Τι σκέφτεστε; - Page 935
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 935 of 1532 FirstFirst ... 43583588592593393493593693794598510351435 ... LastLast
Results 14,011 to 14,025 of 22967
    Quote Originally Posted by sball View Post
    στην αθηνα που μενω βλεπω αυτη τη στιγμη καποια φωτεινα αντικειμενα επανω (ειναι πολυ φωτεινη βραδυα). ενα απο αυτα σιγουρα κινειται και δεν κινειται σαν αεροπλανο. κανεις αλλος τα βλεπει;
    "προσγειώσου" και δε θα κινούνται φωτεινά αντικείμενα επάνω...
    γιάννης

Banned
    προσγειωμενος ειμαι. δεν το φανταστηκα. μια φορα μαλιστα δεν ειδα μονος μου κατι φωτεινα αντικειμενα να πετανε. εσεις φαινεται κοιτατε μονο τα ποδια σας.

Senior Member
    Κουραζει η καραμελα με τα καλα παιδια, εισαι καλο παιδι αλλα...

ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΩΡΕ?

Senior Member

ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΩΡΕ? να μου το αναλυσουν oi κυριες του φορουμ, πως εννοουν οι γυναικες το 'καλο παιδι' ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post

ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΩΡΕ? να μου το αναλυσουν oi κυριες του φορουμ, πως εννοουν οι γυναικες το 'καλο παιδι' ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    Δεν υπαρχει αλλα.....
    συνηθως ειναι ατακα για να χρυσωθει το χαπι.....
    πολλα μπορει να σημαινει...ειμαι σε σχεση...δεν σε γουσταρω κλπ...και φυσικα μπορει να ειπωθει και σε καποιον που δεν ειναι απαραιτητα και καλο παιδι.....
    περα απο αυτο...τα καλα παιδια ,αγορια,κοριτσια....ειναι πολυτιμα οντα!κι οταν πληρουνται και οι προυποθεσεις της φυσικης ελξης πρεπει κανεις να τα αρπαζει σαν συλλεκτικα κομματια:)
    οσοι γουσταρουν κακα παιδια ας ειναι προετοιμασμενοι...να περασουν κοντα τους και τις αναλογες δυσαρεστες εμπειριες...κακο του κεφαλιου τους.
    Ξεκολα! εγω καποτε εφαγα την χυλοπιττα <<εισαι πολυ συναισθηματικη και ευαισθητη για τα γουστα μου..>>
    ευχομαι το ατομο που μου την εριξε να ειναι μεν καλα....αλλα να εχει για συντροφο την χειροτερη σκυλα!!!!γιατι..οτι ζητας περνεις σε αυτη την ζωη...:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Ξεκολλημενος ειμαι, αλλα κατα καιρους μ λενε 'εισαι πολυ καλο παιδι' 'εχεις καλο χαρακτηρα', δεν ζητησα σε καποια να 'ειμαστε μαζι' για να φαω τετοιο ακυρο. αλλα καποιος μου ειπε οτι οσες το λενε, ειναι αυτο π εννοεις εσυ στην αρχη '' ειμαι σε σχεση...δεν σε γουσταρω...κλπ'' καλυτερα 1000 φορες μαλακας μ την δινει πλεον αυτο. γτ μετα κλαψομ.. ολες '' με πληγωσε ο σκατο μαλακας αλλα δν ξερω τι να κανω''

Senior Member
    κοιτα αμα στο πει ετσι...ναι ειναι για να χρυσωθει το χαπι...
    απο κει και περα το να εισαι καλο παιδι ειναι προσον...κι απορω με οσους το βλεπουν διαφορετικα....
    η κοπελα που θα σε γουσταρει πραγματικα ..θα σε γουσταρει και γιατι εισαι καλο παιδι.....
    αλλωστε να ξερεις...τα σκατα τραβανε τις μυγες....ποιος θελει να τραβαει μυγες...;)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    μαλακιεσ ειναι αυτα ρε......θελουν τσ μαλακεσ ολεσ και μετα να χουν κουτσομπολευουν...αχ κοιτα ο μακησ ηταν μαλακασ με μπιμπ και δεν ηθελε τπτ αλλο απο μενα..με εβλεπε σα κρεασ......μαλακιεσ λενε οσεσ τα λενε αυτα....οταν πιστευεισ κατι το κανεισ χωρισ να τ αναφερεισ συνεχεια...

εγω οσεσ εχω δει να ειναι με πραγματικα καλα παιδια..ειτε ειναι ομορφα ειτε ασχημα ειναι αυτεσ που ποτε δεν εχω ακουσει να λενε κατι τετοιο..οτι πχ κοιτανε χαρακτηρα...αντιθετα οσεσ το λενε το λενε μηπωσ και το πιστεψουν καποια στιγμη..ωσ τοτε ξερουν και απολαμβανουν πολυ παρα πολυ το να γαμανε τν καθε confuse και τν καθε Alucard......αυτη ειναι η αληθεια....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by confuse View Post

εγω οσεσ εχω δει να ειναι με πραγματικα καλα παιδια..ειτε ειναι ομορφα ειτε ασχημα ειναι αυτεσ που ποτε δεν εχω ακουσει να λενε κατι τετοιο..οτι πχ κοιτανε χαρακτηρα...αντιθετα οσεσ το λενε το λενε μηπωσ και το πιστεψουν καποια στιγμη..ωσ τοτε ξερουν και απολαμβανουν πολυ παρα πολυ το να γαμανε τν καθε confuse και τν καθε Alucard......αυτη ειναι η αληθεια....
    μηπως τοτε θα πρεπει να αρχισεις να κοιτας αυτες που πραγματικα εκτιμανε τα καλα παιδια, και να μην ασχολεισαι καν με αυτες που τα θελει ο.. οργανισμος τους?? :)

δε μπορουμε να αλλαξουμε τους αλλους, αλλα μπορουμε να αλλαξουμε το ποιους κοιταμε!!!

Senior Member
    Σε ποιον λεω να με σβησει απο μελος? ειπα να κανω ενα ομαδικο delete se forum fb και παει λεγωντας

Senior Member
    Σε ποιον λεω να με σβησει απο μελος? ειπα να κανω ενα ομαδικο delete se forum fb και παει λεγωντας
    και γτ αυτο ρε φιλαρακι...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μηπως τοτε θα πρεπει να αρχισεις να κοιτας αυτες που πραγματικα εκτιμανε τα καλα παιδια, και να μην ασχολεισαι καν με αυτες που τα θελει ο.. οργανισμος τους?? :)

δε μπορουμε να αλλαξουμε τους αλλους, αλλα μπορουμε να αλλαξουμε το ποιους κοιταμε!!!
    δεν μπορω να πω..εχεισ δικιο σε αυτο.....βεβαια οι παρεεσ μου ειναι πωσ να το πω...πολυ συγκεκριμενεσ θα ελεγα....4 χρονια φοιτητησ(μπαι δε γουει...μπηκα 5ο...καλη μου συνεχεια...)...τωρα θα ψαξω για νεεσ φιλιεσ..?και να θεσω σε κινδυνο τισ ηδη υπαρχουσεσ..?? :/

αυτο που θα προσπαθω ειναι να μασαω πολυ πριν κανω κατι....γτ δε γουσταρω να αλλαξω αυτο που ειμαι επειδη ατομα δεν ξερουν τι να εκτιμησουν...αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο....

Senior Member
    σημερα με ρωτησε καποιος που πηγες διακοπες απαντω πουθενα και μου λεει ακουω τα παιδια της ηλικιας σου θα παω απο δω θα παω απο κει ...εισαι μαζεμενη μου λεει γιατι δεν το διασκεδαζεις ?τι να της απαντησω οτι καπως ετσι ειμαι οτι με απασχολουν καποια πραγματα που με κανουν και νιωθω πολυ ασχημα με τον εαυτο μου αυτα δεν λεγονται ...απλα σωπασα ...τι να εκανα να το παιζα αλλη για να δειξω οτι δεν διαφερω απο τους συνομιλικους μου?δεν μπηκα καν στην διαδικασια

Senior Member
    δε σκεφτομαι τιποτε απλως κενο.

Ξεκολλημενος ειμαι, αλλα κατα καιρους μ λενε 'εισαι πολυ καλο παιδι' 'εχεις καλο χαρακτηρα', δεν ζητησα σε καποια να 'ειμαστε μαζι' για να φαω τετοιο ακυρο. αλλα καποιος μου ειπε οτι οσες το λενε, ειναι αυτο π εννοεις εσυ στην αρχη '' ειμαι σε σχεση...δεν σε γουσταρω...κλπ'' καλυτερα 1000 φορες μαλακας μ την δινει πλεον αυτο. γτ μετα κλαψομ.. ολες '' με πληγωσε ο σκατο μαλακας αλλα δν ξερω τι να κανω''
    Συμφωνώ με την nflu "ειναι ατακα για να χρυσωθει το χαπι". Χυλόπιτα με ευγενικο τρόπο.... εισαι καλό παιδί αλλά ειμαι σε σχέση ή αυτο τον καιρό δε θα θελα να ξεκινήσω κάτι. Με άλλα λόγια σου λέει ...δε μου φαίνεσαι δυναμικός, δεν έχεις την αυτοπεποίθηση που θα θελα, εισαι ντροπαλός, χαμηλών τόνων, δεν βγαζεις ωριμότητα εσύ. Δε σου δινει καν την ευκαιρία, εισαι γι αυτη αυτο που της δείχνεις εκεινα τα πέντε λεπτα που την πλησιάζεις και τίποτα άλλο, αν και μπορει να εισαι ο τελειος συντροφος. Τότε είτε θα "αρχισεις να κοιτας αυτες που πραγματικα εκτιμανε τα καλα παιδια" σύμφωνα με τη λίλιουμ είτε θα βελτιωσεις τον εαυτό σου αποκτωντας αυτα που σημειωνω πως υπονοεί μια γυναικα ότι σου λείπουν λεγοντας σου εισαι καλο παιδι ώστε να γινει κατι με αυτες που γουσταρεις. Γι αυτο βλεπω πολλούς ωραίους μονους και πολλές να επιμενουν να ναι με μαλάκες όσα κι αν αυτοι τους κανουν.
    Last edited by ioannis2; 03-09-2012 at 08:01.
    γιάννης