Results 12,046 to 12,060 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
12-06-2012, 20:13 #12046
Μάλλον
...για να το σκεφτόμαστε καλύτερα πριν απαντήσουμε ελαφρά την καρδία με 2 λέξεις γιατί αμέσως αμέσως γίνονται 4!
Τώρα να μπούμε στην διαδικασία να απαντάμε ολοκληρωμένα αφού μπαίνουμε που μπαίνουμε στον κόπο
και συν τοις άλλοις με αιτιολογία τίτλου και ερώτηση κρίσεως!
Θα παρατηρηθεί μείωση απαντήσεων λέτε;;;
ή αυτών που ήταν του ποδαριού;;;Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
- 12-06-2012, 21:48 #12047
Να σηκωθώ μία μέρα και να είναι καθαρό το μυαλό μου να φύγουν οι έμμονες ιδέες που με ταλεπωρούν να ηρεμήσω και να γίνω το άτομο πρίν από αυτήν την ανυπόφορη διαταραχή και να νοιώσω σαν να μην έγινε ποτέ
12-06-2012, 22:06 #12048
Kαι εδω ακριβως ειναι το λαθος σου.Δεν προκειται να ξυπνησεις μια μερα χωρις την γαμωδιαταραχη.
Θα μπορεσεις ομως με πολλη υπομονη και δουλεια να ξυπνησεις και να πεις "Α μια εμμονη! Αλλα θα περaσει και αυτη οπως και οι υπολοιπες"
Και αυτο ειναι το κλειδι σε αυτη την ασθενεια.Δεν θα φυγει ποτε,αλλα θα μαθεις να την κουμανταρεις ωστε να μην εισαι πλεον ερμαιο της.Θα εχεις εσυ ελεγχο πανω στις ιδεοληψιες σου και οχι οι ιδεοληψιες πανω σε εσενα.
12-06-2012, 22:10 #12049
σκεφτομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν απολαμβανουν το καλοκαιρι, και παραμενουν κλεισμενοι μεσα στους 4 τοιχους του γραφειου για 8 ή και παραπανω ωρες, μηπως πληρωθουν και μπορεσουν να ξεχρεωσουν τα αξεχρεωτα που αλλοι τους επιβαρυναν. το ιδιο και με τα παιδακια που δινουν πανελληνιες/σπουδαζουν ακομα κι αναγκαζονται να διαβαζουν τζαμπα, μπας και παρουν πτυχιο, ελπιζωντας οτι θα βολευτουν αργοτερα. πως να μη πεσουν στη καταθλιψη και να μην εχουν ψυχολογικα, οταν δεν ευχαριστουνται γενικοτερα στη ζωη τους, αλλα κανουν παντα αυτο που πρεπει ? στα πρεπει δεν υπαρχει διασκεδαση ! δοξα το θεο θα επρεπε να λεω που μπορω και κανω και τα μπανια μου καλοκαιριατικα...
13-06-2012, 00:12 #12050
Σκέφτομαι πόσο ωραία νιώθω που μέχρι πριν από λίγο ήμουν με την παιδική μου φίλη που είχα να δω 4 μήνες και τον κολλητό μου από το Λύκειο (εντελώς τυχαία) που είχα να τον δω και να κάτσουμε έτσι χρόνια. Θυμηθήκαμε τα σχολικά μας χρόνια που είμασταν μια παρέα.. Τι όμορφα! Τελικά αυτά μένουν στο τέλος..
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
13-06-2012, 00:44 #12051
ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζω... ή στραβα αρμενιζουν οι αλλοι.... ή εγω...? ή οι αλλοι...?
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
13-06-2012, 03:46 #12052
Σκεφτομαι οτι καποτε τουλαχιστον ηθελα να πεθανω......
13-06-2012, 07:51 #12053
Το να κάνω αρνητικές νήξεις για κάτι που έχεις πει εν σχέσει με το άτομο μου σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να εκληφθεί ως αρνητική μου εντύπωση για το άτομο σου. Απλά τωρα που το γραφω διερωτούμαι, μήπως το να απομονώνω κάτι συγκεκριμένο και να επικεντωνομαι σ' αυτο, ενώ κατα τα λοιπά να κρίνω ως τουλάχιστον θετικό το λόγο σου έναντι μου, είναι δείγμα τελειομανίας, τελειομανία στο πως θα θελα να ειναι οι σχέσεις των άλλων έναντι μου, δλδ σε τελική ανάλυση σε όλα άψογες. Βεβαια υπάρχουν και άτομα που αποτελούν αρνητικές εξαιρέσεις, όμως αυτα ειναι ελάχιστα και η αρνητική σταση καποιων έναντι μας μπορεί να ναι αποτελεσμα απο μερους τους αναγνώρισης και ζηλιας γι αυτα που αναγνωριζουν αυτοι σε μας ως αξιόλογα, εμείς όμως τα υποτιμάμε αφού έχουμε στραμμενο το βλεμμα μας στα αρνητικά μας. Ως προς τις συμβουλες σε ευχαριστω, ωστοσο πιστευω, πλην εξαιρεσεων ο καθενας στο χωρο αυτο ξέρει τι του λείπει και πιο δρομο πρέπει να ακολουθησει για να το αποκτήσει, βαθια στη σκεψη μας δεν μας ειναι αγνωστα δλδ και ισα ίσα μπορει να ακούμε αυτα που εμεις συμβουλευουμαι αλλους να κανουν (αποδειξη ότι δυσκολευομαστε να τα εφαρμόσουμε, χωρις να σημαινει ότι δε θελουμε να τα εφαρμοσουμε), και ετσι ο λόγος ο οποιος απευθυνεται εδω μαλλον να έχει εμψυχωτικό χαρακτήρα ή επιβεβαιωτικό αν η αυτοεκτίμηση βρισκεται σε επίπεδο που προκαλεί αμφιβολίες. Σε καθε περίπτωση μου κανει εντύπωση ο απλός σου λόγος και η προσπάθεια σου να προσφερεις ότι καλύτερο σου βγαινει για να βοηθησεις ( τοχω διαπιστωσει και άλλες φορες για άλλα ατομα στο φορουμ)
γιάννης
13-06-2012, 14:37 #12054
σκεφτομαι οτι στη φυση δεν υπαρχει σωστο και λαθος. δε μπορεις να πεις στο λιονταρι να μη κυνηγησει επειδη θα του βαλεις προστιμο. το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο, επειδη ετσι το συμφερει κι ολας. ολες αυτες οι ανθρωπιστικες μαλακιες ειναι απλα για να καθυστερησουν το αναποφευκτο και να το παιζουμε ανωτερο ειδος (που ειμαστε το κατωτατο εχωντας γαμησει το πλανητη). καταντησαν καθυστερημενο ομως τον ανθρωπο, χωρις ελευθερια του δυσκολεψαν τη ζωη και τον καναν προβληματικο, γι'αυτο ειμαστε και τωρα εδω. εκει παρεμβαινω εγω σαν τον Μηδενιστη και λεω "βαλτε στο μπιπ σας χρυσα και πλατινενια μπιπ", προτιμω να ειμαι ο εαυτος μου παρα το καραγκιοζακι που θελει η κοινωνια υπακουωντας στους νομους μεχρι ασφυξιας. δε νοιαζομαι για τους αλλους παρα μονο αμα μου προσφερουν, τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεται ? το μεγαλυτερο ανεκδοτο στο χαος του συμπαντος, ειναι ο καθε ειδους νομος !
13-06-2012, 15:09 #12055
ΚΕΝΟ, κάποιοι μέσα σ' αυτο το μπάχαλο που περιγράφεις κατορθωνουν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να επιβληθούν στα άλλα ανθρωποειδή. Η διαφορά μας με τα ζωα ειναι ο νους και το πως τον χειριζόμαστε. Εμείς ανήκουμε σ' αυτους που απλά παλεύουν να μη χάσουν το δικό τους χωρο, ότι απέμεινε δλδ. Αν εχουμε την ικανότητα στο νου για κατι παραπάνω απ αυτό, θελουμε ενεσεις αισιοδοξίας.
γιάννης
13-06-2012, 15:36 #12056
Εγώ πάντως θέλω ενέσεις ιωδίου..αλμύρας..θαλασσίτσα ς γενικότερα αλλά όχι ρε γαμώτο αυτές τις βρωμερές της Αττικής!!
καμμια ιδέα κανείς για το που θα μπορούσα να πάω για σπλιτσι σπλιτσι χωρίς να πετύχω τιγκαρισμένη παραλία με μουσκουλιάρηδες, ξέκωλα και σκουπίδια - φυσαλίδες στο νερό?
Κάποια δηλαδή κοντά στην Αθήνα αλλά ήσυχη.....το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
13-06-2012, 16:09 #12057
μα ποιος νους και ποια ψυχη ? ποια σωτηρια και ποια μετα θανατο ζωη ? αυτα θεωρουνται δεδομενα χωρις να εχουν αποδειχτει. και μας κανουν να φοβομαστε στο τελος και να ψυχαναγκαζομαστε, και να γινονται ολα πιο περιπλοκα απο τι ειναι. σορρυ ειμαι Μηδενιστης, απολυτος ρεαλισμος, δεν δεχομαι θεους και υποτιθεμενη πνευματικη ανωτεροτητα. εκει εξω ειναι ολα πρωτογονα, μια ζουγκλα στην οποια επιβιωνει ο πιο δυνατος. και η ψευδαισθηση του πολιτισμου προερχεται απο τον φοβο του ανθρωπου μη ξεφυγει, γι'αυτο δημιουργησε κοινωνιες να του παρεχονται μονο οσα εχει αναγκη για να παραμενει ησυχος. η κοινωνια φροντιζει για ολα και για ολους, αρκει να πηγαινεις με τους νομους. δλδ να κοιμομαστε ορθιοι, και να ειμαστε εξαρτημενοι. γι'αυτο ξοδευουμε τα παιδικα μας χρονια πηγαινωντας σχολειο, να μαθουμε και να αποδειξουμε οτι ειμαστε βλακες οπως μας θελουν αποκτωντας και πτυχιο. μεθαυριο πιανεις και δουλεια στην εταιρεια στο γραφειο, σαν αληθινος σκλαβος οπως εμαθες για να προσφερεις δηθεν στο συνολο. το συνολο ομως μας εχει χεσμενους και φυσικα οι νομοι δεν ισχυουν για ολους. εχεις αρχηγους αυτους που τους ορισαν οπως τους συμφερε, γι'αυτο γιναν κι αρχηγοι γιατι καταφεραν και κοροϊδεψαν τους πολλους ξεφευγωντας απ'τους νομους. οπως και η δικη μας η κυβερνηση στην ελλαδιτσα. αν υπακουαν θα παραμεναν μια ζωη να προσπαθουν.
13-06-2012, 16:30 #12058
13-06-2012, 16:38 #12059
13-06-2012, 17:25 #12060
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία