Τι σκέφτεστε; - Page 795
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 795 of 1532 FirstFirst ... 2956957457857937947957967978058458951295 ... LastLast
Results 11,911 to 11,925 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε μου αρεσει η Πετρουλα, σταματα να βγαζεις δικα σου συμπερασματα για μενα που δε με αφορουν καν. ολες οι λολοστεφανιες εδω μεσα μαζευτηκαν. και οχι, τη κινηση της Κ(λ)ανελλη που του πεταξε τα χαρτια στα ματια του αλλου πρωτη, κανεις δε τη κατακρινε. ουτε το πουσταρια που ειπε στο τελος φανηκε καθολου σεξιστικο. οποτε σας συμφερει ισχυει η ισοτητα, οποτε οχι χεστηκατε. καλα της εκανε κι ακομα χειροτερα επρεπε!
    ΚΕΝΟ μαζεψου γιατι εγω δε σου επιτεθηκα προσωπικα! Το σχολιο μου ηταν ευρυτερο αναφορικα με τα κοινωνικα στερεοτυπα συμπεριφορας των φυλων!
    Και φυσικα δε συγκρινεται η εφημεριδουλα με τα μπουνιδια του "αντρακλα"! Ασε που ειχε προηγηθει το μπουγελοματακι! Θα μου πεις, ζεστη ηταν, ηθελε να το δροσισει το κοριτσι :p
    Αντε πηγαινε να κανεις κι εσυ κανενα μπανακι να ερθεις στα ισα σου!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    ΚΕΝΟ μαζεψου γιατι εγω δε σου επιτεθηκα προσωπικα! Το σχολιο μου ηταν ευρυτερο αναφορικα με τα κοινωνικα στερεοτυπα συμπεριφορας των φυλων!
    Και φυσικα δε συγκρινεται η εφημεριδουλα με τα μπουνιδια του "αντρακλα"! Ασε που ειχε προηγηθει το μπουγελοματακι! Θα μου πεις, ζεστη ηταν, ηθελε να το δροσισει το κοριτσι :p
    Αντε πηγαινε να κανεις κι εσυ κανενα μπανακι να ερθεις στα ισα σου!
    ποια μπουνιδια ρε ALIA, ζητημα αν την αγγιξε με το χερι του, αερα βαρουσε. τραβα δες το βιντεο καλυτερα, κανετε τη τριχα τριχια ολοι στην ελλαδα. αφορμη ψαχνετε παντα. αντε που θελετε και ισοτητα απο πανω, ενω δε μπορειτε ουτε να τη στηριξετε.

Senior Member
    ποια μπουνιδια ρε ALIA, ζητημα αν την αγγιξε με το χερι του, αερα βαρουσε. τραβα δες το βιντεο καλυτερα, κανετε τη τριχα τριχια ολοι στην ελλαδα. αφορμη ψαχνεται παντα. αντε που θελετε και ισοτητα απο πανω, ενω δε μπορειτε ουτε να τη στηριξετε.
    Τετοιος τονος αλλου!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned

ποια μπουνιδια ρε ALIA, ζητημα αν την αγγιξε με το χερι του, αερα βαρουσε. τραβα δες το βιντεο καλυτερα, κανετε τη τριχα τριχια ολοι στην ελλαδα. αφορμη ψαχνετε παντα. αντε που θελετε και ισοτητα απο πανω, ενω δε μπορειτε ουτε να τη στηριξετε.
    http://www.aixmi.gr/index.php/kasidi...osthriktestou/
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    θα παω οποτε γουσταρω, δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω. μεχρι τοτε κιχ γιατι δε σε παιρνει οταν δεν εχεις επιχειριματα να δικαιολογησεις τις μπουρδες που σου πλασαραν.
    Σωπα ρε μαγκα που θα μου πεις και ποτε θα μιλαω!! Και επιχειρηματα σε αερολογιες, λυπαμαι αλλα δε θα δωσω!! Αντε, παλι σοου θες να το κανεις εδω!! Βρισκεις αφορμη με κατι που θα σου πει ο αλλος για να ξεσπαθωσεις!! Αντε μαζεψου παλλικαρα!!

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σωπα ρε μαγκα που θα μου πεις και ποτε θα μιλαω!! Και επιχειρηματα σε αερολογιες, λυπαμαι αλλα δε θα δωσω!! Αντε, παλι σοου θες να το κανεις εδω!! Βρισκεις αφορμη με κατι που θα σου πει ο αλλος για να ξεσπαθωσεις!! Αντε μαζεψου παλλικαρα!!
    ALIA μην αναλωνεσαι... δεν υπαρχει λογος...

Banned

Senior Member
    Σταματήστε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    lol ποια κουβεντα ηθελα να πιασω?? Για το περιστατικο?? Μα εκει δε χωραει συζητηση, ειναι καταδικαστεο και τελος!! Βασικα η τοποθετηση μου ηταν ευρυτερη για τη θεση "αντρογυναιο" που χρησιμοποιησες αλλα εσυ παλι αρχισες το ντελιριο σου περι γυναικων και δε συμμαζευεται!! Τινγκα στο απωθημενο δηλαδη!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Εγω ΚΕΝΟ μονο αυτο εχω να σου πω... οταν ερθει ο καιρος πο θ αρχισεις να διαφωνεις με του Χρυσαυγιτες.. να φροντισεις να εισαι μακρυα τους... δεν δεχονται αντιπαραθεσεις παραμονο σφαλιαροπαραθεσεις... κ ας ευχηθουμε ολοι να μην συμβει ξανα αυτη την χωρα να εχει ολοκληροτικο καθεστως γιατι τοτε δεν θα μπορεις να τσαταρεις κ να εκφραζεσαι οπως γουσταρεις... Αυτα απο μενα κ δεν προκειτε να μπω σε διαδικασια συζητησης μαζι σου.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Τον ανηψουλη μου το μικρό,έχει γενέθλια σήμερα:d
    Ηηηηη γουρούνι μου πανεμορφο χρόνια σου πολλα ματακια μου!!!αχ ψυχούλα μου ποτε μεγάλωσες τόσο;;ποτε ήσουν νεογέννητο μωε κ ποτε εγινες 6!! Να ζήσεις μωακι μου γλυκό!!χιλιοχρονο να είσαι ζωουλα μου κ πάνω απ'ολα υγιέστατο κ γεμάτο χαρα κ αγάπη!!!( αχ άντε να έρθει η ώρα του πάρτυ!!!)
    Αχ μαρεσουν τα παιδικα παρτυ!!!! Τουρτα με νεραιδουλες ή αυτοκινητακι (αναλογα το φυλο), μπαλονακια και μπομπιρακια να τρεχουν γυρω γυρω χαχαχαχαχαχ

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Tα απανταχού φασιστοειδή όταν δεν έχουν επιχειρήματα χάνουν την ψυχραιμία τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    ALIA μην αναλωνεσαι... δεν υπαρχει λογος...
    Εχεις δικιο! Χασιμο χρονου!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να την κάνω σιγά σιγά...εγώ δεν έχω θέση πουθενά κι όπου και να πάω θα συναντάω μόνο πόνο...και δε συνηθίζεται που να πάρει!

νιαααααααααααου!