Τι σκέφτεστε; - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 1532 FirstFirst ... 39798788899091991391895891089 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι βαρεθηκα να λεω χρονια πολλα σε κοσμο. τωρα τον μαρτιο γιορταζαν πολλοι γνωστοι μου, κι ο αδερφος μου ακομα! νιωθω οτι νοιαζομαι και δινω συνεχως στους αλλους, και κανεις για μενα, αφου τελικα μενω παλι μονος μου. σκατοζωη γαμω την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκα.

Senior Member
    ΠΟΤΕ μην κάνεις για το παιδί σου αυτό που μπορεί να κάνει μόνο του.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Απλά βαρέθηκα ...

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός κ πόσα θέλω να κάνω που πάντα τα αναβάλλω κι οτι θα ερθει μια μερα που θα ξυπνησω κ θα συνειδητοποιησω οτι τελικα δεν εκανα τιποτα κ η ζωη μου περασε φευγαλεα κ εξαφανιστηκε μπροστα στα ματια μου κ ισα που προλαβα να δω καποια πραγματα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Κάθομαι και σκέφτομαι, ωραία μέρα σήμερα αλλά πολύ αέρας ρε παιδί..
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Banned
    σκεφτομαι πως μπορω να νιωθω πιο γρηγορα ανετα με κοσμο και χωρους που μου ειναι αγνωστοι. γιατι μεχρι να συνηθισουμε ολοι χρειαζομαστε χρονο. αυτον τον χρονο πως μπορω να τον λιγοστεψω ?

Senior Member
    σκεφτομαι πως αυτος ο χρονος στην δικη μου ζωη λιγοστευει οταν εχω φροντισει εμενα πριν συνναντησω κοσμο. Καθαρα και ανετα ρουχα , χτενισματαλο. οχι πολυ φαι...

αυτα :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    γιατί οι soon-to-be mothers είναι τόσο εγωκεντρικές? είναι ανασφάλεια?

σκέφτομαι πόσο θέλω να είμαι καλά...όλα είναι τόσο όμορφα στη ζωή μου κι εμένα το μυαλό μου τρελαίνεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως μπορω να νιωθω πιο γρηγορα ανετα με κοσμο και χωρους που μου ειναι αγνωστοι. γιατι μεχρι να συνηθισουμε ολοι χρειαζομαστε χρονο. αυτον τον χρονο πως μπορω να τον λιγοστεψω ?
    πρωτα απ ολα με προσπαθεια κ βημα βημα κ θελει κ χρονο αυτη η διαδικασια, δεν γινονται αποτομα τετοιες αλλαγες..επειτα το βασικο ειναι να προσπαθησεις να αγαπησεις οσο περισσοτερο μπορεις τον εαυτο σου κ να νιωθεις ανετος κ γεματος αυτοπεποιθηση ωστε να το περασεις αυτο κ στους αλλους κ να εισαι πιο ανετος μαζι τους αλλα κ αυτοι μαζι σου..!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by lilium87 View Post
    σκέφτομαι πόσο θέλω να είμαι καλά...όλα είναι τόσο όμορφα στη ζωή μου κι εμένα το μυαλό μου τρελαίνεται...
    δε φανταζεσαι ποσο ταυτιζομαι......

Senior Member
    Σκέφτομαι και πάλι το μεγάλο εκείνο άσπρο πανί που καμιά φορά καλύπτει τον κόσμο όλο. Πάνω του όλες οι προβολές.
    Τους ανθρώπους που κουνάν το δάχτυλο με ύφος για το δήθεν λίγο.
    Μα το θέμα είναι το πολύ. Το πολύ που φούσκωσε το εγώ σαν αερόστατο λευκό και είναι μόνο αυτό η θέα που πιάνει η ματιά τους.
    Και μειδιάζω. Αφού είναι σε ανοιχτή θάλασσα που εγώ απλώνω τη δική μου.

Σκέφτομαι εκείνη την ψυχή, τη φτερούγα που της λείπει και άλλο δεν πετάει. Και δε θέλω τίποτα άλλο να της γράψω.
    Μόνο να πάω εκεί και να της πιάσω σφιχτά το χέρι, ν’ ακούσουμε το κύμα, να της αφήσω στη χούφτα ένα χάρτινο καράβι..

Σκέφτομαι το τραίνο. Τις ράγες. Το πράσινο. Και τις κερασιές του Λουντέμη που θ’ ανθίσουνε και φέτος.
    Σκέφτομαι εσένα. Να μυρίζω το λαιμό σου. Τα εκρηκτικά ζαχαρωτά που θα αφήσουμε να λιώνουνε στη γλώσσα :)

Senior Member
    καιρο ειχα να ξαγρυπνησω ετσι και για τετοιο λογο.

Senior Member
    To bowling και πόσο γούστο είχαν τα splits. Δεμένη ομάδα, δίχως αρχηγιλίκια. Όλοι χειροκροτάνε όλους. Όλοι εμψυχώνουν όσους δεν το έχουν το strike. Άλλη φορά.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όσο μακριά κι αν πάω το μάτι μου, η περιέργειά μου, η ψυχή μου θέλει να γυρίζει στα ίδια τα παλιά τα τετριμμένα, τα μονότονα, τα καταθλιπτικά της μονοπάτια γιατί είναι η ψυχή μου.... άβυσσος....
    Καλημέρα σε όλους. Καλή καλή καλή σας μέρα ειλικρινά.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ