Τι σκέφτεστε; - Page 96
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 96 of 1532 FirstFirst ... 468694959697981061461965961096 ... LastLast
Results 1,426 to 1,440 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Tι σημαινει οταν σου λενε, ειμαι προβληματισμενος γιατι ειμαι ευτυχισμενος ζωντας διαφορετικα απο ο,τι θα ηθελα να ζω για να ειμαι ευτυχισμενος;
    εγω πως το καταλαβαινω:
    πχ, ειμαι προβληματισμενος γιατι νοιωθω ευτυχισμενος, ενω ειμαι βολεμενος σε μια σχεση μετρια, με μια δουλεια που δεν με εκφραζει αλλα με πληρωνει καλα, ενω εγω θα ηθελα να ζω βελτιωνοντας συνεχως τις γνωσεις μου, κανονταςμια δημιουργικη δουλεια που με γεμιζει ανεξαρτητως χρηματων και με πολλες περιστασιακες σχεσεις τουλαχιστον για δεκα χρονια ακομα...

Senior Member
    Noμιζω οτι επεσες μεσα και δε μαρεσει.. :/

Banned
    ρώτα "define ευτυχισμένος" :)

Senior Member
    χεχεχεχεχ ;)

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι εχω ενα σωρο πραγματα να κανω κ δεν ξερω απο που να αρχισω...μαλλον θα καταληξω να μην κανω τελικα τιποτα οπως παρα πολλες φορες αλλα τωρα δεν με πολυνοιαζει...:P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Σκεύτομαι πόσο περιμένω να 'ρθει το σαββατοκύριακο για να φύγω από το σπίτι να πάω πάλι Φλώρινα (εκεί σπουδάζω) γιατί έχουν αρχίσει και μου ανάβουν τα λαμπάκια εδώ με τους δικούς μου . (Είναι να μην συνηθίσει κανείς να μένει μόνος του) . Και επίσης σκεύτομαι το wacom που θα αγοράσω αυριο XD
    ... trying to stay on the bright side of life ...

[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)

Senior Member
    Σκεφτομαι γ@#$ το κολομοντεμ μου μεσα ολη την ωρα με πεταει το σκασμενο μπαινω κ μετα απο 2 λεπτα με πεταει τα νευρα μου μεσα εχω συγχιστει α στο διαολο πια......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

πόσο σε καταλαβαίνωωωωωωωωω !!!!! #$%#^&$@%&@%#$@@%#$!!!!!!!!!!! άλλος ένας λόγος που θέλω να πάω πάνω το συντομότερο δυνατόν , η forthnet που έχω πάνω και είναι τέλειαααα
    ... trying to stay on the bright side of life ...

[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)

Senior Member
    Άλογα. Δέντρα με ροζ ανθούς. Καλύβες με σκουριασμένο παλιό τσίγκο, με πόρτες σπασμένες και διάτρητες οροφές.
    Λίμνη. Λασπωμένες σόλες αθλητικών, πελαργούς, ποιμενικούς σκύλους που χάραζαν με το χνώτο τους την ατμόσφαιρα, υγρά μονοπάτια,
    χωριά ξεχασμένα από το σήμερα, πανσέδες σε ξύλινα κιβώτια, το νεκροταφείο των μελισσών, τις τολμηρές φωτογραφίες με τον κίνδυνο να φας το κεραμίδι στο κεφάλι.
    Σκέφτομαι πως γύρισα και είμαι μισή εδώ μισή εκεί. ουφ, θα ξαναπάω!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκεφτομαι να ειχα μια φωτο απο ολες τις γυναικες του φορουμ...απλως απο περιεργεια:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι το μπλε παντζούρι.
    Τι θα έβλεπα αν το άνοιγα; Μια θάλασσα να απλώνεται ως εκεί που φτάνει το βλέμμα; Μια αμμουδιά;
    Πιτσιρίκια να χτίζουν ανυποψίαστα τα κάστρα τους στην άμμο;

Σκέφτομαι το μπλε παντζούρι. Διάπλατα ανοιχτό.
    Σκέφτομαι έναν περαστικό. Να κοντοστέκεται απ' έξω. Να ρίχνει κλεφτές ματιές μέσα στο δωμάτιο.
    Οι τρεις μας στους μπλε καναπέδες, η μουσική, οι λέξεις, οι σιωπές, το μοίρασμα, τα χέρια να δένουνε σφιχτά το ένα με το άλλο.

Σκέφτομαι το μπλε παντζούρι. Και την αγάπη να γλιστράει μέσα από τις γρίλιες, να χωράει..

Senior Member
    σκεφτομαι πως οι διακοπες του πασχα, μου δημιουργησαν μια "μίνι καταθλιψη",δε ξερω τι ακριβως ειναι.. ευχομαι απο δευτερα να φυγει, αλλιως δε παμε καλα...
    ειναι σα να ζω παλιες περιόδους, ειδικα σκεψεις

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μάλλον πήρα σε 3 μέρες ότι έχασα σε 1 μήνα,μάλλον,δε ζυγίζομαι καλύτερα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Σκεφτομαι να ειχα μια φωτο απο ολες τις γυναικες του φορουμ...απλως απο περιεργεια:)
    απο τι αλλο θα μπορουσες να το ηθελες?
    απο υπολογισμο? :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post

PRITS.
    λολ

Γιατί, δεν τρως τελευταία όλο σου το φαί και θέλεις βοήθεια?:P
    Χαίρομαι γιατί η curiosity killed the cat δείχνει πως έχεις αρχίσει να βγαίνεις
    από την αναμπουμπούλα των προηγούμενων ημερών. Καλό δείγμα, συνέχισε έτσι.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας