Τι σκέφτεστε; - Page 877
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 877 of 1532 FirstFirst ... 3777778278678758768778788798879279771377 ... LastLast
Results 13,141 to 13,155 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..χα χα! Καλά που δεν κούρευε το σκύλο της και ακόμη καλύτερα που δεν είχε αεράκι να τρώτε με σος τρίχας :ΡΡΡ
    νταξει θα χαμε φυγει
    κ αυτοι σταματησαν τα κουρεματα
    το πα στο σερβιτορο ε δν αντεξα

( πως κουαταρεις ετσι τσαχπινικα....μου θυμισες κρινο.... )
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by arktos View Post
    νταξει θα χαμε φυγει
    κ αυτοι σταματησαν τα κουρεματα
    το πα στο σερβιτορο ε δν αντεξα

( πως κουαταρεις ετσι τσαχπινικα....μου θυμισες κρινο.... )

:ΡΡΡΡΡΡ.................................

Banned
    Απαντήστε μου σε μια ερώτηση. Θέλω να δω αν οι συναισθηματικές απαντήσεις είναι πολύ διαφορετικές από τις στεγνές λογικές, οι οποίες κάποιες φορές δεν απαντάνε τα πάντα.
    Γιατί τα ποτάμια κυλάνε προς τη θάλασσα ακόμα κι αν δεν είναι κατηφόρα;

Senior Member
    Γιατι τα μορια του νερου ειναι αεναοι εραστες....χωριζουν για λιγο και τρεχουν να ξαναενωθουν με παθος στην αιωνιοτητα.......το νερο βρισκεται σε μια διαρκη ερωτικη πραξη....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    Απαντήστε μου σε μια ερώτηση. Θέλω να δω αν οι συναισθηματικές απαντήσεις είναι πολύ διαφορετικές από τις στεγνές λογικές, οι οποίες κάποιες φορές δεν απαντάνε τα πάντα.
    Γιατί τα ποτάμια κυλάνε προς τη θάλασσα ακόμα κι αν δεν είναι κατηφόρα;
    είναι απλα ο προορισμός του ...
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    σκεφτομαι οτι θα ηθελα την αποψη της RockElCasbah αν γινεται γι'αυτο εδω το θεμα http://dogw0rld.blogspot.gr/2012/07/blog-post_10.html
    σου φταιγα εγω και με βριζες ρατσιστη τεμπελη το'να τ'αλλο, εδω ομως τι λεμε κοριτσι μου ?
    καλα καναν και πηγαν να το φανε το σκυλακι ? καλα κανουν και τα τρωνε οσα δε γλυτωνουν ?
    εισαστε τοσο πολυ προοδευτικοι αριστεροι αραγε ? αυτα ειναι τα καλα της δημοκρατιας ?
    μου ρχετε πραγματικα να λιωσω το κεφαλι του πρωτου πακιστανου-νιγηριανου που θα βρω μπροστα μου με αυτα που διαβαζω.
    να τους χαιρεστε ολοι εσεις που στρεφεστε κατα της κακιας κακιας χρυσης αυγης που χει φτασει να λεει τα αυτονοητα.

Senior Member
    Μερικα ποταμια καταληγουνε σε λιμνες........

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι θα ηθελα την αποψη της RockElCasbah αν γινεται γι'αυτο εδω το θεμα http://dogw0rld.blogspot.gr/2012/07/blog-post_10.html
    σου φταιγα εγω και με βριζες ρατσιστη τεμπελη το'να τ'αλλο, εδω ομως τι λεμε κοριτσι μου ?
    καλα καναν και πηγαν να το φανε το σκυλακι ? καλα κανουν και τα τρωνε οσα δε γλυτωνουν ?
    εισαστε τοσο πολυ προοδευτικοι αριστεροι αραγε ? αυτα ειναι τα καλα της δημοκρατιας ?
    μου ρχετε πραγματικα να λιωσω το κεφαλι του πρωτου πακιστανου-νιγηριανου που θα βρω μπροστα μου με αυτα που διαβαζω.
    να τους χαιρεστε ολοι εσεις που στρεφεστε κατα της κακιας κακιας χρυσης αυγης που χει φτασει να λεει τα αυτονοητα.
    Η ΧΑ μπορει να λεει ο,τι θελει, το προβλημα της ειναι πως δεν ειναι ικανη για τπτ δημιουργικο εκ των πραγματων. Πονταρει στην κοινωνικοποιηση αντικοινωνικων ατομων που αισθανονται αδυναμοι στην μοναξια τους (ακριβως οπως και τα κομμουνια) με σκοπο την εκμεταλλευση τους. Ο μονος σκοπος τους ειναι η εξουσια για την εξουσια. Φαντασου τον πατερα σου προθυπουργο με απολυτη εξουσια - θα ετρωγες ξυλο καθε φορα που κατουρας στο μπανιο του,,,

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Η ΧΑ μπορει να λεει ο,τι θελει, το προβλημα της ειναι πως δεν ειναι ικανη για τπτ δημιουργικο εκ των πραγματων. Πονταρει στην κοινωνικοποιηση αντικοινωνικων ατομων που αισθανονται αδυναμοι στην μοναξια τους (ακριβως οπως και τα κομμουνια) με σκοπο την εκμεταλλευση τους. Ο μονος σκοπος τους ειναι η εξουσια για την εξουσια. Φαντασου τον πατερα σου προθυπουργο με απολυτη εξουσια - θα ετρωγες ξυλο καθε φορα που κατουρας στο μπανιο του,,,
    Συμφωνώ !

##

...
    Ο μονος σκοπος τους ειναι η εξουσια για την εξουσια...
    Ο φασισμός δέν είναι ιδεολογία. Είναι απανθρωπισμός. Πρώτα θα εξοντώσει κοινωνικά τους μετανάστες, μετά τους gay, μετά τους αριστερούς, μετά τους ποδηλάτες, τους πολύ κοντούς, εκείνους που φορούν πορτοκαλί και κίτρινα μπλουζάκια, εκείνους που διαβάζουν, όσους έχουν κατοικίδια, όσους δέν φορούν γραβάτα ή φαρδιά φούστα κάτω απ'το γόνατο...

Πιστεύω έχετε δεί το Gattaga, το Brazil, το 1984...
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Γιατι τα μορια του νερου ειναι αεναοι εραστες....χωριζουν για λιγο και τρεχουν να ξαναενωθουν με παθος στην αιωνιοτητα.......το νερο βρισκεται σε μια διαρκη ερωτικη πραξη....:)
    Τα πάντα είναι ύλη. Ακόμη και αυτά που νομίζουμε πως απουσιάζουν ανάμεσα σε δύο αντικείμενα. Προερχόμαστε από αστρόσκονη και έτσι θα καταλίξουμε. Συγκυρίες μας έφεραν σε αυτή τη μορφή και μας έδωσαν το δώρο της ύπαρξης και της μεταξύ μας συναλλαγής. Σε ζωή που διαρκεί πολύ λίγο, μα είναι τόσο πολύ μεγάλη που δέν της αξίζει να την κάνουμε καρναβάλι που λέει και το άσμα.

Πάντως, μου άρεσε πολύ η ερωτική διάσταση που δίνεις στο νερό !

Banned
    δεν ξερω και δεν ανηκω εκει για να μπορω να κρινω εκ των εσω, υποκειμενικα. ουτε κι εσυ ξερεις για να μπορεις να κρινεις, αλλα αντικειμενικα οταν ειμαστε εξω απο ολους, μονο τη ΧΑ δε βλεπουμε να τρεχει να βοηθαει συνεχεια ? και τη μια με τους λαθρομεταναστες (εκτος αν εχεις τη ψευδαισθηση οτι θα φυγουν μονοι τους), και την αλλη στο χωριο που χαλασε το νερο, μεχρι και δωρεες για τους φτωχους κι αυτους που χρειαζονται αιμα κανει. ολα τα αλλα κομματα μενουν μονο στα λογια, και ειδικα η αριστερα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι λες και γυρναει ολη γυρω απ'τον Τσιπρα, το νεο Τζωρτζ Κλουνεϋ. μονο που χεστηκε ο κοσμακης για το προσωπο του Τσιπρα και την ομορφια του.

Senior Member
    δεν ξερω και δεν ανηκω εκει για να μπορω να κρινω εκ των εσω, υποκειμενικα. ουτε κι εσυ ξερεις για να μπορεις να κρινεις, αλλα αντικειμενικα οταν ειμαστε εξω απο ολους, μονο τη ΧΑ δε βλεπουμε να τρεχει να βοηθαει συνεχεια ? και τη μια με τους λαθρομεταναστες (εκτος αν εχεις τη ψευδαισθηση οτι θα φυγουν μονοι τους), και την αλλη στο χωριο που χαλασε το νερο, μεχρι και δωρεες για τους φτωχους κι αυτους που χρειαζονται αιμα κανει. ολα τα αλλα κομματα μενουν μονο στα λογια, και ειδικα η αριστερα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι λες και γυρναει ολη γυρω απ'τον Τσιπρα, το νεο Τζωρτζ Κλουνεϋ. μονο που χεστηκε ο κοσμακης για το προσωπο του Τσιπρα και την ομορφια του.
    ανηκα στον χωρο για χρονια και ημουν αρκετα ψηλα στην ιεραρχια

Banned
    ανηκα στον χωρο για χρονια και ημουν αρκετα ψηλα στην ιεραρχια
    κι εγω παλιοτερα ημουν με τους αναρχικους, ειχα και κοπελα αναρχικια απ'τη Κηφισια, και μολις διαπιστωσα οτι και οι δυο πλευρες ειναι τα ιδια σκατα, σιχαθηκα και ξεκοψα απο παντου. σημερα ομως βλεπωντας το αντικειμενικα, μονο η ΧΑ παραγει κοινωνικο εργο και τρεχει, no matter ποσοι τη βριζουν, την κακοχαρακτηριζουν, τη λασπολογουν. κι εδω μεσα δε διαφερετε καθολου, μαλλον ο φοβος για μια εγχωρια ντοπια χουντα ειναι μεγαλυτερος απ'τη χουντα του ΔΝΤ και της Γερμανιας, ετσι ?

Senior Member
    κι εγω παλιοτερα ημουν με τους αναρχικους, ειχα και κοπελα αναρχικια απ'τη Κηφισια, και μολις διαπιστωσα οτι και οι δυο πλευρες ειναι τα ιδια σκατα, σιχαθηκα και ξεκοψα απο παντου. σημερα ομως βλεπωντας το αντικειμενικα, μονο η ΧΑ παραγει κοινωνικο εργο και τρεχει, no matter ποσοι τη βριζουν, την κακοχαρακτηριζουν, τη λασπολογουν. κι εδω μεσα δε διαφερετε καθολου, μαλλον ο φοβος για μια εγχωρια ντοπια χουντα ειναι μεγαλυτερος απ'τη χουντα του ΔΝΤ και της Γερμανιας, ετσι ?
    Απο που εβγαλες το συμπερασμα πως το ΔΝΤ ειναι χουντα, λεφτα δινουν οι ανθρωποι και τα θελουν πισω, κανενας δεν σε αναγκασε να τα παρεις

Senior Member
    Απο που εβγαλες το συμπερασμα πως το ΔΝΤ ειναι χουντα, λεφτα δινουν οι ανθρωποι και τα θελουν πισω, κανενας δεν σε αναγκασε να τα παρεις
    Σίγουρα, λεφτά δίνουν και -πολλά- λεφτά ζητούν. Ας πάνε να τα πάρουν από εκείνους που τα έδωσαν, γιατί έμείς δέν τα πήραμε ενώ μας ζητείται να τα 'ξοφήσουμε.
    Ωςτόσο, από τα κράτη που πέρασε το ΔΝΤ άφησε πίσω του περίπου 25 εκκατομύρια νεκρούς (αν δέν κάνω λάθος είναι περισσότεροι από αυτούς του μεγάλου πολέμου) και ενώ το γνώριζε ήρθε και τον τόπο μας και αυτό στά μάτια κάθε λογικού ανθρώπου είναι τουλάχιστον ανήθικο.

@ ΚΕΝΟ Εγχώρια ή εισαγόμενη, παραμένει χούντα.
    και
    ...μάλλον γιαλατζί αναρχικούς γνώρισες...