Τι σκέφτεστε; - Page 912
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 912 of 1532 FirstFirst ... 41281286290291091191291391492296210121412 ... LastLast
Results 13,666 to 13,680 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Ακομα καλυτερα αν προσπαθούμε να αντικαταστησουμε τη λέξη "πρέπει" με το "αξίζει να.."
    Όσο μπορούμε πιο συχνά, όπου ο λόγος βοηθάει την συνείδηση να αποτινάξει πολλά από τα πρέπει όταν η ευθύνη βαραίνει ή δεν έχει νόημα.
    Χρησιμοποιησα τη λεξη της φιλης μας οπου οπως ειπε ειχε τη σημασια του "θελω"! Τα δηθεν "πρεπει" μιας συντηρητικης και ασφυκτικης κοινωνιας, σαφως και ειναι καλο να τ'αφηνουμε απ'εξω!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Έχω την υποψία ότι μου φάγανε λεφτά και τα 'χω πάρει στην κράνα! :@ Και δυστυχώς δεν είναι από τις περιπτώσεις όπου μπορείς να βάλεις δικηγόρο.
    Γάμησέ τα ΚΕΝΟ, έχεις απόλυτο δίκιο ότι ζούμε ένα τίποτα.

Banned
    εχω πολυ κακια μεσα μου και δεν ξερω τι να κανω

Banned
    "ειναι φυσικο να θες να αποκτησεις εξουσια. αυτο ειναι και το νοημα της ανθρωπινης ζωης και στη πορεια μπορει να κανεις πολυ κακα πραγματα για να φτασεις στον στοχο σου"

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    εχω πολυ κακια μεσα μου και δεν ξερω τι να κανω

μπραβο για τη εξομολογηση αυτη. Απο την πλευρα μου θα ερθω να πω κατι παρεμφερες....νιωθω μεγαλη απαξιωση για πολλα ατομα και αδυνατω να το αλλαξω..αλλα στην τελικη, γιατι να το αλλαξω?

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    μπραβο για τη εξομολογηση αυτη. Απο την πλευρα μου θα ερθω να πω κατι παρεμφερες....νιωθω μεγαλη απαξιωση για πολλα ατομα και αδυνατω να το αλλαξω..αλλα στην τελικη, γιατι να το αλλαξω?
    το δειχνεις αυτο που νιωθεις, η προσπαθεις να εισαι παντα ευδιαθετη μπροστα τους;

Senior Member
    όχι, σπανια θα σου δειξω κάτι άλλο...τους το δειχνω. Γι 'αυτο και πολλες φορες χαρακτηριζομαι απομακρη ή σνομπ. Αλλα και τι να κανω. Αφου πραγματικα αυτο νιωθω. Πολλοι άνθρωποι ειναι δυστυχως λίγοι. Και οταν λεω λίγοι, εννοω στην ψυχη.

Banned
    δεν χρειαζομαστε πολλους για να μην νιωθουμε μοναξια. εγω με λιγους φιλους και μια γυναικα στο πλαι νιωθω ολοκληρωμενος αλλα δεν σημβαινει παντα αυτο. ειδικα με τις σχεσεις ειναι περιεργη η κατασταση. ειδικα οι πιο μεγαλοι μυριζονται τον ανταγωνισμο και αν σχεδιαζω να κανω καποια δικια μου μπορει να μη μου βγει λογω του ανταγωνισμου. αναρωτιεμαι πως νιωθεις εσυ σαν γυναικα οταν εχεις τοσους υποψηφιους ενω μερικοι απο εμας ειναι τοσο μονοι;

Senior Member
    δεν χρειαζομαστε πολλους για να μην νιωθουμε μοναξια. εγω με λιγους φιλους και μια γυναικα στο πλαι νιωθω ολοκληρωμενος αλλα δεν σημβαινει παντα αυτο. ειδικα με τις σχεσεις ειναι περιεργη η κατασταση. ειδικα οι πιο μεγαλοι μυριζονται τον ανταγωνισμο και αν σχεδιαζω να κανω καποια δικια μου μπορει να μη μου βγει λογω του ανταγωνισμου. αναρωτιεμαι πως νιωθεις εσυ σαν γυναικα οταν εχεις τοσους υποψηφιους ενω μερικοι απο εμας ειναι τοσο μονοι;
    πιστεψε με, είναι η περίοδος που έχω τους περισσότερους υποψήφιους. Ταυτοχρονα ειναι και η περιοδος που βιωνω τη μεγαλυτερη μοναξια.

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    πιστεψε με, είναι η περίοδος που έχω τους περισσότερους υποψήφιους. Ταυτοχρονα ειναι και η περιοδος που βιωνω τη μεγαλυτερη μοναξια.
    μηπως κοιτας μονο τα σεξουαλικα προσοντα των ενδιαφερομενων αντι για ενα συνολικο πακετο οπως το να υπαρχει και καποια φιλια κατανοηση συντροφια κατι δηλαδη να μπαλωσει αυτη τη μοναξια. πιο πιθανο ειναι να εβρισκες κατι τετοιο στη βιβλιοθηκη παρα σημερα στα μπαρ.

Senior Member
    εφαγα σα ζωο θελω να ξερασω κι ειναι η αδερφη μου και δεν πρεπει τι θα κανωωωω;;;;; :'(...........
    Will I ever be free?

Banned
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    εφαγα σα ζωο θελω να ξερασω κι ειναι η αδερφη μου και δεν πρεπει τι θα κανωωωω;;;;; :'(...........
    πιες μια σοδα

Senior Member
    μηπως κοιτας μονο τα σεξουαλικα προσοντα των ενδιαφερομενων αντι για ενα συνολικο πακετο οπως το να υπαρχει και καποια φιλια κατανοηση συντροφια κατι δηλαδη να μπαλωσει αυτη τη μοναξια. πιο πιθανο ειναι να εβρισκες κατι τετοιο στη βιβλιοθηκη παρα σημερα στα μπαρ.

ναι, στο πρωτο ραντεβου τους συναντω με μια μεζουρα και αν δε μου αρεσει το αποτελεσμα τους απορριπτω.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    φαε λιγοτερο αυριο

Senior Member
    Κ σημερα ριχνει χαλαζι...κ χτες...15 λεπτα + .Πω πω αστα να πανε κ βρεχει τοση ωρα