Τι σκέφτεστε; - Page 931
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 931 of 1532 FirstFirst ... 43183188192192993093193293394198110311431 ... LastLast
Results 13,951 to 13,965 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε καλα δεν ειναι η μοναξια βρε Αλια, καιρος για πραξεις
    Εεετσι εεετσι .... !!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    αξλ, γκουντ λακ κι από μένα:)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    http://www.youtube.com/watch?v=ud86c...eature=related

απο την ταινιουλα που λεγαμε χτες!!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ένα κι από μένα

http://www.youtube.com/watch?v=TIjxSLTjqdM

για δημιουργία καλοκαιρινής ατμόσφαιρας:-p
    Last edited by Joann; 23-08-2012 at 13:20.

Senior Member
    Ευχαριστω παιδια για τις ευχες, ολοι ξερουμε πως δεν ειναι θεμα τυχης ομως. Χρειαζεται προσπαθεια για να δημιουργηθει μια σχεση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ευχαριστω παιδια για τις ευχες, ολοι ξερουμε πως δεν ειναι θεμα τυχης ομως. Χρειαζεται προσπαθεια για να δημιουργηθει μια σχεση...
    Καλη επιτυχια κ απο μενα! Welcome to beautiful Thess!! And try for the best!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν ξέρω τι να κάνω... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    α το θεμα των σπουδων ειναι παλιο, χροοοοονια τωρα. δε θυμαμαι καν γιατι εκανα αυτες τις επιλογες οταν επρεπε και δε πηγα να σπουδασω κατι αλλο. αλλα τελειωμενη ιστορια μωρε τωρα, ποιος νοιαζεται γι'αυτα ? σαν να σου λενε εσενα γιατι δε πηγες και προνηπιο και πηγες μονο νηπιο. οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα το θεμα σπουδες ετσι θα σου φαινεται. ακομα και κανονικα να τελειωνα, λογο κρισης στην ιδια θεση θα ημουν, μπορει και χειροτερα αφου θα ειχα ενα κωλοχαρτο στο τοιχο μετανιωμενος που το κερδισα. τοσοι και τοσοι ανθρωποι το παθαν αυτο και τωρα καθονται επισης. τα πτυχια ειναι μονο για να τα κορνιζαρουμε, ουτε θα γαμησεις επειδη τα πηρες, ουτε τπτ αλλο. και μη νομιζεις πως στο εξωτερικο θα ειχες πολλες ευκαιριες οταν γινεται της κακομοιρας και δε προλαβαινουν να προσλαβουν ουτε τους δικους τους. αν δεν εισαι ντοπιος να μιλας τη γλωσσα τους σιγα μη σε προτιμησουν απ'αυτους. και με τους αλλοδαπους εδω ελλαδα δε το ειδαμε αυτο, που ορισμενοι μπορει στη πατριδα τους να ειχαν πτυχιο αλλα εδω καναν κωλοδουλειες τυπου καθαριστρια. οσον αφορα τα περιουσιακα, μπα δε νομιζω πως παιζει να μ'αφησουν αποκληρο. ειμαι ο μεγαλυτερος και σαν μεγαλυτερος παντοτε ειχα την ευθυνη των περισσοτερων που συνεβεναν. the game is mine. εχω φτυσει αιμα απο μικρος, κατεστρεψα ολη μου τη ζωη μαζι τους. ποτε δε ξερεις βεβαια, αλλα τουλαχιστον για τη μια μερια ειμαι απολυτος σιγουρος. το θεμα ειναι αν θα αντεξω μεχρι τοτε και δε θα εχω πεθανει πρωτος με τις μαλακιες που κανω, ή τουλαχιστον να τρελαθω και να τα χανω (να μην εχω σωας τα φρενας δλδ).
    Ναι, δεν είπα ότι οπωσδήποτε θα εξασφάλιζες το μέλλον σου με το πτυχίο, αλλά αδιαμφισβήτητα οι πιθανότητές σου θα ήταν πολύ καλύτερες απ' ό,τι καθόλου. Όλοι αυτοί που τελείωσαν κάποια σχολή και βρήκανε δουλειά προ κρίσεως ή φύγανε στο εξωτερικό τι παραπάνω είχανε από εσένα; Έτσι κι εσύ θα μπορούσες να απασχοληθείς κάπου και, όταν τα πράγματα θα ζορίζανε, έχοντας αποκτήσει μια κάποια προϋπηρεσία, το όνειρό σου να μεταναστεύσεις έξω θα γινόταν πραγματικότητα. Κι εγώ έχω κάνει την πιο ηλίθια επιλογή αντικειμένου σπουδών της ζωής μου, αλλά τη στηρίζω και δεν τα παρατάω, γιατί ξέρω ότι χωρίς εφόδια δε μετράς πουθενά. Αλλά τι να συζητάμε τώρα, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Το παρελθόν δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το μόνο που σου μένει να κάνεις υπό τις περιστάσεις είναι, όπως είπες, να περιμένεις 1-2 δεκαετίες μέχρι να τα τινάξουν οι δικοί σου, να τους φας τα ακίνητα και να βάλεις τότε πλώρη για τον τροπικό προορισμό, κάτι που δε σε εμποδίζει κανείς να πράξεις και από τώρα, εδώ που τα λέμε.

Senior Member
    οχι κατι ιδιαιτερο,το πως θα ηταν η πραγματικη μου ζωη

Senior Member
    Σκέφτομαι πως θέλω πολυ να εκφράζομαι όπως νιώθω! Με βασανίζει.
    Σε κάποια πράγματα εκφράζομαι όπως θέλω σε άλλα όχι, και ειδικά με τα λόγια έχω πρόβλημμα!! Σκεφτομαι να πώ τα πράγματα όσο πιο μετρημένα γίνεται!
    Αυτό όμως ξέρω πως είναι λάθος! Η κοινωνία φταίει για αυτό , που σκεφτόμαστε συνεχεια "α ... αν πω αυτό τι θα πεί ?" λες και είναι κατι τραγικό :/ αλλα μετά απο σκέψη ξέρω πως δεν είναι!
    Αφού λοιπόν αρκετες φορες δε λεω αυτά που νιώθω τότε κ οι αλλοι λαμβάνουν μια διαφορετική εντύπωση για μένα, ενώς 'μετρημένου' ατόμου με λογική, μέτρο κλπ.
    Εγώ όμως θέλω να νιώθω ελεύθερη! Δε θέλω να δείχνω ενα αλλο πρόσωπο στη κοινωνία και αλλο να είμαι μέσα μου, θα με οδηγήσει στη τρέλα!(μεταφορικά).
    Κάνω προσπάθειες, είναι κατι πολυ δύσκολο όμως! ακόμη δε ξέρω πως θα το καταφέρω, απλα το θελω να είμαι ελευθερη κ να εκφράζομαι ελευθερα. Αυτα... αν το διαβασει κανεις κ έχει καποια άποψη θα την ήθελα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Σκέφτομαι πως θέλω πολυ να εκφράζομαι όπως νιώθω! Με βασανίζει.
    Σε κάποια πράγματα εκφράζομαι όπως θέλω σε άλλα όχι, και ειδικά με τα λόγια έχω πρόβλημμα!! Σκεφτομαι να πώ τα πράγματα όσο πιο μετρημένα γίνεται!
    Αυτό όμως ξέρω πως είναι λάθος! Η κοινωνία φταίει για αυτό , που σκεφτόμαστε συνεχεια "α ... αν πω αυτό τι θα πεί ?" λες και είναι κατι τραγικό :/ αλλα μετά απο σκέψη ξέρω πως δεν είναι!
    Αφού λοιπόν αρκετες φορες δε λεω αυτά που νιώθω τότε κ οι αλλοι λαμβάνουν μια διαφορετική εντύπωση για μένα, ενώς 'μετρημένου' ατόμου με λογική, μέτρο κλπ.
    Εγώ όμως θέλω να νιώθω ελεύθερη! Δε θέλω να δείχνω ενα αλλο πρόσωπο στη κοινωνία και αλλο να είμαι μέσα μου, θα με οδηγήσει στη τρέλα!(μεταφορικά).
    Κάνω προσπάθειες, είναι κατι πολυ δύσκολο όμως! ακόμη δε ξέρω πως θα το καταφέρω, απλα το θελω να είμαι ελευθερη κ να εκφράζομαι ελευθερα. Αυτα... αν το διαβασει κανεις κ έχει καποια άποψη θα την ήθελα..
    Γεια σου Γκοθλυ!! κι εγω εχω το ιδιο θεμα... ολο σκεφτομαι και σκεφτομαι, επρεπε να ειχα πει αυτο κι επρεπε να ειχα πει εκεινο και τελικα καταληγω στο να μην ξερω ποια ειμαι! ενοχλητικο οντως. Δεν ξερω πως θα τα καταφερουμε, ειναι οντως δυσκολο...Πρεπει να γινουμε πιο αυθορμητες, αλλα πως;
    Will I ever be free?

Senior Member
    @Gothly, ~Lucy~

μην αγχωνεστε κοριτσια γι αυτο... θα σας συμβει σε ανυποπτη στιγμη...οταν δεν θα αντεχετε αλλο πια να καταπιεζετε τον εαυτο σας να κανει οτι του επιβάλλεται...

θα αντιληφθείτε οτι ολα ηταν στο μυαλο σας...γιατι ο κοσμος παντα θα εχει να πει κατι και παντα θα λεει όσα σωστα και αν νομιζετε πως τα κανετε...

κανενας δεν γεννηθηκε τελειος και ουτε προκειται να γινει, καποιοι κακοπροαίρετοι το σχολιαζουν καποιοι οχι...το θεμα ειναι να μην καθοριζετε τη ζωη σας με το πως
    σας κρινουν ή σας βλεπουν οι αλλοι... γιατι τοτε απλα δεν θα ειστε ο ευατος σας..

γεννηθηκαμε ελευθεροι να το θυμαστε..στην πορεια ομως αποφασισαμε καποιοι σε καποιο βαθμο να υποδουλωθουμε στους αλλους..

η κοινωνια αυτη ειναι...μπορει να αλλαξει σε καποια πραγματα μπορει και οχι..μεχρι τοτε ομως τι;
    δεν θα ζουμε;
    θα καταπιεζομαστε και μονο;
    θα καταπινουμε αμασητα;
    ή θα απαρνηθούμε τον εαυτο μας;

τιποτα απο τα παραπανω αν θελουμε να απολαυσουμε αυτο που λεγεται ζωη και ειναι τοσο μα τοσο μικρη και τα χρονια περνανε σαν αερας...και ο χρονος πισω δεν γυρνα...
    και το σωμα δυστυχως μεγαλωνει...και οι ευθυνες μας καποια στιγμη..
    οσο αψογα και να προσαπθουμε να φερθουμε δεν ειναι δυνατον να ειναι οι παντες ευχαριστημενοι ωστε να μην ακουστει κανενα παραπονο.. μπορουμ να τους ικανοποιησουεμ ολους;
    ΟΧΙ.και δεν χρειαζεται κιολας...δεν ηρθαμε στη ζωη γι αυτο το λογο...
    και κυριως δεν μπορουμε να αγαπησουμε οταν δεν αγαπαμε τον ιδιο μας τον εαυτο...
    εμεις μας φταιμε και οχι οι αλλοι...

οτι εκπεμπουμε αυτο εισπραττουν...
    υποδουλωση εκπεμπεις..θα σε πατανε..
    φοβος νιωθεις..φοβο οσμιζονται...
    σιγουρος για σενα νιωθεις..κανεις δεν τολμαει να σε πεισει γιατι νιωθει τη δυναμη σου...

οταν αποδεχτείτε αυτο που νιωθετε μεσα σας οτι ειστε...χωρις να προσπαθείτε να το μεταλλαξετε στα μετρα των αλλων...
    θα αλλαξει η οπτικη σας για τη ζωη...
    θα φυγει το τεραστιο βαρος των ενοχων και του φοβου...
    γιατι στη ζωη κυριως πασχιζουμε να γινουμε αποδεκτοι και νομιζουμε οτι αυτο θα το κατεφερουμε με το να γινουμε αυτο που θελουν οι αλλοι...
    ετσι ομως χανουμε την ταυτοτητα μας και νιωθουμε ξενοι στο ιδιο μας τον εαυτο μου που του επιβαλλουμε πραγματα και πραγματα και πραγματα για να γινει
    οπως θελουν οι αλλοι...

ευτυχως αυτος αντιδραει και ετσι φτανουμε στο διχασμο...

αν προσπαθεις να του επιβληθεις απλα θα νιωθεις παντα χαμενος διχασμενος και κενος
    αν τον αφησεις να εκφραστει οπως νιωθει και ολα μεσα στη ζωη ειναι τοτε θα υπαρχει μια εσωτερικη αρμονια που θα νικαει ολα τα στραβα και τα αναποδα που φυσικα και εχει η ζωη...
    γιατι μη νομιζετε πως αν καταφερετε και μεταλλαχθειτε σε αυτο που θελουν οι αλλοι αυτο θα σας λυσει τα προβληματα της ζωης σας ή εστω θα σας γλιτώσει απο οποια μουρμουρα...
    ΜΥΘΟΣ....και φυσικα μιλαω εκ πειρας για ολα τα παραπανω..

μακρυγορησα..συγνωμη...

ENJOY YOUR LIFE...don't waste it...

Ηθελα να ξερα ποιος εφηύρε την μανια για αποδοχη να τον αποκεφαλισω.... !!!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    πρωι πρωι μνημοσυνο, και μετα ενα φολιασμενο σκυλακι λιγο πιο περα απο το σπιτι μου.. Η μερα δεν ξεκινησε καλα και δεν εχω και κανεναν να κατηγορησω για αυτο. :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πρωι πρωι μνημοσυνο, και μετα ενα φολιασμενο σκυλακι λιγο πιο περα απο το σπιτι μου.. Η μερα δεν ξεκινησε καλα και δεν εχω και κανεναν να κατηγορησω για αυτο. :/
    blame me!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...GLD_Gf3QM06dh4

sorry για χτες....(για την ατακα που διαλεξα)
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    για ποια ατακα?? δεν εχω καταλαβει τπτ, μην ανησυχεις, επειδη καιω καρβουνο δεν παρεξηγουμαι κιολας! :p