Τι σκέφτεστε; - Page 858
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 858 of 1532 FirstFirst ... 3587588088488568578588598608689089581358 ... LastLast
Results 12,856 to 12,870 of 22967
    Senior Member
    ...Κουράστηκα, μπουχτησα , έχω φτάσει στο αμην.. ΚοιτΑ να δεις που ούτε το ταξιδάκι δε μπορέσαμε να χαρούμε καλα καλα..Ε ρε τι μας περιμένει πάλι! Άρχισαν τα όργανα να βαρανε πριν καν γυρίσουμε. Ουφ δε μπορω άλλο πια.. Καταβάλλω πολυ μεγάλη προσπάθεια να είμαι εντάξει να μη με πάρει πάλι απο κάτω, να μη στενοχωρω κ το αθώο αυτο πλασματακι που έχω μέσα μου( κυριωσ),μα φτου πάλι κ απ'την αρχη.. Τελείωσε, ήρθε η ώρα να επισπευσω τις διαδικασίες . Έλα να φεύγουν όλοι τους απ'τη ζωη μου να ξεμπερδευουμε!!!
    Αυτές οι ψευτο- ευγένειες κ ανεκτικοτητες δεν είναι του στυλ μου... Έλα να σας διάολο-στείλω μια ώρα αρχύτερα απ' ότι υπολογιζα !! Μη σου πω ότι άργησα κι όλας...κοιτΑ να δεις ρε, αυτοί οι άνθρωποι γουσταρουν να δημιουργούν προβλήματα, να κάνουν μπάχαλο τις ζωές των άλλων κ να βγαίνουν κ Απο πάνω μετα.. Άχρηστοι κομπλεξικοι προβληματικοι σκουπίδια μ@λ@κες κ πουτ@νες( στην ψυχη!!!!) αντίστοιχα!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    "Μεγαλοι" καθηγηταραδες μας τα χετε πρηξει, κι εσεις και τ'αχρηστα βιβλια σας........
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... κι εγώ ζω κάτω απ' τα όρια της φτώχειας... την απάντησή μου στην έδωσα... στα τσακίδια όλοι οι "πολιτισμένοι"... κι αν μπορούσα να στείλω και χιλιάδες έλληνες μαζί τους στα τσακίδια, θα το έκανα... και με συγγενείς μου μέσα σε αυτούς, πρώτου βαθμού... πιο σαφή απάντηση και τοποθέτηση δε θα λάβεις... θα είναι ξεπατικούρες από μπλογκς, αρχαίους έλληνες, φιλοσόφους, επιστήμονες και... πάσης φύσεως ειδικούς... σόρυ, αλλά η πολυπολιτισμικότητα με αφήνει αδιάφορη... άει στο διάολο όλοι τους, από όποια χώρα κι αν είναι... ρε στο διάολο λέμε...
    φανταζομαι ωστοσο πως δεν πεινας κ μια στεγη την εχεις....
    καποιοι απο αυτους πουλανε απο ολα τα ειδη διπλα στα φαναρια με 40 βαθμους κελσιου...
    προσεξε το αυτο το ρατσιστικο με ολους τους οικονομικους μεταναστες κ με χιλιαδες ελληνων!
    οκ ζωοφιλη αλλα κ λιγη αγαπη κ συμπονοια για τους ανθρωπους....
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μην εχουμε συνομιληκες και μικροτερες μου εδω μεσα, παρα μονο γερους και γριες. ειναι πλεον σπανιο φαινομενο να βρισκεις ατομα της ηλικιας σου. ολοι το παλευουν μονοι, αλλα τελικα τπτ δε καταφερνουν, μενουν στη προσπαθεια. και μου χει λειψει η αισθηση της παρεας, να περνας ευχαριστα μαζι με αλλους, να μοιραζεσε.
    Ευκαιρία να ψαχτείς εκτός φορουμ! Οπουδήποτε πας εκτος φορουμ όπου πολυκοσμία θα βρεις πολλές να ψάχνονται, θα τις καταλαβεις απ το υφος που κοιτανε. Όχι πως δεν αποκελέιεται να γινει κατι εδω, αλλά θα έχεις ήδη χασει πολλές ευκαιρίες σε χωρους όπου θα συχναζες αν δεν ησουν πανω απο το πισι.
    Αίσθηση της παρέας, εννοείς εδώ? δεν το αποκλειω, δινει αυτη την αισθηση το φορουμ, όμως σαν υποκαταστατο αμα δεν ειναι εφικτο εκτος του εδω χωρου.
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι πως τελικα ο καπνος συμφερει πολυ.αλλα ειναι μαυρος μπελας ...ειδικα αν πρεπει να στριβεις ανα πενταλεπτο.... πειθαρχια ομως....προκειμενου να το κοψουμε τελειως..... που αναγκαστικα ειναι θεμα χρονου να γινει κι αυτο.....

Senior Member
    Σκεφτομαι... το ποσο συχνα ακουει ενας φιλοζωος...το επιχειρημα.... οκ..καλα τα ζωα αλλα κοιτα και τους ανθρωπους..
    και ποσο σπανια ενας φιλανθρωπος...οκ καλοι οι ανθρωποι αλλα κοιτα λιγο και τα ζωα.....
    δηλαδη εγω ως φιλοζωος πρεπει σωνει και καλα να κοιταξω και τους ανθρωπους.... ο φιλανθρωπος ομως εχει δικαιωμα ως προς τα ζωα που ενδιαφερουν εμενα να ειναι τελειως αδιαφορος.....

Θα μου πεις απο την αλλη....εγω σαν φιλοζωος ταιζω...ζωα...εσυ σαν φιλανθρωπος ...ταιζεις ανθρωπους.....???
    ...λοιπον πως θα γινει....θα ταιζω εγω τα ζωα....για να τα τρωνε τα πακιστανια που δεν ταιζεις εσυ????
    (Το εσυ...ρητορικο....και δεν απευθυνεται σε κανεναν........)

Quote Originally Posted by nflu View Post
    Σκεφτομαι... το ποσο συχνα ακουει ενας φιλοζωος...το επιχειρημα.... οκ..καλα τα ζωα αλλα κοιτα και τους ανθρωπους..
    και ποσο σπανια ενας φιλανθρωπος...οκ καλοι οι ανθρωποι αλλα κοιτα λιγο και τα ζωα.....
    δηλαδη εγω ως φιλοζωος πρεπει σωνει και καλα να κοιταξω και τους ανθρωπους.... ο φιλανθρωπος ομως εχει δικαιωμα ως προς τα ζωα που ενδιαφερουν εμενα να ειναι τελειως αδιαφορος.....

Θα μου πεις απο την αλλη....εγω σαν φιλοζωος ταιζω...ζωα...εσυ σαν φιλανθρωπος ...ταιζεις ανθρωπους.....???
    ...λοιπον πως θα γινει....θα ταιζω εγω τα ζωα....για να τα τρωνε τα πακιστανια που δεν ταιζεις εσυ????
    Όπως δεν ανέχεσαι τον οποιοδήποτε άλλο δε θα ανέχεσαι ούτε τον πακιστανό, δε φανταζομε να φτασε σε καταστάσεις πείνας για να τον δικαιολογήσουμε, από συνήθεια το κάνει.
    Άλλο φιλάνθρωπος κι άλλο φιλόζωος, έτερον εκάτερον. Δε θα μας φταινε τα ζωα για το χαλι της κοινωνιας και της οικονομίας. Εμένα μου φαινεται πως κατα κανόνα οι πραγματικά και όχι υποκριτικά φιλάνθρωποι είναι και φιλόζωοι.
    Αχ εμεις οι φιλόζωοι.. κάνουμε το λάθος και συνδεόμαστε με τα ζώα υπέρ το δέον και τότε κάθε απώλεια μας στοιχίζει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    ...Κουράστηκα, μπουχτησα , έχω φτάσει στο αμην.. ΚοιτΑ να δεις που ούτε το ταξιδάκι δε μπορέσαμε να χαρούμε καλα καλα..Ε ρε τι μας περιμένει πάλι! Άρχισαν τα όργανα να βαρανε πριν καν γυρίσουμε. Ουφ δε μπορω άλλο πια.. Καταβάλλω πολυ μεγάλη προσπάθεια να είμαι εντάξει να μη με πάρει πάλι απο κάτω, να μη στενοχωρω κ το αθώο αυτο πλασματακι που έχω μέσα μου( κυριωσ),μα φτου πάλι κ απ'την αρχη.. Τελείωσε, ήρθε η ώρα να επισπευσω τις διαδικασίες . Έλα να φεύγουν όλοι τους απ'τη ζωη μου να ξεμπερδευουμε!!!
    Αυτές οι ψευτο- ευγένειες κ ανεκτικοτητες δεν είναι του στυλ μου... Έλα να σας διάολο-στείλω μια ώρα αρχύτερα απ' ότι υπολογιζα !! Μη σου πω ότι άργησα κι όλας...κοιτΑ να δεις ρε, αυτοί οι άνθρωποι γουσταρουν να δημιουργούν προβλήματα, να κάνουν μπάχαλο τις ζωές των άλλων κ να βγαίνουν κ Απο πάνω μετα.. Άχρηστοι κομπλεξικοι προβληματικοι σκουπίδια μ@λ@κες κ πουτ@νες( στην ψυχη!!!!) αντίστοιχα!!
    καλός ηρθες στην πατριδα ,τι μου έφερεςςςςςςςςςςς?μη χολοσκας μπειμπι κοιτα το δικο σου το μπειμπι κ προχωρα ακαθεκτη με δρεπάνια κοβοντας τα αγριόχορτα ,φιλακια κ την καθιερωμενη αγκαλια μας
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    Σκεφτομαι το ποσο ειρωνικο ειναι να σε χαρακτηριζει ο προισταμενος σου "αχρηστο" και οταν ερχοντε τα δυσκολα να τρεχει πισω απο το κωλο σου για να βγαλεις εσυ το φιδι μεσα απο την τρυπα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by nflu View Post

Και πανω σε αυτα πειραζει να συμπληρωσω??
    Πιστευω ακραδαντα οτι το αίσθημα της αγαπης ειναι ενα, ολοκληρωτικο και απολυτο, αμιγες και αγνο, κι ετσι, ανικανο απ τη φυση του να κανει διακρισεις…
    Αυτοι που «αγαπανε» τους ανθρωπους, (που στην πραγματικοτητα «αγαπουν» μοναχα πολυυυυ λιγους απο αυτους), αλλα σιχαινονται τα ζωα, αδιαφορουν για αυτα ή ακομα και τα βασανιζουν, απεχουν ετη φωτος από την Αγαπη. «Άνθρωποι που αποκλείουν οποιοδήποτε πλάσμα του Θεού από προστασία, συμπόνια και έλεος, θα συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο και στους συνανθρώπους τους» ειπε ο Αγιος Φραγκισκος της Ασιζης. Αλλα με τον ιδιο τροπο, και οι «φιλοζωοι» που ισχυριζονται οτι λατρευουν τα ζωα αλλα αντιπαθουν το ανθρωπινο ειδος, το ιδιο τους το ειδος, τον εαυτο τους, για μενα δεν κατέχουν ουτε αυτοι την πραγματικη και απολυτη Αγαπη.
    Την Αγαπη η οποια σεβεται, κατανοει και συμπονα καθε πλασμα..

"Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει" Αποστολος Παύλος

Senior Member
    ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.., ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Ο,ΤΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Πιστευω ακραδαντα οτι το αίσθημα της αγαπης ειναι ενα, ολοκληρωτικο και απολυτο, αμιγες και αγνο, κι ετσι, ανικανο απ τη φυση του να κανει διακρισεις…
    Αυτοι που «αγαπανε» τους ανθρωπους, (που στην πραγματικοτητα «αγαπουν» μοναχα πολυυυυ λιγους απο αυτους), αλλα σιχαινονται τα ζωα, αδιαφορουν για αυτα ή ακομα και τα βασανιζουν, απεχουν ετη φωτος από την Αγαπη. «Άνθρωποι που αποκλείουν οποιοδήποτε πλάσμα του Θεού από προστασία, συμπόνια και έλεος, θα συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο και στους συνανθρώπους τους» ειπε ο Αγιος Φραγκισκος της Ασιζης. Αλλα με τον ιδιο τροπο, και οι «φιλοζωοι» που ισχυριζονται οτι λατρευουν τα ζωα αλλα αντιπαθουν το ανθρωπινο ειδος, το ιδιο τους το ειδος, τον εαυτο τους, για μενα δεν κατέχουν ουτε αυτοι την πραγματικη και απολυτη Αγαπη.

"Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει" Αποστολος Παύλος
    Συμβαίνει, φιλόζωοι να μην αντιπαθούν το ανθρώπινο είδος αλλά έγιναν φιλόζωοι κατά τρόπο που βρήκαν καταφυγή και συνδέθηκαν με τα ζώα, πρόσφεραν και έλαβαν συμπόνοια από τα ζώα, μετα που το ανθρώπινο είδος, ήτοι οι συνάνθρωποι τους, τους απέρριψαν, τους περιθωριοποίησαν.
    Όπως είπα και πιο πάνω οι πραγματικά και όχι υποκριτικά φιλάνθρωποι είναι συνάμα και φιλόζωοι, οπότε το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
    Ωραία τα λόγια που παραθέτεις από το ευαγγέλιο. Μακάρι να τα πίστευαν όχι μόνο τα μέλη που σου σχόλιάζουν την παράθεση σου αυτή. Αν τα πίστευαν όλοι εκεί έξω που ζεις δε θα χρειαζόταν να γραφεις τωρα σε ενα φορουμ υποστηριξης... και ο νοών νοείτω.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

Αν και αθεος, συμφωνω απολυτα. Εμενα παντως η αγαπη μου λειπει, δεν αγαπω ουτε τους ανθρωπους, ουτε τα ζωα...

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ευκαιρία να ψαχτείς εκτός φορουμ! Οπουδήποτε πας εκτος φορουμ όπου πολυκοσμία θα βρεις πολλές να ψάχνονται, θα τις καταλαβεις απ το υφος που κοιτανε. Όχι πως δεν αποκελέιεται να γινει κατι εδω, αλλά θα έχεις ήδη χασει πολλές ευκαιρίες σε χωρους όπου θα συχναζες αν δεν ησουν πανω απο το πισι.
    Αίσθηση της παρέας, εννοείς εδώ? δεν το αποκλειω, δινει αυτη την αισθηση το φορουμ, όμως σαν υποκαταστατο αμα δεν ειναι εφικτο εκτος του εδω χωρου.
    1. το θεμα ΔΕΝ ειναι γκομενικο. γιατι κι εσυ κι ο axl100 το πατε συνεχεια εκει περα ? θα λεγα οτι ψαχνω γκομενα αν ηταν.
    2. και γκομενικο να ηταν, εκει εξω δεν γραφουν στο κουτελο ολες ποτε γεννηθηκαν, οποτε και παλι δε μπορω να ξερω.
    3. αυτο που εγραψα αφορουσε καθαρα τους 30 κατω. γιατι εκτος του jimmaster και κανα δυο ακομα, δε νομιζω να υπαρχουν ατομα της ιδιας ηλικιας εδω, ποσο μαλλον κοπελες.
    4. πως θα σου φαινοταν εσενα αν ησουν σε ενα χωρο ο οποιος κατακλυζεται απο ατομα μεγαλυτερα σου. κι αντι να δειξουν λιγο κατανοηση, αφου υποτιθεται περασαν απ'τα προβληματα που αντιμετωπιζεις τωρα, οχι μονο δε δειχνουν αλλα σου γραφουν και τις υποτιθεμενες μαλακιες τους να σε προσβαλλουν λες και φταις που υπαρχεις ?
    5. ηταν απλα μια στιγμη συνηδητοποιησης, σε τι φορουμ ποσταρω και που συμμετεχω. εννοειται οτι νιωθω λιγακι παρεισακτος μετα απ'αυτο, σαν να πηγαινω επισκεψη στο γηροκομειο της γειτονιας, και να μενω εκει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    1. το θεμα ΔΕΝ ειναι γκομενικο. γιατι κι εσυ κι ο axl100 το πατε συνεχεια εκει περα ? θα λεγα οτι ψαχνω γκομενα αν ηταν.
    2. και γκομενικο να ηταν, εκει εξω δεν γραφουν στο κουτελο ολες ποτε γεννηθηκαν, οποτε και παλι δε μπορω να ξερω.
    3. αυτο που εγραψα αφορουσε καθαρα τους 30 κατω. γιατι εκτος του jimmaster και κανα δυο ακομα, δε νομιζω να υπαρχουν ατομα της ιδιας ηλικιας εδω, ποσο μαλλον κοπελες.
    4. πως θα σου φαινοταν εσενα αν ησουν σε ενα χωρο ο οποιος κατακλυζεται απο ατομα μεγαλυτερα σου. κι αντι να δειξουν λιγο κατανοηση, αφου υποτιθεται περασαν απ'τα προβληματα που αντιμετωπιζεις τωρα, οχι μονο δε δειχνουν αλλα σου γραφουν και τις υποτιθεμενες μαλακιες τους λες και φταις που υπαρχεις ?
    5. ηταν απλα μια στιγμη συνηδητοποιησης, σε τι φορουμ ποσταρω και που συμμετεχω. εννοειται οτι νιωθω λιγακι παρεισακτος μετα απ'αυτο, σαν να πηγαινω επισκεψη στο γηροκομειο της γειτονιας, και να μενω εκει.
    δεν ειναι ετσι βρε Κενο, εσυ το προβαλλεις σαν το μεγαλυτερο προβλημα σου το γκομενικο, αλλα και η παρεα καλη ειναι αν δεν σε ενοχλει να κανεις παρεα με γεροντακια