Τι σκέφτεστε; - Page 846
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 846 of 1532 FirstFirst ... 3467467968368448458468478488568969461346 ... LastLast
Results 12,676 to 12,690 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    και το ξεσπασμα πρεπει να γινεται με γουστο βρε Κενο, αμα λεμε τα ιδια που λεει και η γειτονισσα καθε μερα δεν εχει νοημα
    αμα θελουμε τσακωμο με γουστο, να φερω το χρυσο το τανκ λιμουζινα να αδειασει ο τοπος:
    http://img7.imageshack.us/img7/9839/...klimousine.jpg
    rich bitch,style matters!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    11 άτομα είμαστε συνδεμένα ταυτόχρονα.
    Σίγουρα θα μπερδευτούμε μεταξύ μας

χαχαχα!!
    ε κανουμε και ενα ομαδικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε κανουμε και ενα ομαδικο
    Λοιπόν, εγώ θα κάνω ένα ομαδικό
    ...μόνος μου ...χαχαχα!!

Τώρα που είπες "ομαδικό" μου μπήκαν ιδέες και θα ανοίξω καινούργιο νήμα
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Quote Originally Posted by KENO View Post
    παιδια δεν ειναι σωστο αυτο που κανετε εδω, πηγε να τσακωθει με τον ioanni2 ο ανθρωπος και δε μπορεσε γιατι του σβηνετε τα μηνυματα. στενοχωρει τα μελη που μπαινουν εδω η διαχειριση ενω θα πρεπει να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι. τη βρισκουμε μονοι μας την ακρη μεταξυ μας, δε χρειαζονται παρεμβασεις γιατι ετσι γινονται χειροτερα τα πραγματα και παντα καποιος αδικειτε.
    Τι έγινε βρε ΚΕΝΟ? για λέγε...........
    Ελειπα και εχασα τη συνέχεια! Μέχρι να ξαναμπώ στο φόρουμ του διαγράψανε του άμοιρου του twoweeks το μηνυμα και δεν μπόρεσα να το διαβασω. Μάλλο θα χε πλάκα. χα χα χα χα ... αν κρίνω από τα μηνυματα που ρίχνει μέχρι τωρα... αν και κατα βαθος θα θελα να τον βοηθησω...
    (Ημουν με μια καλή παρέα και περασα ωραια μακριά από φορουμ πριν επανέλθω)
    γιάννης

Senior Member
    Χαχα ναι και πηγε να τσακωθει με το μονο ατομο του φορουμ που δεν εχει μπλεχτει σε καβγα.
    Γιαννη αστο μεινε σταθερος στο υψος σου.......

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τι έγινε βρε ΚΕΝΟ? για λέγε...........
    Ελειπα και εχασα τη συνέχεια! Μέχρι να ξαναμπώ στο φόρουμ του διαγράψανε του άμοιρου του twoweeks το μηνυμα και δεν μπόρεσα να το διαβασω. Μάλλο θα χε πλάκα. χα χα χα χα ... αν κρίνω από τα μηνυματα που ρίχνει μέχρι τωρα... αν και κατα βαθος θα θελα να τον βοηθησω...
    (Ημουν με μια καλή παρέα και περασα ωραια μακριά από φορουμ πριν επανέλθω)
    που να ξερω γιατι τσακωνοσαστε ? απλα ειδα το ποστ που σε εβριζε ασχημα, κατι του γραψες μαλλον πιο πριν, δεν μπορει να ηταν χωρις λογο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτομαι την καημένη τη σκυλίτσα μου που πριν πέντε μέρες μόλις που την έσωσα από τη δηλητηρίαση και από τοτε έχει πέσει σε κατάθλιψη (παλι καλα που τρωει λιγο). Άκουσαν αυτοι που κατά πάσα πιθανότητα το έκαναν (δυστυχως δεν έχουμε αποδείξεις παρα το ότι ξερουμε), για να ξέρουν την επομενη φορά τι θα ακολουθησει! κι αυτος που το εκανε (αναλογα με τους γονεις) κοριτσι 10 ετών.

... κι ό,τι έλεγα να μη ξαναμπώ... κάπου χάνω τη σύνταξή σου... τί εννοείς "άκουσαν";... και τί εννοείς "ανάλογα με τους γονείς";... δώσε το συμβάν με τα στοιχεία της οικογένειας σε κάποιο σωματείο ή εθελοντή ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, για να επιληφθούν αναλόγως... ελπίζω να καταλαβαίνεις τί εννοώ...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    "... Αρχικά καταχωρημένο από twoweeks Εμφάνιση Μηνύματος

Παρακαλειται η κοπελα που με εχει μπερδεψει για τουβλο αντι για ανθρωπο να σβησει στην υπογραφη της οτι πιστευει πως εχω πει εγω και εχει μεινει παντοτινα χαραγμενο ως το απολυτο ιδεωδες μου...".

Άει καλά... το βρήκα ωραίο για στίχο - κακώς, έχω πολλά δικά σου φτιαγμένα - κι είπα να το κοτσάρω... είναι και βαρετό αν το καλοσκεφτείς, πάω για κάτι άλλο... και καλά που μου το θύμισες, εγώ με το ίδιο νικ και την ίδια υπογραφή δεν αντέχω για πολύ καιρό, λολ!...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Banned
    Σκεφτομαι οτι θελω ενα μηνα και μια βδομαδα μεχρι να παρω αδεια και η ζεστη εδω μεσα δε παλευεται διανυω στον 6ο χρονο αλλα ακομα να το συνηθησω.

Senior Member
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Παει κ αυτο.. Φτιάχτηκαν οι βαλίτσες κ το μόνο που μένει είναι να έρθει η ώρα να μπούμε στο αεροπλάνο.. Το θέμα είναι το μετα,όταν φτάσουμε Στοκχόλμη η οδική διαδρομή που μας περιμένει μέχρι να φτάσουμε στο χωριό.. Συνολικά 8 ώρες διαφρομη( συμπεριλβανομενης κ της πτήσης ) αλλα δε βαριέσαι, Δευτέρα θα είμαι πίσω!! Till then, να περνάτε ομορφα κ να προσέχετε!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Παει κ αυτο.. Φτιάχτηκαν οι βαλίτσες κ το μόνο που μένει είναι να έρθει η ώρα να μπούμε στο αεροπλάνο.. Το θέμα είναι το μετα,όταν φτάσουμε Στοκχόλμη η οδική διαδρομή που μας περιμένει μέχρι να φτάσουμε στο χωριό.. Συνολικά 8 ώρες διαφρομη( συμπεριλβανομενης κ της πτήσης ) αλλα δε βαριέσαι, Δευτέρα θα είμαι πίσω!! Till then, να περνάτε ομορφα κ να προσέχετε!
    Τι πας να κάνεις στη Στοκχόλμη?
    γιάννης

Senior Member
    Καλο ταξιδι Πριγκηπισσα!!να περασεις ομορφα!!!

Senior Member
    Καλα να περασεις.Η Στοκχολμη ειναι πολυ ωραια πολη ησυχη και χαλαρωτικη,αν και λιγο βαρετη αλλα anyway.
    Προσοχη μονο γιατι εχει λιγο κρυο, ειδικα το βραδυ.