Τι σκέφτεστε; - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 1532 FirstFirst ... 33738182838485931331835831083 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 22967
    Senior Member
    ξερω πως θα πονέσεις εκείνη την ώρα
    θα πρέπει να πεις αντίο
    ελπίζω να κλάψεις κ να μν παγώσεις

να θυμάσαι πως θα θέλει να σε βλέπει καλά
    είναι το μόνο δωρο που μπορείς να του κάνεις
    μν του το στερήσεις...
    προσπάθησε...
    βαθιά μέσα σου υπάρχει μια τεράστια δύναμη...
    το έχεις αποδείξει ήδη...
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι η ζωη μου καταστραφηκε επειδη ετυχε να γεννηθω στην Ευρωπη, τη ******* της Αμερικης... και ποσο καλυτερος θα ημουν αν γεννιομουν εκει που επρεπε! σκεφτομαι οτι τελικα τιποτα δεν διαλεγουμε, ουτε τους γονεις μας, και μαλλον ουτε και τα προσωπα που αγαπαμε...
    Σημασία έχει το ότι γεννήθηκες στο Χ τόπο από τους Ψ γονείς. Το «εκεί που έπρεπε» ανήκει στη σφαιρα της φαντασίας και με το να το σκέφτεσαι δεν αλλάζεις την πραγματικότητα.

Δώσε σημασία στο εκεί που είσαι, στα δεδομένα που έχεις μπροστά σου, δες τα πρόσωπο με πρόσωπο και βάλε τα δυνατά σου, τις δυναμεις που είμαι σίγουρος ότι κρύβεις μέσα σου, για να τα αλλάξεις.
    Άλλαξε αυτό στο οποίο βρίσκεσαι και μη ζεις στη ψευδαίσθηση.
    Μπορείς να κανεις πολλά, έστω βήμα βήμα, φτανει να υπάρχει στοχος, θέληση και πολλή κουράγιο
    γιάννης

Quote Originally Posted by arktos View Post
    βαθιά μέσα σου υπάρχει μια τεράστια δύναμη...
    το έχεις αποδείξει ήδη...
    Μπράβο αρκτος!!
    Αυτό είναι αισιόδοξο μήνυμα. Και είμαι βεβαιος ότι το εφάρμοσες, και πέτυχες ήδη πολλά.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι η ζωη μου καταστραφηκε επειδη ετυχε να γεννηθω στην Ευρωπη, τη ******* της Αμερικης... και ποσο καλυτερος θα ημουν αν γεννιομουν εκει που επρεπε! σκεφτομαι οτι τελικα τιποτα δεν διαλεγουμε, ουτε τους γονεις μας, και μαλλον ουτε και τα προσωπα που αγαπαμε...
    βασικα πιστευω οτι δεν εχει τοσο σχεση το που γεννηθηκαμε κ μεγαλωσαμε γιατι απλα αν το δουμε τελειως αντικειμενικα ειναι καθαρα θεμα τυχης (γιατι με τον ιδιο βαθμο πιθανοτητας θα μπορουσαμε να ζουμε σε εκατομμυρια περιοχες του κοσμου) αλλα απ τη στιγμη που ειμαστε καπου να προσπαθησουμε να διαμορφωσαουμε οσο μπορουμε καλυτερα τη ζωη μας κ να φροντισουμε να φτιαξουμε τον εαυτο μας γιατι κ στην τελικη αμα δεν αλλαξουμε εμεις πρωτα οπου κ να βρεθουμε κ να ζησουμε δεν θα αλλαξει κ κατι ιδιαιτερα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    α κ με αφορμη αυτο που εγραψα θυμηθηκα το ποιημα αυτο του καβαφη:
    Η Πόλις
    Είπες· «Θα πάγω σ' άλλη γή, θα πάγω σ' άλλη θάλασσα,
    Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.
    Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή·
    κ' είν' η καρδιά μου -- σαν νεκρός -- θαμένη.
    Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτόν θα μένει.
    Οπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω
    ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ,
    που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα».

Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες.
    Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς
    τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς·
    και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις.
    Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις --
    δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.
    Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
    στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1910)

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι αν γυρνουσα πισω τον χρονο θα εκανα διαφορετικες επιλογες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Εγω νομιζω οτι τους γονεις μας τους διαλεγουμε κ γιαυτο κ υποφερουμε.
    κοιτα ετσι κι αλλιως υποφερουμε για τον χ η ψ λογο εγω πιστευω δεν διαλεγουμε εμεις τους γονεις μας αλλα αυτοι εμας τεσπα οπως κ να χει το ζητουμενο ειναι τι μπορουμε ΕΜΕΙΣ να κανουμε για να μην υποφερουμε κ να διορθωσουμε μια κατασταση...:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Σκεφτομαι οτι αν γυρνουσα πισω τον χρονο θα εκανα διαφορετικες επιλογες...
    κι εγω αυτο σκεφτομαι συνεχεια αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να γυρισουμε το χρονο πισω οποτε πιστευω οτι πρεπει να επικεντρωθουμε στο τωρα κ να κοιταξουμε να κανουμε σωστες επιλογες κ να προσπαθησουμε να βλεπουμε τα πραγματα απο εξωτερικη οπτικη γωνια ωστε να μην παιρνουμε βεβιασμενες αποφασεις κ αργοτερα μετανιωνουμε....

Senior Member
    "ποτε μην μετανιωνεις για κατι που εκανες..καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που ενω μπορουσες να το κανεις, τελικα δεν το εκανες.."

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σημασία έχει το ότι γεννήθηκες στο Χ τόπο από τους Ψ γονείς. Το «εκεί που έπρεπε» ανήκει στη σφαιρα της φαντασίας και με το να το σκέφτεσαι δεν αλλάζεις την πραγματικότητα.

Δώσε σημασία στο εκεί που είσαι, στα δεδομένα που έχεις μπροστά σου, δες τα πρόσωπο με πρόσωπο και βάλε τα δυνατά σου, τις δυναμεις που είμαι σίγουρος ότι κρύβεις μέσα σου, για να τα αλλάξεις.
    Άλλαξε αυτό στο οποίο βρίσκεσαι και μη ζεις στη ψευδαίσθηση.
    Μπορείς να κανεις πολλά, έστω βήμα βήμα, φτανει να υπάρχει στοχος, θέληση και πολλή κουράγιο
    καλα, οπου εκει που επρεπε = εκει που ηθελα. τα δεδομενα που εχω μπροστα μου ειναι σκατα, το βλεπουμε και το ζουμε ολοι (εκτος αν δε μενεις στην Ελλαδα)...
    δε μπορω να αλλαξω αυτο που ζω, αφου κανεις δε νοιαζεται για μενα, κι εγω μονος μου δεν ειμαι θεος να αλλαξω το περιβαλλον και τα παντα γυρω μου. η μοναδικη ψευδαισθηση ειναι τα ναρκωτικα, με αυτα οντως ξεφευγεις λιγο, λες κι ανοιγεις τρυπα σε αλλη διασταση κι ο κοσμος σταματαει να υπαρχει.

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    βασικα πιστευω οτι δεν εχει τοσο σχεση το που γεννηθηκαμε κ μεγαλωσαμε γιατι απλα αν το δουμε τελειως αντικειμενικα ειναι καθαρα θεμα τυχης (γιατι με τον ιδιο βαθμο πιθανοτητας θα μπορουσαμε να ζουμε σε εκατομμυρια περιοχες του κοσμου) αλλα απ τη στιγμη που ειμαστε καπου να προσπαθησουμε να διαμορφωσαουμε οσο μπορουμε καλυτερα τη ζωη μας κ να φροντισουμε να φτιαξουμε τον εαυτο μας γιατι κ στην τελικη αμα δεν αλλαξουμε εμεις πρωτα οπου κ να βρεθουμε κ να ζησουμε δεν θα αλλαξει κ κατι ιδιαιτερα..
    ναι ειναι θεμα τυχης αλλα φυσικα κι εχει, αν πχ δε γεννιομουν εδω, δε θα γινομουν το τομαρι που ειμαι τωρα! προφανως δε μπορειτε να καταλαβετε πως δεν αλλαζουμε εμεις το κοσμο, αλλα ο κοσμος εμας! εμεις το μοναδικο που μπορουμε να κανουμε, ειναι να αλλαξουμε την οπτικη που βλεπουμε τα πραγματα. κι αυτο οταν ζεις σε ενα ασχημο περιβαλλον γεματο σκατα, ειναι πολυ δυσκολο, λες και δε βλεπεις τη πραγματικοτητα αλλα ζεις σε φουσκα.

Senior Member
    Eχω απηυδησει με τις κηδειες, τα μνημοσυνα, τα τριημερα, τα εννιαμερα, τα σαραντα, τα τριμηνα, τα εξαμηνα, τα ετησια! ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    "ποτε μην μετανιωνεις για κατι που εκανες..καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που ενω μπορουσες να το κανεις, τελικα δεν το εκανες.."
    Πιστεψε με κυριως για οτι δεν εκανα μετανιωνω :)
    Εχει συννεφια εξω και φυσαει, ειναι λιγο μελαγχολικα.. Anyway

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Πιστεψε με κυριως για οτι δεν εκανα μετανιωνω :)
    Εχει συννεφια εξω και φυσαει, ειναι λιγο μελαγχολικα.. Anyway
    Πάντως έχει ζέστη. Ανοιξιάτικος καιρός. Όλα ανθίσανε και μοσχοβολάνε. Εμένα μ' αρέσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Eχω απηυδησει με τις κηδειες, τα μνημοσυνα, τα τριημερα, τα εννιαμερα, τα σαραντα, τα τριμηνα, τα εξαμηνα, τα ετησια! ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣ
    θα εχεις παρευρεθεί σε πολλές τελετές φαίνεται τελευταία!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Παραπανω απο οσες σηκωνει ο οργανισμος μου, δεδομενου οτι δε πιστευω σε αγιαστουρες και τρισαγια.