Results 11,566 to 11,580 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
29-05-2012, 13:36 #11566
Σκεφτομαι οτι ηρθε και εδεσε το γλυκο με την προκυρηξη των εκλογων.Εκει που περιμεναμε να παρουμε μια ανασα στην τουριστικη σαιζον,ηρθαν οι εκλογες και παγωσαν ολα,αντε εσυ περιμενε να δουλεψεις να βγαλεις τα σπασμενα.
Οταν σχεδον ολη η Ελλαδα στηριζει την οικονομια της αποκλειστικα απο τον τουρισμο,δεν πας ρε μεγαλε καλοκαιριατικα να κανεις εκλογες,common sense,ξεκινας την διαδικασια πριν η μετα την τουριστικη σαιζον...τι να πω whatever....οι συνθηκες τελικα ηταν δυσκολες και παραμενουν δυσκολες και φυσικα αναμενουμε την καταληξη τους...παντως προβλεπω hardcore καταστασεις.....ειδωμεν..
Υ.γ. Δεν κανει και ο καιρος γαμωτο να κανουμε και κανα μπανακι...να λιαστουμε οπως τα ερπετα..αφου ετσι μας αρμοζει...
- 29-05-2012, 13:40 #11567
Μηπως ξερω κι εγω τι σκατα κανω.....αυτο που ξερω ειναι οτι κανω παντα οσα οι αλλοι αποφευγουν να κανουν,μηπως ειμαι μαλακας;αλλα αυτο το κατι θα γινει..εχει ο θεος...με ανησυχει περισσοτερο απο την απλη παραδοχη του...δεν μπορω καντο μονη σου......ολοι οπως βλεπεις κι εδω χαλια ειμαστε.....κι εγω ειμαι σε ενα σημειο που καποιος στο σπιτι πρεπει να βρει απαραιτητως πορους συντηρησης.....γιατι μετα δεν υπαρχει ουτε συγγενης να προσφερει ενα ποτηρι νερο.......τρεχατε ποδαρακια μου....
29-05-2012, 13:44 #11568
29-05-2012, 13:48 #11569
ποιον τουρισμο βρε φιλε, αφου κι εκει μειον εισαστε. η Τουρκια σας βαζει τα γυαλια με τις τιμες, προσφερωντας σχεδον τα ιδια (ηλιο, θαλασσα) φτηνοτερα. οι ελληνοβλακες τωρα εκτος απ'τη φημη τους για ασχημη συμπεριφορα, εχουν να αντιμετωπισουν και τον ρατσισμο απο ολο σχεδον το πλανητη! οταν σας βγαζουν προς τα εξω σαν κλεφτες-αυτοι που τα φαγαν και ζητανε κι αλλα, τι περιμενεις να προκαλεσεις παγκοσμιο οικτο και συμπαθεια ?
οι εκλογες δε μπορουνε να καθυστερησουν οταν εχει τοσα προβληματα η χωρα. το θεμα ειναι γιατι ξαναγινονται οταν θα ξαναβγουν παλι οι ιδιοι, δηλαδη η ΝΔ. γι'αυτο βλεπουμε συσπειρωση εξαλλου να παρατανε ολοι τα κομματα της πλακας που δημιουργησαν και να επιστρεφουν εκει για να διεκδικησουν κομματι απ'τη πιτα.
29-05-2012, 13:50 #11570
29-05-2012, 14:06 #11571
Τι σκέφτομαι? ότι είναι πολύ εύκολο να δίνεις συμβουλές κ να λες στον άλλο ηρέμησε.. Έλα μωρέ μη κάνεις έτσι... τι έχεις κ εσύ?! όλη τη ζωή μπροστά σου!!! Εγώ την έχω φίλε μου αλλά δε ξέρω αν θα μ αφήσουν να τη κάνω! Ο καθένας λέει τπ μακρύ του κ το κοντό του χωρίς να ξέρει τι τραβάς, απλά επειδή χαμογελάς νομίζει ότι είσαι καλά!!! Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ!!! Μάθημα κ σε μένα για να μη ξαναπω τέτοιες βλακείες!
29-05-2012, 14:09 #11572
Συμφωνω Κενο σηκωσαμε πολυ ψηλα τον αμανε οσον αφορα τον τουρισμο λες και ειμαστε οι μοναδικοι ενω στην ουσια ειμαστε αγιογδυτες..καλα να παθουμε τωρα αφου δεν εχουμε καθολου συναισθηση της παγκοσμιας αγορας και ανταγωνιστηκοτητας..παρε παραδειγμα τους γειτονες..
Οσο για τις εκλογες..ωραια ας γινουν..αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα ξαναβγουν οι ιδιοι ασχετα με την συσπειρωση τους..αυτο που με στεναχωρει ειναι να μην βγει ο Συριζα και εχει την ιδια ροτα,ιδια πολιτικη με αυτα που εφαρμοσαν τα δυο μεγαλα κομματα...αν και στην πραγματικοτητα ποσο αντιθετη πορεια μπορει να εχει? θα αντεξει? η θα συγκλυνει κι αυτος στην εφαρμογη των μετρων με ''ελαφροτερες'' ας το πουμε προυποθεσεις? για την απαλυνση μεριδας προβληματων της κοινωνιας?....εκτος κι αν ειναι καθετος στις αποψεις του και παει κατα γραμμα αυτα που ανεφερε προεκλογικα.....εδω θα μαστε και θα δουμε..
29-05-2012, 14:09 #11573
29-05-2012, 14:26 #11574
αν ειμαι σιγουρη για την αποφαση που πηρα,αν ειναι τελεσιδικη,αν ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω τα επακολουθα..κοιτα που ξαφνικα ενω απο τη μια εχω παραλυσει απο το φοβο μου,απο την αλλη αυτο ειναι η αφορμη για να αρχισω να σχεδιαζω ξανα το μελλον,να αρχισω να ζω κ να θελω να προσφερω τα παντα κ ακομα περισσοτερα,μου δινεται η ευκαιρια να αλλαξω(αυτη τη φορα κ για μενα),να εχω κατι δικο μου κ πολυ σταθερο σε αυτη τη ζωη...αρα η τελικη αποφαση ειναι ΝΑΙ!!!!!
(soulmatesNeverDie!!!)
29-05-2012, 14:37 #11575
29-05-2012, 15:30 #11576
Nα βαλω μια ταμπελιτσα στη πορτα της δουλειας που θα λεει <<ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ..ΕΙΜΑΙ ΤΟ Ι Δ Ι Ο ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ,ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ Κ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>>
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
29-05-2012, 15:34 #11577
σκεφτομαι οτι τελικα η ναζιστικη υπεροχη δε χαθηκε, απλα μετακομησε στη σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου. συμφωνα με τη ταινια Σιδερενιος Ουρανος (Iron Sky), τα ναζιδια ειναι καλα και ζουνε εκει πανω, κινωντας τα νηματα στη γη και προετοιμαζωντας την επιστροφη τους για το 2018. ποσες ταινιες με παρομοια παραφιλολογια, απ'το Blood Creek μεχρι το Outpost, η τεχνολογια κι ο μυστικισμος τους εδειξαν το δρομο απ'την αδυναμη φυση του ανθρωπου στη θεωση και την αθανασια.
29-05-2012, 15:54 #11578
Αν αυτή σου η απόφαση σε κάνει να νιώθεις καλύτερα μέσα σου, τότε ναι, είναι η σωστή κ ΑΝ πάλι δεν είναι, δική σου επιλογή, εσύ θα το αντιμετωπίσεις! Φτάνει πια να πληρώνουμε για τις επιλογές των άλλων! Μπροστά Νεφελάκη μου κ ψηλά το κεφάλι όπως ξέρεις να κάνεις! Μπράβο σου!!!
29-05-2012, 21:10 #11579
Ανακοίνωση του Δήμου Κιλκίς για το θλιβερό σημερινό επεισόδιο στην είσοδο του Δημαρχείου
από το Γραφείο Τύπου
Ο Δήμος Κιλκίς με αφορμή το σημερινό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην είσοδο του Δημαρχείου Κιλκίς από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Κιλκίς, κατά το οποίο... εκτυλίχθηκαν θλιβερές και δυσάρεστες σκηνές, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Σίγουρα δεν τιμάει κανέναν η καθημερινή εικόνα των αδέσποτων ζώων που περιφέρονται στην πόλη του Κιλκίς σε άθλιες συνθήκες και σε πολλές περιπτώσεις συνιστούν κίνδυνο για τους πολίτες.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η δημοτική αρχή Κιλκίς στο μέτρο των δυνατοτήτων της και των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, προσπαθεί να ανταποκριθεί όσο μπορεί στο μείζον αυτό πρόβλημα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν αναλάβαμε πριν ενάμιση χρόνο, τα σκυλιά που φιλοξενούνταν στο κυνοκομείο δεν ξεπερνούσαν τα 100 και σήμερα ο αριθμός τους έχει σχεδόν διπλασιαστεί φθάνοντας τα 180.
Δυστυχώς όμως τα περιορισμένα κονδύλια του δήμου και η γενικότερη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας δεν βοηθούν στην περαιτέρω αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος. Μάλιστα το πρόβλημα το τελευταίο διάστημα έχει οξυνθεί από την κατακόρυφη αύξηση των αδέσποτων και λαμβάνει πλέον εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς έχουν πολλαπλασιαστεί και τα κρούσματα των επιθέσεών τους σε μικρά παιδιά, υπερήλικες δημότες και όχι μόνο. Ενδεικτική του προβλήματος μάλιστα, είναι η σωρεία των καταγγελιών που δέχεται σχεδόν σε καθημερινή βάση η Εισαγγελία Κιλκίς.
Ο Δήμος Κιλκίς κατανοεί πολύ καλά το θέμα των αδέσποτων ζώων, επιδεικνύοντας την αρμόζουσα ευαισθησία. Δεν μπορεί όμως να μην καταθέσει τον ξαφνιασμό του απέναντι στο σημερινό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο Δημαρχείο, όπου ως τρόπος διαμαρτυρίας για την τραγική θανάτωση των αδέσποτων ζώων από φόλες, επιλέχθηκε η τοποθέτηση των νεκρών ζώων στα σκαλιά της εισόδου.
Θεωρούμε ότι με το σημερινό επεισόδιο επιχειρήθηκε μια άνευ προηγούμενη προσπάθεια σχηματισμού αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος του δήμου Κιλκίς, κάτι που θεωρούμε ανεπίτρεπτο.
Στο θέμα όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και ο καταλογισμός ευθυνών σε μιά μόνο πλευρά σίγουρα δεν βοηθά στην επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.
Σε ό,τι αφορά την αποτρόπαια θανάτωση των αδέσποτων, η δημοτική αρχή Κιλκίς αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατ' αγνώστων.
Αναρτήθηκε στις 5/29/2012 07:39:00 μμ
Κάνω αναδημοσίευση απ' το "Τρομακτικό" και όποιος/α δε καταλαβαίνει τί λέει ο παπάρας που συνέταξε το κείμενο, ας μου ζητήσει να το εξηγήσω.
Μέχρι να καταφέρω να απαντήσω στη φίλη μου τη Ρέϊν για τους... πεινασμένους πιτσιρικάδες απ' το Αφγανιστάν. Άχου τα πουλάκια μου... πώς τα λυπάμαι... εμ νά 'χεις λεφτά να πίνεις μπύρες, αλλά να μην έχεις να φας;... ντροπή ρε γαμώτο..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
29-05-2012, 21:24 #11580
Λίλιουμ, άντε βρε κορίτσι. Περιμένω. Καλό σας βράδυ.
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία