Τι σκέφτεστε; - Page 869
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 869 of 1532 FirstFirst ... 3697698198598678688698708718799199691369 ... LastLast
Results 13,021 to 13,035 of 22967
    Senior Member
    σκέφτομαι ποιο το νόημα τελικά του σ/κ αφού θα ξαναρθει η κωλοδευτέρα?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    ε αμα αντεχεις δουλευε και Σ/Κ :Ρ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε αμα αντεχεις δουλευε και Σ/Κ :Ρ :)
    το γείωμα του αχλ κλασσικά..:-ρ

Senior Member
    το σ/κ ειναι φίλος σου μη το βλεπεις με μισό ματι....τι επαθες ψυχούλα παλι?βρε το σ/κ για οσους δουλεύουν είναι η χλιδη τους η απλα τους η ξάπλα τους παντος όταν δούλευα πως κ πως το περίμενα να μη βλεπω τα μουτρα του αφεντικού μου ελειπε τοοοοοοοσο το σπιτι ειναι αυτο το κλασσικο που λεμε "γεμιζουμε μπαταριες"προσπαθησε αλλη μια να το δεις αλλιώς ντοντ γουορι βρε μπι χαπι.....
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    το σ/κ ειναι φίλος σου μη το βλεπεις με μισό ματι....τι επαθες ψυχούλα παλι?βρε το σ/κ για οσους δουλεύουν είναι η χλιδη τους η απλα τους η ξάπλα τους παντος όταν δούλευα πως κ πως το περίμενα να μη βλεπω τα μουτρα του αφεντικού μου ελειπε τοοοοοοοσο το σπιτι ειναι αυτο το κλασσικο που λεμε "γεμιζουμε μπαταριες"προσπαθησε αλλη μια να το δεις αλλιώς ντοντ γουορι βρε μπι χαπι.....
    Μικρή μου..καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά δυστυχώς αυτή την περίοδο αδυνατώ να είμαι αισιόδοξη και κεφάτη.
    Κι εγώ το περιμένω συνήθως πως και πως παρά το ότι πρακτικά δεν ξεκουράζομαι εφόσον οι προσωπικές μου δουλειές που δεν τακτοποιούνται στη διάρκεια της εβδομάδας, μένουν όλες για το σ/κ. Παρολαυτά όντως το περιμένω με ανυπομονησία μόνο και μόνο για να μη βλέπω τα μούτρα του καρ...η του εργοδότη μου, έστω για δύο μέρες.
    Το θέμα είναι όμως, ότι πάντα φροντίζει να υπάρχει κάτι για να μου γαμήσει τη ψυχολογία ακόμα και την παρασκευή..έτσι, να έχω να έχω να σκέφτομαι το κατιτίς μου και το σάβ/κο βρε αδελφέ!

Senior Member
    Μικρή μου..καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά δυστυχώς αυτή την περίοδο αδυνατώ να είμαι αισιόδοξη και κεφάτη.
    Κι εγώ το περιμένω συνήθως πως και πως παρά το ότι πρακτικά δεν ξεκουράζομαι εφόσον οι προσωπικές μου δουλειές που δεν τακτοποιούνται στη διάρκεια της εβδομάδας, μένουν όλες για το σ/κ. Παρολαυτά όντως το περιμένω με ανυπομονησία μόνο και μόνο για να μη βλέπω τα μούτρα του καρ...η του εργοδότη μου, έστω για δύο μέρες.
    Το θέμα είναι όμως, ότι πάντα φροντίζει να υπάρχει κάτι για να μου γαμήσει τη ψυχολογία ακόμα και την παρασκευή..έτσι, να έχω να έχω να σκέφτομαι το κατιτίς μου και το σάβ/κο βρε αδελφέ!
    ΒΓΑΛΤΟ ΒΡΕ ΠΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Κ ΧΑΛΑΡΩΣΕ το πιο μεγαλο λαθος βοντακι ξερεις ποιο ειναι ενω δεν εχουμε μπροστα μας τρικυμία να τη σκεφτόμαστε κ ενω εχουμε μια θαλασσα λαδι εμεις να εχουμε βιώσει μια τρικυμία ,οταν είσαι μακριά απο κατι που σε χαλαει δεν πρέπει το μυαλο σου να το ξεχασεις εκει να το παρεις μαζί σου κ να το αφήσεις να δει ομορφα πραγματα ειναι πραγματικα στο χερι σου ,το πιστευω κ στο λέω τραι βοντακι σου αξίζει.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    σκεφτομαι τροπους ν'αποκτησω κι εγω τον δικο μου χωρο, εστω ενα δυο δωματια να βγαζω τα ματια μου αξιοπρεπως, και να ηρεμισω επιτελους απ'τη μαλακια των γερων μου. τσιγκουνηδες τρεια σπιτια εχουν, κανενα δε μου δινουν να κανω οτι θελω, προτιμουν τους αλβανους και το τιποτα. κληρονομια δε παιζει γιατι δεν ειμαι κοντα σε κανεναν απ'το σοϊ, ουτε προικα στην ελλαδα ολες πεινανε και δεν εχουν καν φαγητο να φανε. καμια αλλη λυση εχει να προτεινει κανεις ?

Junior Member
    εγω σκεφτομαι οτι θα θελα να ειμαι σε ενα νησι με μια παραλια μονο...να μην σκεφτομαι τιποτα να μην με στενοχωρει τιποτα να κανω μονο μπανιο και να χαζευω τη θαλασσα να κινειται.και μονο σε αυτη τη σκεψη πραγματικα γαληνευω

Banned
    ΠΑΙΔΙΑ! Γρήγορα απαντήστε μου!! Τι κοινό έχουν οι λέξεις "ζουρλομανδύας" και "καναπεδάκια";

κάτι σκέφτηκα αλλά είναι λίγο πρόστυχο. :/

όπως είχε πει ο Λαζόπουλος " δε βάζεις κι ένα ζουρλομανδύα να γ...... σαν τρελοί?" (στον καναπε)
    συνειρμος όμως εεεεε?? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    όπως είχε πει ο Λαζόπουλος " δε βάζεις κι ένα ζουρλομανδύα να γ...... σαν τρελοί?" (στον καναπε)
    συνειρμος όμως εεεεε?? :P
    ο καθενας με τον πονο του χεχεχε

Senior Member
    τεεεεεελος η εξεταστικη, αυριο φοιτητικο καμπινγκ, τι αλλο να ζητησω; :)
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    τεεεεεελος η εξεταστικη, αυριο φοιτητικο καμπινγκ, τι αλλο να ζητησω; :)
    να ειναι καλος ο καιρος :Ρ

Banned
    Σας δουλεύουν οι πουτανίτσες.
    Last edited by operab; 07-07-2012 at 04:04.