Τι σκέφτεστε; - Page 777
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 777 of 1532 FirstFirst ... 2776777277677757767777787797878278771277 ... LastLast
Results 11,641 to 11,655 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Να που βρήκα κι εγώ χρόνο να σχολιάσω το λοιπόν... πού έμεινα;... ά, στη σελίδα 263... θα σας κουράσω, γράφω πολύ κουραστικά, ρωτήστε τα παλιά μέλη που τηρούν τους "κανόνες επικοινωνίας"... δε τους τηρώ βρε αδερφέ δυσκολεύομαι λέμε, λολ... κάντε κανά κλικ παρακάτω, όλοι ένα "κλικ" είμαστε...

Βόϊντ: "Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από λιλιουμ Εμφάνιση Μηνύματος

ROck ταξιδια κανεις?? Υπαρχει μια σκυλιτσα στην περιοχη μου που εχει ενα τεραστιο πρηξιμο στην κοιλιτσα, δεν ξερω αν ειναι μαστιτιδα η τπτ χειροτερο.. Η φιλοζωικη της περιοχης δε μπορει να κανει τπτ γιατι δεν της δινει λεφτα ο δημος, ο δημος δεν του καιγεται καρφι και σφυρα ανδιαφορα, εγω δεν εχω φραγκο για περιθαλψη και δεν εχω και μερος να το κρατησω. Και απο προχτες δεν ξερω τι να κανω......

μήπως την τσίμπησε κάτι?
    μπορει να θέλει ένα απλό φαρμακάκι..".

Γεια σου Βόϊντ... αυτός που θα κρίνει αν θέλει κάτι και τί θέλει, είναι μόνο ο κτηνίατρος. Για να κρίνει και να αποφασίσει ο γιατρός τί "ναι" και τί "όχι", χρειάζεται να γίνουν εξετάσεις. Είτε έχουμε δυο πόδια, είτε τέσσερα. Ευχαριστώ πάραυτα.
    Καλημέρα Rock.
    Αφενός δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβες.Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ξεπετά δίποδα και τετράποδα με ένα ό,τι να'ναι φάρμακο. Δεν παρέπεμψα τη λίλιουμ να δώσει ένα τυχαίο φαρμακάκι στο σκύλο. Περισσότερο ευχή ήταν, δηλαδή να χρειάζεται ένα απλό φαρμακάκι.
    Αφετέρου δε φιλοδοξώ να υποκαταστήσω κανέναν κτηνίατρο. Εχω δουλεία που μου απορροφά 12 εργατοώρες ημερησίως..αρκεί λοιπόν αυτή η μία, δε νομίζεις?
    Όπως επίσης μου αρκεί η επιθετικότητα και η επίπληξη που λαμβάνω καθημερινά από τον περίγυρό μου..δε χρειάζομαι παραπάνω από εδώ μέσα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by void View Post
    Εχω δουλεία που μου απορροφά 12 εργατοώρες ημερησίως..αρκεί λοιπόν αυτή η μία, δε νομίζεις?
    Όπως επίσης μου αρκεί η επιθετικότητα και η επίπληξη που λαμβάνω καθημερινά από τον περίγυρό μου..δε χρειάζομαι παραπάνω από εδώ μέσα.
    Μια χαρά άνθρωπος εισαι Βοιντ, σου το ξαναπα, εισαι πλεον δυνατος χαρακτηρας και προχωράς καλά σ αυτο που κανεις. Η επιθετικοτητα/επίπληξη σε ενοχλούν, όμως πλεον δε σε ρίχνουν, κι οπου γίνεται μην ανεχεσαι. Η Rock δε σου μίλησε κακοπροαίρετα όπως κανουν άλλοι.
    γιάννης

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    RockElCasbah, δε γράφεις καθόλου κουραστικά, όπως λες... κάθε άλλο...
    Εγώ χαίρομαι πολύ όταν γράφεις και πάντα τα διαβάζω.
    Και ακόμη κι αν ανήκω σ' αυτούς που όπως κι ο Body-Rocker
    φρικάρουν περισσότερο στη δυστυχία των ανθρώπων
    απ' ό,τι των ζώων,
    φρόντιζα πολύ τη γάτα μου και το καναρίνι μου
    (δε συνυπήρχαν, χαχα!),
    κι όταν πέθαναν ούτε τα πέταξα,
    αλλά τα έθαψα κανονικά σαν να ήταν άνθρωποι.
    Απ' την άλλη πιστεύω πως το ένστικτο της επιβίωσης στον άνθρωπο
    είναι τόσο δυνατό που φτάνει ακόμη και στον κανιβαλισμό
    υπό ειδικές συνθήκες.
    Οι πολιτισμένοι δυτικοί όταν συνετρίβη στις Άνδεις το αεροπλάνο
    που τους πήγαινε να δουν έναν αγώνα ράγκμπι,
    για να επιβιώσουν μέχρι να τους περισυλλέξουν έτρωγαν τους νεκρούς επιβάτες
    που πριν λίγες ώρες ταξίδευαν μαζί τους.
    Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι φτωχοί μετανάστες τρώνε σκυλιά
    γιατί πεινάνε
    γιατί για να το καταλάβουμε
    θα πρεπε να 'μασταν στη θέση τους, αλλά δεν είμαστε... ακόμη...
    ...και στα περιστέρια την πέφτουν στις πλατείες
    γιατί απλά πεινάνε... όχι γιατί είναι απολίτιστοι...
    Όμως, RockElCasbah, είναι αξιέπαινο αυτό που κάνεις,
    άσχετα αν κάποιος είναι τόσο φιλόζωος ή όχι,
    τόσο γιατί ο σκοπός σου είναι ευγενικός
    όσο και για την αφοσίωση που δείχνεις σ' αυτό.
    Όπως είναι αξιέπαινοι οι παλιοί καλόγεροι
    που ζωγράφισαν μοναδικές αγιογραφίες
    και δεν μπορείς παρά να τις θαυμάζεις απεριόριστα
    είτε πιστεύεις στο Θεό είτε όχι.

PS: δε θέλω να εμπλακώ στη διαφωνία,
    απλά να πω κάτι έχοντας διαβάσει τις πίσω πίσω σελίδες
    και ήταν και μια ευκαιρία να σου μιλήσω.
    Τίποτ' άλλο.
    Last edited by Joann; 01-06-2012 at 12:52.

Senior Member
    Σέβομαι τη δουλειά που έχεις κάνει και κάνεις για τα ζώα Ροκ, αυτό που δε σέβομαι καθόλου όμως, είναι σε εποχές αναζωπύρωσης φυλετικού μίσους να χρησιμοποιούνται και τα αδέσποτα ως άλλη μία απόδειξη της υποδεέστερης φύσης των μεταναστών από εμάς τους ευαίσθητους ευρωπαίους με τη συναισθηματική νοημοσύνη. Δεν ξέρω τι έκανε η γιαγιά σου, εμένα όμως η πείνα μου φαίνεται αρκετά δυνατή δικαιολογία για διάφορα εγκλήματα. Η δική μου η γιαγιά είχε γίνει κλέφτρα πχ, και διαπομπεύτηκε. Λες να το ήθελε? Σπρώχτηκε από τις συνθήκες. Η δική σου λες ήταν ηρωίδα. Φαίνεται τα δικά μου γονίδια δικαιολογούν το έγκλημα όταν ψάχνουν βαθύτερα από την επιφάνεια. Δε συνεχίζω άλλο το θέμα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Όλα τ' ακούσαμε!! Στην Ελλάδα που δίδαξαν κι ακρεοφάγοι φιλόσοφοι σε λίγο θα μας διδάξουν οι ανθέλληνες πως θα γίνουμε και κανίβαλοι!
    Το κατσίκι, το πρόβατο και τ' άλογο, όταν δεν έχουν χορτάρι να φάνε δεν τρώνε το ένα το άλλο, μόνο τους ανθρώπους καταντήσανε θηρία!

Senior Member
    Νομιζω δεν εχει γινει καν κατανοητο και ουτε υπαρχει η διαθεση,πως οι συγκεκριμμενοι μεταναστες δεν εφαγαν τα ζωα επειδη πεινουσαν.....καλο θα ηταν κανεις να ψαχνει τα γεγονοτα λιγο περισσοτερο....επισης θα ηταν καλο να ψαξει στο ιντερνετ για να δει πως φερονται ας πουμε στα ζωα στο Αφγανισταν...για να μη μιλησω για τους ανθρωπους...που μια γυναικα οταν βιασθει λιθοβολειτε.....
    αλλα ειπαμε ολα σε ενα τσουβαλι...

Διαβασα την συνεντευξη του Κουνδουρου... που απο φανατικος υποστηρικτης των μεταναστων περασε συλληβδην μετα την προσωπικη του εμπειρια στο αλλο ακρο..... και σκεφτομαι πως αυτο συμβαινει παντα οταν απο την αρχη ωραιοποιουμε μια κατασταση κι αρνουμαστε ρομαντικα να την δουμε στις πραγματικες της διαστασεις..... ξαφνικα πεφτουμε απο τα συννεφα κι αλλαζουμε τσουβαλι......
    μεταναστης-καλος,μεταναστης-κακος......... λες και αυτοι οι ανθρωποι βγαινουν μονοπατα σε δυο μονο καλουπια.......
    κριμα,ο καθε ανθρωπος...θα πρεπε να κρινεται απο το χαρακτηρα και την συμπεριφορα του σαν μοναδα.... κι επισης να μην χρησιμοποιειτε σαν παντιερα σε σκοπιμοτητες,ενθεν και κειθεν,πεταμενος σε ενα μεγαλο καζανι που βραζει...................κριμα.

Senior Member
    κάποιοι εδώ μέσα γουστάρουν κι ίσως νοσταλγούν κιόλας λόγω γονιδίων, μια ανθρωποφάγα κοινωνία!
    μόνο που δεν ξέρουν ότι και στις κοινωνίες αυτές, όταν διδάσκεται πολιτισμός τ' ανθρωποειδή σταματάνε πλέον νάναι κανίβαλοι!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Σκέφτομαι πως είναι Παρασκευή κ κανονικά θα έπρεπε να χαίρομαι διότι έρχεται Σ/Κ αλλά αφού δε μπορώ να κάνω κάτι λόγω οικονομικών, έστω να πάω για ένα μπάνιο εκτός Αττικής, μειώνεται η όποια χαρά υπάρχει! Δε πειράζει... σκέφτομαι, θα κάτσω να χαρώ το σπιτάκι μου, ποιός ξέρει για πόσο ακόμη θα το έχω το συγκεκριμένο? Άλλωστε έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω που δε προλαβάινω κατά τη διάρκεια της ημέρας... Επίσης σκέφτομαι πως αν πληρωθώ επιτέλους, θα ήθελα να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου, κλασσικά πάντα εκεί ξεσπάω!! Όχι κάτι τραγικό, ένα μικρό κοψιματάκι κ ένα ισιωματάκι! Τι λέω κ εγώ τώρα για να ξεχαστώ... Έχω άλλες 2,5ώρες, μετά πρέπει να φύγω σφαίρα για να προλάβω να κάνω μια δουλειά! Επίσης σκέφτομαι πως θα ήθελα πολύ να δω ένα άτομο κ ελπίζω να το δω σήμερα. Εύχομαι όλοι να έχουμε ένα πολύ καλό ΣαββατοΚύριακο, ήρεμο, χαρούμενο κ να γεμίσουμε μπαταρίες για τη καινούρια εβδομάδα!!!

Senior Member
    Βρε σεις,καλο μας μηνα!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Και καλο καλοκαιρι!! (που θα παει θα ερθει, δε θα ερθει???)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Και καλο καλοκαιρι!! (που θα παει θα ερθει, δε θα ερθει???)
    χαχα καλε το ειχα ξεχασει αυτο:P
    εχει ηδη ερθει..εδω εχει υπερβολικα πολυ ζεστη..(κ οχι,δεν ευθυνονται μονο οι ορμονες μου,οντως εχει ζεστη:P)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Εδω ειμαστε δροσερα ειμαι με με φουτερακι μες στο σπιτι, βεβαια γενικα εγω δυσκολα ζεσταινομαι! Νομιζω κιολας οτι μολις ακουσα και μπουμπουνητο!!

Senior Member
    Ναι οντως μπουμπουνιζει!!!

Senior Member
    ουαου αληθεια?(εχω συνηθησει το κατακαλοκαιρο εδω κ μου κανει εντυπωση)ειναι υπεροχη η βροχουλα..η καθε εποχη βασικα εχει τις χαρες της!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Αν μας δέχονταν όπως είμαστε....
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]