Τι σκέφτεστε; - Page 770
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 770 of 1532 FirstFirst ... 2706707207607687697707717727808208701270 ... LastLast
Results 11,536 to 11,550 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλημέραααααα! :) Γειά σου βρε Μαρκελάκι μου και όλους τους καλούς συμφορουμίτες!!! :)
    Καλημέρα Χριστινάκι μου!!

Senior Member
    Ανυπομονώ να πάρω άδεια!!! :)
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να πιστέψω ποτέ ξανά κανέναν στη ζωή μου γιατί στο τέλος η μόνη που πληγώνεται είμαι εγώ...ψέματα, ψέματα, παντού ψέματα...από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να εμπιστευθώ ξανά κανέναν ποτέ...θα το γράψω κάπου να το θυμάμαι για τις στιγμές που θα νιώθω ότι πάω να πιστέψω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να πιστέψω ποτέ ξανά κανέναν στη ζωή μου γιατί στο τέλος η μόνη που πληγώνεται είμαι εγώ...ψέματα, ψέματα, παντού ψέματα...από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να εμπιστευθώ ξανά κανέναν ποτέ...θα το γράψω κάπου να το θυμάμαι για τις στιγμές που θα νιώθω ότι πάω να πιστέψω...
    Καλημέρα Κυκνάκι μου!

Αν θέλεις να ζεις συνέχεια στον φόβο και την ανασφάλεια κάντο! Λυπάμαι πάντως για όσα γράφεις και αφήνεις τον εαυτό σου να ζεις σε μια κολαση που χτίζεις..

Banned
    Κύκνε, εγώ πιστεύω ότι για όλα μιλάει η κατάθλιψη, και όχι εσύ. Σίγουρα δεν ζούμε στον καλύτερο κόσμο, αλλά δεν μπορεί όλα να τα βλέπεις μαύρα! Σε αυτό μάλλον φταίει η κατάθλιψη που μάλλον έχεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι εγώ συμφωνώ με την Χριστίνα!.. Αυτό που φτάνει είναι να πιστεύεις σε σένα! Η εμπιστοσύνη και μόνο στον εαυτό σου, δεν θα σ' αφήνει να πληγώνεσαι
    όταν ο άλλος αποδεικνύεται τελικά σκαρταδούρα! Σιγά μην αξίζει να κλείσεις πόρτες και παράθυρα στον κόσμο, επειδή πάντα θα υπάρχουν κι οι ψεύτες!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κι εγώ συμφωνώ με την Χριστίνα! Φτάνει να πιστεύεις σε σένα! Η εμπιστοσύνη και μόνο στον εαυτό σου, δεν θα σ' αφήνει να πληγώνεσαι
    όταν ο άλλος αποδεικνύεται τελικά σκαρταδούρα! Σιγά μην αξίζει να κλείσεις πόρτες και παράθυρα στον κόσμο, επειδή πάντα θα υπάρχουν κι οι ψεύτες!
    Πολύ σωστά τα λες! :)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Τι έγινε καλέ;

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    +10000000000

Oτι μονο η λογικη με κραταει πια.. μονο... κ αυτη δεν ξερω για ποσο ακομα........................

Senior Member
    Body -rocker,νομιζω πως σε οσα ειπα ημουν ξεκαθαρη και οποιος θελει να καταλαβει καταλαβε..........
    Περαν τουτου,εχω ενα ανεκδοτακι που ταιριαζει γαντι......
    -Μπαινει ενας τυπος σε ενα μπαρ και βλεπει μια γκομενα....την πλησιαζει και την ρωτα...-πως σε λενε κοπελια;
    κι αυτη...-τι θες να πεις μ'αυτο;

Banned
    σκεφτομαι οτι δε φτανει που οι ελληνοβλακες γιναν αθελα τους πειραματοζωα της ευρωπης, πεινανε δεν εχουν να φανε αυτοκτονουν, τους βριζουν κι ολας παγκοσμιως με τη περιβοητη φημη τους σαν τεμπελοσκυλα. να πηγαινεις στο εξωτερικο και μολις ακουνε οτι εισαι γκρικ να σε κοιταζουν καλα καλα μη τους κλεψεις και να σε προσβαλλουν γι'αυτα που δανειστικαν οι πολιτικοι σου. χωρα που εισαι περηφανος να ζεις και θελεις να ανηκεις, οχι αστεια.

Αρχισα να αναρρωτιεμαι αν εχει αρχισει κ μ εγκαταλειπει κ η λογικη μου....................

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    400 τα 'χεις, αλλά έχεις πολύ άγχος...