Τι σκέφτεστε; - Page 966
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 966 of 1532 FirstFirst ... 466866916956964965966967968976101610661466 ... LastLast
Results 14,476 to 14,490 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οταν υπαρχει κοινος εχθρος, οι οποιες διαφορες μπαινουν στην ακρη. οπως σε αγωνα της Εθνικης, δε κοιτας πως να φας τον αλλον επειδη ειναι Αεκαρα, αλλα πως δε θα νικησει η αντιπαλη χωρα. στη κοινωνια που ζουμε εχει ηδη εισβαλει ο εχθρος, κι ο ελληνακος δεν απειλειται απο τον συνελληνα, αλλα απο τον λαθρομεταναστη που δε σεβεται τιποτα. ωστοσο ο λαθρομεταναστης δε θα υπηρχε αν οι κυβερνουντες δεν τον αφηναν να μπει, οποτε κατα καποιο τροπο εχεις δικιο, ξεκινανε ολα απ'το σπιτι μας κι αυτους που επιλεγουμε να μας κυβερνανε (αν και υπαρχουν αμφιβολιες για το αν ειναι ελληνες, αλλιως θα φροντιζαν περισσοτερο για μας). γι'αυτο και η αριστερα τωρα πια μοιαζει εκτος τοπου και χρονου. σαν να μην εχει αντιληφθει το προβλημα, αντιθετως κοιταζει πως να το επεκτεινει.
    όμως ούτε κι αυτό μας αξίζει ΚΕΝΟ
    http://sarantakos.wordpress.com/2012/10/12/xytirio/
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    όμως ούτε κι αυτό μας αξίζει ΚΕΝΟ
    http://sarantakos.wordpress.com/2012/10/12/xytirio/
    ψιλοπραματα για να γελα ο κοσμος, επρεπε να ριξει και χριστοπαναγιες για το λολ του θεματος.

Senior Member
    Πρέπει να υποφέρω από κατάθλιψη, γιατί έρχονται στιγμές που, λες και με πλακώνει ένα πυκνό, μαύρο σύννεφο, χάνω την όρεξη για τα πάντα. Τα βλέπω όλα μάταια, εγκαταλείπω ό,τι σχέδια έκανα και το μόνο που θέλω είναι να κλειστώ στο σπίτι μου, χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα εκτός απ' το να χαζεύω στο ίντερνετ, ενώ ταυτόχρονα οι καθημερινές υποχρεώσεις τρέχουν αμείλικτες. Όπως, ας πούμε, σήμερα που πιέζω τον εαυτό μου να βγει έξω το βράδυ για το καλό του, αλλά βαριέμαι και μόνο στην ιδέα. Έτσι, επανέρχεται η σκέψη ότι δεν υπάρχει σωτηρία, τα πάντα θα μένουν εσαεί ίδια, η ζωή με προσπέρασε και ό,τι ήταν να ζήσω έληξαν τα χρονικά περιθώρια. Καλά μου τριάντα, λοιπόν, που θα βλέπω τα 17χρονα μέσα σε τεράστιες παρέες να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και εγώ θα πεθαίνω από ζήλια που η ζωή μου αρνήθηκε βάναυσα τέτοιες χαρές, γιατί το παιχνίδι ήταν εξαρχής στημένο ώστε να το χάνω. Αν υπάρχει μετενσάρκωση, υπομονή μέχρι την άλλη ζωή, για να διορθωθεί το καρμικό σφάλμα.

Senior Member
    άλλη μια μέρα τελείωσε
    ο θάνατος πλησιάζει σιγά σιγά επιτέλους

Senior Member
    Καλημέρα.
    Σκέφτομαι ότι ο καθένας εδώ μέσα όπως και εκεί έξω, έχει τις αποψεις και τις ιδέες του. Η ανταλλαγή τους είναι σημαντική , είμαστε κοινωνικά όντα, επικοινωνούμε ακόμα και μέσα από τις αντιθέσεις μας.
    Το θέμα είναι πως εκφράζονται οι αντιθέσεις αυτές. Πιστεύω ότι όταν εκφράζονται με σεβααμο για την διαφορετικότητα του άλλου, έχουμε κάνει ένα πολυ σημαντικο βήμα . Θα μου πείτε, όταν οι αποψεις του άλλου είναι ακραίες για το δικο μου πνεύμα , τρόπο σκέψης και ιδιοσυγκρασίας γιατί θα πρέπει να τις σεβαστώ..
    Οκ επειδή δεν μπορούμε να είμαστε τόσο υπεράνω, σ' αυτήν την φάση αρνούμαστε να συνδιαλλαγούμε . Εδώ νομίζω είναι πιο εύκολο να το κάνουμε. Και μπορούμε ωσαν διαδικτυακη κοινότητα και μάλιστα με εντονα ανθρωποκεντρικο χαρακτήρα, να προσπαθούμε να αμβλύνουμε τα όποια οξυμενα πνεύματα.
    Ας το πάρουμε και σαν ένα είδους άσκησης, γιατί σίγουρα το έξω είναι πιο δύσκολο.
    Πιστευω δηλαδη ότι οφειλουμε να κατευνάζουμε έντονες αντιθέσεις που δημιουργούνται από μόνοι μας, χωρις να χρειαστεί η διαχείριση να κλειδώνει θέματα και μάλιστα σημαντικά όπως έγινε εχθές.
    Ομολογώ ότι σήμερα με απογοητευσε η διαπίστωση αυτή.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Banned
    Αν μοιραζονταν παρατηρησεις ακομα και σε εμενα μιας και ημουν το ενα μελος του καβγα,τετοια ωρα δεν θα υπηρχαν ειρωνιες απο την ανοιξη παει αυτο πια..προς το προσωπο μου απο την συγκεκριμενη χρηστρια "σε σφαζω με το γαντι"!
    Οποτε λοιπον κακως εκλεισε το θεμα εστω και προσωρινα,διοτι δεν ειχα σκοπο να το συνεχισω,ετσι και αλλιως αν κανεις παρατηρησει με αντικειμενικοτητα θα δει οτι προκληθηκα απο την "σε σφαζω με το γαντι"..Απο εκει και περα ο εντονος διαλογος,εντονο γραπτο υφος δεν νομιζω να λεγεται βρισια ή ελλειψη σεβασμου.Γι'αυτο μην αμολατε χαρακτηρισμους εδω μεσα με το ετσι θελω..

Banned
    Οσο για την παρασταση την δημοκρατικη τι να πω πια..Ειναι μαγκια να εισαι αθεος,ειναι μαγκια να λες τον χριστο γκει,μια βλασφημη παρασταση ονομαζεται τεχνη..Δημοκρατια λενε καποιοι!Ελα ομως που η δημοκρατια εχει βασικο θεμελιο τον σεβασμο..Επισης οσοι ενιωσαν το θρησκευτικο τους συναισθημα να θιγεται περα απο γραφικοι,ειναι και φασισταρια!!

Senior Member
    προσωπικα πιστευω...οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι οταν θιγονται τα θρησκευτικα συμβολα του καθε λαου....

ωστοσο..δεν βλεπω που ειναι το κακο..στο να ηταν ο Χριστος γκει....αν ηταν οκ..κανενα προβλημα...
    το προβλημα βεβαια ειναι αν δεν ηταν,,,οχι μονο αυτο αλλα οτιδηποτε και γινεται μια προσπαθεια να του αποδοθουν ιδιοτητες ή προτιμησεις που δεν ειχε...κι αυτο να γινεται επι σκοπου....

οπως και να ναι....καλο ειναι να σεβομαστε ξαναλεω....τις θρησκειες...τις θεμελιωδεις αρχες και τα δογματα τους...:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αν μοιραζονταν παρατηρησεις ακομα και σε εμενα μιας και ημουν το ενα μελος του καβγα,τετοια ωρα δεν θα υπηρχαν ειρωνιες απο την ανοιξη παει αυτο πια..προς το προσωπο μου απο την συγκεκριμενη χρηστρια "σε σφαζω με το γαντι"!
    Οποτε λοιπον κακως εκλεισε το θεμα εστω και προσωρινα,διοτι δεν ειχα σκοπο να το συνεχισω,ετσι και αλλιως αν κανεις παρατηρησει με αντικειμενικοτητα θα δει οτι προκληθηκα απο την "σε σφαζω με το γαντι"..Απο εκει και περα ο εντονος διαλογος,εντονο γραπτο υφος δεν νομιζω να λεγεται βρισια ή ελλειψη σεβασμου.Γι'αυτο μην αμολατε χαρακτηρισμους εδω μεσα με το ετσι θελω..
    μπήκες σ' ένα διάλογο επιθετικά κι εσκεμμένα για να ενοχλήσεις και να εκνευρίσεις τα μέλη κι όχι για να καταθέσεις άποψη. καλά λοιπόν σου είπανε όσα σου είπανε και λίγα τελικά ήταν! και κακώς που ασχολήθηκαν μαζί σου!

Banned
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    μπήκες σ' ένα διάλογο επιθετικά κι εσκεμμένα για να ενοχλήσεις και να εκνευρίσεις τα μέλη κι όχι για να καταθέσεις άποψη. καλά λοιπόν σου είπανε όσα σου είπανε και λίγα τελικά ήταν! και κακώς που ασχολήθηκαν μαζί σου!

Που το ειδες το σηριαλ οτι κατι μου ειπανε??Σε ποιο καναλι?Δεν θα ασχοληθω και με το κοινο της "σε σφαζω με το γαντι",εσυ τωρα γιατι επιτιθεσαι?Εχουμε μιλησει μαζι και δεν το θυμαμαι??Για σιλανς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Που το ειδες το σηριαλ οτι κατι μου ειπανε??Σε ποιο καναλι?Δεν θα ασχοληθω και με το κοινο της "σε σφαζω με το γαντι",εσυ τωρα γιατι επιτιθεσαι?Εχουμε μιλησει μαζι και δεν το θυμαμαι??Για σιλανς...
    κοριτσάκι εσυ μοκο! δε περνάνε αυτα σε μένα
    και μην τολμήσεις να ξαναενοχλήσεις την μαρκέλα

Banned
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    κοριτσάκι εσυ μοκο! δε περνάνε αυτα σε μένα
    και μην τολμήσεις να ξαναενοχλήσεις την μαρκέλα

Εισαι και φουσκωτος??Αν ειναι να με δειρεις κιολας πεστο μου να βαλω και τα καλα μου..

Senior Member
    Εγώ λέω να αφήσετε ήσυχο το μνημόνιο και να μην κρίνετε τους ανθρώπους με βάση το πόσο "πολιτικαλι κορεκτ" εκφράζονται.
    Προσωπικά δε θα πήγαινα ποτέ να στηθώ έξω από ένα θέατρο με μια εικόνα του Χριστού σαν την Ελένη Λουκα..δεν ξέρω πόσο άπειρο χρόνο ξυσίματος πρέπει να έχει κανείς για να λειτουργεί τόσο γραφικά.
    Παρολαυτά, και καθότι πιστεύω στο Χριστό, δε γουστάρω κανείς να μου λέει εν έτει 2012, ότι ο Χριστός ήταν γεκϋ, ή ότι τον έπαιρνε από τον ιούδα και δε ξέρω εγώ τι άλλη μαλακία θα βρούνε στο τέλος.
    Κατα αντιστοιχία δε θα μου άρεσε ποτέ να μάθω για τη μητέρα Τερέζα, ότι ξέρεις αυτή η καλή κυριούλα με τη χρυσή καρδιά που βοηθούσε τους πάντες, εντέλει ήταν μια λεσβία του κερατά πηγμένη στις ανθρώπινες αδυναμίες, ή ο Τσε δεν ήταν επαναστάτης αλλά ένα πουλημένο τομάρι των Αμερικάνων.
    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει συνεχώς και αδιαλλείπτως να ισοπεδώνουμε τα θεία, τα ιδανικά, και τις αξίες.
    Κανείς δεν υποχρεώνει τον άλλον να πιστεύει αλλά επίσης κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασελγεί εις βάρος και των δικών μου πιστεύω.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Εγώ λέω να αφήσετε ήσυχο το μνημόνιο και να μην κρίνετε τους ανθρώπους με βάση το πόσο "πολιτικαλι κορεκτ" εκφράζονται.
    Προσωπικά δε θα πήγαινα ποτέ να στηθώ έξω από ένα θέατρο με μια εικόνα του Χριστού σαν την Ελένη Λουκα..δεν ξέρω πόσο άπειρο χρόνο ξυσίματος πρέπει να έχει κανείς για να λειτουργεί τόσο γραφικά.
    Παρολαυτά, και καθότι πιστεύω στο Χριστό, δε γουστάρω κανείς να μου λέει εν έτει 2012, ότι ο Χριστός ήταν γεκϋ, ή ότι τον έπαιρνε από τον ιούδα και δε ξέρω εγώ τι άλλη μαλακία θα βρούνε στο τέλος.
    Κατα αντιστοιχία δε θα μου άρεσε ποτέ να μάθω για τη μητέρα Τερέζα, ότι ξέρεις αυτή η καλή κυριούλα με τη χρυσή καρδιά που βοηθούσε τους πάντες, εντέλει ήταν μια λεσβία του κερατά πηγμένη στις ανθρώπινες αδυναμίες, ή ο Τσε δεν ήταν επαναστάτης αλλά ένα πουλημένο τομάρι των Αμερικάνων.
    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει συνεχώς και αδιαλλείπτως να ισοπεδώνουμε τα θεία, τα ιδανικά, και τις αξίες.
    Κανείς δεν υποχρεώνει τον άλλον να πιστεύει αλλά επίσης κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασελγεί εις βάρος και των δικών μου πιστεύω.
    Σε ευχαριστω baby ..Να πω επισης πως δεν εχω κανενα θεμα με τους ομοφυλοφιλους και εχω μιλησει και με πνευματικο γι'αυτο το θεμα..Ασε τι λεει το παπαδαριο γι'αυτο το θεμα..Ομως τωρα λες τεχνη τον Ιησου γκει και οτι τσακωθηκε με τον Ιουδα επειδη δεν του καθισε ειναι τουλαχιστον εμετικο.

Senior Member
    Σιγουρα το να υπαρχει σεβασμος στην Πιστη του καθενος ειναι κατι που πρεπει να διεπει καθε ανθρωπο ως μια απ'τις αρχες της ζωης του και του βιου του!
    Ομως σε καμια περιπτωση δε θεωρω βλασφημο να παρουσιαζουν τον Χριστο ως ομοφυλοφιλο ή ως εγχρωμο οπως ειχα διαβασει πιο παλια!
    Μπορει να ειναι αληθεια, μπορει και οχι... το θεμα ειναι οτι ειναι υποκριτικο να θεωρουνται αυτα τα γνωρισματα ως του εξω απο 'δω! Δεν ειπε κανενας οτι σκοτωνε και ανθρωπους, τοτε ναι, θα ηταν κατι το ασεβες!
    Δηλαδη, ενας χριστιανος θα παθει σοκ αν μαθει οτι ο Χριστος ηταν ομοφυλοφιλος, θα διαταραχτει η Πιστη του? Ποσο γνησια ειναι δηλαδη η Πιστη του για να παψει να την εχει μαθαινοντας κατι τετοιο?
    Καλα, οι χρυσαυγιτες οπως παντα κανουν το κομματι τους αλλα και οι αλλοι μια χαρα ψαρωσαν και ο δημιουργος του εργου, καταφερε να πετυχει αυτο που ηθελε φυσικα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.