Results 12,121 to 12,135 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
15-06-2012, 01:05 #12121
συμφωνώ με το αλλαγές...όμως έχουμε θέλουμε δε θέλουμε δυναμική ύπαρξη...έστω και στο υποσυνείδητο..
Keep a distance between you and yourself when you think... (γραμμένο στο τοιχάκι του πάρκου)
The hyper-activity of thoughts can cause brain crash only when you think against your instincts...
το υγ έδωσε ωραίο έναυσμα..Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
- 15-06-2012, 01:10 #12122
σκεφτομαι πως εχετε παρει κατι...
15-06-2012, 01:27 #12123
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
.................................................. ...............
Last edited by Joann; 15-06-2012 at 02:28.
15-06-2012, 06:13 #12124
6 το πρωι , σχεδον κομματια περιμενω να σχολασω , σκεφτομαι πως θα κανω το αυριανο ταξιδι για Θεσσαλονικη μετα απο νυχτερινη βαρδια . Σκεφτομαι επισης τι καρναβαλι θα εχουμε και παλι με το αποτελεσμα των εκλογων . Τι μπουρδα εχουμε να φαμε παλι στα μουτρα και τι μανικι εχω να παρω απο την εφορια . Σκεφτομαι πως θα πρεπει να δωσω επιστροφη κανα ποσο περιεργο και δεν εχω και μαλλια για να μου πεσουν γιατι τα εχω ξυρισει . Σκεφτομαι οτι λιγα τα ψωμια μου στην Ελλαδα αλλα θα μου αφησει ενα ωραιο αποχαιρετιστηριο δωρακι . Σκεφτομαι οτι ισως φλυαρω και οτι μπορει να με εχει πιασει μια ταση υπερβολης τετοια ωρα αλλα νομιζω πως καιρος ηταν. Σκεφτομαι πως οσες ωρες και να στοχαζομαι ακρη δε βγαζω με τιποτα . Σκεφτομαι πως εχω υπερφορτωση τον εαυτο μου αυτο το διαστημα και θα κλαταρω απο ωρα σε ωρα . Σκεφτομαι το οτι θα πειτε τι λεει αβουτος ο τρομπας ακομα δε ξημερωσε καλα καλα και στην τελικη αναρωτιεμαι αξιζει ο κοπος να σκεφτομαι???????????????????????????
15-06-2012, 10:34 #12125
λολ, καταλαβαινεις οτι αυτο που ρωτας δεν υπαρχει, ετσι ? δλδ ακομα κι αν σου γραψω οδηγο πως να ζησεις υπεροχα τη ζωη πχ, παλι οταν βαριεσαι ή το κανεις σαν αγγαρεια υπαρχουν πιθανοτητες να αποτυχεις. γιατι οι γυναικες ειναι ανθρωποι κι αυτες, παρολες τις αμφιβολιες. οχι γατια να πεις παιρνεις ενα ψαρι και τρεχουν απο πισω σου. δε μπορεις να τις κοροϊδεψεις με στημενα πραγματα. και σαν ανθρωποι θελουν κατι το ανθρωπινο, να περασουν καλα.
γι'αυτο σου λεω πηγαινε να συνηθισεις κι ολας στο εξω και να μιλας με ανθρωπους, και θα ερθουν ολα. λιγο παρατηρητικος να εισαι με τι παιζει γυρω σου, κι αφου εντοπισεις καποια που σου αρεσει και ειναι μονη ή απλα θες να δοκιμασεις, ξεκινας κουβεντα, αρχικα ρωτα την ωρα, για φωτια να αναψεις τσιγαρο, οτι σου ρθει. κι απο εκει συνεχιζεις αναλογα την απαντηση, αν ειδες θελει κι αλλο.
15-06-2012, 11:00 #12126
Εξήγησε στον φίλο sheldon ότι δεν είναι τεχνικές και θέτρο, ειτε τοχεις στο χαρακτηρα ειτε όχι. Αμα δεν τοχεις στο χαρακτηρα θα περιμενεις πολλή καιρό και θα καταβαλεις δεκαπλάσιες προσπαθειες εν σχεσει με αυτους που τοχουν μέχρι να καταφέρεις καποια που σ' αρεσει. Το αυθορμητο εχει πολλές πιθανότητες να πετυχει, δε σημαινει όμως ότι θα κρατησει. Κατα τα λοιπα συμφωνω απόλυτα μαζι σου στα όσα του λες.
Και μενα πρόσφατα, μου στελνει μια συναδελφος μεσω καποιου άλλου, χωρις να της το ζητησω, ένα βιβλιαρακι οδηγο δουλειας γραφοντας αφιερωσουλα απέξω " στο γιαννη με αγάπη, μαρία". Και διερωτηθηκα μηπως παιζει φαση αφου καπου καταλαβε ότι τη γουσταρω, την παιρνω τηλ στο γραφειο της υποτιθεται για να την ευχαριστησω και να το σχολιασω και μου απαντα χαμογελαστα στο έγγραψα χαριτολογώντας και μην παρεξηγηθεις ότι σημαινει κάτι άλλο. Τωρα τι να υποθέσω? χιλόπιτα? ή κάτι μπορει να υπάρχει στο μυαλό της?γιάννης
15-06-2012, 11:10 #12127
ε το ειπα ναι, αμα παει βαρεμενος ή λες και κανει αγγαρεια, δε προκειται να καταφερει κατι, θα βαρεθει και η κοπελα. το φτιαχτο κανει μπαμ, γι'αυτο δε μπορω να γραψω κατι συγκεκριμενο. ειναι σαν να του λεω πως να ζησει τη ζωη του, μπορω να κανω κατι τετοιο ενω ειναι δικη του κι ο καθενας εχει το τροπο του ? απλα δε γινεται, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. ετσι και οι κοπελες δεν ειναι ολες ιδιες, αλλες μπορει να γουσταρουν τολμη, αλλες πιο χαλαρα πραγματα. βλεπεις και κανεις καθε φορα, αναλογα και τι σου ταιριαζει παντα.
15-06-2012, 14:28 #12128
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
15-06-2012, 14:32 #12129
Παιδιά δεν είμαι καθόλου καλα!!
Είμαι σε μαύρο χαλι.. Πριν μερικές μέρες έκανε ο μικρός μου ανιψιός επέμβαση κ χθες (παρατήρησα "περίεργη" αλλαγη στη συμπεριφορά του κ τελικα )μου εκμυστηρευτηκε ότι τον ΕΔΕΙΡΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ επειδή δεν καθόταν να του κάνουν τη ναρκωση(το επιβεβαίωσε κ μια νοσοκόμα που ήταν μέσα)!!!!!!!!!!
Παιδιά έχω τρελαθεί πως είναι δυνατόν να το κάνουν αυτο σε μικρο παιδάκι;;;είμαι πολυ σκατα δε λέω για τον μικρούλη που κάνει εμετους απο το σοκ!!!θέλω να τους κλείσω μέσα τους ********υς !!!!!!!ρωτήσαμε αν μπορούμε να κάνουμε καταγγελία αλλα χωρίς αποδείξεις δε γίνεται τιποτα(η νοσοκόμα δε δέχεται να καταθέσει)!!πως να βοηθήσω το μωρακι μου που ειναι σε αθλια κατασταση σας παρακαλω πείτε μου!!!!(soulmatesNeverDie!!!)
15-06-2012, 14:36 #12130
15-06-2012, 14:41 #12131
Last edited by Idella; 15-06-2012 at 19:39.
(soulmatesNeverDie!!!)
15-06-2012, 14:42 #12132
Λυπάμαι πολύ που συνέβη αυτό στο παιδάκι! Πρώτ΄απ' όλα οι γονείς του τι κάνουν? Γιατί όλα αυτά πέφτουν σε δική σου πρωτοβουλία? Εκτός αν το ρωτήσαμε περιλαμβάνει και τους γονείς. Ένα το ερώτημα. Μετά, σε ποιο νοσοκομείο? Αποτανθείτε στη διεύθυνση της κλινικής. Φυσικά αν έχει γίνει αξίζει καταγγελία, αλλά θέλει πρώτα να μαζέψετε τα στοιχεία καθαρά και ένα ένα, ποια άλλα άτομα ήταν μπροστά, τι περιελάμβενε ακριβώς η κακοποίηση, από ποιο/α άτομα, και τα λοιπά, καθώς και να ρωτήσετε δικηγόρο πώς να προχωρήσετε τις διαδικασίες. Και όσον αφορά το μικράκι που πέρασε τέτοιο σοκ, προτείνω να αποτανθείτε σε παιδοψυχολόγο, για το πώς να το αντιμετωπίσετε και άλλες πληροφορίες.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
15-06-2012, 14:46 #12133
15-06-2012, 14:51 #12134
Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση!! Ναι λέγοντας"ρωτήσαμε" εννοώ κ τους γονείς του.. Έχουμε απευθυνθεί κ στη διεύθυνση του νοσοκ. Κ προσπαθήσαμε να βρούμε μια άκρη με όσους ήταν παρόντες κ μάρτυρες σε όλο αυτο αλλα κανεις δε θέλει να μπλεχτεί!! Η απάντηση που πήραμε;;"λυπουμαατε δε θελουμε να διακινδυνευσουμε τη δουλειά μας"! Όσο για τον παιδοψυχολογο αυτο σκεφτήκαμε κ εμείς. Θα περιμένουμε λίγο (γιατι είναι στην ανάρρωση κ δεν επιτρέπεται να βγει ακόμα απο το σπίτι)κ θ τον πάμε οπωσδήποτε!
(soulmatesNeverDie!!!)
15-06-2012, 14:52 #12135
είναι εξωφρενικό αυτό που συνέβη!
νομίζω ότι η γνωμάτευση παιδοψυχολόγου μπορεί να σταθεί σαν καταγγελία και επίσης αν το παιδί φέρει μώλωπες..
αν ευσταθεί η κατηγόρια στα μάτια του εισαγγελέα θα τους τραβήξουν αυτοί μέσα να τα ξεράσουν όλα και η νοσοκόμα
που συγκαλύπτει και όλοι η λέρα εκεί μέσα..
οπωσδήποτε χρειάζεται μια στήριξη το παιδί καλύτερα επαγγελματική..
και δεν ξέρουμε αν είναι και μόνο αυτό..το παιδί μπορεί να έχει και σοκ από την ίδια την αναισθησία αν δεν του έγινε σωστά και βεβιασμένα
όπως λες..
από την εγχείρηση έπειτα της αναισθησίας ρώτα τον αν θυμάται κάτι ..γιατί εκεί συντελείται άλλου είδους ποινική πράξη αν δεν έχει γίνει και σωστή αναισθησία εκτός της κακοποίσης..Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
Είχε σχέση και έκανε κάτι μαζί μου 3 μηνες
29-06-2025, 07:38 in Σχέσεις και Επικοινωνία