Τι σκέφτεστε; - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 82 of 1532 FirstFirst ... 32728081828384921321825821082 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 22967
    Eγω παλι εχω βαρεθει να σκεφτομαι....δεν θελω να σκεφτομαι.......γινεται να παψω να σκεφτομαι......??????

Senior Member
    κι εγω αυτο θελω!!!! αλλα δεν μπορω να το πετυχω!!! ωρες ωρες το μυαλο μου κανει 2000 σκεψεις κ στροφες το δευτερολεπτο!!!!(που λεει ο λογος δλδ) :) αλλα οχι δυσκολο ειναι να μην σκεφτεσαι....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    "κανεις ποτε δε μπορει να κανει το σωστο με στοχο να ευχαριστησει καποιον αλλο"

Banned
    σκεφτομαι οτι η ζωη μου καταστραφηκε επειδη ετυχε να γεννηθω στην Ευρωπη, τη ******* της Αμερικης... και ποσο καλυτερος θα ημουν αν γεννιομουν εκει που επρεπε! σκεφτομαι οτι τελικα τιποτα δεν διαλεγουμε, ουτε τους γονεις μας, και μαλλον ουτε και τα προσωπα που αγαπαμε...

Senior Member
    Εγω νομιζω οτι τους γονεις μας τους διαλεγουμε κ γιαυτο κ υποφερουμε.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Banned
    τυχαια ειναι ολα, ουτε αυτοι που μας μεγαλωνουν δε μας διαλεγουν να γινουμε ετσι οπως γινομαστε. και ποσα παιδια καταληγουν νεκρα, στα σκουπιδια, ή στη καλυτερη σε ορφανοτροφειο πριν καν μεγαλωσουν ?

Senior Member
    εν οιδα οτι ουδεν οιδα!

Banned
    σκεφτομαι ποσο καλυτερα ηταν τα πραγματα οταν ημουν μικροτερος. μοιαζαν πιο ευκολα κι αθωα, και ορισμενα πιο ασημαντα. ζηλευω αυτους της νεας γενιας που τους βλεπω τωρα μπροστα μου. γερασα κι εγω νωριτερα απ'την ωρα μου. και νομιζω ενα μερος της ευτυχιας μας κρυβεται σε αναμνησεις που εχουμε, και σε πραγματα που καναμε μικροτεροι. αν τα ξανακανουμε ισως νιωσουμε παλι οπως τοτε και ειμαστε ικανοποιημενοι, αφου μας λειπουν. μακαρι να μπορουσα να γυρισω στο παρελθον... για πολλους λογους!

Junior Member
    Να φύγω από την πόλη με έχει κουράσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αν πουλιοταν η αυτοεκτιμηση θα ξεπουλιομουν για να την αγορασω!

Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    αν πουλιοταν η αυτοεκτιμηση θα ξεπουλιομουν για να την αγορασω!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    γιατι???????????????????????????????????????? ???????????????????????????
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Junior Member
    Σκέφτομαι αν θα αλλάξει, αν θα γελάσει, αν θα καταλάβει αν.............................................. ................

Banned
    Σκεφτομαι ποτε θα βρω δουλεια!!

Banned
    σκεφτομαι οτι ειμαστε ολοι ψυχασθενεις σε μια τεραστια ψυχιατρικη κλινικη που ονομαζεται πλανητης γη.