Τι σκέφτεστε; - Page 780
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 780 of 1532 FirstFirst ... 2806807307707787797807817827908308801280 ... LastLast
Results 11,686 to 11,700 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Rock, ευχαρίστως θα 'ρχόμουνα για καφέ, αλλά είμαστε μόνο 600(;) χιλιόμετρα μακριά:)

PS: Στις 5 το πρωί μια χαρά είναι!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ροκ επειδη εχεις γεματο κουτι: Λοιπον οκ αυριο-μεθαυριο θα προσπαθησω παση θυσια να παω απο εκει να την ψαξω και να την βγαλω φωτο, και θα σε παρω τηλ, να δουμε τι θα γινει!!

Senior Member
    Και δε διακτινίζεσαι;... νομίζω πως μόλις εξαϋλωθούμε από την πείνα, θα το επιτύχουμε και αυτό... ή είμεθα ανώτερο είδος ή δεν είμαστε... αλίμονο, λολ!...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Banned
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Κενέ δε σου μιλάω... γιατί έκανες τροποποίηση;... θες να έρθεις μια βδομάδα να δεις τη... βολεμένη μου ζωή, λολ;...:)...
    RockElCasbah με νευριασες λιγο τη προηγουμενη φορα, λες και ειναι ολες οι γαμημενες οι ωρες ιδιες, και δεν εχει προβληματα ο KENO να τον απασχολουν, ειναι εδω του μαγαζιου και καλοπερναει.

εχετε φτασει πλεον να νοιαζεστε περισσοτερο για τα σκυλια παρα για τους ανθρωπους. για να νοιαστειτε για εναν ανθρωπο και να μιλατε ομορφα, θα πρεπει ή να ειναι γνωστος σας, ή να ανηκει αναγκαστικα σε κατι που συμπαθειτε (σαν το Pride τωρα καλη ωρα) και συμφωνειτε.

τουλαχιστον εσυ εχεις σπιτακι και λογικα ναι εισαι πιο βολεμενη απο μενα που δεν εχω τπτ απολυτως και με τη παραμικρη φασαρια με πετανε εξω. θα μου πεις αφου δεν δουλευεις ανθρωπε μου δε κανεις τπτ ολη μερα, θα σου πω γιατι και δουλεια να θελα μπορω να βρω ετσι οπως καταντησαν ? τ'αρχιδια στο κεφαλι τους και προχωρανε.

καληνυχτιζω γιατι δε θελω να ριξω καμια χριστοπαναγια βραδιατικα με τη κωλοζωη που μπλεξα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Όντως ο διακτινισμός είναι μια λύση... αλλά δεν ξέρω πόσα στοιχεία από μένα θα κρατήσει το νέο αντίγραφό μου
    και τι θα χάσει το παλιό πρωτότυπό μου...

Senior Member
    Θα σου απαντήσω άλλη μέρα Κενέ. Μου οφείλω λίγη ξεκούραση... χμμ, για την ώρα κάτσε να σου αφιερώσω ένα πολύ ωραίο ποίημα... είναι ό,τι πρέπει κι απ' αυτά που θα ήθελα να είχα γράψει... τα φιλιά μου και καλό σας ξημέρωμα...

http://www.youtube.com/watch?v=YknMpgA8Gus

Senior Member
    εγω δηλωνω,πως ναι,νοιαζομαι πιο πολυ για τα σκυλια απο οτι για τους ανθρωπους!Απειρως περισσοτερο..... αλλα οχι για τους καλοψυχους ανθρωπους,αυτοι τελουν υπο εξαφανιση....και λογω εξαιρετικης σπανιοτητας,ποιοτητας και μοναδικοτητας......εχουν την απλετη αγαπη και τρυφεροτητα μου.....ολοι οι υπολοιποι μπορουν καλλιστα να πνιγουν στα σκατα που οι ιδιοι εφτιαξαν.......να εξαφανιστουν ισως με αυτοματη εκρηξη στον εγκεφαλο....

Senior Member
    Ella2 σβησε μερικα πμ δε μπορω να στειλω
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Γιατί τώρα βρε Φλου;... οι άνθρωποι έχουν ξεπουλήσει προ πολλού τις... ανθρώπινες ιδιότητές τους. Και το κακό ξέρεις ποιό είναι;... να ρε παιδί μου, όταν κοιτιέμαι στον καθρέφτη αντιλαμβάνομαι ότι... ρε γαμώτο... κι εγώ το ίδιο ανώτερο σκατοείδος εκπροσωπώ... από μένα και την τριχωτή μου "πατρίδα και οικογένεια", τα φιλιά μου... άει κι ένα τραγούδι ακόμη... να το ρίξω και λίγο έξω ρε γαμώτο, να τα σπάσω σήμερα γαμώ τη Buckler μου γαμώ...:)... τελευταία καληνύχτα, όβερ!...

http://www.youtube.com/watch?v=cNcXFy8QTC4

Senior Member
    καληνυχτα rock,και γλυκα φιλουδια σε ολα τα τριχωτα μουσουδια....ευτυχως που υπαρχουν κι αυτα για να θυμομαστε την αθωοτητα......

Senior Member
    ella2 κανε χώρο δεν μπορώ να στείλω.

Senior Member
    μια πολυ γλυκια καλημερα σε ολους κ ολες:D
    να εχετε μια υπεροχη μερα,κ οσοι εχετε παραλια εκει κοντα μην το σκεφτεστε καν!!παααμεεεε μπααανιοοοοοοοοοο!!!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Καλημέρα γλυκιά και σε σένα Νεφέλη,
    ναι! ναι! ναι! σήμερα είναι και για μπάνιο και για http://smileys.smilchat.net/emoticon/seasons/ete.gif

Senior Member
    Και μην ξεχνας Συριζα, ε ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Και μην ξεχνας Συριζα, ε ;)

ναι βέβαια! γιατί εκεί που ήμουν http://smileys.smilchat.net/emoticon/seasons/ete.gif ένας λουόμενος
    ξέχασε την ΑΥΡΙΑΝΟφυλλάδα του πονηροκουρή που είναι πάντα προσκείμενος μ' όποιον πρόκειται να βρεθεί στην εξουσία..
    και κοίτα εξώφυλλο: http://www.zougla.gr/newspapers/issue/35157
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις