Τι σκέφτεστε; - Page 884
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 884 of 1532 FirstFirst ... 3847848348748828838848858868949349841384 ... LastLast
Results 13,246 to 13,260 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι το ολο θεμα επαγγελμα στο ελλαδισταν εχει καταντησει urban legend, που ορισμενοι ακομα συνεχιζουν να πιστευουν σαν την υπαρξη θεου κι εξωγηινων. και καλουμε εγω να λυσω το μυστηριο σαν αλλος Χαρι Ποτερ, ενω εχουμε αποδειξη τον κοσμο που αυτοκτονει καθημερινα (για τη πλακα του αραγε, οπως ισχυριζεστε). θα σας βρει ο αχλ100 δουλεια παιδια, με 300 και 400 ευρω να ζειτε πλουσιοπαροχα. ριξτε και μια κλανα απ'το σπιτι μπας και φυγουν οι Γερμανοι. αλα μαγκες ελληναραδες.
    οταν ολοι το παιζουν αφεντικα λογικο ειναι τις δουλειες να τις παιρνουν αλλοι, δεν θα γεμιζε με πακιστανους αν δεν τους επαιρνε κανενας για δουλεια
    καταπληκτικη δικαιολογια - επιχειρημα. δε θα παει ο κοσμακης να παρει δωρεαν τροφιμα απ'τη ΧΑ, σκεφτομενος οτι κατι μπορει να κρυβεται απο πισω. ειδαμε τοσα χρονια και τα αλλα κομματα που υποτιθεται ειναι καθαρα και δε μας κρυβαν τπτ που μας φτασαν. τραβα πεστο εκει εξω αυτο σε οσους πεινανε, να δεις τι απαντηση θα παρεις.
    ε, οι τσαμπατζιδες και οι τρακαδοροι παντοτε υπηρχαν
    μα ποια δημοκρατια και ποια ελλαδα ? αυτο που ζουμε σημερα δεν ειναι καν δημοκρατια. στο ονομα της δημοκρατιας σας ξεπαστρεψαν ολους. ποσο δημοκρατικο ειναι εξαλλου να βγαινουν συνεχως τα ιδια 2 κομματα ? εχετε χαθει στο κοσμο της παρειδωλιας.
    η δημοκρατια Κενο ξεκιναει απο τον καθενα μας. Οταν εκχωρεις τα βασικα δικαιωματα και υποχρεωσεις σου σε αλλους δεν μπορεις μετα να παραπονιεσαι πως δεν εισαι ελευθερος. Οσο ο κομος φερεται σαν 5χρονα κακομαθημενα θα εχει και την αναλογη αντιμετωπιση απο τους εχοντες και θα τον ξεγελανε με καραμελες

.....................

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οταν ολοι το παιζουν αφεντικα λογικο ειναι τις δουλειες να τις παιρνουν αλλοι, δεν θα γεμιζε με πακιστανους αν δεν τους επαιρνε κανενας για δουλεια
    την ειπες κι εχτες αυτη τη δικαιολογια, και σου απαντησα πως αμφιβαλλω αν ΟΛΟΣ ο κοσμος που αυτοκτονει ψαχνει θεση αφεντικου. αυτο ειναι παραλογο και ας μην επαναλαμβανομαστε, θα ρθει παλι η mnimonio και θα σε βριζει, γιατι ξερεις κι εσυ ο ιδιος κατα βαθος οτι δεν υπαρχουν πραγματικα δουλειες οπως παλιοτερα, οχι οτι ολος ο κοσμος θελει να γινει αφεντικο.

ε, οι τσαμπατζιδες και οι τρακαδοροι παντοτε υπηρχαν
    τους χαριζανε γαϊδαρο και το κοιτουσανε στα δοντια.

η δημοκρατια Κενο ξεκιναει απο τον καθενα μας. Οταν εκχωρεις τα βασικα δικαιωματα και υποχρεωσεις σου σε αλλους δεν μπορεις μετα να παραπονιεσαι πως δεν εισαι ελευθερος. Οσο ο κομος φερεται σαν 5χρονα κακομαθημενα θα εχει και την αναλογη αντιμετωπιση απο τους εχοντες και θα τον ξεγελανε με καραμελες
    ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι ακριβως που εγω προσωπικα τους εδωσα τα βασικα δικαιωματα ?

μηπως ειναι οι πολιτικοι, που εγραψα ξεκαθαρα τοσες φορες οτι δε θελω να ψηφισω, και που οτι κι αν επιλεξεις πλεον, οταν ξερεις οτι ολοι ειναι σκαρτοι, γνωριζεις πως δε προκειται να υπαρξει δημοκρατια και ουσιαστικη αλλαγη ? γιατι μονο στο ελλαδισταν καταντησαν να ειναι τοσο μακρια απ'το κοσμο, λες και προκειται για σουπερσταρς και πρεπει να τους στρωσουμε τα κοκκινα χαλια. και να καναν εργο, να πεις παει στο διαολο, το αξιζουνε. ποιος κανει εργο ομως απ'αυτους σημερα ? κανενας, ολοι λογια λογια λογια, και υποσχεσεις να βγουνε.

μηπως ειναι οι Γερμανοι που κανενας εδω δε ρωτηθηκε αν θελουμε να δανειστουμε απ'αυτους, και ξαφνικα βρεθηκαμε να χρωσταμε τα κερατα μας, και να μη καλοπερναμε κι ολας ? εκτος αν η καλοπεραση λεγεται Ολυμπιαδα, που και παλι δε νομιζω πως ολα οσα δανειστηκαμε γι'αυτη ξοδευτηκαν εκει περα. καπου πρεπει να πηγαινουν αυτα τα λεφτα, κι αμφιβαλλω αν μονο ο Τσοχατζοπουλος τα εφαγε ολα μονος του.

τελως παντων ας μη το συνεχισουμε γιατι οι εκλογες περασαν, και δεν εχει και νοημα να συγκρινουμε τις αποψεις καποιου που ζει Αθηνα με αλλων απο Σαλονικα και τριγυρω περιοχες. εγω εδω βλεπω το κοσμο να πειναει και τη ΧΑ να προσφερει, και τα κακομοιρακια και αυτοι που μιλανε εκ του ασφαλους, να ψαχνουν αφορμη να τη κατακρινουν και να γκρινιαξουνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    την ειπες κι εχτες αυτη τη δικαιολογια, και σου απαντησα πως αμφιβαλλω αν ΟΛΟΣ ο κοσμος που αυτοκτονει ψαχνει θεση αφεντικου. αυτο ειναι παραλογο και ας μην επαναλαμβανομαστε, θα ρθει παλι η mnimonio και θα σε βριζει, γιατι ξερεις κι εσυ ο ιδιος κατα βαθος οτι δεν υπαρχουν πραγματικα δουλειες οπως παλιοτερα, οχι οτι ολος ο κοσμος θελει να γινει αφεντικο.
    Κενο, δεν ειναι δικαιολογια, οποιος θελει να δουλευει το κανει, δεν ειναι το θεμα η δουλεια αλλα τα λεφτα. Τωρα για την μνιμονιο τι το αναφερεις, ας παει σαν την Λουκα στην Ινδια για εντατικα μαθηματα ηδονης και να γουσταρει :Ρ
    τους χαριζανε γαϊδαρο και το κοιτουσανε στα δοντια.

ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι ακριβως που εγω προσωπικα τους εδωσα τα βασικα δικαιωματα ?

μηπως ειναι οι πολιτικοι, που εγραψα ξεκαθαρα τοσες φορες οτι δε θελω να ψηφισω, και που οτι κι αν επιλεξεις πλεον, οταν ξερεις οτι ολοι ειναι σκαρτοι, γνωριζεις πως δε προκειται να υπαρξει δημοκρατια και ουσιαστικη αλλαγη ? γιατι μονο στο ελλαδισταν καταντησαν να ειναι τοσο μακρια απ'το κοσμο, λες και προκειται για σουπερσταρς και πρεπει να τους στρωσουμε τα κοκκινα χαλια. και να καναν εργο, να πεις παει στο διαολο, το αξιζουνε. ποιος κανει εργο ομως απ'αυτους σημερα ? κανενας, ολοι λογια λογια λογια, και υποσχεσεις να βγουνε.
    Ναι, ολοι ειναι σκαρτοι, ανθρωποι ειναι, με το να μην παιρνεις θεση στον δημοκρατικο διαλογο ομως ειναι σαν να δινεις λευκη επιταγη, οταν δωσεις πληρεξουσιο σε καποιον αγνωστο μην κλαιγεσαι μετα πως σου πουλησε το σπιτι γτ εκ των πραγματων του το χαρισες. Αν δεν ασκησεις πιεση για διαφανεια, για να εχεις αθικτα τα δικαιωματα σου ειναι πολυ λογικο το αποτελεσμα να κανουν ο,τι τους καπνισει με σενα. Δες την πραγματικοτητα οπως ειναι και οχι οπως θα σε βολευε να ειναι, δεν ζεις στον παρδεισο με τους αγγελους...
    μηπως ειναι οι Γερμανοι που κανενας εδω δε ρωτηθηκε αν θελουμε να δανειστουμε απ'αυτους, και ξαφνικα βρεθηκαμε να χρωσταμε τα κερατα μας, και να μη καλοπερναμε κι ολας ? εκτος αν η καλοπεραση λεγεται Ολυμπιαδα, που και παλι δε νομιζω πως ολα οσα δανειστηκαμε γι'αυτη ξοδευτηκαν εκει περα. καπου πρεπει να πηγαινουν αυτα τα λεφτα, κι αμφιβαλλω αν μονο ο Τσοχατζοπουλος τα εφαγε ολα μονος του.
    Ο ναι, ρωτηθηκε πολλακις και ο κοσμος ελεγε "Δωσε και εμενα, μπαρμπα"
    τελως παντων ας μη το συνεχισουμε γιατι οι εκλογες περασαν, και δεν εχει και νοημα να συγκρινουμε τις αποψεις καποιου που ζει Αθηνα με αλλων απο Σαλονικα και τριγυρω περιοχες. εγω εδω βλεπω το κοσμο να πειναει και τη ΧΑ να προσφερει, και τα κακομοιρακια και αυτοι που μιλανε εκ του ασφαλους, να ψαχνουν αφορμη να τη κατακρινουν και να γκρινιαξουνε.
    Ολοι προσφερουνε απλοχειρα - ειδικα οι τραπεζες, εσυ ομως μαθε να διαβαζεις τα ψιλα γραμματα
    Οσο για το αν περασαν οι εκλογες και απο αυτο μονο δειχνεις πως δεν ενδιαφερεσαι τι γινεται στον κοσμο. Αν ειναι να περιμενεις τα προεκλογικα συνθηματα για να σχηματισεις μια εικονα για τον χωρο που ζεις μαλλον δεν θα σχηματισεις ποτε...

Οτι εχω γινει τυρρανος για τη μητερα μου.. τα νευρα μου ειναι παλι στο κοκκινο... οτι χρειαζομαι μια αγκαλια... να με βοηθησει να ισορροπησω... περπαταω σε τεντομενο σχοινι.. κ παλι....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    τσαμπα οι αγκαλιες....

Senior Member
    Οτι ειμαι ηλιθια!
    Ολη μερα δεν μπορουσα να καταλαβω οτι 90 μειον 12 κανει 78!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Οτι ειμαι ηλιθια!
    Ολη μερα δεν μπορουσα να καταλαβω οτι 90 μειον 12 κανει 78!!!!!!
    δεν ειπες πως δεν εχεις καταθλιψη πια?

Οτι δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση θα γινουν δύο χρόνια σαν άρρωστη έχω καταντήσει ώρες ώρες μου έρχεται να τραβάω τα μαλλιά μου από τα νεύρα μου

Senior Member
    δεν ειπες πως δεν εχεις καταθλιψη πια?
    Ετσι θελω να ελπιζω.....
    Μαλλον εχω καψει κυτταρα.

Βασικα να βρω μια γωνια ηθελα και αντι να βρω αυτη που ηθελα εβρισκα την συμπληρωματικη της , και αντι να σκεφτω οτι μπορει να βρηκα λαθος γωνια σκεφτομουν οτι παπαρια να ναι.Και οταν τα παρατησα καταλαβα τι λαθος εκανα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ετσι θελω να ελπιζω.....
    Μαλλον εχω καψει κυτταρα.

Βασικα να βρω μια γωνια ηθελα και αντι να βρω αυτη που ηθελα εβρισκα την συμπληρωματικη της , και αντι να σκεφτω οτι μπορει να βρηκα λαθος γωνια σκεφτομουν οτι παπαρια να ναι.Και οταν τα παρατησα καταλαβα τι λαθος εκανα...
    κοψε τις νυχτερινες βαρδιες αν μπορεις

Banned
    Κενο, δεν ειναι δικαιολογια, οποιος θελει να δουλευει το κανει, δεν ειναι το θεμα η δουλεια αλλα τα λεφτα.
    ναι σαφεστατα ειναι τα λεφτα, ακομα κι αν θελω να προσπαθησω να συμφωνισω πως υποθετικα δουλειες υπαρχουν (του κωλου σαν τον ΓΑΠ που λεγε λεφτα υπαρχουν), οι μισθοι που δινουν σημερα δε φτανουν να πληρωσει ενας ελληνας αυτα που πρεπει να πληρωσει. και δυστυχως πληρωνει περισσοτερα απο τι ενας αλλοδαπος, που ειδικα αν μπηκε παρανομα δε φορολογειται καν!

Ναι, ολοι ειναι σκαρτοι, ανθρωποι ειναι, με το να μην παιρνεις θεση στον δημοκρατικο διαλογο ομως ειναι σαν να δινεις λευκη επιταγη, οταν δωσεις πληρεξουσιο σε καποιον αγνωστο μην κλαιγεσαι μετα πως σου πουλησε το σπιτι γτ εκ των πραγματων του το χαρισες. Αν δεν ασκησεις πιεση για διαφανεια, για να εχεις αθικτα τα δικαιωματα σου ειναι πολυ λογικο το αποτελεσμα να κανουν ο,τι τους καπνισει με σενα. Δες την πραγματικοτητα οπως ειναι και οχι οπως θα σε βολευε να ειναι, δεν ζεις στον παρδεισο με τους αγγελους...
    με την ιδια δικαιολογια, οτι ανθρωποι ειναι και δε ζουμε στο παραδεισο, μπορουμε να πουμε και για τη ΧΑ το ιδιο. μπορει να ξεκινησε στραβα, πληρωσε τις αμαρτιες της κανωντας σχεδον τη πλειοψηφια των ελληνων να στραφει εναντιον της, τωρα ομως με οσα κανει δειχνει οτι πραγματικα ενδιαφερεται. και επειδη στις δυσκολες μερες αυτες μετραει περισσοτερο η βοηθεια απ'οπου κι αν προσφερετε, γι'αυτο ξανακερδιζει εδαφος.

Ολοι προσφερουνε απλοχειρα - ειδικα οι τραπεζες, εσυ ομως μαθε να διαβαζεις τα ψιλα γραμματα
    το πιο ευκολο πραμα ειναι να παρεις δανειο. οταν ομως προκειται να το ξεχρεωσεις, και εχει και τοκους, τοτε εκει αρχιζουν τα ζορια.

Οσο για το αν περασαν οι εκλογες και απο αυτο μονο δειχνεις πως δεν ενδιαφερεσαι τι γινεται στον κοσμο. Αν ειναι να περιμενεις τα προεκλογικα συνθηματα για να σχηματισεις μια εικονα για τον χωρο που ζεις μαλλον δεν θα σχηματισεις ποτε...
    δεν ημουν εγω αυτος που γραψε χτες για τους λαθρομεταναστες, πως αφου δε συμβαινει σε μενα δε συμβαινει σε κανενα. εσυ αδιαφορησες και μου λεγες πως κανω σαν παρανοϊκη γρια, τωρα μη τα γυρναμε τουμπα. εγω αν ειχα τα καταληλα κονε θα ημουν ηδη στη ΧΑ, να παω να βοηθαω κατευθειαν το κοσμο. γιατι απο λογια εχουμε χορτασει ξερεις και προσωπικα βλεπω οτι δεν οδηγουν και πουθενα αυτες οι πολιτικες συζητησεις. αλλα θα σου πει ο σαλονικιος, αλλα ο αθηναιος και λοιπα, ολοι μπορουν να εχουν αποψη, στη πραξη ομως τι κανουν ? γι'αυτο προτιμω το acta non verba που λεγα και στο Ξωτικό, βαριεμαι θελω δραση.

Senior Member
    Παιδια παντως εγω εχω να πω...πως δουλειες δεν υπαρχουν.....ο συντροφος μου ειναι επαγγελματιας οδηγος σε φορτηγα..και ψαχνει πολυ καιρο τωρα για δουλεια...ψαχνει πια σε οτιδηποτε...σημερα πηγε καπου που ζητουσαν δυο οδηγους και περιμεναν απεξω 100 ατομα... δεν υπαρχει ουτε σε εργοστασια ουτε σε τιποτα...και λυπαμαι πο θα το πω..αλλα δεν ειναι πια θεμα ρατσισμου....στην δουλεια που πηγε σημερα..μεσα δουλευαν ολο πακιστανοι..... θα μου πεις μαυρα.... αλλα ποιος φταιει για ολα αυτα αν οχι το κρατος.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    και απο ποτε θες κονε για να μπεις στην ΧΑ, πηγαινε και προσκινα, απο προσκινητες παντα υπαρχει αναγκη

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Παιδια παντως εγω εχω να πω...πως δουλειες δεν υπαρχουν.....ο συντροφος μου ειναι επαγγελματιας οδηγος σε φορτηγα..και ψαχνει πολυ καιρο τωρα για δουλεια...ψαχνει πια σε οτιδηποτε...σημερα πηγε καπου που ζητουσαν δυο οδηγους και περιμεναν απεξω 100 ατομα... δεν υπαρχει ουτε σε εργοστασια ουτε σε τιποτα...και λυπαμαι πο θα το πω..αλλα δεν ειναι πια θεμα ρατσισμου....στην δουλεια που πηγε σημερα..μεσα δουλευαν ολο πακιστανοι..... θα μου πεις μαυρα.... αλλα ποιος φταιει για ολα αυτα αν οχι το κρατος.....
    το συστιμα ειναι φτιαγμενο να εξυπηρετει πελατες Φλου, στην δεδομενη στιγμητα ενομενα 2 κομματα μπορουν να κυβερνησουν με τα απομειναρια των στρατων τους, οι υπολοιποι ειναι αναλωσιμοι

Senior Member
    ειναι λες και γινεται ολο αυτο με συστημα...για να εξαθλιωσουν τον λαο..σωνει και καλα.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων