Τι σκέφτεστε; - Page 897
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 897 of 1532 FirstFirst ... 3977978478878958968978988999079479971397 ... LastLast
Results 13,441 to 13,455 of 22967
    Senior Member
    Ότι έχω φουσκώσει αρκετα-όταν λέμε αρκετα, εννοουμε αρκετα!!!:-d( αφενός γιατι είμαι μικροκαμωμενη κ αφετέρου γιατι το ψυχουλακι είναι μεγάλο απ'οσο είπε ο γιατρός κ απ'οτι φαίνεται δηλαδή :-p ) κ δε χωραω στα ρούχα μου.. Έλα όμως που τα ρούχα εγκυμοσυνης δε με βολεύουν ..Μήπως να κυκλοφορω με τα εσώρουχα ;;:-p
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Ότι έχω φουσκώσει αρκετα-όταν λέμε αρκετα, εννοουμε αρκετα!!!:-d( αφενός γιατι είμαι μικροκαμωμενη κ αφετέρου γιατι το ψυχουλακι είναι μεγάλο απ'οσο είπε ο γιατρός κ απ'οτι φαίνεται δηλαδή :-p ) κ δε χωραω στα ρούχα μου.. Έλα όμως που τα ρούχα εγκυμοσυνης δε με βολεύουν ..Μήπως να κυκλοφορω με τα εσώρουχα ;;:-p
    γτ φορας ρουχα στο σπιτι με τετοια ζεστη?

Senior Member
    princess συγχαρητηρια! δεν ηξερα οτι εδω μεσα υπαρχουν και ευχαριστα :P :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    princess συγχαρητηρια! δεν ηξερα οτι εδω μεσα υπαρχουν και ευχαριστα :P :)
    Σε ευχαριστω παρα πολυ Gothly μου:-d
    Συμβαίνουν κ ευχάριστα τελικά:-)
    Καλα είσαι εσυ;:-)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    γτ φορας ρουχα στο σπιτι με τετοια ζεστη?
    Ε ναι καλε όλο κ κάτι φοραω( δε λέει να με βλέπουν οι εργάτες τσιτσιδι):-p
    Ασε που τα ρούχα δεν κάνουν τη διαφορα, λιωνω όπως κ να έχει.. Ούτε aircodition δε βοηθάει, τίποτα. Η μονη σωτηρία είναι η θαλασσα
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Σε ευχαριστω παρα πολυ Gothly μου:-d
    Συμβαίνουν κ ευχάριστα τελικά:-)
    Καλα είσαι εσυ;:-)
    σημερα δυστυχως οχι . δε ξερω αν πρεπει να λεω οτι δεν ειμαι καλα γιατι συγκρητικα υπαρχουν πολυ χειροτερα, κ νιωθω αδικο να το λεω εγω αυτο :\

Senior Member
    σημερα δυστυχως οχι . δε ξερω αν πρεπει να λεω οτι δεν ειμαι καλα γιατι συγκρητικα υπαρχουν πολυ χειροτερα, κ νιωθω αδικο να το λεω εγω αυτο :\
    Καλε σε φορουμ ( αλληλο ) υποστηριξησ δεν ειμαστε;;
    Να λεσ ο, τι σκεφτεσαι κ ο, τι νιωθεισ!
    Δεν υπαρχει μετρο αυγκρισησ, για τον καθενα το δικο του προβλημα ειναι που φαινεται βουνο..
    Ωχ γιατι δε μου είσαι καλα σήμερα ;;:-(
    Αν σε κάνω μια Αγκαλιτσα θα βοηθήσει ;;;
    Εεελαααααα χαμογεεελαααα:-)
    ( ελπίζω ο, τι κ αν είναι να περάσει σε χρόνο dt )
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Καλε σε φορουμ ( αλληλο ) υποστηριξησ δεν ειμαστε;;
    Να λεσ ο, τι σκεφτεσαι κ ο, τι νιωθεισ!
    Δεν υπαρχει μετρο αυγκρισησ, για τον καθενα το δικο του προβλημα ειναι που φαινεται βουνο..
    Ωχ γιατι δε μου είσαι καλα σήμερα ;;:-(
    Αν σε κάνω μια Αγκαλιτσα θα βοηθήσει ;;;
    Εεελαααααα χαμογεεελαααα:-)
    ( ελπίζω ο, τι κ αν είναι να περάσει σε χρόνο dt )
    σ'ευχαριστω princess εισαι πολυ καλη..
    θα περασει.. ειναι που δεν εχω κανεναν να βγω, να μιλησω, δεν εχω ουτε σχεση, δεν εχω να κανω τιποτα.. αλλα δε θελω κιολας να κανω, γιατι αν ηθελα θα εκανα απο υγεια καλα ειμαι οποτε δε με εμποδιζει κατι. και μεχρι τελη αυγουστου.. ετσι θα ειμαι γιατι δεν εχω υποχρεωσεις ως τοτε.
    Ειναι μερες (σαν κι αυτη) που νιωθω απλα πως δεν αξιζω, δε βρισκω λογο να αξιζω κατι εγω.

Senior Member
    σ'ευχαριστω princess εισαι πολυ καλη..
    θα περασει.. ειναι που δεν εχω κανεναν να βγω, να μιλησω, δεν εχω ουτε σχεση, δεν εχω να κανω τιποτα.. αλλα δε θελω κιολας να κανω, γιατι αν ηθελα θα εκανα απο υγεια καλα ειμαι οποτε δε με εμποδιζει κατι. και μεχρι τελη αυγουστου.. ετσι θα ειμαι γιατι δεν εχω υποχρεωσεις ως τοτε.
    Ειναι μερες (σαν κι αυτη) που νιωθω απλα πως δεν αξιζω, δε βρισκω λογο να αξιζω κατι εγω.
    Μην υποτιμάς τον εαυτό σου.. Αν κάτι δεν σου αξίζει είναι αυτο! Όλοι μας αξιζουμε κατι( όσο κοινότυπο κ αν ακούγεται έτσι είναι).
    Υπάρχουν μέρες που όλοι νιώθουμε χάλια, άλλες πιο καλα κ άλλες πολυ πιο χάλια..
    Όλα αυτα όμως είναι μέρος της ζωης( δυστυχώς )..
    Είναι φαση( ακόμα κ αν κρατάει πολυ δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια φαση)..
    Κάποια στιγμη θα περάσει..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    Σκεφτομαι,οταν η αξιοπρεπεια σου υπερβαινει τις υποχρεωσεις σου..και οταν διαλεγεις το πρωτο ποσο κακος γινεσαι σε αυτους που εχουν αγνοια για οτι περνας.

Senior Member
    Μην υποτιμάς τον εαυτό σου.. Αν κάτι δεν σου αξίζει είναι αυτο! Όλοι μας αξιζουμε κατι( όσο κοινότυπο κ αν ακούγεται έτσι είναι).
    Υπάρχουν μέρες που όλοι νιώθουμε χάλια, άλλες πιο καλα κ άλλες πολυ πιο χάλια..
    Όλα αυτα όμως είναι μέρος της ζωης( δυστυχώς )..
    Είναι φαση( ακόμα κ αν κρατάει πολυ δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια φαση)..
    Κάποια στιγμη θα περάσει..
    κι εγω πιστευω θα περασει , οταν ξαναρχισει η σχολη κ θα εχω μαθημα κ διαβασμα.. θελω να εχω πολλες ωρεσ μαθημα να μη σκεφτομαι. ή να δουλευα πολλες ωρες. παλι να μη σκεφτομαι κ να ξεχνιεμαι..

Senior Member
    κι εγω πιστευω θα περασει , οταν ξαναρχισει η σχολη κ θα εχω μαθημα κ διαβασμα.. θελω να εχω πολλες ωρεσ μαθημα να μη σκεφτομαι. ή να δουλευα πολλες ωρες. παλι να μη σκεφτομαι κ να ξεχνιεμαι..
    Γκόθλυ όποιον να ρωτήσεις θα σου πει το ίδιο ακριβώς..όταν δεν έχεις με κάτι να απασχολείς το μυαλό σου, τότε σκέφτεσαι πολύ και εκ των πραγμάτων έρχονται και κακές σκέψεις και μελαγχολέις, χαλάει η διάθεση κλπ.
    Δεν είναι τυχαίο το "αργία μήτηρ πάσης κακίας'.
    Προσπάθησε όμως να είσαι λίγο σταρχιδίστρια και βρες πράγματα να γεμίζεις το χρόνο σου.
    Γιατί όσο αφήνεις το μυαλό να σκέφτεται αρνητικά τόσο θα βυθίζεσαι χειρότερα.
    Κάνε δουλειές στο σπίτι, πήγαινε για μπάνια όσο μπορείς, διάβασε βιβλία, αθλείσου, δες ταινίες.
    Αν το καλοσκεφτείς είναι μια ωραία περίοδος να κάνεις πράγματα αποκλειστικά για εσένα που από Σεπτέμβρη δε θα έχεις την πολυτέλεια.
    Πάντως ο περισσότερος κόσμος τη δουλειά την αντιμετωπίζει και σαν τρόπο θεραπείας ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιεί.
    Μη νιώθεις δηλαδή ότι μειονεκτείς επειδή στη βαράει που κάθεσαι.
    Βρες δημιουργικά πράγματα να κάνεις και όλα θα είναι καλά :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    προσπαθω void, διαβαζω ενα βιβλιο, απλα για τα υπολοιπα δν εχω ορεξη κ μπανια υπαρχουν λογοι που δε μπορω. Απλα ειναι μια μερα ασχημη, υπαρχουν κ καλυτερες, νιωθω κ μονη. δεν ειμαι σιγουρη το αν ειναι που ειμαι ολη μερα στο σπιτι, ή που δεν εχω φιλους-σχεση ή οτιδηποτε αλλο . νομιζω οτι εχω χαθει λιγο .
    Αυτό με τη δουλεια το πιστευω κ το βλεπω κ το καταλαβαινω.

Senior Member
    προσπαθω void, διαβαζω ενα βιβλιο, απλα για τα υπολοιπα δν εχω ορεξη κ μπανια υπαρχουν λογοι που δε μπορω. Απλα ειναι μια μερα ασχημη, υπαρχουν κ καλυτερες, νιωθω κ μονη. δεν ειμαι σιγουρη το αν ειναι που ειμαι ολη μερα στο σπιτι, ή που δεν εχω φιλους-σχεση ή οτιδηποτε αλλο . νομιζω οτι εχω χαθει λιγο .
    Αυτό με τη δουλεια το πιστευω κ το βλεπω κ το καταλαβαινω.
    Τι θα ήθελες να κάνεις λοιπόν αυτή τη στιγμή για να σου φτιάξει η διάθεση?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Τι θα ήθελες να κάνεις λοιπόν αυτή τη στιγμή για να σου φτιάξει η διάθεση?
    σκεφτηκα να κοιμηθω αλλά ήδη κοιμήθηκα 12 ώρες κ αλλες 3 το πρωι :\
    νομιζω θα ηθελα να ημουν με καποιον αγκαλια, τον πρωην. ισως και καποιον καινουριο απλα δεν εχω γνωρισει αλλον απο τοτε κ δε νιωθω για αλλον κατι.