Τι σκέφτεστε; - Page 784
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 784 of 1532 FirstFirst ... 2846847347747827837847857867948348841284 ... LastLast
Results 11,746 to 11,760 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι πολλα πραγματα μαζι!!!!! Τοσα πολλα που δε μπορω να τα γραψω καν!! χαχαχαχ
    αχαχα!!
    Τό'χεις και 'σύ αυτό?
    Χάος λέμε, μυαλό σούπα...
    Και όταν αποφασίσω να γράψω τα ξεχνάω ΌΛΑ! ...χαχα!!
    ...και μετά διαβάζω αυτά που γράφουν οι άλλοι και λέω συνεχώς ναί, αυτό ήθελα να πώ, ...και αυτό, ...και αυτό... ...χαχαχα!!!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι τουλάχιστον έβγαλε ήλιο γιατί μέσα μου υπάρχει μόνο σκοτάδι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    σκεφτομαι οτι ειναι μαλλον οι τελευταιες μερες που με βλεπετε online. δυστυχως εχω παρα πολλα προβληματα, γινονται συνεχεια καταστροφες και μπλεκω χωρις να το θελω. με αποτελεσμα πλεον να μη ξερω κι εγω τι να κανω. μακαρι να βρισκα κατι γρηγορα οσο προλαβαινω, μπας και επανελθω στα φυσιολογικα, αλλα πλεον ματαια.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Oλη τη μερα ημερα ονειρευομουν παγωτο και νατοοοο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι ειναι μαλλον οι τελευταιες μερες που με βλεπετε online. δυστυχως εχω παρα πολλα προβληματα, γινονται συνεχεια καταστροφες και μπλεκω χωρις να το θελω. με αποτελεσμα πλεον να μη ξερω κι εγω τι να κανω. μακαρι να βρισκα κατι γρηγορα οσο προλαβαινω, μπας και επανελθω στα φυσιολογικα, αλλα πλεον ματαια.
    Υπάρχει μία βλακεία-μηχανισμός (...χαχαχα!!) που μόλις βουλιάζουμε στο τελευταίο πάτωμα ενεργοποιείται και μας ξελασπώνει την διάθεση και όσο απαισιόδοξη και νά'ναι η προοπτική "μας αναγκάζει" να συνεχίσουμε.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Υπάρχει μία βλακεία-μηχανισμός (...χαχαχα!!) που μόλις βουλιάζουμε στο τελευταίο πάτωμα ενεργοποιείται και μας ξελασπώνει την διάθεση και όσο απαισιόδοξη και νά'ναι η προοπτική "μας αναγκάζει" να συνεχίσουμε.
    θενξ για την υποστηριξη, ειχα καποια προβληματα χτες και σημερα το απογευμα που με αναγκαζαν να τρεχω σαν τον Βεγγο, αλλα επιτελους νομιζω τωρα σταθεροποιηθηκε λιγο η κατασταση και μπορω να ηρεμισω. δικαζεται κι ο Κασιδιαρης αυριο, ολα αρχιζουν να (ξανα)κυλανε ρολοϊ. αντε να βρω καμια δουλεια να μην εξαρτιεμαι απο αλλους.

.............τα κοκαλάκια μου.......!!!!!!!

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι αυτοι που υποφερουν πραγματικα, και εχουν σοβαρα και μεγαλα προβληματα, δεν κλαιγονται ολη την ωρα γκρινιαζοντας και μιζεριαζοντας για να τραβηξουν την προσοχη.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Μεγάλη αλήθεια αυτό το από πάνω....
    Και θα πρόσθετα ότι επίσης δε γράφουν σε forum ψυχολογικής υποστήριξης...

Σκεφτομαι οτι αυτοι που υποφερουν πραγματικα, και εχουν σοβαρα και μεγαλα προβληματα, δεν κλαιγονται ολη την ωρα γκρινιαζοντας και μιζεριαζοντας για να τραβηξουν την προσοχη.
    φανταζομαι πως δεν το λες για τα κοκαλάκια μου αυτο......;(

Senior Member
    ε δεν νομιζω τωρα να πρεπει να απαντησω σοβαρα? πρεπει? Ε οχι βεβαια βρε Θεοφανια!! Αλλο ενα ουφ που και που και αλλο συνεχεια μοιρολοι!!!!

Senior Member
    τρελά πράγματα εξωπραγματικά κ έχω κ ένα ύφος διαλογισμού ...........σε λίγο το βλέπω να με πλημμυρίζει άπλετο φως χαχαχα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

ε δεν νομιζω τωρα να πρεπει να απαντησω σοβαρα? πρεπει? Ε οχι βεβαια βρε Θεοφανια!! Αλλο ενα ουφ που και που και αλλο συνεχεια μοιρολοι!!!!
    πλάκα κάνω!!
    Έψαχνα κάποιον να με ρωτήσει γιατί πονούν τα κοκαλάκια μου γι αυτό το έγραψα..:ΡΡ

επί του θέματος, ξέρεις πως εγώ τουλάχιστον είμαι εντελώς κατά της χειριστικής κλμνιας και έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα με τέτοιου είδους άτομα.
    Να σου όμως κάτι από την εμπειρία μου? Απλά μην ασχολείσαι. Δεν έχουν χειρότερο, πίστεψε με.

Senior Member
    "Μεγάλη αλήθεια αυτό το από πάνω....
    Και θα πρόσθετα ότι επίσης δε γράφουν σε forum ψυχολογικής υποστήριξης...".

... ναι, αλλά όλα στην ώρα τους... τα πράματα γίνονται στην ώρα που χρειάζεται να γίνουν. Πάντα...:)... προς το παρόν, και μέχρι να αποχωρήσουν παντελώς, προσπαθούν στον ελάχιστο χρόνο τους να αποθηκεύσουν κείμενά τους - ειδικά τα... λογοτεχνικής αξίας, λολ - από εδώ και από... δίπλα, γιατί τα κομμάτια μας πρέπει να τα μαζεύουμε σιγά - σιγά... άμα είσαι και πληθωρική προσωπικότης, γάμα τα... να δω πότε θα τελειώσω...:)...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    πλάκα κάνω!!
    Έψαχνα κάποιον να με ρωτήσει γιατί πονούν τα κοκαλάκια μου γι αυτό το έγραψα..:ΡΡ

επί του θέματος, ξέρεις πως εγώ τουλάχιστον είμαι εντελώς κατά της χειριστικής κλμνιας και έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα με τέτοιου είδους άτομα.
    Να σου όμως κάτι από την εμπειρία μου? Απλά μην ασχολείσαι. Δεν έχουν χειρότερο, πίστεψε με.
    Ε λοιπον γιατι πονουν τα κοκκαλακια σου?? Εχω δυο μαντεψιες, πολυ σεξ, η πολυ πιλατες.