Τι σκέφτεστε; - Page 870
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 870 of 1532 FirstFirst ... 3707708208608688698708718728809209701370 ... LastLast
Results 13,036 to 13,050 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    να ειναι καλος ο καιρος :Ρ
    ειναι-δεν ειναι δε χαλιομαστε εμεις εκει στο ποσειδι!! :Ρ
    Will I ever be free?

Senior Member
    σκέφτομαι ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν....δυστυχώς........δεν βρήκαμε και μια δουλειά να την κάνουμε από Θεσσαλονίκη με ελαφρά
    αλλά έχω το διάβασμα οπότε θα έχω απασχόληση.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Τις δουλειές που εχω αμαν καθε μερα δουλειές δεν μπορουσε να ειναι καθε μερα διακοπες κ μια φορα τον χρονο τρεξιμο
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Τις δουλειές που εχω αμαν καθε μερα δουλειές δεν μπορουσε να ειναι καθε μερα διακοπες κ μια φορα τον χρονο τρεξιμο
    Μην τα κάνεις όλα μόνη σου! Βάζε και τους άλλους να βοηθάνε! Και μας εκτιμάνε έτσι και δεν μας βγαίνει και μας ο κ@λος! Στο λέω από πείρα...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    σκεφτομαι πως για μπλακ μεταλ γομινες η χρυση αυγη ειναι μονοδρομος κατευθειαν. επρεπε να ειχα γραφτει εκει απο μικρος, τωρα θα ειχα οικογενεια σαν τον Καιαδα και θα ημουν υψηλοβαθμο στελεχος με δικο μου τομεα. αυτα ειναι τα μετανιωματα της ζωης, οσα φερνει η στιγμη δε τα φερνει ο χρονος. ευτυχως που δε κολλαω στο τι μουσικη ακουει η καθεμια.

Senior Member
    Σήμερα πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά και ένιωσα οτί δεν μπορώ να ακολουθήσω την μόδα. Όχι οτί ήμουν ποτέ, απλά θα ήθελα μια φορά και εγώ να ψώνιζα το στυλ που θα ήθελα και να μην χρειάζεται να υπολογίζω τα λεφτά μου και να σκέφτομαι αν θα πρέπει ή όχι να αγοράσω κάτι. Ψωνίζω σπάνια και κυρίως αυτά που πραγματικά χρειάζομαι αλλά είμαι γένος θυληκού ρε γαμώτο... :( Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτά σκέφτομαι τώρα. Τις περισσότερες φορές όμως δεν με νοιάζει καθόλου!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σήμερα πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά και ένιωσα οτί δεν μπορώ να ακολουθήσω την μόδα. Όχι οτί ήμουν ποτέ, απλά θα ήθελα μια φορά και εγώ να ψώνιζα το στυλ που θα ήθελα και να μην χρειάζεται να υπολογίζω τα λεφτά μου και να σκέφτομαι αν θα πρέπει ή όχι να αγοράσω κάτι. Ψωνίζω σπάνια και κυρίως αυτά που πραγματικά χρειάζομαι αλλά είμαι γένος θυληκού ρε γαμώτο... :( Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτά σκέφτομαι τώρα. Τις περισσότερες φορές όμως δεν με νοιάζει καθόλου!
    η μοδα ειναι για τους χωριανους βρε Χριστηνα, ο ανθρωπος που ξερει την αξια του φοραει ολ ταιμ κλασσικ

Senior Member
    η μοδα ειναι για τους χωριανους βρε Χριστηνα, ο ανθρωπος που ξερει την αξια του φοραει ολ ταιμ κλασσικ
    Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα αλλά θα μου περάσει. Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν μου άρεσε να ακολουθώ την μόδα και ούτε τώρα απλά θα ήθελα κάτι διαφορετικό... Σε λίγη ώρα θα επιστρέψει η κλασσική Χριστίνα :D
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Γειά σου Χριστίνα μου,
    για μένα ανέκαθεν μόδα ήταν ο συνδυασμός του διαχρονικού με την νέα τάση που όμως δεν περιορίζει! π.χ. μπορεί ν' αγοράσω
    ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια που θα συνδυάζεται όμως με το συνολάκι που έχω στην ντουλάπα εδώ και 2-3 χρόνια!
    Μετά το να αγοράσω κάτι.. γιατί πράγματι το έχω ανάγκη, ξέρω ότι το υποστηρίζω, ανεξάρτητα της αξίας του!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    κενακο, δεν ειναι ετσι. Σου το λεει μαυρο μεταλο, γοτθικο μεταλο, επικο και ατμοσφαιρικο μεταλο επι 15 ετη.
    Ξωτικό δεν ερχεται σε αντιθεση με τα πιστευω σου αυτη η σατανικη μουσικη 666 218 ? κι εγω τα ιδια απ'το λυκειο, παλιοτερα ειχα και μακρυ μαλλι, και εψαχνα κοπελες με βαση το μουσικο τους γουστο. αλλα πλεον ακουω τα παντα και δεν εχω προβλημα να ειμαι με καποια που προτιμα και τα σκυλαδικα, αρκει να ειναι σωστη σε ολα τα υπολοιπα. στη ΧΑ βρισκεις πολλες μαυρομεταλλουδες, ειναι ο χωρος τετοιος για εξτρεμιστικα στοιχεια, οποτε ειτε μπλακμεταλλου ειναι καποια, ειτε απλα εθνικιστρια/ναζι/βιτσιοζα, μπορει να βρεθει κι εκει.

είμαι γένος θυληκού ρε γαμώτο... :(
    tomboy ομως στο μυαλο ?

Χριστηνα
    της σκοτωσες το ονομα και πεθανε, λολ. XD

Banned
    οποτε θελησεις να κανεις κουβεντα για τα βιτσια σου Ξωτικό σε περιμενει το ινμποξ μου, λολ.
    μονο οι μπλακαδες φορανε corpse paint, και παλι οχι οσοι το παιζουν μοντερνο. το χριστιανικο λεγετε white ή unblack metal, και ναι δεν ημουν απολυτος.

Senior Member
    Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα αλλά θα μου περάσει. Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν μου άρεσε να ακολουθώ την μόδα και ούτε τώρα απλά θα ήθελα κάτι διαφορετικό... Σε λίγη ώρα θα επιστρέψει η κλασσική Χριστίνα :D
    Ναι, να επιστρεψει συντομα :p γιατι το "γενος θηλυκου" δεν ισουται με καταναλωτικη μανια, ψευδοπροτυπα και μοδουλες! Μην πεφτεις στην παγιδα... σ'εχω για πιο alternative τυπακι :)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    In this old house where every door is open

και μενα με πιανει αυτο καμια φορα Χριστινα, αλλα μετα συνειδητοποιω οτι αν το ηθελα πραγματικα να ειμαι θηλυκια μοντερνα και φιγουρινι θα το ειχα κανει. Εχω φιλες σε χειροτερη οικονομικη κατασταση απο μενα και ομως παντα τα καταφερνουν και ειναι με την τελευταια λεξη της μοδος! Οποτε δεν ειναι το οικονομικο το θεμα τελικα! Ειναι ο χαρακτηρας! ΑΝ κερδιζα το λοττο, θα εκανα ανανεωση γκαρνταρομπας, αλλα μετα απο μια βδομαδα θα φοραγα τα παλια μου τζην και μπλουζακια :P

Οτι δεν αντεχω αλλο τη μιρλα,την αχαριστια κ την γκρινια της μανας μου...δεν φταιει μονο η ανια κ η ελαφρια καταθλιψη... ειναι κ του χαρακτηρα της... κ εγω δεν την αντεχω αλλο....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι δεν αντεχω αλλο τη μιρλα,την αχαριστια κ την γκρινια της μανας μου...δεν φταιει μονο η ανια κ η ελαφρια καταθλιψη... ειναι κ του χαρακτηρα της... κ εγω δεν την αντεχω αλλο....
    σιγουρα ειναι ανια?