Τι σκέφτεστε; - Page 802
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 802 of 1532 FirstFirst ... 3027027527928008018028038048128529021302 ... LastLast
Results 12,016 to 12,030 of 22967
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ευχαριστω!!

Οσο για τον ηλιο εγω καθε καλοκαιρι εδω και καποια χρονια δεν αγοραζω μονο αντηλιακα για να βγω στην παραλια, αγοραζω και after sun (εχω τρελα γενικα με τις ενυδατικες κρεμες). Εχω παρει οτι κυκλοφορει σχεδον στην αγορα και εχω καταληξει στο καλυτεροτερο, αν θες σου στελνω πιεμ να σου πω μαρκα, που αν και λιγο τσιμπημενο ειναι η πιο δροσερη after sun που εχω δοκιμασει, την απλωνεις και παιρνει τη φλογωση αμεσως και για λιγα λεπτα νιωθεις οτι σε φυσα δροσερο αερακι στην επιδερμιδα σου, με τεεεεεελειο αρωμα που διαρκει και βιολογικη. Επισης τα eau thermale ειναι τελεια και ψεκαζομαι στο κρεβατι τα βραδια του καυσωνα για να κοιμηθω! Αλλα βεβαια αν μιλαμε για μεγαλη επιφανεια τσουρουφλισματος, γιαουρτι και παλι γιαουρτι!! αν βαλεις και αγγουρι μεσα στυλ τζατζικι ακομα καλυτερα!

εβαλα αλόη και πραγματικά ανακουφίστηκα....;)
    εδώ που είμαι για να ψωνίσεις θέλει χλμ...η ειρωνία είναι πως έχω αφτερ σαν αλλά στην αθήνα....:ΡΡΡ
    (δεν είμαι ξανθια αξλ).
    Είχα βάλει αντηλιακό αλλά μπαινοβγαίναμε στη θαλασσα και δεν καταλαβα πως τσουρουφλίστηκα. Αύριο θα δω τα αποτελέσματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εδώ που είμαι για να ψωνίσεις θέλει χλμ...η ειρωνία είναι πως έχω αφτερ σαν αλλά στην αθήνα....:ΡΡΡ
    (δεν είμαι ξανθια αξλ).
    Είχα βάλει αντηλιακό αλλά μπαινοβγαίναμε στη θαλασσα και δεν καταλαβα πως τσουρουφλίστηκα. Αύριο θα δω τα αποτελέσματα...
    το ξερω, μου αρεσουν τα μαλλια σου

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    το ξερω, μου αρεσουν τα μαλλια σου
    ..λολλλλλλλλλ............τελικά είμαι πιο διάσημη απ όσο πίστευα.....:Ρ
    που τα είδες τα μαλλιά μου?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    (δεν είμαι ξανθια αξλ).
    Και μην ξεχνας να πινεις και νερο!

Senior Member
    ..λολλλλλλλλλ............τελικά είμαι πιο διάσημη απ όσο πίστευα.....:Ρ
    που τα είδες τα μαλλιά μου?
    οπως ειπες, διασημη εισαι

...αξλ το ξέρω....;Ρ

λιλι, προς το παρόν λέω να πιω ένα μπακάρντι..:) ...σκέφτομαι πως θα γυρίσω αθήνα αύριο και έχω χαλαστεί από τώρα...;(

.....ωραία...:)
    Όλα τα είχα ένα έγκυος αδέσποτο στο σπίτι μου να βαριανασαινει και να φοβάμαι μήπως γεννήσει....μου έλειπε............

Senior Member
    .....ωραία...:)
    Όλα τα είχα ένα έγκυος αδέσποτο στο σπίτι μου να βαριανασαινει και να φοβάμαι μήπως γεννήσει....μου έλειπε............
    πηγαινε το στο Μητερα :Ρ

Senior Member
    Πότε θα περάσει αυτή η φάση?

Senior Member
    Και πότε θα με πάρει ο ύπνος?

Senior Member
    Για πότε ήρθε το καλοκαίρι!!! Θέλω και φέτος να περάσω όμορφα και χαλαρά όπως και πέρσι...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι εχω λαθος nick, το αγαπημενα μου λουλουδια ειναι αυτα:

http://flowerinfo.org/wp-content/gal...-flower-10.jpg

http://naturetime.files.wordpress.co...ange.jpg?w=658

Εχω μεγααααλη αγαπη στα λουλουδια, μπορω να πω μεχρι και... δεσιμο... Τα λατρευω, τα αγαπαω, και για αυτο τα βαζα μου ειναι και θα ειναι παντα αδεια, μου ειναι αδυνατον να τα κοψω. Προτιμω να τα βλεπω να γελανε στον κηπο και τις γλαστρες, παρα να χαμογελανε στα βαζα.. I love u guys!!

<3

Senior Member
    σκεφτομαι,ποσο μεγαλο βαρος της γνωστης "κρισης" ειναι μονο ψυχολογικο κι οτι ειμαστε πολυ τυχεροι σε αυτη τη χωρα, με αυτο τον καιρο και αυτη την θαλασσα....

αρκει να βρεθεις μερικες μερες με καλη παρεα στην θαλασσα για να σου φανουν ολα τα προβληματα ανυπαρκτα...

Senior Member
    Ρεμεντυ έχεις δίκιο! Σκέψου οτί άλλες χώρες για να φτάσουν κάποια παραλία πρέπει να ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα και ώρες ενω εμείς όπου και να πάμε θάλασσα βλέπουμε...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    σκεφτομαι οτι πρεπει να ξυριστω παλι αυριο, τα εχω φτιαξει πολυ ομορφα τωρα ετσι οπως ειναι, αλλα πρεπει γιατι εχουν μακρυνει κι εχουμε καλοκαιρι. ουφ μπελας κι αυτος, και να μη θες να κανεις τιποτα απολυτως στη ζωη σου, παλι θα πρεπει να κανεις και να φροντισεις τον εαυτο σου.