Results 1,396 to 1,410 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
17-04-2011, 20:40 #1396
Σκεφτομαι πώς γινεται να νιωθω πώς εχασα καποιον δικο μου ανθρωπο κι ας μην τον γνωρισα ποτε...Φαινεται τοσο πολυ με αγγιξε η φωνη του, ο τροπος του...
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 17-04-2011, 20:56 #1397
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
17-04-2011, 21:01 #1398
τοτε ηταν μια αλλη εποχη, κι εσυ χωρις τα βιωματα που χεις μαζεψει μεσα σου μεχρι σημερα. τώρα ειναι πολυ πιθανο να εισαι αλλιως...να μπορεις να δωσεις και αλλα πραγματα, να μπορεις να δεις πραγματα που στο παρελθον δεν ησουν ικανη κ να πραξεις αναλογως...
ολοι φοβομαστε Κατερινακι...απο αποτυχιες του παρελθοντος...κ ολοι εχουμε αποτυχει καπως καποτε...αυτο ειναι το μονο σιγουρο!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
18-04-2011, 00:50 #1399
{{Σκεφτομαι πώς γινεται να νιωθω πώς εχασα καποιον δικο μου ανθρωπο κι ας μην τον γνωρισα ποτε...Φαινεται τοσο πολυ με αγγιξε η φωνη του, ο τροπος του... Sofia }}
Σκεφτομαι πως δυσκολευομαι να γραψω κατι,,,,, ολοι νοιωσαμε το ιδιο σημερα........., , Οι ανθρωποι που με τη τεχνη τους, την εμπνευση τους , το ταλεντο τους ,μας αγγιξαν καποια στιγμη την ψυχη μας, εγιναν τελικα και δικοι μας ανθρωποι ! Το ιδιο νοιωσαμε πριν λιγες μερες και για τον Ρασουλη , τυχαιο που εφυγαν με λιγες μερες διαφορα ; ισως οχι. Ισως συνεχιζουνε μαζι το ομορφο 'ταξιδι' τους και περα απ τον γνωστο κοσμο , στον κοσμο της φαντασιας και του ονειρου !
Θα ζουνε για παντα στα χειλη των ανθρωπων που θα σιγοτραγουδαμε τα τραγουδια τους και θα ονειρευομαστε μαζι τους,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,και ισως και αυτοι μαζι μας, απο κει που ειναι.
..........
18-04-2011, 12:19 #1400
Σκέφτομαι τον παλιό μου συμμαθητή και φίλο, που σε έναν από τους τελευταίους καφέδες που πήγαμε, ένιωσε την επιθυμία να μου αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που έκρυβε καλά όλα αυτά τα χρόνια από όλους
Και παρά τον αρχικό μου αιφνιδιασμό (γιατί μέχρι και το ότι παλιότερα είχε αρραβωνιαστεί μία κοπέλα ήξερα) αισθάνθηκα μια απέραντη χαρά που εμπιστεύτηκε σε εμένα κάτι τέτοιο και πλέον τον νιώθω ακόμα πιο κοντά μου
Και ακούγοντας όσα είχε να μου πει σε αυτά που γεμάτος περιέργεια τον ρωτούσα, σκέφτομαι πως είναι άδικο γι’ αυτόν και τόσους άλλους που είναι αναγκασμένοι να κρύβουν την πραγματική τους σεξουαλική ταυτότητα και να νιώθουν στο περιθώριο, γιατί πολύ απλά η κοινωνία μας είναι ανώριμη να τους δεχτεί ως ίσους
Και στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Ολλανδία που σε κάτι τέτοια θέματα είναι τόσο πιο προχωρημένη από εμάς, κατάλαβα πόσο αυτονόητο είναι για ανθρώπους με τα ίδια χαρακτηριστικά με τον φίλο μου, να ζούνε ευτυχισμένοι και να χαίρονται τον έρωτά τους, χωρίς να έχουν taboo και να υποκρίνονται[COLOR="blue"]Ciao S. :/[/COLOR]
18-04-2011, 13:17 #1401
Χαρά στον Έλληνα που ελληνοξεχνά
και στο Σικάγο μέσα ζει στη λευτεριά
εκείνος που δεν ξέρει και δεν αγαπά
σάμπως φταις κι εσύ καημένη
και στην Αθήνα μέσα ζει στη ξενιτιά
Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ
και βαθιά σ' ευχαριστώ
γιατί μ' έμαθες και ξέρω
ν' ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ
και να μην σε υποφέρω
Αχ Ελλάδα θα στο πω
πριν λαλήσεις πετεινό
δεκατρείς φορές μ' αρνιέσαι
μ' εκβιάζεις μου κολλάς
σαν το νόθο με πετάς
μα κι απάνω μου κρεμιέσαι
Η πιο γλυκιά πατρίδα
είναι η καρδιά
Οδυσσέα γύρνα κοντά μου
που τ' άγια χώματα της
πόνος και χαρά
Κάθε ένας είναι ένας
που σύνορο πονά
κι εγώ είμαι ένας κανένας
που σας σεργιανά
Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ
και βαθιά σ' ευχαριστώ
γιατί μ' έμαθες και ξέρω
ν' ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ
και να μην σε υποφέρω
Αχ Ελλάδα θα στο πω
πριν λαλήσεις πετεινό
δεκατρείς φορές μ' αρνιέσαι
μ' εκβιάζεις μου κολλάς
σαν το νόθο με πετάς
μα κι απάνω μου κρεμιέσαι
Rest In Peace Νικο......:(" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-04-2011, 14:30 #1402
σκεφτομαι οτι το πασχα μου καρφωθηκε σαν σταυρος αναμεσα στα ματια, κι απο χτες εχω μια ενοχληση εκει. τι ακριβως ειναι το πασχα ? ενα βραδυ που θυμουνται να πανε οι δηθεν χριστιανοι στην εκκλησια, σκανε πυροτεχνηματα, μοιραζουν το φως, ακουνε και δεκα μαλακιες κι αυτο ηταν ολο. και γιατι πρεπει να υπαρχει ολο αυτο ? γιατι η by default θρησκευτικη επιλογη ειναι ακομα ο χριστιανισμος και η ανεξιθρησκεια ισχυει μονο στα χαρτια. τους ανεχομαστε λοιπον.
18-04-2011, 16:39 #1403
Σκεφτομαι ποσα αραγε χρονια πρεπει να περασουν κ μεσα σε ποσες καταστασεις πρεπει να βρεθω προκειμενου να μαθω καποια στιγμη ποια πραγματικα ειμαι...
I 've been living a LIE..
There 's NOTHING inside...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-04-2011, 16:45 #1404
O ψευτικος εαυτος ειναι οντως αδειος λακριμοζα, θα σου προτεινα αν βρεις να διαβασεις και στο ιντερνετ βιβλια η αρθρα σχετικα με την θεωρια του true vs false self που προερχεται απο διαπροσωπιεκς συγκρουσεις μες στην οικογενεια (intrapersonal & interpersonal conflicts). Η προσωποκεντριηκ θεωρια και οι υποστηρικτες της εχουν ασχοληθει κατα βαση με αυτο.
Σκεφτομαι οτι καλα λεει ο ινσεκτ, ενα φορουμ ειναι και αυτο, μην τα παιρνουμε και ολα τοσο σοβαρα...
18-04-2011, 16:53 #1405
πρέπει να φάω!
18-04-2011, 17:05 #1406
18-04-2011, 19:41 #1407
Σκέφτομαι ότι κάνω πλέον νηστεία, (γι΄αυτή τη βδομάδα), έχω να κάνω πολλάαα χρόνια.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....
19-04-2011, 11:19 #1408
καλημερα κοσμε
19-04-2011, 12:57 #1409
Σκεφτομαι πολλα...
π.χ οτι το μειδιαζω ειναι ενα ρημα μια λεξη που δηλωνει την αυταρεσκεια του ανθρωπου που το σχηματιζει...επισης σκεφτομαι την υποτιμηση που αισθανονται καποιοι,που υποτιμουν τους αλλους ....και μετα σκεφτομαι αυτο....
<<γελα ο μωρος καν τι μη γελειον ει>>.............
τωρα ειναι ανοιξη και εχει η ερθει η ωρα να επιστρεψω στον τοπο καταγωγης μου..............
19-04-2011, 13:00 #1410
αυτο ακριβως, καθε φορα που μπαινω εδω μεσα νιωθω οτι θα χρειαστει να γραψω ενα κατεβατο, αλλα εχω πλεον κουραστει να τσακωνομαι γιαυτο δε προκειται να απαντησω παλι πουθενα, χασιμο χρονου ειναι και δε κερδιζω τπτ. παραμενει το ignore τους κι αντε στο διαολο, δεν υπαρχει πλεον ιχνος σεβασμου (οχι πως υπηρχε ποτε) γιαυτα τα ατομα.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία