Τι σκέφτεστε; - Page 965
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 965 of 1532 FirstFirst ... 465865915955963964965966967975101510651465 ... LastLast
Results 14,461 to 14,475 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Ενώ στην περίπτωσή μας, το θέμα έγινε καπνός...
    χαχα ε ναι σβήνοντας άρον-άρον την φωτιά-θέμα Νικόλα, πάει κι ο καπνός!!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Οτι αρκετα εφαγα στη μαπα το ντελιριο του καθενος!
    Οπως λεει και μια ψυχη: "Μην ξεχνας οτι εχεις ανθρωπινη υποσταση. Μην αφηνεσαι βορα στις ορεξεις του καθενος. Παντου πρεπει να μπαινουν ορια."
    Εχεις δικιο my dear! Αργησα να το "πιασω" αλλα καλλιο αργα παρα ποτε δε λενε αλλωστε?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα του ύπνου...άντε να δω κι απόψε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα του ύπνου...άντε να δω κι απόψε...
    αυτό θα έγραφα και εγώ !!δυστυχώς πάνω από ένα μήνα έχω να κοιμηθώ σε φυσιολογικές ώρες!!δεν μπορώ πριν τις 3!!δεν το μπορώ όλο αυτό!!!

Senior Member
    Τελικα ειμαστε πολλοι.
    Και απο την αλλη εβδομαδα πρεπει να ξυπναω στις 5 το πρωι!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by vasso82 View Post
    αυτό θα έγραφα και εγώ !!δυστυχώς πάνω από ένα μήνα έχω να κοιμηθώ σε φυσιολογικές ώρες!!δεν μπορώ πριν τις 3!!δεν το μπορώ όλο αυτό!!!
    Εγώ δεν έχω συγκεκριμένη ώρα αλλά τον τελευταίο καιρό δυσκολεύομαι να χαλαρώσω και να κοιμηθώ κι έχει αρχίσει να μου τη δίνει...ούτε εγώ το μπορώ... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και φοβάμαι ότι κι απόψε θα είναι μια από τα ίδια...νιώθω στην τσίτα, υπερένταση...

Senior Member
    Και φοβάμαι ότι κι απόψε θα είναι μια από τα ίδια...νιώθω στην τσίτα, υπερένταση...
    δυστυχώς κοιμηθηκα πολύ το απόγευμα ήμουν πτώμα κ μου φαίνεται ότι δεν θα κοιμηθώ πάλι νωρίς σήμερα κι έχω κ πρωινό ξύπνημα αστα να πάνε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by vasso82 View Post
    δυστυχώς κοιμηθηκα πολύ το απόγευμα ήμουν πτώμα κ μου φαίνεται ότι δεν θα κοιμηθώ πάλι νωρίς σήμερα κι έχω κ πρωινό ξύπνημα αστα να πάνε....
    Εγώ δεν κοιμήθηκα το απόγευμα αλλά και πάλι νιώθω στην τσίτα...ουφ...

Senior Member
    Εγώ δεν κοιμήθηκα το απόγευμα αλλά και πάλι νιώθω στην τσίτα...ουφ...
    καλύτερα όμως να μην κοιμόμουν αλλά και πάλι τώρα νιώθω μια νύστα ..
    βέβαια αργότερα μπορεί να τσιτώσω..

Senior Member
    Βλέπω Gray's anatomy τώρα και θυμήθηκα στο νοσοκομείο που πατούσα το κουμπί για να έρθει η νοσοκόμα...ελπίζω να μην ξαναζήσω τέτοιες στιγμές...
    Επίσης σκέφτομαι ότι πρέπει να μαζέψω τις δυνάμεις μου για να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που αρχίζουν ξανά...και ότι δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αντέξω κάτι που συμβαίνει...φοβάμαι...

Senior Member
    το καλό με την ζωή είναι ότι κάθε μέρα πλησιάζουμε πιο πολύ στο θάνατο μας

Banned
    σκεφτομαι πως οταν ομως γινει πολεμος, εχεις μονο δυο επιλογες. ή δε κανεις τιποτα και σε κατασπαραζει ο εχθρος, ή προσπαθεις να αμυνθεις με οσους παλευουν. τοτε δεν υπαρχουν Παναθηναϊκοι κι Ολυμπιακοι, Αριστεροι και Δεξιοι, κι οτι αλλο να τρωγονται μεταξυ τους. υπαρχουν μονο οσοι προσπαθουν να προστατεψουν τη πατριδα απ'τις επιθεσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως οταν ομως γινει πολεμος, εχεις μονο δυο επιλογες. ή δε κανεις τιποτα και σε κατασπαραζει ο εχθρος, ή προσπαθεις να αμυνθεις με οσους παλευουν. τοτε δεν υπαρχουν Παναθηναϊκοι κι Ολυμπιακοι, Αριστεροι και Δεξιοι, κι οτι αλλο να τρωγονται μεταξυ τους. υπαρχουν μονο οσοι προσπαθουν να προστατεψουν τη πατριδα απ'τις επιθεσεις.
    Ναι αλλά ΚΕΝΟ ο χειρότερος πόλεμος που χρειάζεται ν' αντιμετωπίσουμε άμεσα, είναι ο επικείμενος εμφύλιος σπαραγμός! Απ' αυτόν ποιόν να προστατέψεις;
    γιατί το αλληλοφάγωμα, είναι πιό επικίνδυνο, γιατί ύπουλα, μπορεί να ξεκινάει απ' το σπίτι μας και να επεκτείνετε μέσα στη κοινωνία που ζούμε!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ναι αλλά ΚΕΝΟ ο χειρότερος πόλεμος που χρειάζεται ν' αντιμετωπίσουμε άμεσα, είναι ο επικείμενος εμφύλιος σπαραγμός! Απ' αυτόν ποιόν να προστατέψεις;
    γιατί το αλληλοφάγωμα, είναι πιό επικίνδυνο, γιατί ύπουλα, μπορεί να ξεκινάει απ' το σπίτι μας και να επεκτείνετε μέσα στη κοινωνία που ζούμε!
    οταν υπαρχει κοινος εχθρος, οι οποιες διαφορες μπαινουν στην ακρη. οπως σε αγωνα της Εθνικης, δε κοιτας πως να φας τον αλλον επειδη ειναι Αεκαρα, αλλα πως δε θα νικησει η αντιπαλη χωρα. στη κοινωνια που ζουμε εχει ηδη εισβαλει ο εχθρος, κι ο ελληνακος δεν απειλειται απο τον συνελληνα, αλλα απο τον λαθρομεταναστη που δε σεβεται τιποτα. ωστοσο ο λαθρομεταναστης δε θα υπηρχε αν οι κυβερνουντες δεν τον αφηναν να μπει, οποτε κατα καποιο τροπο εχεις δικιο, ξεκινανε ολα απ'το σπιτι μας κι αυτους που επιλεγουμε να μας κυβερνανε (αν και υπαρχουν αμφιβολιες για το αν ειναι ελληνες, αλλιως θα φροντιζαν περισσοτερο για μας). γι'αυτο και η αριστερα τωρα πια μοιαζει εκτος τοπου και χρονου. σαν να μην εχει αντιληφθει το προβλημα, αντιθετως κοιταζει πως να το επεκτεινει.