Τι σκέφτεστε; - Page 905
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 905 of 1532 FirstFirst ... 40580585589590390490590690791595510051405 ... LastLast
Results 13,561 to 13,575 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μαζι τα φαγαμε!!
    τυχαινουν τετοια φαινομενα. λοιπον το θεμα μουσικη ειναι δευτερο σε αριθμο μηνυματων! για να δουμε.

Banned
    "θα παω να χαιρετησω ολοκληρη τη θαλασσα... την νυχτα"

Τσερι

Banned
    παιδια διαβαστε το θοργκαλ. λεει πολυ ωραια πως μερικοι ανθρωποι εχουν τοσο ανεπτυγμενη την ικανοτητα να μιλανε απο αποσταση (με τηλεπαθεια!) μεταξυ τους, συνηθως λευκοι στο χρωμα, βοριοι. χαρακτηριστικη μια σκηνη με εναν ετοιμοθανατο γερο που μιλαει στο δισεγγονο του τηλεπαθητικα και εκεινο ενθουσιασμενο αναπτυσει τις ικανοτητες του. δειτε το κι ετσι. θα μας σεβαστουν θελουν δεν θελουν. αραχοβα μην μασας.

Banned
    ο Μαθιου λοιπον με καθε νεα ταινια που εφτιαχνε εκτιζε ενα νεο σπιτι η ενα νεο εστιατοριο. πολυ χρημα απο το "σχεδον τιποτα".,

Banned
    βασικα θελω να κανω μια ερωτηση και ισως παρεξηγηθω. πιστευετε στον διαβολο και με τι τον ταυτιζετε. με καποια ενεργεια πνευμα η κατι υλικο; το κακο δηλαδη. καλα θα μου πειτε ο ανθρωπος ειναι αλλα ισως και να μην ειναι. σκεφτειτε το και πειτε μου. περιμενω αγωνιωδως απαντησεις, την καλη σας θεληση.

Banned
    παιδια ειδα ενα τυπο πριν 2 μετρα σαν ντουλαπα στη κυριολεξια μιλαμε ντυμενο σαν γυναικα μεσηλικη. ωχ λεω πολυ αγριος φαινεται. δεν το πιστευω ακομα.

Banned
    "γιατι τραδουδανε ολοι μονοι αφου φτιαξαμε την πολη μαζι;"

Banned
    "χειμωνα, ανοιξη, καλοκαιρι και φθινοπορο, ζωα σερνονται προς την αγκαλια του θανατου, αγκαλιες κλωτσανε μια μπαλα, σε ενα παρκο, μια Κυριακη, εξω στη βροχη"¨

απο ενα τραγουδακι

Banned
    παιδακια μολις τωρα πριν λιγο εφαγα βληττα με λιγο κρεας. ωραιος συνδιασμος. εσεις τι τρωτε;

Banned
    παιδακια μη μασατε, παντα θα υπαρχει μια μπαλα για να παιζετε.,

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    βασικα θελω να κανω μια ερωτηση και ισως παρεξηγηθω. πιστευετε στον διαβολο και με τι τον ταυτιζετε. με καποια ενεργεια πνευμα η κατι υλικο; το κακο δηλαδη. καλα θα μου πειτε ο ανθρωπος ειναι αλλα ισως και να μην ειναι. σκεφτειτε το και πειτε μου. περιμενω αγωνιωδως απαντησεις, την καλη σας θεληση.
    Δεν πιστευω σε τιποτα...ουτε σε διαολο..ουτε σε τιποτα....
    γνωμη μου ειναι ...οτι ολα ειναι γεννηματα του ανθρωπινου μυαλου....προσωπα που δινουμε στους φοβους μας,σε οσα δεν καταλαβαινουμε και σε οσα νομιζουμε οτι καταλαβαινουμε....
    η ζωη,η φυση ειναι εξαιρετικα απλη....εμεις τα κανουμε ολα πολυπλοκα....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    σκεφτομαι πως γινεται να βγαλεις νομιμη αδεια οπλοφοριας ενω εχεις Ι5 και εισαι μουρλακιας με κωλοχαρτο. ξερει κανεις να μου πει ? θα μου χρειαστει συντομα για προστασια οταν οι αλλοδαποι θα κανουν επιθεσεις στο σπιτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως γινεται να βγαλεις νομιμη αδεια οπλοφοριας ενω εχεις Ι5 και εισαι μουρλακιας με κωλοχαρτο. ξερει κανεις να μου πει ? θα μου χρειαστει συντομα για προστασια οταν οι αλλοδαποι θα κανουν επιθεσεις στο σπιτι.
    λες να σου επιθετει καμια ρωσιδα με μεΓαλα :ΡΡΡΡΡ

Banned
    μακαρι να χαμε τετοιες εδω να μπαινουν μεστα σπιτια μας δωρεαν, αλλα μονο πακιστανοι-νιγηριανοι ειναι, και δε ξερω κι εγω τι αλλη φυλη κυκλοφορα πλεον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μακαρι να χαμε τετοιες εδω να μπαινουν μεστα σπιτια μας δωρεαν, αλλα μονο πακιστανοι-νιγηριανοι ειναι, και δε ξερω κι εγω τι αλλη φυλη κυκλοφορα πλεον.
    ρε Κενο εχεις δει Πακιστανο στην ζωη σου, ειναι τοσο φοβισμενοι που ετσι και τους κοιταξεις στα ματια χεζονται