Τι σκέφτεστε; - Page 824
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 824 of 1532 FirstFirst ... 3247247748148228238248258268348749241324 ... LastLast
Results 12,346 to 12,360 of 22967
    Senior Member
    Τωρα αν σας πω αυτη την αναμνηση θα με θεωρησετε κουλη...αλλα ειναι αληθεια εντελως....
    γυριζω απο πατρα με το κτελ.καθομαι τερμα γαλαρια,και διπλα μου μια κοπελα και ενα αγορι παραθυρο..... βγαζω ενα βιβλιο με την ιστορια των μαγιας κι αρχιζω να διαβαζω....καπου στην διαρκεια της διαδρομης ακουω απο διπλα ηχους,κοιταω με την ακρη του ματιου,τα παιδια εχουν σκεπαστει με ενα μπουφαν και γινεται της μουγγης κακομοιρας...χεχε
    εγω διαβαζω αμηχανη για τους μαγιας και τους ινκας και διπλα μου γ@@@αι ....δεν θα πω αλλες λεπτομερειες.....χιχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ρατσιστρια
    ρε συ 80 ήταν ούτε τα 20 δε το κάνουν δημόσια!!σου ειπ το πρωι καλημερα παρε κ μια καληνύχτα μπαιιιιιιιιι
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    game is not over till it's over, αλλα σκεφτομαι τι να κανω, να συνεχισω να προσπαθω ή να τα παρατησω?????? Αν προσπαθησω κι αλλο θα βγει σε κατι καλο?? Η απλα καθυστερω το τελος? Πιφ!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ρε συ 80 ήταν ούτε τα 20 δε το κάνουν δημόσια!!σου ειπ το πρωι καλημερα παρε κ μια καληνύχτα μπαιιιιιιιιι
    εγω τωρα ξυπνησα :Ρ αμα δεν σου αρεσε ας μην κοιτουσες, δεν ειναι υποχρεωτικο :Ρ

Senior Member
    ...πως χωρις τα χαπια ειμαι πτωμα...

Senior Member
    Μου αρέσει το γλυκό κάστανο... Τρελλαίνομαι!

Quote Originally Posted by Curie View Post
    Σκέφτομαι ότι κάποιοι (έστω παρα πολυ λίγοι) αποκτουν τετοια μέσα στην κρίση. Πως τα καταφέρνουν???
    γιάννης

Άκουσα ότι ο Κασιδιάρης μετα το περιστατικό με την Κανέλη απέκτησε πολλές κρυφές θαυμάστριες (στα φανερα τον καταδικάζουν στα κρυφα τον θαυμάζουν). Αληθεύει?
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη μου, δεν είναι κρυφές και δεν είναι και λίγες οι οπαδές αυτές, είναι δίπλα μας κι είν' αυτές που μεγάλωσαν
    με την νοοτροπία ότι ο ανιστόρητος, τζάμπα μάγκας ελληναράς σύζυξ είναι πολύ φυσικό να βαράει την γυναίκα του
    με την ίδια άνεση που ρουφάει ακόμα εκνευριστικά τον τούρκικο καφέ του!
    Απλά τώρα βρήκαν τρομάρα τους και πολιτικό χώρο έκφρασης!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άκουσα ότι ο Κασιδιάρης μετα το περιστατικό με την Κανέλη απέκτησε πολλές κρυφές θαυμάστριες (στα φανερα τον καταδικάζουν στα κρυφα τον θαυμάζουν). Αληθεύει?
    φυσικο το βρισκω, ολες οι γυναικες θελουν τον αντρα τους δυνατο, να μπορει να τις βαλει κατω και να τις αλλαξει τον αδοξαστο. ακομα και οι λεσβιες κατα βαθος αυτο θελουν για να επανελθουν στον ισιο δρομο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    φυσικο το βρισκω, ολες οι γυναικες θελουν τον αντρα τους δυνατο, να μπορει να τις βαλει κατω και να τις αλλαξει τον αδοξαστο. ακομα και οι λεσβιες κατα βαθος αυτο θελουν για να επανελθουν στον ισιο δρομο.
    μπα λαθος κανεις, ετση θελουν τον εραστη, τον αντρα τον θελουν μαλακα και κουβαλητη

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μπα λαθος κανεις, ετση θελουν τον εραστη, τον αντρα τον θελουν μαλακα και κουβαλητη
    εσυ μιλας για τον συζηγο, τον ταλαιπωρημενο που τις παντρευτικε και κανουν αγγαρεια οταν πανε μαζι του. γι'αυτο ολοι οι γαμοι ειναι αποτυγχημενοι, γιατι καταντα ο αντρας μαλακας, να γινεται κατι που δεν θαυμαζουν.

Senior Member
    θυμαται κανεις αυτο το τραγουδακι??

Κι αν μασαει σιδερα κι αν κανει το λιονταρι
    στην ζωη του ο Κουταλιανος
    τρεμει σαν το ψαρι στην κυρα του εμπρος
    αχ πως την φοβαται ο φτωχος.....

Senior Member
    ξέρω πολλούς επιτυχημένους γάμους που ο άντρας είναι άντρας και όχι μαλάκας - κουβαλητής και οι γυναίκες γυναίκες και όχι γυναικάκια.
    Αλλά δεν είχαν τέτοια νοοτροπία εξαρχής γι'αυτό και βρήκαν ο ένας τον άλλον και είναι τέλειοι μαζί .
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    θυμαται κανεις αυτο το τραγουδακι??

Κι αν μασαει σιδερα κι αν κανει το λιονταρι
    στην ζωη του ο Κουταλιανος
    τρεμει σαν το ψαρι στην κυρα του εμπρος
    αχ πως την φοβαται ο φτωχος.....
    χαχα αυτός που τόγραψε είχε κατάλοιπα της μητριαρχικής κοινωνίας.. την νοσταλγώ..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις