Τι σκέφτεστε; - Page 890
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 890 of 1532 FirstFirst ... 3907908408808888898908918929009409901390 ... LastLast
Results 13,336 to 13,350 of 22967
    Senior Member
    ... εδώ είσαι εσύ;...:)... της *******ς γινότανε πριν... τώρα άρχισαν να αραιώνουν... δε θέλω να ξαναβγώ έξω να δω, αλήθεια σου λέω... αν αναζωπυρωθεί, θα το καταλάβω αναγκαστικά απ' τα αεροπλάνα... έχει 5 λεπτά που δε τα ακούω... τί να λέμε ρε συ Φλου;...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    απιστευτο...:(..εγω δεν βλεπω τηλεοραση δεν το χα παρει χαμπαρι.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    ... γιατί το λένε στην τιβί;... λίγα χλμ. απ' το σπιτάκι μου είναι... τράβηξα και βίντεο. Αν έπεφτε κανά καναντέρ και έβαζα τα πλάνα στο γιουτούμπ, θα γινόμανε πλούσια... κρατάω αρχείο με τα ανθρώπων έργα βλέπεις... να τά 'χω να τα... χαίρομαι...

Senior Member
    Ελπιζω να σβησει...και να μη σε πλησιασει...... :(

Senior Member
    ... Φλουκάκι είμαι εκτός πόλης, παρόλο που τα χλμ. δεν είναι πολλά... απλά έχω ΕΝΤΕΛΩΣ καλή ορατότητα και εικόνα στο συμβάν λόγω υψόμετρου... κι όσο πιο καλά το βλέπεις, τόσο πιο πολύ θλίβεσαι...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    θελεις να μας πεις για τα κρουσματα ελονοσιας μηπως, που φεραν οι αγαπημενοι σου λαθρομεταναστες ? συν τις καθημερινες ληστειες, τους βιασμους, και τις δολοφονιες. αληθεια εσυ γιατι δε τους παιρνεις σπιτι σου ?
    Λογικα δεν θα επρεπε να μπω στη διαδικασια να σου απαντησω... αλλα το κανω μονο για να πω αυτο... εχετε γινει γραφικοι με το...'' γιατι δεν τους παιρνεις-ετε σπιτι σου-ας'' Δεν τους παιρνουμε λοιπον.. οπως δεν παιρνετε κ σεις τους χιλιαδες αστεγους στα σπιτια σας.. γιατι γι αυτη τη κατασταση ΔΕΝ φταιω εγω-εσυ ο αλλος αλλα το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ συστημα κ το ΚΡΑΤΟΣ.
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Λογικα δεν θα επρεπε να μπω στη διαδικασια να σου απαντησω... αλλα το κανω μονο για να πω αυτο... εχετε γινει γραφικοι με το...'' γιατι δεν τους παιρνεις-ετε σπιτι σου-ας'' Δεν τους παιρνουμε λοιπον.. οπως δεν παιρνετε κ σεις τους χιλιαδες αστεγους στα σπιτια σας.. γιατι γι αυτη τη κατασταση ΔΕΝ φταιω εγω-εσυ ο αλλος αλλα το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ συστημα κ το ΚΡΑΤΟΣ.
    ποιοι ειμαστε εμεις θελεις να μου πεις ? εγω προσωπικα ποιον αφησα αστεγο, που δεν εχω δικο μου σπιτι ουτε καν αμαξι, και παραμενω ακομα στο πατρικο βαρος στους γονεις ? για πεσμου που ακριβως σου φταιω εγω που ζω μεσα στην Αθηνα διπλα τους και κινδυνευω καθημερινα με τις επιθεσεις τους, τωρα και τις αρρωστιες τους ?

Banned
    Η φύση προνόησε για την ανθροποφαγεία μας και η ανθρώπινη καρδιά απειλείται με εξόντωση. Εσείς σε πόσα χρόνια πιστεύετε θα εξαφανιστούμε από τον πλανήτη; Το ανθρώπινο είδος γενικώς; Εγω πιστεύω πως δεν θα αργήσει και τόσο πολύ αυτό το γεγονός κυρίως επειδή ως σύνολο δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα η χωρίς οικονομικό κριτήριο αλλά και με τις πράξεις μας δεν έχουμε αποδείξει ως τώρα ότι μας ενδιαφέρει να διασώσουμε την φυσική μας υπόσταση.

Senior Member
    Μπα....εγω πιστευω οτι το ανθρωπινο ειδος ειναι σαν τις κατσαριδες.....θα επιβιωσει παντιω τροπω.........

Banned
    Με ποιά υποψία υποστηρίζεις μια τόσο αισιόδοξη άποψη;

Senior Member
    Γιατι ειμαστε το μεγαλυτερο παρασιτο της γης.....κατι σαν ιος...ενα πραμα.....ολα θα χαθουν και μετα εμεις.......:)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    22.22 ακριβως εβαλε δροσερο αερακι, επιτελους!!!

Banned
    Θα γίνουμε φίλοι δηλαδή; :(

Senior Member
    οχι βεβαια sball θα καταστρεψουμε τα παντα...και μετα θα αλληλοφαγωθουμε...αλλα κι αυτο μια μορφη φιλιας ειναι..

Banned
    διαβάστε τι διάβασα: στρατιωτικός πήρε τριήμερη αναβολή και έπειτα από τρείς μήνες παρουσιάστηκε ως γυναίκα επειδή έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου κατά τη διάρκεια της αναβολής. Έφυγε σαν αξιωματικός και επέστρεψε σαν Τζασμίν. και ένα ακόμα από τα περίεργα νέα. Μία έφηβη κοπέλα στις ΕΠΑ κατέθεσε στον φάκελο του μηχανήματος τράπεζας μαζί με χρήματα ναρκωτικά και την συλλάβανε όταν το ανακάλυψαν!