Τι σκέφτεστε; - Page 907
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 907 of 1532 FirstFirst ... 40780785789790590690790890991795710071407 ... LastLast
Results 13,591 to 13,605 of 22967
    Banned
    σπαμάρισμα ξεσπαμάρισμα ο κόσμος χάνετε και εδώ ....

όσοι θέλετε να βοηθείσετε να σωθεί ο κόσμος μας

κάποια σαιτ σχετικά με το τέλος της θαλάσσιας ζωής

https://sites.google.com/site/voiceoftheorcas/

http://www.whaleresearch.com/

http://www.humanesociety.org/

http://www.wdcs.org/

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    σπαμάρισμα ξεσπαμάρισμα ο κόσμος χάνετε και εδώ ....
    αν αναφέρεσαι σε μένα, (που αρμενίζω... :))
    δεν ήθελα να σε προσβάλω, απλά θεωρώ ότι δεν μπορείς να βάζεις άσχετα site μέσα στη μέση μια σοβαρής συζήτησης. Σε αυτό το σημείο ταιριάζουν προφανώς.

Αν πάλι δεν αναφέρεσαι σε μένα... είμαι πολύ ψωνάρα τελικά και νομίζω ότι όλοι μιλάνε για μένα... ή έχω τάσεις καταδίωξης...

:)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι βλέπω όλη μέρα ολυμπιακούς αγώνες και αγαπώ!

Θέλω να βλέπω 24 ώρες ολυμπιακούς αγώνες!!!

Banned
    ναι σε σενα αναφερομουν! ωστε εισαι κοριτσι. για πες. ηλικια, κατασταση σχεσης και με τι ασχολεισαι! εμφανιση δε ρωταω γιατι πριν γνωρισα μια χοντρουλα με πολυ καλο χαρακτηρα και μου εκανε εντυπωση. ποτε δε ξερεις.

Banned
    μου αρεσε πολυ ενα βιβλιο που διαβασα, λιγο παλαιοτερα και το θυμηθηκα μολις τωρα. το 1984 του οργουελ. με τη σωματικη και ψυχολογικη βια λοιπον μαθανε σε εναν αφανη νεο πως 2+2=5 )υπαρχει και σχετικο τραγουδι με αυτον τον τιτλο). ο ιδιος στην αρχη διαφωνουσε ομως με την βια τον επεισαν οι μυστικοι κυβερνητικοι πως 2+2=5. δεν το θυμαμαι και τοσο καλα το βιβλιο αλλα μου κρατουσε το ενδιαφερον μεχρι τελους. σας κατασκοπευουμε σπιτια σας. σας παρακολουθουμε στους δρομους, εμεις η κυβερνηση... δηθεν.

Banned
    περιμενω απαντηση κοριτσακι

Senior Member
    ναι σε σενα αναφερομουν! ωστε εισαι κοριτσι. για πες. ηλικια, κατασταση σχεσης και με τι ασχολεισαι! εμφανιση δε ρωταω γιατι πριν γνωρισα μια χοντρουλα με πολυ καλο χαρακτηρα και μου εκανε εντυπωση. ποτε δε ξερεις.
    Κοριτσάκι δεν θα με έλεγα... Τώρα φτιάχνω ένα ράφι στο παιδικό μου δωμάτιο για να κάτσω πάνω!!!
    Είμαι 30 plus, και είμαι χωρισμένη μετά από μακροχρόνια μαγική σχέση. Πέρασε αρκετός καιρός όμως και τώρα είμαι καλά (νομίζω).
    Last edited by kuxumuxu; 31-07-2012 at 03:52.

Banned
    σκεφτομαι την, φυσικα ομορφη, χωρα μας. ειμαστε πρωταθλητες στη μαγκια. μια ολοκληρη γλωσσα απο καλλιτεχνικη στη νεα της εκδοχη ειναι περισσοτερο μαγκικη απο ποτε. και απο μαγκες αλλο τιποτα. τοσο μεγαλοι μαγκες ολοι, με το τσιγαρακι, τα χαπακια που σε ανεβαζουν, που σου δινουν μυς, τις κοπελες μας τις μαγκιτισσες, ολοι και απο κατι μαγκικο..... το πρωτο μπανιο που εκανα φετος ειχα ενα πολυ ωραιο θεαμα σε καποια στιγμη με μια κοπελα να φωναζει σε ενα τρομαγμενο αδυναμο συνολικο αγορακι "θα σε γαμ...τουτ". ειμαστε τοσο μαγκες που βγαζουμε καινουργια γλωσσα απο τις μαγκικες λεξεις, τοσο μαγκες που εχουμε ολοι βιλες ενω κανενας δεν εχει (τη λογικη η κοινη) δυνατοτητα να λαδωσει τοσους μξεσαζωντες, και ειμαστε πολυ μαγκες γιατι εχουμε σπουδαια ιστορια ενω τωρα λενε ολοι οτι δεν εχουμε μελλον. τις προαλλες ειχα παει να πιω καφε μονος μου και ειχα πιασει κουβεντα με την σερβιτορα και μου ελεγε "δεν εχει μελλον η ελλαδα". την επομενη μερα το γραψαν οι εφημεριδες.

Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Κοριτσάκι δεν θα με έλεγα... Τώρα φτιάχνω ένα ράφι στο παιδικό μου δωμάτιο για να κάτσω πάνω!!!
    Είμαι σχεδόν 34, και είμαι χωρισμένη μετά από 14 χρόνια μαγικής σχέσης. Πέρασε αρκετός καιρός όμως και τώρα είμαι καλά (νομίζω).
    πολυ σημαντικες οι σχεσεις για την ψυχικη μας υγεια.

γνωριμιες νεες κανεις... απο φιλια καταρχας.

Senior Member
    πολυ σημαντικες οι σχεσεις για την ψυχικη μας υγεια.

γνωριμιες νεες κανεις... απο φιλια καταρχας.
    Ναι αμέ, έχω κάνει πολλές από τότε. Για αυτό σου λέω, νομίζω ότι καλυτερεύω. Έστι νιώθω τουλάχιστον.

Banned
    οκ. ολα καλα. κουλ δηλαδη! μην μας περασουν και για λιγουρια.

ετσι το ειπα, να φανταστεις ουτε εικονα εχω ουτε πρωτη εντυπωση!
    Last edited by sball; 28-07-2012 at 21:32.

......οβερ ντοουζ......
    Καταραμένες αλητείες...........:ΡΡΡ

Banned
    λοιπον ... γνωρισα σημερα μια απο αυτες που της λες γεια και σου καθονται. αλλα δεν επεμενα. γενικως καποιο προβλημα εχει η εμφανιση μου στην ελλαδα.

Senior Member
    γενικως καποιο προβλημα εχει η εμφανιση μου στην ελλαδα.
    Δηλαδή?
    Εκτός Ελλάδας?

Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Δηλαδή?
    Εκτός Ελλάδας?
    θα σου πω με πιεμ. προηγειται ομως ο πολιτικος.