα,ποιος κανει δωρεες και ποιος εναι βολεμενος;και ποιος τους περνει σπιτι του....γιατι εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα ουτε Ελληνα ουτε μεταναστη.Αλλα εχω μαθει να συμπεριφερομαι στους ανθρωπους συμφωνα με το χαρακτηρα τους απο οπου κι αν προερχονται..χωρις διακρισεις.Το μεταναστευτικο ειναι καπως αργα να λυθει...γιατι υπαρχουν μεγαλες σκοπιμοτητες πισω απο το μπατε σκυλοι αλεστε που ζουμε σημερα.....κανενας δεν με ενοχλει οταν η πατριδα μου μπορει να τον αποροφησει και να του προσφερει μια αξιοπρεπη ζωη κι οταν ο ιδιος σεβεται την πατριδα μου....περα απο αυτο αλλο ρατσισμος κι αλλο πραγματικα ορια και αντοχες μιας χωρας.........
    Σε οτι αφορα τα ζωα..δεν χρειαζεται να ανηκεις στην ελιτ για να τα φροντιζεις και να τα αγαπας.....και καποιος πρεπει και να ενδιαφερθει..κι εχω δει και ποιο ακριβως ηταν το ενδιαφερον των Ελληνων σε περιοδους οικονομικης ευμαρειας..εσενα η εικονα σκελετωμενων απο την πεινα ζωων και αρρωστων...μπορει να μη σε συγκινει.....αλλα εμενα με κανει να ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος....και ποτε δεν ειχα λεφτα,οπως το λες..μια ζωη φτωχαδακι ημουνα και πριν και τωρα....αλλα και μια μπουκια να εχω θα την μοιρασω στα δυο.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αχαχαχαχχαχαχαχαχα
    (καλο..)
    ε μα με τετοια σεντονια-σκεψεις μενει να σκεφτεις τπτ αλλο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ναι μαρκελα,γιατι ανθρωποι ειμαστε ολοι και μεταναστες και ξενοι...και σαν ανθρωποι εχουμε ολοι το δικαιωμα να ζουμε.Τι ακριβως ειναι αυτο δηλαδη..ρατσισμος απο την αναποδη;

κι ένα λίνκι για να δουν οι σνομπιστές, ξενομανείς και τάχα μου ανθρωπιστές τι τραβάνε οι έλληνες κι όταν μεταναστεύουν:

http://ksipnistere.blogspot.com/2012...post_3140.html
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Αυτές οι ιδεολογίες μας έχουν ρημάξει ρε παίδες..
    αδυνατούμε να δούμε την πραγματικότητα ως έχει διότι έχουμε προγραμματίσει τους εγκεφάλους μας να λειτουργούμε με τον τρόπου που μας επιτάσσει η εκάστοτε ιδεολογία "ανθρωπιστική" ή μη.
    Για μένα έχουν τελείωσει όλα αυτά..θέλω απλά μια αποτελεσματική οικονομία όπως τόσες και τόσες χώρες που δε διακατέχονται από αυτό το ασίγαστο πνεύμα αντιλογίας του Έλληνα.
    Εμείς εδώ το έχουμε ρίξει στη φιλοσοφία και τα τραγιά οι εργοδότες κάνουν πάρτυ στις πλάτες μας.
    Μας βάζουν φρένο στα όνειρα, μας έχουν δημιουργήσει εθνική κατάθλιψη και τώρα μας περιμένει και "εμφύλιος σπαραγμός" σχετικά με το ποιος κατέχει το μονοπώλιο της ανθρωπιάς και τους αλτρουϊσμού.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη προοπτικής.
    Δεν ξέρεις πλέον τι θα γίνει...η αβεβαιότητα διαπερνά και τις διαπροσωπικές σχέσεις και τελματώνεις μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ.
    έχω κουραστεί με αυτή την αντιπαλότητα πλέον. Οι μεν να κατηγορούν τους δε...και ακόμα και η χρυσή τομή να κράζεται γιατί δεν είναι ούτε με του μεν ούτε με τους δε.
    Είναι εξουθενωτική αυτή η βία των άκρων..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    viod, ο βασιλιας ειναι γυμνος, εχουν τρελαθει ολοι, μην το ψαχνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    viod, ο βασιλιας ειναι γυμνος, εχουν τρελαθει ολοι, μην το ψαχνεις
    δυστυχώς ναι..έχουν βγει όλα τα ψυχολογικά στη φορά και κυριαρχεί ο παραλογισμός πλέον..
    πότε θα λάβει τέλος όλο αυτό?

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Αυτές οι ιδεολογίες μας έχουν ρημάξει ρε παίδες..
    αδυνατούμε να δούμε την πραγματικότητα ως έχει διότι έχουμε προγραμματίσει τους εγκεφάλους μας να λειτουργούμε με τον τρόπου που μας επιτάσσει η εκάστοτε ιδεολογία "ανθρωπιστική" ή μη.
    Για μένα έχουν τελείωσει όλα αυτά..θέλω απλά μια αποτελεσματική οικονομία όπως τόσες και τόσες χώρες που δε διακατέχονται από αυτό το ασίγαστο πνεύμα αντιλογίας του Έλληνα.
    Εμείς εδώ το έχουμε ρίξει στη φιλοσοφία και τα τραγιά οι εργοδότες κάνουν πάρτυ στις πλάτες μας.
    Μας βάζουν φρένο στα όνειρα, μας έχουν δημιουργήσει εθνική κατάθλιψη και τώρα μας περιμένει και "εμφύλιος σπαραγμός" σχετικά με το ποιος κατέχει το μονοπώλιο της ανθρωπιάς και τους αλτρουϊσμού.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη προοπτικής.
    Δεν ξέρεις πλέον τι θα γίνει...η αβεβαιότητα διαπερνά και τις διαπροσωπικές σχέσεις και τελματώνεις μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ.
    έχω κουραστεί με αυτή την αντιπαλότητα πλέον. Οι μεν να κατηγορούν τους δε...και ακόμα και η χρυσή τομή να κράζεται γιατί δεν είναι ούτε με του μεν ούτε με τους δε.
    Είναι εξουθενωτική αυτή η βία των άκρων..
    έλα void αφού έχει πλάκα αυτή η αντιπαλότητα εδώ μέσα! σιγά τώρα να μην παίρνουμε σοβαρά τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις!!
    Ξεδίνουμε, ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του! Όσο για τ' άλλα συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου! Να δούμε που θα βγει τελικά όλ' αυτό;

Senior Member
    Ακόμη στην αρχή είμαστε void

Ο παλιός κόσμος πεθαίνει,ο καινούργιος δεν έχει γεννηθεί ακόμη.Ζούμε στην εποχή των τεράτων
    Αντόνιο Γκράμσι
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    δυστυχώς ναι..έχουν βγει όλα τα ψυχολογικά στη φορά και κυριαρχεί ο παραλογισμός πλέον..
    πότε θα λάβει τέλος όλο αυτό?

εδώ δεν συμφωνώ μαζί σου!! είναι ό,τι το καλύτερο που ήρθε επιτέλους η ώρα να λες πλέον, στον άλλον " δεν σε πάω! " από το να τον ανέχεσαι εφ' όρου ζωής!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Ακόμη στην αρχή είμαστε void

Ο παλιός κόσμος πεθαίνει,ο καινούργιος δεν έχει γεννηθεί ακόμη.Ζούμε στην εποχή των τεράτων
    Αντόνιο Γκράμσι
    εγώ πάλι δεν πιστεύω σε τίποτα από όλα αυτά...τίποτα δεν πεθαίνει και τίποτα δεν αναγεννιέται.
    Απλώς συνεχίζουμε να υπάρχουμε προσαρμοζόμενοι στις συνθήκες ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    εδώ δεν συμφωνώ μαζί σου!! είναι ό,τι το καλύτερο που ήρθε επιτέλους η ώρα να λες πλέον, στον άλλον " δεν σε πάω! " από το να τον ανέχεσαι εφ' όρου ζωής!
    Μαρκελα, ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωο, στην απομονωση τρελαινεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Εγώ βλέπω παραλογισμό μαρκέλα...είναι τα εξωτερικά ερεθίσματα που μας βγάζουν τον κακό μας εαυτό..
    Και γιατί να πω στον άλλον "δε σε πάω"?
    επειδή πολιτικά ο καθένας μας είναι περιχαρακωμένος στο δικό του κόσμο?
    δεν υπάρχει ασφάλεια σε αυτό το συμπέρασμα.
    Όταν περιμένεις τον άλλον με το δίκανο για το τι θα πει ούτως ώστε να του την πεις...αυτό είναι παραλογισμός.

Senior Member
    γιατι βρε void,δεν πιστευεις δηλαδη οτι ο ανθρωπος αν ειχε προσπαθησει να ειναι καλυτερος σε ολα τα επιπεδα και στην ανθρωπια και στην ευαισθησια και στο πως φερεται στον συνανθρωπο και στο περιβαλλον γυρω του,σε προσωπικο επιπεδο δεν θα ηταν πολυ καλυτερος ο κοσμος σημερα;Αυτο ολο που ζουμε σημερα που για μενα πολυ ωραια το περιγραφεις..δεν ειναι αποτελεσμα της αδιαφοριας,του ωχαδελφισμου και της σκληροτητας των ανθρωπων;