Τι σκέφτεστε; - Page 968
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 968 of 1532 FirstFirst ... 468868918958966967968969970978101810681468 ... LastLast
Results 14,506 to 14,520 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    οκ......το παιρνω πισω το τεμπελακος!!!!!!! εργατικοτατος!!! εργατικοτατος!!!!! :)
    χαχα γλυφτρονι :p
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    οκ......το παιρνω πισω το τεμπελακος!!!!!!! εργατικοτατος!!! εργατικοτατος!!!!! :)

Χαχαχαχα , thx:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Γιατί αυτομάτως Αλία μου, χάνει τη θεϊκή του υπόσταση.
    Άρα η πίστη σε αυτόν , εφόσον είναι άνθρωπος για ποιο λόγο να υφίσταται;
    και όλοι αυτοί που δεν πιστεύουν ποιος ο λόγος να ασχολούνται με τα θεία;
    Ακριβως αυτό...Εχει να κανει με την αρση της θεϊκής υπόστασης...Αυτο για μενα ειναι το ουσιαστικό της υπόθεσης, αν υπαρχει λογος να συζητηθει το θέμα...Κι ολα τα υπολοιπα, περι σεξουαλικής σχέσης με τη Μαγδαληνή, περι παιδιου κλπ. εχουν να κανουν με αυτο. ..Αυτοματως καταρρεει το δογμα περι τελειας ενωσης δυο φυσεων, αρα και το νοημα της ενανθρωπισης, της αναστασης κ.ο.κ., δηλαδη η βαση της χριστιανικης θρησκειας...
    Εγω δεν πιστευω σε κανεναν θεο και σε καμια θρησκεια...Αλλα μου φαινεται πολυ λογικο να πρσβαλλεται καποιος..Κι εγω μπορει να προσβληθω αν νιωθω οτι θιγεται κατι που θεωρω "ιερο"...Το πώς θα αντιδράσει ο καθενας ειναι αλλο θεμα...
    Κι αναρωτιεμαι κυριως..Η τεχνη εχει ορια; Πρεπει να εχει; Ειναι κατευθυνόμενη, οπως ολα; Ακομα, η ελευθερια λογου/εκφρασης εχει ορια;;

--> ουπς, αργησα λιγο να ποσταρω, το θεμα εληξε..:)
    Αλλα ειναι στο "τι σκεφτεστε", οποτε no problem..
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    χαχα γλυφτρονι :p
    μαθε τεχνη κι αστηνε...χαχαχαχα
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χαχαχαχα , thx:P )
    περικαλω....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Πρέπει να υποφέρω από κατάθλιψη, γιατί έρχονται στιγμές που, λες και με πλακώνει ένα πυκνό, μαύρο σύννεφο, χάνω την όρεξη για τα πάντα. Τα βλέπω όλα μάταια, εγκαταλείπω ό,τι σχέδια έκανα και το μόνο που θέλω είναι να κλειστώ στο σπίτι μου, χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα εκτός απ' το να χαζεύω στο ίντερνετ, ενώ ταυτόχρονα οι καθημερινές υποχρεώσεις τρέχουν αμείλικτες. Όπως, ας πούμε, σήμερα που πιέζω τον εαυτό μου να βγει έξω το βράδυ για το καλό του, αλλά βαριέμαι και μόνο στην ιδέα. Έτσι, επανέρχεται η σκέψη ότι δεν υπάρχει σωτηρία, τα πάντα θα μένουν εσαεί ίδια, η ζωή με προσπέρασε και ό,τι ήταν να ζήσω έληξαν τα χρονικά περιθώρια. Καλά μου τριάντα, λοιπόν, που θα βλέπω τα 17χρονα μέσα σε τεράστιες παρέες να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και εγώ θα πεθαίνω από ζήλια που η ζωή μου αρνήθηκε βάναυσα τέτοιες χαρές, γιατί το παιχνίδι ήταν εξαρχής στημένο ώστε να το χάνω. Αν υπάρχει μετενσάρκωση, υπομονή μέχρι την άλλη ζωή, για να διορθωθεί το καρμικό σφάλμα.
    Χάρηκα που επιτέλους διάβασα κάτι που έχεις γράψει εδώ,
    αλλά όχι για τις απαισιόδοξες σκέψεις σου
    που εύχομαι να είναι περαστικές!

Senior Member
    Και γιατί χαίρεσαι, παρακαλώ; Σου έλειψα;

Senior Member
    Δεν είναι του τύπου μου η κολακεία, αλλά όταν εκτιμώ κάτι, το λέω ευθέως
    και το αντίστροφο.
    Καλησπέρα σας! :)

Senior Member
    Εγώ πάλι εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να γράψω στο φόρουμ, γιατί θα έχει μπει σε έναν υγιή δρόμο η προσωπική μου ζωή και θα ζω σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Senior Member
    Δεν έχεις άδικο. Και γω το ίδιο σκέφτομαι
    κι αν η αποχή σου σήμαινε ότι δεν είχες την ανάγκη να γράφεις εδώ
    γιατί η πραγματική ζωή είναι πιο ενδιαφέρουσα από τη διαδικτυακή,
    ακόμα καλύτερα.

Senior Member
    Πολλες φορές τυχαίνει να σκέφτομαι με τραγουδια...
    http://www.youtube.com/watch?v=Y4xXO9cenJ0
    ..οπου μαϊμου ειμαι συχνα εγω...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Το πρωτο δολλαριο που εβαλα στην τραπεζα απο ιντερνετ πριν 10 μερες μου εδειξε πως ισως δεν θα πεθανω στην καταθλιψη... ανεβικε η αυτοπεποιθηση μου, μαθαινω συνεχως καινουργια πραγματα και αυτο με κραταει να μην πεφτω, δεν υπαρχει μεγαλυτερη δυναμη απο την γνωση...

Senior Member
    Εμένα πάλι δεν το κρύβω μ' αρέσει και πολύ απλά να γράψω.. κι ειδικά αν μπορώ μέσα απ' ό,τι θα γράψω, ν' ανταλλάξω απόψεις, να μοιραστώ μια πληροφορία,
    που γνωρίζω ή να μάθω κάτι που δεν ξέρω, μέσα από έναν διάλογο, ν' ακούσω έναν καλό λόγο και να μπορέσω κι εγώ να πω μια καλή κουβέντα στον άλλον..
    Χρειαζόμαστε και μια ευχάριστη νότα, μέσα στα τόσα δύσκολα της καθημερινότητας κι ειδικά σήμερα! Κι αυτό εμάς, μας το προσφέρει το θέμα μας "Τα παιδία παίζει".
    Εξάλλου, πιστεύω ότι κι ένας τρόπος, ίσως κι ο καλύτερος για να παρακινήσεις.., αλλά και να μεταδώσεις γνώση, είναι μέσα απ' την χαρά, το χιούμορ και το παιχνίδι!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    σκεφτομαι πως το γιαουρτι ψυχοshow εχει πολλα λιπαρα και παχαινει γρηγορα γμτ. ειναι καλο μονο για να χορταινει το κατινακι το κατιναριο, μπας και παρει κανα κιλο και γινει πιο ποθητο.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι κι ομως, ειμαι καλυτερα.... :) και οτι τον αγαπαω... :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκέφτομαι την επιστροφή μου στη δουλειά...θα τα καταφέρω άραγε; Θα πάνε καλά τα πράγματα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...