Τι σκέφτεστε; - Page 953
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 953 of 1532 FirstFirst ... 453853903943951952953954955963100310531453 ... LastLast
Results 14,281 to 14,295 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    διαβασε πιο προσεχτηκα θα βρεις πολλες..........
    Ρε λέγε και μην παιδιαρίζεις... πες τι βλέπεις που εγώ δεν βλέπω. Σου είπα καλό θα μου κάνεις παρά κακό!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρε λέγε και μην παιδιαρίζεις... πες τι βλέπεις που εγώ δεν βλέπω. Σου είπα καλό θα μου κάνεις παρά κακό!
    θα σου κανει περισσοτερο καλο να τις αναγνωρισεις μονη σου
    τελος συζητησης αρκετα μου ζαλισες τα @@ και σημερα

Senior Member
    θα σου κανει περισσοτερο καλο να τις αναγνωρισεις μονη σου
    τελος συζητησης αρκετα μου ζαλισες τα @@ και σημερα
    Με αυτό μου αποδεικνύεις πόσο κενά ήταν τόση ώρα τα λόγια σου και οτί δεν έχεις βρει τίποτα για να μου πεις. Και ξέρεις κάτι? Είναι πολύ όμορφο να σου λένε κατάμουτρα τις μαλακίες σου όταν δεν μπορείς να δεις ή να αναγνωρίσεις. Γι αυτό θέλω και εμένα να μου τις λένε στα μούτρα για να διορθώνομαι. Τα @@ μόνο σου τα ζάλισες... ας μην ασχολιόσουν!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ίσως να πρέπει να βγω λίγο από το σπίτι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    σκεφτομαι ομως και τη κριση, αυτη που μας εχει γονατισει και τοσα πια στερησει, αφου δεν υπαρχει λυση και οι ανθρωποι υποστηκαν εγκεφαλου πλυση. πειραματοζωα ειμαστε ολοι, των Αμερικανων, των Γερμανων, των πολιτικων, των αφεντικων, των γονιων. θυμαμαι κι οταν ημουν μικρος τετοια εποχη που πηγαιναμε στα Jumbo και βιβλιοπωλεια και μου αγοραζαν τη καλυτερη τσαντα και κασετινα, ξυλομπογιες και μαρκαδορους, τετραδια και μπλοκ ζωγραφικης. ολα για σενα γιοκα μου, να μεγαλωσεις να γινεις κατι σπουδαιο και λαμπρο, οπως δε μπορεσα να γινω εγω. μετα βεβαια τα επαιρνε ο αδερφος μου αυτα, τυχερος ο μπαγασας αφου ολη τη χρονια ζητημα αν τα ειχα αγγιξει. συνηθως μεναν αθικτα λογο της τελειομανιας μου, μα κι επειδη ημουν "αλλου". σ'αυτες τις ηλικιες δε μπορεις να εισαι "εκει". σε βαζουν με το ζορι ομως, κι ετσι στηνουν και ολη αυτη τη βιομηχανια για να σε βοηθησει. να χουν να λενε οτι κατι καναν, παραγαν, πουλησαν και για σημερα. οπως κι εσυ θα κανεις αυριο, ενα ρολακι για να νιωθεις χρησιμος στη κοινωνια και να σε ανταμειβουν.

Senior Member
    Το καλύτερο είναι να είσαι χρήσιμος για τον εαυτό σου και όχι για την κοινωνία. Εμένα για παράδειγμα δεν με ενδιαφέρει να φανώ χρήσιμη στην κοινωνία.. αλλιώς το θεωρώ δουλεία! Άλλοι ας φανούν χρήσιμοι αν θέλουν αφού οδηγούνται από το κόμπλεξ τους οτί κάτι σημαντικό κάνουν ή είναι στην τελική..

Γεια σου Κενο!

Senior Member
    264 και σημερα

Senior Member
    σκέφτομαι ότι πρέπει να "σηκωθώ" επιτέλους...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Δεν έπρεπε να το δω αυτό...άντε να συνέλθω τώρα... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    263 και σημερα

Senior Member
    τομ πραγματικα ειναι η τελευταία φορα που το θίγω ..σταματα την βλακεια που σε δερνει..κουνα το κεφαλι σου στην μεγαλη θολουρα χτύπα το καπου..ανατριχιαζω με ολο αυτο ελεος, τομ κρατα το για σενα στην τελικη..
    263 και σημερα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    263 και σημερα
    Νομίζω ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα στο μυαλό μου, αν τελικά οι άνθρωποι που αυτοκτονούν είναι δειλοί ή θαρραλέοι...

Πάντως, επειδή το έχω ζήσει δυστυχώς σαν σκηνικό, σκέψου πόσο πόνο θα δώσεις σε αυτούς που σε αγαπάνε.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έμεινε μόνο μια βδομάδα κι ότι μέσα σ' αυτήν πρέπει να γίνω καλά και να σταθώ στα πόδια μου...δεν έχω άλλα περιθώρια...