Results 12,241 to 12,255 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
18-06-2012, 23:36 #12241
- 18-06-2012, 23:38 #12242
18-06-2012, 23:41 #12243
- In this old house where every door is open
να μην σκεφτεσαι οτι στραβο εγινε, αλλα οτι καλο ερχεται, ετσι θα φτιαξει η ψυχολογια... πρεπει να νιωθεις καλα για το μπεμπε..
18-06-2012, 23:50 #12244
Θεοφανια μου καλησπερα.. Ήρθα κ έμεινα με τους παππούδες μου πριν απο μερικούς μηνες( διότι πρώτον δεν έβγαινα οικονομικά καθώς είμαι ανεργη κ δεύτερον επειδή αρρώστησε η γιαγιά μου πολυ σοβαρά κ ήθελα να έρθω κ εγω να την προσέχω)
Ήταν όλα καλα μέχρι πριν λίγο καιρο. Να μην τα πολυλογω άρχισαν να στραβωνουν τα πράγματα (μπερδεμένη ιστορία)
Κ απόψε έγινε το μπαμ όταν άρχισαν να μουρμουρανε επειδή λέει τους ντροπιασα που έμεινα έγκυος, τι θα πει η γειτονιά ο κόσμος ε άρχισα να λέω τα δικά μου ( ότι χεστηκα για τους έξω κ να κοιτάει ο καθένας τα δικα του ) κ τέλος πάντων επειδη ανεβηκε αρκετα η ενταση κ δεν το αντεχω στην κατασταση που ειμαι,τους είπα ότι αφού δεν σταματάνε κ δεν σέβονται το γεγονός ότι δε μπορω , θα τα μαζεψω κ θα φύγω αύριο ..
Ε τα πήραν ακόμα χειρότερα γιατι λέει ποια είμαι εγω να τους εκβιαζω ότι θα φύγω ακόμα δεν έχω βγει απο το αυγό μου κ με πέταξαν έξω ....
Είχα σκοπό να μετακομισω στο σπίτι του μπαμπά του μωρου πολυ σύντομα (αλλα περιμέναμε να τελειώσει η ανακαίνιση του σπιτιού του κ να πάω μια κ καλη ) τελικά έπρεπε να έχω φύγει πολυ καιρο πριν.. Πες με ηλίθια θα το δεχτω(soulmatesNeverDie!!!)
18-06-2012, 23:57 #12245
...όχι, γιατι να σε πω ηλίθια?
το ότι ένιωθες ασφάλεια στους παππουδες σου, είναι το πλέον φυσιολογικό στην κατάσταση που βρίσκεσαι.
Ετσι όπως το έγραψες στην αρχη σκέφτηκα πως έμενες με "φιλους" και πάντα η συμβίωση είναι δύσκολη οπότε μπορεί να ήρθατε σε ρήξη.
Μη στέκεσαι σε αρχαιολιθικές απόψεις, έχεις πάρει μια απόφαση και πρέπει να τη στηρίξεις ολόψυχα. Μη χαλιέσαι και μη στεναχωριέσαι για τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που ζουν σε άλλον αιώνα.
Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς.
19-06-2012, 00:05 #12246
(soulmatesNeverDie!!!)
19-06-2012, 00:55 #12247
σκεφτομαι πως πηγα ηρθα αλλα ορισμενοι χρηστες σε αυτο κι ενα αλλο φορουμ παραμενουν ονλαην τοσες ωρες. μα καλα δε σκατε βρε παιδια ? το πρωι βγηκε το συμπερασμα οτι οι ελληνες ειναι εθισμενοι στη καταθλιψη. εγω πιστευω πως συμφερει κι ολας να εισαι καταθληπτικος πλεον, σου συμπεριφερονται ολοι καλυτερα.
19-06-2012, 03:12 #12248
τις προαλες που λετε εμπαινα σε ενα στενακι και μια κοπελα με πολιτικα νομιζω εκανε τον τροχονομο! γενικα δεν μου εμπεει πολυ ασφαλεια η κατασταση. και να φανταστεις ιντερνετικο φιλαρακι εχω παει και φανταρος να λεω πως εγινα και ανδρας.
19-06-2012, 03:24 #12249
και οσο για τους φασιστες τους νομιμοφανεις (εαν δηλαδη λειτουργουν οπως η μαφια που διακηνουν πραματεια και εκτελουν κοσμο αν και "χλωμο το κοβω") αν ηταν ελεγχομενη η κατασταση δεν θα ειχαμε ουτε υποτιμιτικες πραγματικοτητες για τον ελληνα οπως αυτο που εγινε στη τηλεοραση μπροστα στα ματια ολων, ουτε βεβαιως ειναι λυση η εκδικηση. σκεψου παραδειγμα την ταινια αμερικανικη ιστορια Χ οπου ο μεγαλος ναζι κανει κατι πολυ πολυ κακο και καταδικαζει οτι εχει σχεση με αυτον, σβηνει τον εαυτο του βασικα σε μια εκρηξη οργης. διαβαζα πριν στην εφημεριδα πως εκτελεσαν φαρμακοποιο με οπλα! και απορω ρε φιλε φιλαρακι ιντερνετικο φιλοι (σας φτιαχνει η αδυναμια;) ποιοι ειναι ολοι αυτοι; η κοζα νοστρα; και τι τους εφταιγε ο φαρμακοποιος; κατι θα εκανε. δε μπορει. χωρις να το εχω σπουδασει το αντικειμενο αν εξαιρεσουμε ατομικες προτοβουλιες εκτελεσης οπου το ατομο ειναι υπο επηρεια ουσιων η παρανοικο σε πληρη φαση μανιας ψυχωσης κτλ η εκτελεση απο ομαδα η στο στρατο γινεται σε πολεμο η απο μαφια. μιλαμε τωρα για καταστασεις "κοροιδω ν" που δεν θα πρεπε να ειναι να πληρωνουν φπα και εισφορες για τα κοινα που δεν αξιοποιουνται τελικα αυτες οι εισοφρες για τα κοινα και μαφιες να κανουν οτι μα οτι γουσταρουν. ειναι αυτο κατι για το οποιο θα επρεπε να αδιαφορουμε; το κρατος θα κρυβεται πισω απο ολα αυτα και ειναι κριμα να ειμαστε τοσοι νεοι ανθρωποι να ψαχνουμε για δουλεια για τροπο επιβιωσης. εσεις που γραφετε εδω περα σε φορουμ απο οσο καταλαβαινω που μονο ψυχολογοι δε γραφουν πως περνατε; ειστε μαφια παουερ και σεις; σορρυ αν ειμαι λιγο χυδαιος αλλα μερικες φορες σκεφτομαι πως δεν υπαρχει δικαιολογια πισω απο τοσο κακες πραξεις. αν θελουμε να παμε μπροστα σαν κοινωνια πρεπει να καταλαβουμε πως αυτο γινεται οταν ειμαστε ολοι ενωμενοι και φιλοι μεταξυ μας., τα ατομα που βαζουμε στο περιθωριο εχουν πολλες παρεκτροπες απο καλες συμπεριφορες δηλαδη συμπεριφορες εγκρατειας για να το θεσω και με πιο ορθα ελληνικα γραμματα το μηνυμα αυτο.
19-06-2012, 03:34 #12250
και περι φυσικου παραγοντα. αν ειχαμε συντηρησει αυτο το αισθημα της ανθρωπιας, οτι εμεις δεν ειμαστε πανω απο τη φυση που μας διατηρει ζωντανους, ουτε πανω απο συμπαντικες αγνωστες ακομα δυναμεις, θα ειχαμε περισσοτερο σεβασμο , ολοι, για την θαλασσα (να μην πεταμε σκουπιδια πλαστικα και τα δικα μας περιτωματα), για τα δαση και θα ειμασταν εν τελη μια πιο οργανωμενη κοινωνια. εχουν γινει βεβαια καποιες προσπαθειες και μπραβο σε οσους, και ειναι πολλοι, εχουν συνησφερει χωρις να πληρωθουν ουτε ενα ευρω, αλλα και μεις τι να κανουμε, δεν πρεπει να εχουν δουλεια εργασια ολοι οι ανθρωποι απο μια ηλικια και μετα; αυτο δεν ειναι το νοημα της ενηλικης ζωης; η μηπως τα παιχνιδια με οπλα γυναικες στα χαμηλα τους και μη χειροτερα. αυτα ειχα να πω βασικα. δεν γνωρισω ποσοι εχουν διαθεση να συζητησουν μαζι μου, δεν ειμαι συγγραφεας βεβαια εκτιμω τη συζητηση. και μια συζητηση ειναι ωφελιμη οταν μαθαινουν και οι δυο τρεις τεσσερις οσοι συζητανε δηλαδη.
19-06-2012, 03:44 #12251
Γιαννη εκτος από τα μαθηματα που παιρνουμε από την ζωη μπορουμε να βρουμε πολλες λυσεις σε καποια βιβλια . Το παρακατω βιβλιο που σου προτεινω ( και γενικως σε οποιον θελει ) είναι καλογραμμενο και δεν είναι ρηχο . Εκτος από καινουργιες γνωσεις , θα βαλει σε ταξη τις οποιες γνωσεις ηδη γνωριζεις . Δεν θελω να λεω πολλα , παρτο κ θα με θυμηθεις .
- Η τεχνη της σαγηνης - του Robert Greene .
http://www.bestprice.gr/search?q=%CE...BD%CE%B7%CF%82
19-06-2012, 08:15 #12252
Σαλβαδόρ, είδα το λινκ. Φαίνεται αρκετα ενδιαφέρον βιβλίο. Τετοια βιβλία ειναι υποβοηθητικά. Άμα κανεις μια καλή ενδοσκόπηση, πολλά από αυτά που γραφουν τα βιβλία δεν μας είναι άγνωστα, υπάρχουν στη σκέψη μας, σαν σε λανθάνουσα κατάσταση αδρανή. Διαβάζοντας τα είναι ως να επιβεβαιώνουμε αυτά που ήδη υπάρχουν σε τετοια κατασταση στη σκέψη μας ως απόδειξη ότι χρησιμοποιούνται στην πράξη και ειναι αποτελεσματικά. Η επιβεβαίωση αυτη ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας και λειτουργει και σαν κίνητρο για πράξη, οπότε πιο ευκολα γίνονται πράξη σε σχέση με πριν που απλά υπήρχαν σε λανθάνουσα κατάσταση. Φτανει βεβαια να υποβοηθουν την εφαρμογη τους το εξωτερικο μας περιβαλλον, οι ανθρωποι με τους οποιους γενικά συναναστρεφόμαστε, να υπάρχει καποια έστω θετικη διαθεση εναντι μας απο μερους τους. Κι ο λογος που δεν τα χρησιμοποιούμε τοσα χρονια ειναι τα μπλοκαρίσματα, οι φοβίες, η χαμηλή αυτοεκτίμηση ως αποτελεσμα αρνητικων βιωμάτων, αυτο το να ξερουμε στη σκεψη μας περισσότερα αλλά να κανουμε λιγότερα. Άρα υποβοηθούν ως μεθοδος αυτοβελτίωσης.
γιάννης
19-06-2012, 08:21 #12253
σε όλους όσους είσται ονλάιν καλημερα,ειμαι πολυ πρωινή σήμερα
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
19-06-2012, 08:25 #12254
Καλημερα, καλως το κοριτσι :)
19-06-2012, 08:45 #12255
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία