Τι σκέφτεστε; - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 1532 FirstFirst ... 38788687888990981381885881088 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 22967
    Senior Member
    Οχι ειχαν περασει οι αποκριες. Ελα ντε σιγα μη με δαγκωνε πια! Επρεπε να την ειχα βγαλει αυτη τη φωτο!

Senior Member
    Ξύπνα Βασίληηη

(Αυτό σκέφτομαι)
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μηπως ηταν λογο αποκριων ? εγω ελεγα για ανθρωπους που λογο φαλακρας φορανε περουκινια, οχι crossdressers και τραβεστι ή αλλα καρναβαλια...
    ασε το τι εχω πετυχει κι εγω..θυμαμαι αυγουστο 3 το μεσημερι στη παραλια στη θεσσαλονικη ατομο (δεν μπορεσα να προσριορισω αν επροκειτο για αντρα η γυναικα) με μαλλι μισο σγουρο μισο ισιο 6 χρωματα η μουρη βαμενη κατασπρη σακακι δερματινο με φουλαρια να κρεμονται απο κατω ειχε τυλιξει στα ποδαι κατι σαν αλουμινοχαρτο κ η τριχα καγκελο κ παπουτσια κατι τετραγωνισμενα με κολλημενα πανω χατζαπλαστ...

για περουκινι που ειπες ειχαμε εναν καθηγητη στο λυκειο που ηταν φαλακρος κ φορουσε κ οποτε φυσουσε αερας του την επαιρνε κ σκαγαμε στα γελια λολ...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    τωρα που ειπες Αυγουστο, Αυγουστο μηνα με καυσωνα ειχα πετυχει στην Ομονοια οταν σπουδαζα αθηνα εναν τυπο με μαυρο ζιβαγκο, μαυρο δερματινο μπουφαν, μαυρο δερματινο παντελονι και μποτες μαυρες δερματινες!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    τωρα που ειπες Αυγουστο, Αυγουστο μηνα με καυσωνα ειχα πετυχει στην Ομονοια οταν σπουδαζα αθηνα εναν τυπο με μαυρο ζιβαγκο, μαυρο δερματινο μπουφαν, μαυρο δερματινο παντελονι και μποτες μαυρες δερματινες!!!!
    ολα μαυρα κ δερματινα??λολ υποπτο αυτο χεχε..

αν μπορουσαν ως δια μαγειας να λυνοντουσαν οοοολλλλααα μου τα προβληματα......

Senior Member
    οτι πρεπει να κοιμηθω και δε μπορω :(
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    οτι πρεπει να κοιμηθω και δε μπορω :(
    ειναι νωρις ακομη βρε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    ειναι νωρις ακομη βρε!
    νωρις ξενωρις εγω σας καληνυχτω... ματσ μουτσ ονειρα γλυκα σε όλους... όλα θα πάνε καλά θέλουν δε θέλουν!!! ;)
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Αν δεν κόψω τον γαμωαπογευματιάτικο ύπνο, δε θα φτιάξω ποτέ το πρόγραμμα, έχω γίνει βρουκόλακας.
    Τσεκάρετε πως ως άυπνη θα γίνω το μέλος της ημέρας σε μηνύματα πριν έρθει καν η μέρα, ωιμέ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Αν δεν κόψω τον γαμωαπογευματιάτικο ύπνο, δε θα φτιάξω ποτέ το πρόγραμμα, έχω γίνει βρουκόλακας.
    Τσεκάρετε πως ως άυπνη θα γίνω το μέλος της ημέρας σε μηνύματα πριν έρθει καν η μέρα, ωιμέ.
    χαχαχα πολυ καλο!!!!
    να σου ευχηθω καλημερα λοιπον αν και με λιγη καθυστερηση:)

Banned
    σκεφτομαι τη 19χρονη που μου ξαναστειλε παλι, και τι μπορει να θελει. εκει που την ειχα αποκλεισει λογο ηλικιας κι αποστασης, επιστρεφει και με κανει να λιωνω. γαμω τις περιοδους και τα καπριτσια σας που δε μπορειτε να πειτε ξεκαθαρα αυτο που θελετε και βασανιζομαι! τεσπα ξαφανιζολ παλι για λιγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    αν μπορουσαν ως δια μαγειας να λυνοντουσαν οοοολλλλααα μου τα προβληματα......
    πιστεψε με ολοι αυτο θελουμε...ας ελπιζουμε οτι καποια στιγμη μπορει κ να γινει..(λεω γω τωρα..)

Σκέφτομαι πως μερικές φορές, το τέλος μπορεί να είναι πιο δυνατό και από την αρχή.........όμως..........στην αναμέτρηση με τον εαυτό μας καμία νίκη δεν έχει περισσότερη ικανοποίηση........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    στην αναμέτρηση με τον εαυτό μας καμία νίκη δεν έχει περισσότερη ικανοποίηση........
    και εγω θελω να με νικήσω... να γίνω ο ηρωάς μου!