Τι σκέφτεστε; - Page 828
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 828 of 1532 FirstFirst ... 3287287788188268278288298308388789281328 ... LastLast
Results 12,406 to 12,420 of 22967
    Senior Member
    ααα! εγω εχω cosmote ασυρμ. αλλα και σε μενα τηλ.δινει...δεν εχει καποιο email εξυπηρετησης?

Senior Member
    ... προφανώς έχεις τα νεύρα σου από άλλα θρεντς να υποθέσω...:)... δεκτοί όλοι, εκτός από ανθρωπιστές Ταλιμπάν που αποκεφαλίζουν σε χρόνο ντε - τε, και από ανθρώπους που υποτιμούν τα ζώα... ασφαλώς και μένουν πολύ λίγοι έ;...:)... θα έγραφα κι ένα "κβοτ' στο θέμα της Ρέϊν, αλλά μάλλον δε θα γίνει αποδεκτό... η διαφορετικότητα έχει περιοριστεί και άπτεται μόνο της σεξουαλικότηττας, κρίμα να φάω "πόρτα"... με υποχρέωσες, λολ!...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    ... άμα περιμένω να μου απαντήσουν στο ιμέηλ - και να μη μπορώ και να το διαβάσω - χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε... παρεμπιπτόντως, δε θέλω να σχολιάσω στο άλλο θρεντ, αλλά συμφωνώ με όσα έγραψες...:)...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Banned
    καπεταν κουρ λεγαμε με ενα φιλο μου ενα καπετανιο μιας μικρης βαρκας για ταξιδια με ζευγαρακια. ο συγκεκριμενος δεν γνωριζω. μιλαω για πολλα χρονια πριν. γενικα μου αρεσει να ζουν ολοι. δεν καλοβλεπω με διαθεση να αρχιζω να πλενω πιατα για να εχω να φαω αυριο μεθαυριο. εσενα πως θα σου φαινοταν. χαλαρωτικη μεθοδο διαβιωσης; εχω πλυνει πιατα στο παρελθον και δωρεαν δυστυχως. η επομενη φορα μπορει να ειναι μη δωρεαν. για να εχω να τρωω γενικα.

Banned
    θα δεχοταν η πριγκιπικη σου υποσταση να πλενει πιατα αραγε; η μονο θεση γραφειου το ονειρο του ελληνα για να μην κλαιει και να εχει μια αφεντομουτσουνα απο δω ως την αλασκα; η ζωη δεν χαμογελαει σε ολους ενω θα επρεπε βλεπεις.

Senior Member
    Το σημερινό σκηνικό στην παραλία..τι γελοιοι που είναι μερικοί τύποι .. Νομίζουν ότι μπορούν να ρίξουν κοπέλες με τις μακακιες που λένε κ κάνουν.. Θυμήθηκα την παλιά εποχή που δούλευα ως χορεύτρια σε κλαμπ , τι μπάζα κ τι πέφτουλες έβλεπα..
    Γιατι δε γεμίζουμε ένα αεροπλάνο με δαύτους , να τους στείλουμε στο διάστημα να ησυχάσουμε ;;;;
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Το σημερινό σκηνικό στην παραλία..τι γελοιοι που είναι μερικοί τύποι .. Νομίζουν ότι μπορούν να ρίξουν κοπέλες με τις μακακιες που λένε κ κάνουν.. Θυμήθηκα την παλιά εποχή που δούλευα ως χορεύτρια σε κλαμπ , τι μπάζα κ τι πέφτουλες έβλεπα..
    Γιατι δε γεμίζουμε ένα αεροπλάνο με δαύτους , να τους στείλουμε στο διάστημα να ησυχάσουμε ;;;;
    γτ απο αυτους εβγαζες το νυχτοκαματο

Senior Member
    Quote Originally Posted by twoweeks View Post
    καπεταν κουρ λεγαμε με ενα φιλο μου ενα καπετανιο μιας μικρης βαρκας για ταξιδια με ζευγαρακια. ο συγκεκριμενος δεν γνωριζω. μιλαω για πολλα χρονια πριν. γενικα μου αρεσει να ζουν ολοι. δεν καλοβλεπω με διαθεση να αρχιζω να πλενω πιατα για να εχω να φαω αυριο μεθαυριο. εσενα πως θα σου φαινοταν. χαλαρωτικη μεθοδο διαβιωσης; εχω πλυνει πιατα στο παρελθον και δωρεαν δυστυχως. η επομενη φορα μπορει να ειναι μη δωρεαν. για να εχω να τρωω γενικα.
    Quote Originally Posted by twoweeks View Post
    θα δεχοταν η πριγκιπικη σου υποσταση να πλενει πιατα αραγε; η μονο θεση γραφειου το ονειρο του ελληνα για να μην κλαιει και να εχει μια αφεντομουτσουνα απο δω ως την αλασκα; η ζωη δεν χαμογελαει σε ολους ενω θα επρεπε βλεπεις.
    φιλε τι χορτο φουμαρεις;
    θελω και γω :ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    γτ απο αυτους εβγαζες το νυχτοκαματο
    Ναι φίλε μου Αχλ αλλα αυτο δε σήμαινε ότι ανεχομουν την κάθε μαλακια κ απρεπεια του κάθε μπιιιιιιπ !!!
    Anyway το θέμα δεν ήταν οι γλοιωδεισ τύποι στο κλαμπ αλλα οι γλοιωδεις τύποι στην παραλία :-p
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Ναι φίλε μου Αχλ αλλα αυτο δε σήμαινε ότι ανεχομουν την κάθε μαλακια κ απρεπεια του κάθε μπιιιιιιπ !!!
    Anyway το θέμα δεν ήταν οι γλοιωδεισ τύποι στο κλαμπ αλλα οι γλοιωδεις τύποι στην παραλία :-p
    ναι, αλλα αν δεν ηταν μαλακες δεν θα πηγαιναν σε τετοιο μαγαζι

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    φιλε τι χορτο φουμαρεις;
    θελω και γω :ρ
    φιλος καλο το χορτο, αλλα πρεπει να εισαι καλα πρωτα για να το χαρεις, δεν παει καλα με τις ψυχολογικες διαταραχες και με την μοναξια

Senior Member
    ναι, αλλα αν δεν ηταν μαλακες δεν θα πηγαιναν σε τετοιο μαγαζι
    Κάτσε ρε αχλακι, ένα κλαμπ ήταν, τι το μεμπτό βρίσκεις σε αυτο;; Εσυ δεν έχεις παει ποτε σε κλαμπ; Κ κατα κανόνα όσοι πανε σε κλαμπ είναι μαλακες;
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Κάτσε ρε αχλακι, ένα κλαμπ ήταν, τι το μεμπτό βρίσκεις σε αυτο;; Εσυ δεν έχεις παει ποτε σε κλαμπ; Κ κατα κανόνα όσοι πανε σε κλαμπ είναι μαλακες;
    συνηθως ναι, κανεις ενα κεφαλι καζανι χωρις να εχεις πιει καν :Ρ και ειναι γεματα με ανηλικους

Senior Member
    φιλος καλο το χορτο, αλλα πρεπει να εισαι καλα πρωτα για να το χαρεις, δεν παει καλα με τις ψυχολογικες διαταραχες και με την μοναξια
    μια χαρα ειμαι φιλε και ξερω ποσο καλο ειναι εχω δοκιμασει

Senior Member
    συνηθως ναι, κανεις ενα κεφαλι καζανι χωρις να εχεις πιει καν :Ρ και ειναι γεματα με ανηλικους
    Ο, τι πεις ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι:-p
    Σχετικά με το κεφάλι καζάνι συμφωνώ αλλα για τα ανήλικα διαφωνώ καθετως κ οριζοντιως μη σου πω. Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει παει σε κλαμπ η έχει χρόνια να παει:-p
    (soulmatesNeverDie!!!)